Dodaj do ulubionych

Wanda Nowicka - jak wasz typ

28.02.15, 23:09
Trzeba przyznać, że poziom kandydatów ma prezydenta jest żenujący. Co myślicie o tej pani, zastanawiam się czy nie skręcić trochę w tę stronę. Gajowego, jako tuby Tuska, mam już powoli dość. Z panią Ogórek zupełnie mi nie po drodze.
Macie pomysł, kogo wybrać z tych wszystkich beztalenci?
Obserwuj wątek
    • marzeka1 Re: Wanda Nowicka - jak wasz typ 01.03.15, 12:56
      Cóż, taka rozsypanka kandydatów na lewicy przypomina dawną rozsypankę na prawicy. Nie mam pojęcia na kogo głosować, bo odrzuca mnie od wyborów, ale na pewno nie ma prezydenta Komorowskiego z PO.
      • azja001 Re: Wanda Nowicka - jak wasz typ 01.03.15, 14:27
        Myślę że prezydentem powinna byc osoba dobrze znana z życia politycznego i publicznego. Oprócz Korwin-Mikke i Palikota niestety żaden z kandydatów nie dała sie przed kampania wyborcza poznać od jakiejkolwoek strony. W związku z powyższy ja na pewno zagłosuję na Komorowskiego.
    • asmarabis Re: Wanda Nowicka - jak wasz typ 01.03.15, 15:24
      Slyszalam ze ma cos zaproponowac dla "frankowcow".....teraz jak wyszly te problemy z frankami i panstwo pokazalo jak ma nas gleboko gdzies, to nie obchodzi mnie czy ktos jest zenujacy i czy skonczyl szkole podstawowa. Tak, byłam lemingiem, ale teraz będę głosować na Szreka albo Smoka Wawelskiego jeśli będą kandydować i powiedzą że stoją po stronie obywateli a nie wspierają banki......
      • kliplo Re: Wanda Nowicka - jak wasz typ 01.03.15, 15:29
        > i powiedzą że stoją po stronie obywateli a nie wspierają banki......

ale przecież oni wszyscy co do joty twierdzą, że chcą wspierać obywateli... big_grinbig_grinbig_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka