Dodaj do ulubionych

mlodziezowe buty nr 39, helpunku

26.06.15, 01:09
Moj prawie 9-latek ma numer 39. I nie moge mu tu (nie mieszkam w PL) kupic dobrego buta (sportowego) na lato, wiekszosc doroslych 39 jest za szeroka. A z kolei w tych typowo sportowych poci mu sie noga.

Macie rozeznanie, ktora firma w Polsce ma fajny wybor mlodziezowy? But ma miec przede wszystkim dobra amortyzacje i najlepiej byc przewiewny, moze byc z siateczka, albo z materialu.
(Firma nie musi byc polska, ale najlepiej do dostania stacjonarnie w PL).
Mozecie cos polecic? Firme, model?
Obserwuj wątek
    • solejrolia Re: mlodziezowe buty nr 39, helpunku 26.06.15, 07:40
      rozmiar 39 ? z takim rozmiarem to własnie nie powinnaś mieć problemu???
      powinnaś albo kupować sportowe wiązane, trampki, tenisówki, (żadne rzepy) wtedy ścisnąć stopę, albo powinnas zmienić zakres poszukiwań i przerzucić się z działu dziecięcego /młodzieżowego na damski- damskie buty są szczuplejsze niż męskie. nie wierzę, ze nie dostaniesz czarnych, jakiś unisex, w tym rozmiarze na damskim dziale.
      • mdro Re: mlodziezowe buty nr 39, helpunku 26.06.15, 09:07
        Popieram. Tzn. to o damskich butach sportowych wink. W przypadku chłopców z dużą stopą to w zasadzie jedyny ratunek. Tylko w sklepie posadź go gdzieś indziej i tylko donoś odpowiednie kolorystycznie modele wink.
        • malwa51 Re: mlodziezowe buty nr 39, helpunku 26.06.15, 09:47
          Popatrze w damskim dziale sportowym wiec big_grin big_grin mlody rozwala buty niemilosiernie, wiec chcialabym, zeby nie kosztowaly majatku wink W zwyklych obuwniczych w wiekszosci wszystko na jedno kopyto, Skandynawia ogolnie nie jest znana z szalenstwa wyboru nawet w spozywce.

W Polsce warto rozejrzec sie za jakimis konkretnymi firmami?
          • mdro Re: mlodziezowe buty nr 39, helpunku 26.06.15, 11:20
            Też potwierdzam wspomniany niżej duży sklep sportowy na D wink, na ogół dawało się coś znaleźć w nieurywających głowy cenach.
    • berdebul Re: mlodziezowe buty nr 39, helpunku 26.06.15, 09:44
      Jak mogą byc damskie, to nike ma czarne z białym przy podeszwie, lekkie, z siateczką. Do kupienia w sklepie na D. Wąskie bardzo.
      Jaki zakres cenowy? New balance tez ma dosyć wąskie buty. Fila. Ewentualnie duży sportowy sklep na D i tam szukać. Lub zamówić buty firmy keen, są bardzo przewiewne.
      • mondovi Re: mlodziezowe buty nr 39, helpunku 26.06.15, 09:57
        Potwierdzam. Właśnie w tym sklepie kupiłam synowi buty, które spełniają wymagania autorki wątku.
    • julita165 Re: mlodziezowe buty nr 39, helpunku 26.06.15, 11:24
      Na pewno ecco. Ostatnio dla siebie kupiłam fajne balerinki z serii młodzieżowej w rozm. 40.
      • julita165 Re: mlodziezowe buty nr 39, helpunku 26.06.15, 11:25
        a ja mam właśnie bardzo wąskie stopy i często "40" dla dorosłych mi odstają
      • awesome810 tak, na pewno balerinki ecco 26.06.15, 12:34
        stanowią rozwiązanie problemu autorki wątku smile
        Chłopak padnie z wrażenia
        • eliszka25 Re: tak, na pewno balerinki ecco 26.06.15, 14:14
          a jakie zrobi wrazenie na kolegach big_grin
          • andaba Re: tak, na pewno balerinki ecco 26.06.15, 20:39
            kup damskie, tych w rozmiarze 39 jest mnóstwo i nie wszystkie różowe
            • aka10 Re: tak, na pewno balerinki ecco 26.06.15, 22:08
              Malwa, a Ecco?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka