Dodaj do ulubionych

Blondynka na siłę

25.08.15, 12:57
Co to za moda? Wszystkie muszą być blondynkami? Nawet brunetki? Żle to wygląda, nie każdemu blond pasuje.
www.pudelek.tv/video/Natalia-Siwiec-Zdarza-mi-sie-nie-jesc-przez-caly-dzien-9709/
A dodatkowo takie rozjaśnianie koszmarnie niszczy włosy (Górniak).
Czy wszystkie te "celebrytki" muszą wyglądać jak klony? Długie włosy, ombre, karpie usta, mocne brwi, naprawdę trudno czasami rozróżnić która jest która.
Obserwuj wątek
    • morgen_stern Re: Blondynka na siłę 25.08.15, 13:00
      We wrześniu mam fryzjera i chciałam poeskperymentować z ombre, ale chyba zrezygnuję. Co za dużo to niezdrowo.
      Fakt, one wszystkie wyglądają tak samo.
      • kama265 Re: Blondynka na siłę 25.08.15, 15:02
        nie rób sobie ombre, fatalnie niszczy włosy (rozjaśnianie i tak już podniszczonych końcówek włosów)
    • spanish_fly Re: Blondynka na siłę 25.08.15, 13:09
      Przecież one wszystkie te długie włosy z tyłu głowy mają przyczepione. Pewnie na palcach jednej ręki można policzyć celebrytki, które mogą się pochwalić własną długą, grubą, kitą.
    • lilly_about Re: Blondynka na siłę 25.08.15, 13:14
      A mnie sie ombre u kogoś podoba. Tak, wiem, że to już oklepane.
    • beataj1 Re: Blondynka na siłę 25.08.15, 13:16
      Jestem brunetką. W tym roku na lato wymarzyłam sobie blond włosy . Zniszczenia włosów się nie boje - najwyżej je obetnę.
      Poszłam do fryzjerki - pomacała ten wiecheć który mam na głowie ( w sensie dużo grubych włosów) i powiedziała ile to będzie kosztować - zdjęcie ciemnego koloru nałożenie jasnego i ewentualne dorabianie farby bo normalna porcja może nie wystarczyć podobno.
      Jak usłyszałam cenę to doszłam do wniosku że jak na letni kaprys to za dużo. Aż tak mi nie zalezy.

Poczekam aż sama osiwieje i wtedy się zrobie na blond. Taniej będzie...
    • joaaa83 Re: Blondynka na siłę 25.08.15, 13:16
      Widziałam dziś rano tę fryzurę Siwiec i pomyślałam sobie od razu , że lepiej jej w brązie. Sama fryzura nawet mi się podoba, chociaż zbyt oklepana.
    • fomica Re: Blondynka na siłę 25.08.15, 15:19
      Osobiście uważam, że mało jest osób którym blond wyraźnie nie pasuje smile Zwykle odmładza, rozjaśnia, pasuje i do jasnych brwi i do ciemnych. Przeciwnie brąz lub czarne - tu z kolei trzeba bardzo uważac i miec naprawdę porządną ciemna oprawę oczu, żeby nie wyglądać groteskowo.
      A co do mody - na tym polega moda, że wiele osób realizuje schemat i powtarza te same szczegóły. Akurat celebryci to specyficzna branża, tam się pracuje ciałem i wyglądem, więc bycie trendy jest kluczowe.
    • basia_400 Re: Blondynka na siłę 25.08.15, 16:52
      Te karpie (rybie) usta to po to, żeby móc lepiej druta ciągnąć.
      Jak to się mówi: wary obciągary.
      • ina_nova Re: Blondynka na siłę 25.08.15, 17:12
        Tzn one są elektryczkami?czy jak to się zwie? naciągają linie wysokiego napięcia? A nieee....tobie o seks oralny pewnie chodzi...nie wpadłam na to od razu. A to pewnie ich faceci są zachwyceni. jeśli twoja teoria jest prawdziwa rzecz jasna. Fajnie że myślą o przyjemności swoich partnerów w takim razie.
      • lauren6 Re: Blondynka na siłę 25.08.15, 17:33
        Wyjasnij co ma wspólnego silikon (czy tam inny botoks, nie znam się) w ustach z technika seksu oralnego?
        • angeika89 Re: Blondynka na siłę 25.08.15, 19:11
          Też chętnie się oświecę...

Nie mam botoksu w warach, a mąż nie narzeka tongue_out
    • angeika89 Re: Blondynka na siłę 25.08.15, 19:15
      A jeszcze do tematu...
      Niech sobie każdy łeb farbuje jak mu się podoba. Kiedyś też byłam farbowaną blądyną...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka