edelstein 20.04.15, 16:35 www.noppies.com/de-de/umstandsmode-detail/kleider/umstandskleider/40800/b314g1c14o17807s1/?gclid=CjwKEAjwx9KpBRCAiZ_tgYKWvhQSJABQjGW-fmIBFOZPgVQttFDY3gSPFPdh5e7sm81MNFQ7TVYAFxoCX2Hw_wcB Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morgen_stern Re: sukienka do oceny:-P 20.04.15, 16:37 Bardzo fajna, ale dość drogo jak na 100% poliester Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: sukienka do oceny:-P 20.04.15, 16:47 W Porownaniu z cenami w sklepach z sukienkami to ona b.tania jest.Za polyester krzycza ogólnie od 130 w gore Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: sukienka do oceny:-P 20.04.15, 16:44 Tylko cyckow,które nie mieszcza sie w dostepne sukienki koktailowe Odpowiedz Link Zgłoś
eilian Re: sukienka do oceny:-P 20.04.15, 16:45 w takiej sukience przygotuj się na pytania kiedy rodzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: sukienka do oceny:-P 20.04.15, 16:49 Brzuch mam w niej plaski,bo cyc wielki i akurat ukladam sie prosto bez wybrzuszen. Odpowiedz Link Zgłoś
fadilla Re: sukienka do oceny:-P 20.04.15, 16:48 Bardzo ładna, fajny kolor, na podszewce więc nie ma prześwitów. Jednak to odcięcie pod biustem sugeruje mi że siega polowy uda, dla mnie za krotka. Reszta ok. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: sukienka do oceny:-P 20.04.15, 16:52 Siega do kolan w rozmiarze s.W zyciu nie kupilam sukienki do pol uda.Na weselu to ja tanczyc chce,a nie sukienke obciagac Odpowiedz Link Zgłoś
fadilla Re: sukienka do oceny:-P 20.04.15, 16:55 Ja muszę mieć tuż za kolano I ten kolor na miniaturkach jest ciemniejszy, wydawał mi się taki malinowy, ale na powiększeniu to czysty róż. Hmm.. pierwsze wrażenie było ok, ale teraz sama nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: sukienka do oceny:-P 20.04.15, 17:24 U mnie na ekranie jest brudnymi roz.W realu jednak malina. Odpowiedz Link Zgłoś
lafiorka2 Re: sukienka do oceny:-P 21.04.15, 11:14 edelstein napisała: > Siega do kolan w rozmiarze s.W zyciu nie kupilam sukienki do pol uda.Na weselu > to ja tanczyc chce,a nie sukienke obciagac no too ją bierz fajny kolor, krój w miare ok, jak na Tobie fajnie, i dobrze lezy, to bierz Odpowiedz Link Zgłoś
ina_nova Re: sukienka do oceny:-P 20.04.15, 16:50 fajowy kolor, super dekolt, w moim stylu. Ogólnie super Odpowiedz Link Zgłoś
mayaalex Re: sukienka do oceny:-P 20.04.15, 16:57 o, pamietam, nosilam noppies w ciazy maja calkiem fajna jakosc materialow, ladny kroj i calkiem dobre ceny. Bardzo ladna sukienka, jesli masz duzy biust i plaski brzuch to nie bedzie wygladala na ciazowa. Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: sukienka do oceny:-P 20.04.15, 17:00 Sam krój ok, kolor okropny no ale to rzecz gustu, dla mnie 100% poliester nie do przyjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: sukienka do oceny:-P 20.04.15, 17:03 Miałam napisać, że w ciąży bym taką sobie kupiła, ale zaraz zobaczyłam ten 100% poliester.. i jednak nie. Odpowiedz Link Zgłoś
fomica Re: sukienka do oceny:-P 20.04.15, 17:07 Kolor mi się nie podoba. Mam dwie w podobnym fasonie, ale w nich pasek w talii układa się całkowicie poziomo, a nie takim dziwnym łukiem. Tak ma być? To jest ciążówka? Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: sukienka do oceny:-P 20.04.15, 17:15 Ciazowka mimo najszczerszych checi nie znalazlam nic co pasowalaoby w biuscie.W tym roku moda nie przewiduje dekoltu V,a projektanci ogólnie uwzaja,ze kobiety piersi nie maja.Jestem w stanie przebolec,ze to ciazowa.Milo zapiac cyc. Odpowiedz Link Zgłoś
fomica Re: sukienka do oceny:-P 20.04.15, 17:40 Ok, no to jedyne ryzyko takie, że osobom postronnym będzie się tak kojarzyć i możesz otrzymać gratulacje a przynajmniej ostrożne pytania. Jeśli ci to nie przeszkadza, to spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
zottarella Re: sukienka do oceny:-P 20.04.15, 18:34 W tym roku moda nie przewiduje dekoltu V,a projektanci ogólnie uwzaja,ze kobiety piersi nie maja. Niestety zgadzam się. Dotyczy to także zwykłych t-shirtów, znaleźć coś ładnego, w dobrym gatunku z dekoltem V to niemalże mission impossible. A sukienka podoba mi się i to bardzo, odpowiednie dodatki i będziesz wyglądać jak milion dolców. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: sukienka do oceny:-P 20.04.15, 19:11 Uparli sie w tym sezonie na zabudowane przody.Wszystkie sukienki pod sama szyje,albo zapinana na niej albo w leciutka lodke tak,ze nawet obojczyka nie ujrzysz.Kolory to mieta,krem,koral i co druga sukienka upstrzona jak nie cekinami to krysztalkami.Z dekoltem V mozna spotkac sukienki typowo powazne w sam raz dla matki panny mlodej.Rozpacz mnie ogarnia.W tamtym roku znalazlam praktycznie w identycznym kroju jak ta ale czarna i wystapilam jako czarna wdowa W tym roku uparlam sie,ze wreszcie znajde cos kolorowego,kolor mi juz byl obojetny. Odpowiedz Link Zgłoś
miss_fahrenheit Re: sukienka do oceny:-P 20.04.15, 17:13 Bardzo ładna sukienka. Nie wiem, skąd pomysł, że można w niej wyglądać jakby było się w ciąży. Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: sukienka do oceny:-P 20.04.15, 17:17 miss_fahrenheit napisała: > Nie wiem, skąd pomysł, że można w niej wyglądać jakby by > ło się w ciąży. Stąd, że na zdjęciu ewidentnie układa się "w brzuszek". Odpowiedz Link Zgłoś
miss_fahrenheit Re: sukienka do oceny:-P 20.04.15, 17:57 Jeśli nie ma się brzuszka, to go nie podkreśli. Na zdjęciu wygląda raczej "płasko". Odpowiedz Link Zgłoś
miss_fahrenheit Re: sukienka do oceny:-P 20.04.15, 18:01 Ok, przeczytałam opis Co nie zmienia faktu, że powinna się ładnie układać i na nieciążowej sylwetce, a dla osoby z dużym, wartym podkreślenia biustem - idealna. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: sukienka do oceny:-P 20.04.15, 17:18 Bo jest ciazowa i jak sie ma brzuch to sie w niej wyglada jak w ciazy. Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: sukienka do oceny:-P 20.04.15, 17:16 Mam mieszane uczucia. Kolor bardzo odważny ale ładny, krój ogólnie ok chociaż trochę za bardzo leci ciążówką, ale jeśli ładnie się układa to ok, zdecydowanie na nie jest poliester. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: sukienka do oceny:-P 20.04.15, 17:18 Co wy tak z tą "ciążową"? Świetny fason dla dziewczyny z pięknym biustem. Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: sukienka do oceny:-P 20.04.15, 17:21 nangaparbat3 napisała: > Co wy tak z tą "ciążową"? Bo to jest ciążowa sukienka Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: sukienka do oceny:-P 20.04.15, 17:29 Jest ciazowa,maja racje tak sobie wisiala na wystawil sklepu dla kobiet w ciazy I mi sie spodobsla.Jeszcze nie kupilam,bo jakos tak glupio zaopatrywac sie w sklepie z ciazowkami chlop sie smieje,ze jesli ja kupie to w razie w nawet nie trzeba bedzie innej szukac Odpowiedz Link Zgłoś
kamunyak Re: sukienka do oceny:-P 20.04.15, 17:37 bo to jest ciązowa sukienka, tak wynika z opisu. A jak ciazowa to raczej krój dopasowany do brzuszka, np. przód dłuższy. Jesli tego brzucha brak to z przodu będzie dłuższa, nie wiem jak układałoby sie "to" miejsce na brzuch i dlatego ja raczej bym nie kupila, w ciązy nie będąc. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: sukienka do oceny:-P 20.04.15, 17:45 Dziękuję, ne czytałam opisu. Skoro tak, to rzeczywiście mogą być problemy, trzeba po prostu przymierzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: sukienka do oceny:-P 20.04.15, 17:24 Pamiętam, co pisałas o swojej figurze, myślę, że to jest fason bardzo dobry dla Ciebie. O kolorze się nie wypowiadam, bo nie wiem na ile jest podobny do tego, co na ekranie, a - najważniejsze - czy twarzowy. Z odpowiednimi spokojnymi dodatkami taki kolor może bardzo fajnie zagrać. Na tego typu sukienkę poliester jest jak najbardziej odpowiedni i nie co wydziwiać. Wygląda dość porządnie. Jesli dobrze leży i podoba Ci się, to kupuj. Odpowiedz Link Zgłoś
majaa Re: sukienka do oceny:-P 20.04.15, 17:29 Mnie się akurat podoba i kolor i styl, więc jak dobrze na Tobie leży, to uważałabym zakup za udany Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: sukienka do oceny:-P 20.04.15, 17:43 Bardzo ładna ! Mam dwie podobne-tzn krój identyczny,ale kolor czarny (materiał taki sam ) oraz taką szarą,ale materiał cieplejszy-bawełna -typowa jesienna kiecka Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: sukienka do oceny:-P 20.04.15, 17:55 jak na ceny w porownaniu z UK to jest ona po tanszej stronie. Raczej taka normalna cena ( ok £60) Mi by bylo zimno w rece. Ale ja jestem zmarzlak. Poza tym mysle ze to raczej nie jest cos dla powyzej miseczki C Odpowiedz Link Zgłoś
shell.erka Re: sukienka do oceny:-P 20.04.15, 18:03 Bardzo fajna. Lubie ten fason. Odpowiedz Link Zgłoś
evolene Re: sukienka do oceny:-P 20.04.15, 18:16 Coś nieźle ściemniasz z tą swoją figurą. Ale nie moja sprawa - sukienka może i ładna dla kobiety w ciąży. Po prostu to widać, że to ciążowa kiecka. Jakościowo też chyba nie bardzo. Było iść odpowiedno wcześnie do jakiegoś Masskonfektion i miałabyś dopasowaną, dobrą jakościowo sukienkę. A koszt, pewnie mniejszy niż torebka Korsa. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: sukienka do oceny:-P 20.04.15, 18:18 Zakupilam.Ostateczna konsultacja byla z mym dziecieciem,które wali prawde prosto z mostu.Stwierdzil,ze ladnie.Teraz zastanawiam sie jakie dodatki do malinowej sukienki. Odpowiedz Link Zgłoś
shell.erka Re: sukienka do oceny:-P 20.04.15, 18:23 Ja bym poszla "na bogato" czyli w zloto. W wersji bardziej subtelnej w srebro. Czern bedzie nudnawa. Odpowiedz Link Zgłoś
zottarella Re: sukienka do oceny:-P 20.04.15, 18:37 Teraz zastanawiam sie jakie dodatki do malinowej sukienki. Złoto, srebro, nude. Byle nie czerń! Odpowiedz Link Zgłoś
jolunia01 Re: sukienka do oceny:-P 20.04.15, 22:48 edelstein napisała: >....Teraz zastanawiam sie jakie dodatki do malinowej sukienki. Szafirowe, zielone (w odcieniu zieleń Veronese'a) no i standardowo- złoto, srebro. Odpowiedz Link Zgłoś