hedna 13.08.15, 07:41 Najprawdopodobniej naciągnęłam ścięgna czy coś tam w lewej nodze.Boli jak cholera w okolicach kostki,smaruję altacetem,póki co nic. Za 1,5 tygodnia mam idę na wesele,poratujcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziennik-niecodziennik Re: Noga :-( 13.08.15, 11:26 to moze dla odmiany posmaruj czymś przeciwbólowym?... nie wiem czego sie spodziewasz po Altacecie. Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: Noga :-( 13.08.15, 11:28 usztywnij kostkę i staraj się jej nie obciążać. W jakich okolicznościach się to stało? Boli od zewnątrz czy od wewnątrz? Odpowiedz Link Zgłoś
sonniva Re: Noga :-( 13.08.15, 11:47 Ortopedą nie jestem, ale może coś podpowiem. Jak zdarzały się mi kontuzje (biegam) różne rodzaje zapaleń, naciągnięcia itp i chodziłam do ortopedy zawsze mi radzili: 1. Fastum lub Ketonal żel - ale to teraz na receptę, ale są apteki które sprzedają bez - ponoć 2. Lód lód lód okładaj 2-3 razy dziennie, ale porządnie. Oczywiście idealnie byłoby gdybyś poszła do ortopedy jednak Odpowiedz Link Zgłoś
hedna Re: Noga :-( 13.08.15, 12:39 Altacetem- bo trochę spuchnięte. Bardziej zewnętrzna strona nogi. Ketonal mam,posmarowałam niedawno (bez różnicy narazie). A stało się na czymś w stylu rollercaster, poprawiłam na rowerze Do ortopedy się nie dostanę,lek.rodzinny może pomoże Odpowiedz Link Zgłoś
hedna Re: Noga :-( 13.08.15, 19:02 Załatwiłam tyle,że dostałam receptę na maść i leki przeciwzapalne Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: Noga :-( 14.08.15, 00:36 Mnie bardzo w takich okolicznościach pomógł voltaren max Odpowiedz Link Zgłoś