wielkafuria 01.03.15, 21:39 jest nowa ramówka niedzielna tvn. Mamy cię - kiepskie jak sto pięćdziesiąt to coś z schejbal nudne jak flaki z olejem, nie zaryzykuje postarzonej Brodzikowej, wracam do ostatniego sezonu Homeland... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leanne_paul_piper Re: beznadziejna 01.03.15, 21:46 O ja też ostrzę sobie zęby na 4. serię Homeland, ale nie mam czasu oglądać, buuu. Ciekawa jestem, co Carrie zrobiła z dzieckiem. A tvnowskiej ramówki nawet palcem nie dotknę. Wystarczy, że mama mi opowiada co tydzień na skypie, już się nie mogę doczekać. Btw. właśnie odkryła aferę Durczoka i się na nim POWAŻNIE ZAWIODŁA Odpowiedz Link Zgłoś
clio_1 Re: beznadziejna 01.03.15, 21:48 Nie chcę rozczarować - sezon dobry, finał beznadziejny. Na canal+ seriale vod jest już House of Cards, wszystkie odcinki. Odpowiedz Link Zgłoś
a.va Re: beznadziejna 01.03.15, 21:48 Obejrzałam jednym okiem mamy cię i fakt, jest zupełnie beznadziejne. Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: beznadziejna 01.03.15, 22:08 to chyba sa najgorsze w historii tvn seriale Odpowiedz Link Zgłoś