Dodaj do ulubionych

sukienka do oceny:-P

20.04.15, 16:35
www.noppies.com/de-de/umstandsmode-detail/kleider/umstandskleider/40800/b314g1c14o17807s1/?gclid=CjwKEAjwx9KpBRCAiZ_tgYKWvhQSJABQjGW-fmIBFOZPgVQttFDY3gSPFPdh5e7sm81MNFQ7TVYAFxoCX2Hw_wcB
Obserwuj wątek
    • morgen_stern Re: sukienka do oceny:-P 20.04.15, 16:37
      Bardzo fajna, ale dość drogo jak na 100% poliester smile
      • edelstein Re: sukienka do oceny:-P 20.04.15, 16:47
        W Porownaniu z cenami w sklepach z sukienkami to ona b.tania jest.Za polyester krzycza ogólnie od 130 w goretongue_out
    • bebi_nowa Re: sukienka do oceny:-P 20.04.15, 16:39
      gratulować?
      • edelstein Re: sukienka do oceny:-P 20.04.15, 16:44
        Tylko cyckow,które nie mieszcza sie w dostepne sukienki koktailowetongue_out
    • fornitta69 Re: sukienka do oceny:-P 20.04.15, 16:43
      Kroj fajny, kolor nie.
    • eilian Re: sukienka do oceny:-P 20.04.15, 16:45
      w takiej sukience przygotuj się na pytania kiedy rodzisz.
      • edelstein Re: sukienka do oceny:-P 20.04.15, 16:49
        Brzuch mam w niej plaski,bo cyc wielki i akurat ukladam sie prosto bez wybrzuszen.
    • fadilla Re: sukienka do oceny:-P 20.04.15, 16:48
      Bardzo ładna, fajny kolor, na podszewce więc nie ma prześwitów. Jednak to odcięcie pod biustem sugeruje mi że siega polowy uda, dla mnie za krotka. Reszta ok.
      • edelstein Re: sukienka do oceny:-P 20.04.15, 16:52
        Siega do kolan w rozmiarze s.W zyciu nie kupilam sukienki do pol uda.Na weselu to ja tanczyc chce,a nie sukienke obciagactongue_out
        • fadilla Re: sukienka do oceny:-P 20.04.15, 16:55
          Ja muszę mieć tuż za kolano tongue_out I ten kolor na miniaturkach jest ciemniejszy, wydawał mi się taki malinowy, ale na powiększeniu to czysty róż. Hmm.. pierwsze wrażenie było ok, ale teraz sama nie wiem.
          • edelstein Re: sukienka do oceny:-P 20.04.15, 17:24
            U mnie na ekranie jest brudnymi roz.W realu jednak malina.
        • lafiorka2 Re: sukienka do oceny:-P 21.04.15, 11:14
          edelstein napisała:

> Siega do kolan w rozmiarze s.W zyciu nie kupilam sukienki do pol uda.Na weselu
          > to ja tanczyc chce,a nie sukienke obciagactongue_out

no too ją bierz smile fajny kolor, krój w miare ok, jak na Tobie fajnie, i dobrze lezy, to bierz smile
    • ina_nova Re: sukienka do oceny:-P 20.04.15, 16:50
      fajowy kolor, super dekolt, w moim stylu. Ogólnie super wink
    • nangaparbat3 Re: sukienka do oceny:-P 20.04.15, 16:56
      Ładna, piekny kolor.
    • mayaalex Re: sukienka do oceny:-P 20.04.15, 16:57
      o, pamietam, nosilam noppies w ciazy smile maja calkiem fajna jakosc materialow, ladny kroj i calkiem dobre ceny. Bardzo ladna sukienka, jesli masz duzy biust i plaski brzuch to nie bedzie wygladala na ciazowa.
    • slonko1335 Re: sukienka do oceny:-P 20.04.15, 17:00
      Sam krój ok, kolor okropny no ale to rzecz gustu, dla mnie 100% poliester nie do przyjęcia.
    • lauren6 Re: sukienka do oceny:-P 20.04.15, 17:03
      Miałam napisać, że w ciąży bym taką sobie kupiła, ale zaraz zobaczyłam ten 100% poliester.. i jednak nie.
    • fomica Re: sukienka do oceny:-P 20.04.15, 17:07
      Kolor mi się nie podoba. Mam dwie w podobnym fasonie, ale w nich pasek w talii układa się całkowicie poziomo, a nie takim dziwnym łukiem. Tak ma być? To jest ciążówka?
      • edelstein Re: sukienka do oceny:-P 20.04.15, 17:15
        Ciazowkatongue_out mimo najszczerszych checi nie znalazlam nic co pasowalaoby w biuscie.W tym roku moda nie przewiduje dekoltu V,a projektanci ogólnie uwzaja,ze kobiety piersi nie maja.Jestem w stanie przebolec,ze to ciazowa.Milo zapiac cyc.
        • fomica Re: sukienka do oceny:-P 20.04.15, 17:40
          Ok, no to jedyne ryzyko takie, że osobom postronnym będzie się tak kojarzyć i możesz otrzymać gratulacje a przynajmniej ostrożne pytania. Jeśli ci to nie przeszkadza, to spoko.
        • zottarella Re: sukienka do oceny:-P 20.04.15, 18:34
          W tym roku moda nie przewiduje dekoltu V,a projektanci ogólnie uwzaja,ze kobiety piersi nie maja.

Niestety zgadzam się. Dotyczy to także zwykłych t-shirtów, znaleźć coś ładnego, w dobrym gatunku z dekoltem V to niemalże mission impossible.
          A sukienka podoba mi się i to bardzo, odpowiednie dodatki i będziesz wyglądać jak milion dolców.
          • edelstein Re: sukienka do oceny:-P 20.04.15, 19:11
            Uparli sie w tym sezonie na zabudowane przody.Wszystkie sukienki pod sama szyje,albo zapinana na niej albo w leciutka lodke tak,ze nawet obojczyka nie ujrzysz.Kolory to mieta,krem,koral i co druga sukienka upstrzona jak nie cekinami to krysztalkami.Z dekoltem V mozna spotkac sukienki typowo powazne w sam raz dla matki panny mlodej.Rozpacz mnie ogarnia.W tamtym roku znalazlam praktycznie w identycznym kroju jak ta ale czarna i wystapilam jako czarna wdowatongue_out W tym roku uparlam sie,ze wreszcie znajde cos kolorowego,kolor mi juz byl obojetny.
    • kota_marcowa Re: sukienka do oceny:-P 20.04.15, 17:10
      Ładna.
    • miss_fahrenheit Re: sukienka do oceny:-P 20.04.15, 17:13
      Bardzo ładna sukienka. Nie wiem, skąd pomysł, że można w niej wyglądać jakby było się w ciąży.
      • aurinko Re: sukienka do oceny:-P 20.04.15, 17:17
        miss_fahrenheit napisała:

> Nie wiem, skąd pomysł, że można w niej wyglądać jakby by
        > ło się w ciąży.

Stąd, że na zdjęciu ewidentnie układa się "w brzuszek".
        • miss_fahrenheit Re: sukienka do oceny:-P 20.04.15, 17:57
          Jeśli nie ma się brzuszka, to go nie podkreśli. Na zdjęciu wygląda raczej "płasko".
          • miss_fahrenheit Re: sukienka do oceny:-P 20.04.15, 18:01
            Ok, przeczytałam opis wink Co nie zmienia faktu, że powinna się ładnie układać i na nieciążowej sylwetce, a dla osoby z dużym, wartym podkreślenia biustem - idealna.
      • edelstein Re: sukienka do oceny:-P 20.04.15, 17:18
        Bo jest ciazowa i jak sie ma brzuch to sie w niej wyglada jak w ciazy.
    • aurinko Re: sukienka do oceny:-P 20.04.15, 17:16
      Mam mieszane uczucia. Kolor bardzo odważny ale ładny, krój ogólnie ok chociaż trochę za bardzo leci ciążówką, ale jeśli ładnie się układa to ok, zdecydowanie na nie jest poliester.
    • ichi51e Re: sukienka do oceny:-P 20.04.15, 17:16
      To ciazowa? Gratulacje? Ladna.
    • nangaparbat3 Re: sukienka do oceny:-P 20.04.15, 17:18
      Co wy tak z tą "ciążową"? Świetny fason dla dziewczyny z pięknym biustem.
      • aurinko Re: sukienka do oceny:-P 20.04.15, 17:21
        nangaparbat3 napisała:

> Co wy tak z tą "ciążową"?

Bo to jest ciążowa sukienka
      • edelstein Re: sukienka do oceny:-P 20.04.15, 17:29
        Jest ciazowa,maja racjetongue_out tak sobie wisiala na wystawil sklepu dla kobiet w ciazy I mi sie spodobsla.Jeszcze nie kupilam,bo jakos tak glupio zaopatrywac sie w sklepie z ciazowkamitongue_out chlop sie smieje,ze jesli ja kupie to w razie w nawet nie trzeba bedzie innej szukactongue_out
      • kamunyak Re: sukienka do oceny:-P 20.04.15, 17:37
        bo to jest ciązowa sukienka, tak wynika z opisu.
        A jak ciazowa to raczej krój dopasowany do brzuszka, np. przód dłuższy.
        Jesli tego brzucha brak to z przodu będzie dłuższa, nie wiem jak układałoby sie "to" miejsce na brzuch i dlatego ja raczej bym nie kupila, w ciązy nie będąc.
        • nangaparbat3 Re: sukienka do oceny:-P 20.04.15, 17:45
          Dziękuję, ne czytałam opisu. Skoro tak, to rzeczywiście mogą być problemy, trzeba po prostu przymierzyć.
    • rosapulchra-0 Re: sukienka do oceny:-P 20.04.15, 17:20
      Podoba mi się.
    • lady-z-gaga Re: sukienka do oceny:-P 20.04.15, 17:24
      Pamiętam, co pisałas o swojej figurze, myślę, że to jest fason bardzo dobry dla Ciebie.
      O kolorze się nie wypowiadam, bo nie wiem na ile jest podobny do tego, co na ekranie, a - najważniejsze - czy twarzowy. Z odpowiednimi spokojnymi dodatkami taki kolor może bardzo fajnie zagrać.
      Na tego typu sukienkę poliester jest jak najbardziej odpowiedni i nie co wydziwiać. Wygląda dość porządnie. Jesli dobrze leży i podoba Ci się, to kupuj.
    • majaa Re: sukienka do oceny:-P 20.04.15, 17:29
      Mnie się akurat podoba i kolor i styl, więc jak dobrze na Tobie leży, to uważałabym zakup za udanysmile
    • mamaemmy Re: sukienka do oceny:-P 20.04.15, 17:43
      Bardzo ładna ! Mam dwie podobne-tzn krój identyczny,ale kolor czarny (materiał taki sam ) oraz taką szarą,ale materiał cieplejszy-bawełna -typowa jesienna kiecka smile
    • princesswhitewolf Re: sukienka do oceny:-P 20.04.15, 17:55
      jak na ceny w porownaniu z UK to jest ona po tanszej stronie. Raczej taka normalna cena ( ok £60)
      Mi by bylo zimno w rece. Ale ja jestem zmarzlak. Poza tym mysle ze to raczej nie jest cos dla powyzej miseczki C
    • shell.erka Re: sukienka do oceny:-P 20.04.15, 18:03
      Bardzo fajna. Lubie ten fason.
    • evolene Re: sukienka do oceny:-P 20.04.15, 18:16
      Coś nieźle ściemniasz z tą swoją figurą.
      Ale nie moja sprawa - sukienka może i ładna dla kobiety w ciąży. Po prostu to widać, że to ciążowa kiecka.
      Jakościowo też chyba nie bardzo.
      Było iść odpowiedno wcześnie do jakiegoś Masskonfektion i miałabyś dopasowaną, dobrą jakościowo sukienkę. A koszt, pewnie mniejszy niż torebka Korsa.
      • edelstein Re: sukienka do oceny:-P 20.04.15, 18:20
        Co cie boli?
    • edelstein Re: sukienka do oceny:-P 20.04.15, 18:18
      Zakupilam.Ostateczna konsultacja byla z mym dziecieciem,które wali prawde prosto z mostu.Stwierdzil,ze ladnie.Teraz zastanawiam sie jakie dodatki do malinowej sukienki.
      • shell.erka Re: sukienka do oceny:-P 20.04.15, 18:23
        Ja bym poszla "na bogato"wink czyli w zloto.
        W wersji bardziej subtelnej w srebro.
        Czern bedzie nudnawa.
      • zottarella Re: sukienka do oceny:-P 20.04.15, 18:37
        Teraz zastanawiam sie jakie dodatki do malinowej sukienki.

Złoto, srebro, nude. Byle nie czerń!
      • jolunia01 Re: sukienka do oceny:-P 20.04.15, 22:48
        edelstein napisała:

>....Teraz zastanawiam sie jakie dodatki do malinowej sukienki.

Szafirowe, zielone (w odcieniu zieleń Veronese'a) no i standardowo- złoto, srebro.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka