Dodaj do ulubionych

program handlowo-magazynowy polecicie?

04.03.15, 20:05
Potrzebuję pomocy...

potrzebuję programu handlowo-magazynowego- bardzo prostego, podstawowego i przejrzystego

macie jakieś sprawdzone programy?
Obserwuj wątek
    • elle-hivernale Re: program handlowo-magazynowy polecicie? 04.03.15, 20:20
      Mnie się sprawdza fakturownia.
      • aneta-skarpeta Re: program handlowo-magazynowy polecicie? 04.03.15, 20:25
        czy ja dobrze rozumiem, ze to program online?
        • elle-hivernale Re: program handlowo-magazynowy polecicie? 04.03.15, 20:35
          Tak.
          • aneta-skarpeta Re: program handlowo-magazynowy polecicie? 04.03.15, 20:53
            bawię się teraz tym programem i i bardzo mi odpowiada- w zupełności mi odpowiada i ma to co najważniejsze, a czego nie napisałam- działanie on line

wielkie dzięki
    • aurinko Re: program handlowo-magazynowy polecicie? 04.03.15, 20:28
      Korzystam z pakietu przedsiębiorcy, możesz sobie pobrać do testowania przez miesiąc bezpłatnie programy: www.pakietprzedsiebiorcy.pl/download potem albo je usuwasz albo kupujesz klucz do pełnej wersji.
    • arwena_11 Re: program handlowo-magazynowy polecicie? 04.03.15, 20:35
      większość naszych klientów od wielu lat pracuje na WF mag-u. Zarówno wystawiają fv ( robi też zestawienia ), jaki do magazynu.
    • ona.malinowa Re: program handlowo-magazynowy polecicie? 09.03.15, 12:11
      może bizin? ja korzystam z niego do fakturowania i z opcji crm. I jestem zadowolona bardzo. Prosty, intuicyjny. Bardzo tani w porównaniu do konkurencji. A opcje ma wszystkie co mi są potrzebne w firmie
    • anit.a1980 Re: program handlowo-magazynowy polecicie? 21.09.15, 13:14
      Ja korzystam z programu WEAVER WMS, ma bardzo prosty i przejrzysty interfejs, bardzo łatwy w obsłudze. Jest możliwość skorzystania z darmowej wersji tego programy przez 30 dni

weaversoft.pl/program-magazynowy/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka