Dodaj do ulubionych

sukienka biurowa

28.07.15, 14:54
Jakie sukienki nosza emamy pracujace w biurach? Linki, zdjecia i sklepy mile widziane, szukam inspiracji na zakupowy weekend w Polsce smile Dresscode mamy, ale nie jakis szczegolnie restrykcyjny, chcialabym wyprobowac rozne fasony, bo ostatnio uparcie kupuje sukienki olowkowe w 100 odmianach.
Obserwuj wątek
    • julita165 Re: sukienka biurowa 28.07.15, 16:26
      Jakoże klimy niet to preferuję modele bez podszewek, z niezbyt sztucznych i grubych tkanin.
    • zuleyka.z.talgaru Re: sukienka biurowa 28.07.15, 17:14
      Jak pracowałam w firmie gdzie trzeba było oficjalnie się ubierać (większa maniana niż w korpo) to nosiłam w takim stylu kiecki:

https://i.pinger.pl/pgr169/39d89286001c2029510b6506/098e3745d2671547d0dd8ab5f5095524.jpg

Granaty, czernie, szarości - przełamane zazwyczaj kolorowymi butami.
      • ashraf Re: sukienka biurowa 28.07.15, 20:17
        Super sukienka, też chętnie noszę ten krój smile
    • melancho_lia Re: sukienka biurowa 28.07.15, 17:49
      U nas jedyna wytyczna co do stroju to przyjść ubranym smile
      Jak szef ma ważne spotkanie to zakłada koszulę zamiast t-shirta. W garniturze jeszcze go nie widziałam (a pracuję tam ładnych parę lat).
      U kobiet każdy typ kiecki przejdzie- od klasycznych krojów jak z fotę powyżej, poprzez zwiewne niemal plażowe, czy w typie indyjskim.
    • leanne_paul_piper Re: sukienka biurowa 28.07.15, 19:16
      Zobacz prettyone, kossmann, taranko.
      Ja jeszcze simple, aczkolwiek czasem rozczarowuje mnie jego jakość, ale to jak fatalny romans, którego nie mogę zakończyćwink.
      • leanne_paul_piper Re: sukienka biurowa 28.07.15, 19:42
        A, zdjęcia poglądowe miały być, no to coś takiego np.
        https://shop.prettyone.pl/design/_gallery/_orginal/13449.jpg
      • ashraf Re: sukienka biurowa 28.07.15, 20:19
        Pretty one ma wg mnie kiepską jakość, choć dobry wybór. Jeszcze sukienka ujdzie, ale takiej bluzki nie odważyłabym się tam kupić, przejechałam się ze 3 razy wink A kostium świetny, chodzą za mną ostatnio jasne rzeczy, od dwóch dni próbuję kupić na miejscu jasną sukienkę na randkę z mężem, jak do tej pory straciłam 3 h i nabyłam niebieskie spodnie, niebieską i czarną kieckę i torebkę big_grin
        • miss_fahrenheit Re: sukienka biurowa 28.07.15, 20:23
          Zobacz Molton, Kossmann, Taranko, Bialcon, czasem Caterina i Simple mają ładne rzeczy.
        • leanne_paul_piper Re: sukienka biurowa 28.07.15, 20:27
          Serio? Ja akurat nie mam żadnych zastrzeżeń co do jakości Pretty one. Mam sukienki, które mają 5 lat, prane wielokrotnie, a wyglądają jak nowe.
          Pretty one jest dla mnie taką dobrą bazą, a Simple pożądanym romansem. I zawsze obiecuję sobie, że ten romans zakończę, bo to właśnie do jakości Simple mam zastrzeżenia. A później pokazują nową kolekcjęwink.
    • rosapulchra-0 Re: sukienka biurowa 28.07.15, 20:32
      Jesoo, kobieto, ty jesteś tak zgrabna, że w worku na ziemniaki wyglądasz bosko. Po co ci inspiracje? wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka