Dodaj do ulubionych

Chcę lisa

07.08.15, 19:10
Wybijcie mi z głowy lisa

Obejrzałam "Małego Księcia" i bardzo-bardzo pragnę lisa

Mam zresztą dziwne poczucie, że dałabym radę stworzyć go sama, ale wymagałoby to więcej zachodu tongue_out Ale tak to sie pewnie skończy.

Ale komercja już wyszła mi naprzeciw i na all mogę sobie załatwić lisa. Załatwiłabym, bo byłaby gwarancja, że przynajmniej będzie jakoś wyglądał (czyli: przynamniej z daleka będzie przypominał lisa) ale kurde, ja naprawdę miałam oszczędzać sad

Tak, nie mam większych problemów (znaczy, mam, ale nie chce mi się nimi zająć), tak, marudzę, tak, film był przepiękny, tak, uryczałam się jak bóbr.
Obserwuj wątek
    • wilowka Re: Chcę lisa 07.08.15, 19:25
      Donna Wilson szyje lisy że starych swetrów. Pooglądać grafiki może znajdziesz tego jedynego do odgapienia smile
      • marusia_ogoniok_102 Re: Chcę lisa 07.08.15, 19:31
        Nie, idzie o to, że ja chcę tego, konkretnego lisa Starego Pilota smile był przesłodki.
    • eve-lynn Re: Chcę lisa 07.08.15, 19:53
      Eeeee - myślałam ze futro.
      Ja chce futro z lisa. Nawe sobie raz upatrzylam kurteczkę z lisów i wysłałam dziecko z lodem w ręku i całe upaprane czekolada zeby "zmacało to tatuś bedzie musiał kupić a mamusia juz sobie jakos wyczyści" wink ale maz był szybszy... i nie mam kurteczki z lisów crying
    • solejrolia Re: Chcę lisa 07.08.15, 21:40
      big_grin

moja córka, jak była mała, to była bardzo pluszakowa, i jej najukochańsze pluszaki to były własnie LISY, cała kolekcja.
      miała nawet takiego wielkiego lisa, 1,5 m wink
      i co ciekawe, zupełnie nie pamiętam dlaczego właśnie lisy tak ukochała. big_grin
      • marusia_ogoniok_102 Re: Chcę lisa 07.08.15, 22:11
        Ja zbieram wilki. Mam całkiem sporą kolekcję smile

Jutro uszyję tego lisa.
        • bei Re: Chcę lisa 07.08.15, 22:23
          Gdy mialam siedem lat ktoś mi zwinął książkę o Małym Księciu. Nie mozna jej było kupić w księgarni, więc pozyczylam w bibliotece i całą przepisałam, zrobilam rysunki.

Może narysuj liska, będzie zawsze czekal na kartkach, łatwiej Ci bedzie go oswoićsmile
          Jutro idziemy na film

Marusia, byłas na w glowe się nie mieści?- jeśli nie, to polecamsmile
          • marusia_ogoniok_102 Re: Chcę lisa 07.08.15, 22:27
            Oczywiście, że byłam smile

Podtrzymuję swoje zdanie, kot zgarnia wszystko big_grin
    • black.sally Re: Chcę lisa 07.08.15, 22:36
      marusia_ogoniok_102 napisała:

> Tak, nie mam większych problemów (znaczy, mam, ale nie chce mi się nimi zająć),
      > tak, marudzę, tak, film był przepiękny, tak, uryczałam się jak bóbr.
      >
      >
      mówisz? to chyba pójdę sama.Bo mim chlopakom może nie podejść.
      • marusia_ogoniok_102 Re: Chcę lisa 07.08.15, 22:42
        Szczerze mówiąc, małym dzieciom chyba faktycznie może nie podejść. Kilka było w kinie i chyba się niezbyt dobrze bawiły. W filmie jest sporo bardzo smutnych fragmentów sad
        • marina2 Re: Chcę lisa 07.08.15, 23:45
          przez chwilę myślałam,ze chcesz żywego lisawink a to jest już mozliwe. zachowują się jak psy .są pogodne i wesołe
    • nenia1 Re: Chcę lisa 07.08.15, 23:50
      Kiedyś oglądałam piękny film Herzoga - Człowiek niedźwiedź. Też smutny. Główny bohater, czyli człowiek niedźwiedź oswaja lisa i razem spędzają sporo czasu, śpią w namiocie, bawią się. Lis potrafi zaprzyjaźnić się z człowiekiem i podobno w zachowaniu podobny jest do psa. Ja bardzo lubię lisy, są płochliwe i szybko uciekają na długich nogach, ale zdecydowanie mają dużo uroku.
      • marusia_ogoniok_102 Re: Chcę lisa 08.08.15, 00:12
        Oj, mają smile

Ma na imię RonRon big_grin
        • nenia1 Re: Chcę lisa 08.08.15, 00:33
          Cudny smile To jeden z powodów dla których rozważam stałe przeniesienie się na wieś. Zaraz bym miała liska. Tylko nie wiem co z kurami sąsiada...
    • hallbera.jarlakappi Re: Chcę lisa 08.08.15, 11:52
      www.youtube.com/watch?v=Di7KyC2sIE4
    • marusia_ogoniok_102 Re: Chcę lisa 08.08.15, 16:26
      Cholera, zamknęli mi wszystkie sklepy z tkaninami. Lis musi czekać do poniedziałku.

I nie, nie przeszedł mi przez noc.
      • hallbera.jarlakappi Re: Chcę lisa 08.08.15, 19:26
        takiego se zrob
        diaperedknights.com/wp-content/uploads/2014/12/WW-DIY-Fox-Tail-511x600.jpg
    • marusia_ogoniok_102 Zrobiłam to 10.08.15, 21:02
      Mam lisa

https://oi60.tinypic.com/11qqu5t.jpg

Dla porównania - lis oryginalny
      • wilowka Re: Zrobiłam to 10.08.15, 21:06
        CUDOWNY!!! smile
      • kk345 Re: Zrobiłam to 11.08.15, 00:04
        marusia, no jak żywy! big_grin
        • marusia_ogoniok_102 Re: Zrobiłam to 11.08.15, 15:15
          Z ostatniej chwili: lisia kita jest świetną poduchą big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka