aneta-skarpeta 04.03.15, 20:05 Potrzebuję pomocy... potrzebuję programu handlowo-magazynowego- bardzo prostego, podstawowego i przejrzystego macie jakieś sprawdzone programy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elle-hivernale Re: program handlowo-magazynowy polecicie? 04.03.15, 20:20 Mnie się sprawdza fakturownia. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: program handlowo-magazynowy polecicie? 04.03.15, 20:25 czy ja dobrze rozumiem, ze to program online? Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: program handlowo-magazynowy polecicie? 04.03.15, 20:53 bawię się teraz tym programem i i bardzo mi odpowiada- w zupełności mi odpowiada i ma to co najważniejsze, a czego nie napisałam- działanie on line wielkie dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: program handlowo-magazynowy polecicie? 04.03.15, 20:28 Korzystam z pakietu przedsiębiorcy, możesz sobie pobrać do testowania przez miesiąc bezpłatnie programy: www.pakietprzedsiebiorcy.pl/download potem albo je usuwasz albo kupujesz klucz do pełnej wersji. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: program handlowo-magazynowy polecicie? 04.03.15, 20:35 większość naszych klientów od wielu lat pracuje na WF mag-u. Zarówno wystawiają fv ( robi też zestawienia ), jaki do magazynu. Odpowiedz Link Zgłoś
ona.malinowa Re: program handlowo-magazynowy polecicie? 09.03.15, 12:11 może bizin? ja korzystam z niego do fakturowania i z opcji crm. I jestem zadowolona bardzo. Prosty, intuicyjny. Bardzo tani w porównaniu do konkurencji. A opcje ma wszystkie co mi są potrzebne w firmie Odpowiedz Link Zgłoś
anit.a1980 Re: program handlowo-magazynowy polecicie? 21.09.15, 13:14 Ja korzystam z programu WEAVER WMS, ma bardzo prosty i przejrzysty interfejs, bardzo łatwy w obsłudze. Jest możliwość skorzystania z darmowej wersji tego programy przez 30 dni weaversoft.pl/program-magazynowy/ Odpowiedz Link Zgłoś