murwa.kac Re: Lista top 10 cudownych wynalazków natury 27.08.15, 15:09 Arnika - uzywam od kilku miesięcy na twarz www.doz.pl/apteka/p79325-Flos-Lek_Arnica_zel_arnikowy_forte_skora_naczynkowa_50_ml zmniejszyły się naczynka, pozbyłam się wiecznych sinców pod oczami. swietna na stłuczenia i podrażnienia (po depilacji pod pachami - niezastapiona) olejek herbaciany - na komary, zamiast płynu do płukania, na opryszczkę, do soli do moczenia stóp (sama robię) woda rózana - dokładnie tą kupuję www.celux.pl/_var/gfx/4fe6c087ec5376362d648ce895eb0aeb.jpg na odświeżenie twarzy, nawilżenie żyworódka w płynie mój hit maagicdesign.blogspot.com/2013/11/zyworodka-w-pynie-cudo-w-sprayu.html chyba nigdy nie miałam niczego lepszego do włosów i twarzy olej kokosowy i migdałowy - do twarzy, do włosów, do ciała olej lniany - jem łyżkę dziennie jaglanka pokrzywa, czystek - piję codziennie Odpowiedz Link Zgłoś
rybeczka_8989 Re: Lista top 10 cudownych wynalazków natury 14.03.16, 16:54 Kiedyś używałam diatomit ale jak dla mnie efekt był dość słaby. Schudłam dopiero gdy zastosowałam dietę Sandruni (7kg w miesiąc), więcej o tej diecie znajdziecie w google Odpowiedz Link Zgłoś
mary_lu Diatomit 28.08.15, 12:43 Koleżanka właśnie mi powiedziała o cudzie, co się Diatomit nazywa. W necie o tym same oszołomskie strony... Słyszałyście coś o rym? Bo koleźance nie ufam, na Dukana mnie kiedyś namówiła Odpowiedz Link Zgłoś
baltycki Re: Lista top 10 cudownych wynalazków natury 07.05.16, 21:51 bozena, gdybys nie dodala "ona", pomyslalbym, ze jestes facetem. (nie obraze sie) Odpowiedz Link Zgłoś