Dodaj do ulubionych

House of Cards czy Breaking Bad?

03.03.15, 09:01
Dziewczyny który lepszy?
Chciałabym sonie coś wieczorami ogladać i nie wiem na który sie zdecydowaćsmile
Moje ukochane to Gotowe na Wszystko Rodzina Soprano i Californication

Który dla mnie polecanie?

Dziekitongue_out
Obserwuj wątek
    • nihiru Re: House of Cards czy Breaking Bad? 03.03.15, 09:05
      Obejrzyj najpierw HoC - ma tylko dwa sezony, więc szybko pójdzie, a potem zaczniesz Breaking Bad.

Trudno powiedzieć, który lepszy. Mnie HoC bardziej wciągnął. BB nie obejrzałam w do końca, mimo że proces przemiany bohatera jest interesujący i niektóre sceny są wręcz ... surrealistyczne.
      Może HoC jest bardziej ... estetyczny (wiadomo - Robin Wrightsmile)

------------------------------------------------------
      forum rządzi, forum radzi, forum nigdy Cię nie zdradzi
      • owianka Re: House of Cards czy Breaking Bad? 03.03.15, 09:07
        O rany, jak można nie obejrzeć BrBa do końca....

A House of Cards ma już 3 sezony.
        • nihiru Re: House of Cards czy Breaking Bad? 03.03.15, 09:13
          Serio?! To świetna wiadomość!

Nie wiem, czemu przestałam oglądać BB - obiektywnie przyznaję że jest świetny ale wolałam coś innego.
          Oglądam do końca Żonę Idealną (kiepski tytuł) i mam do nadrobienia ostatni sezon Arrowa (uuupswink)

Denerwuje mnie tylko Zalukaj, bo ostatnimi czasy ciągle zajęty, a jak próbowałam oglądać na jakiejś platformie polecanej tu na forum (spc czy jakoś tak) to tragicznie zawirusowałam sobie kompa.
          ------------------------------------------------------
          forum rządzi, forum radzi, forum nigdy Cię nie zdradzi
    • kropkacom Re: House of Cards czy Breaking Bad? 03.03.15, 09:37
      Oba bardzo dobre. Jednak dla mnie BB to serial, który deklasuje wszystkie inne. Niezdrowo uzależnia. Niestety... Mimo iż temat i miejsce akcji to dla mnie jednak big_grin abstrakcja to bardzo realny. Wszystkie reakcje bohaterów, ich wątpliwości, pomysły tak ludzkie. Ech... To House of Cards jest jednak typową polityczną fikcją.
    • lauren6 Re: House of Cards czy Breaking Bad? 03.03.15, 09:40
      BB.
    • feel_good_inc The Wire! 03.03.15, 10:04
      A potem Breaking Bad. I House of Cards. I Black Mirror wink

• jolinka102 Re: House of Cards czy Breaking Bad? 03.03.15, 10:16
      Obejrzyj BB, a pozniej Homeland. Te dwa seriale uzalezniaja, ciezko przestac o nich myslec. Po obejrzeniu wszystkich odcinkow BB czulam sie jak na odwyku. HoC byl dla mnie nudny. Przysnelam na nim pare razy i odpuscilam.
    • swiecaca Re: House of Cards czy Breaking Bad? 03.03.15, 11:03
      dla mnie HoC dużo lepszy ale co Ci szkodzi obejrzeć oba?
      BB oglądam drugi sezon i nie porwał mnie
      co innego Homeland, to było jak kokaina smile Gotowe na wszystko też bardzo mi się podobało a Californication wcale, obejrzałam tylko ze 3 odcinki
      a mistrzostwo świata to dla mnie Mad Men
    • drinkit Re: House of Cards czy Breaking Bad? 03.03.15, 11:30
      Oba świetne, ale po BB nic nie jest takie samo
    • szarsz Re: House of Cards czy Breaking Bad? 03.03.15, 11:37
      HoC.
      BB mnie jakoś nie wciągnęło.
    • diademonde Re: House of Cards czy Breaking Bad? 03.03.15, 14:30
      zdecydowanie BB !!!!
      Tak, jak nie jestem fanką seriali, tak ten.......no po prostu nie da się go nie obejrzeć
    • eliszka25 Re: House of Cards czy Breaking Bad? 03.03.15, 14:41
      moim zdaniem nic nie stoi na przeszkodzie, zeby obejrzec oba smile. tematyka bardzo rozna. mnie bardziej wciagnal breaking bad, choc tez nie jakos do uzaleznienia, ale obejrzalam do konca. house of cards oglada moj maz. ja probowalam na poczatku, ale usypialam na kazdym odcinku i dalam sobie luzu. od czasu do czasu spojrze, jak maz oglada i mam wrazenie, ze caly czas jestem na biezaco wink jak dla mnie zbyt mocno przegadany i nudnawy.
      • eliszka25 Re: House of Cards czy Breaking Bad? 03.03.15, 14:43
        a i w house of cards strasznie mnie wkurza, ze glowny bohater oprocz tego, ze jest glownym bohaterem, to jeszcze jest narratorem i co chwile tlumaczy ogladajacym, niczym debilom, o co aktualnie chodzi.
    • hema14 Re: House of Cards czy Breaking Bad? 03.03.15, 14:46
      Przy podanych przez Ciebie serialach chyba bardziej spodoba Ci się House of Cards, ale ja uważam, że ciekawszą i bardziej sensacyjną akcję ma Breaking Bad, bardziej wciąga.
    • myelegans Re: House of Cards czy Breaking Bad? 03.03.15, 18:15
      Breaking Bad hands down

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka