Dodaj do ulubionych

Mam Prawo Wiedzieć

23.10.15, 18:01
uważam, że świetne narzędzie do wykorzystania przed wyborami - porównujecie odpowiedzi na ponad 80 pytań udzielone przez siebie z odpowiedziami kandydatów ze swego okręgu. Pytania dotyczą konkretnych spraw z różnych dziedzin gospodarki i życia społecznego, nie są tak ogólne jak w Latarniku.
mamprawowiedziec.pl/
U mnie totalne zaskoczenie, gdyż zgodność we większości odpowiedzi mam z kandydatką i kandydatem...PSL, potem ZLEW i na IV miejscu Nowoczesna.
jak u was? wink
Obserwuj wątek
    • oqoq74 Re: Mam Prawo Wiedzieć 23.10.15, 18:10
      forum.gazeta.pl/forum/w,567,159096964,159096964,wybory_test_dla_niezdecydowanych.html
      Już Cię uprzedzono.smile
      Ale zgadzam się, że to chyba najlepszy test.

Mnie wyszła Nowoczesna, ale znam kandydata, który u nas startuje i nie zagłosuję na niego.
      • sanrio Re: Mam Prawo Wiedzieć 23.10.15, 18:15
        eeeeeeh, nie zauważyłam uncertain
        • oqoq74 Re: Mam Prawo Wiedzieć 23.10.15, 18:22
          Nic się nie stało. Może dzięki temu ktoś skorzystasmile
    • kota_marcowa Re: Mam Prawo Wiedzieć 23.10.15, 18:57
      U mnie też Nowoczesna i tak też miałam zamiar głosowaćsmile
    • triismegistos Re: Mam Prawo Wiedzieć 23.10.15, 19:04
      Ha ha, na pierwszym miejscu wyskoczył mi mój znajomy smile
    • memphis90 Re: Mam Prawo Wiedzieć 23.10.15, 22:09
      Ze wszystkimi mam po +/- 50-60% zgodności... big_grin Na topie wyszła mi partia Razem (50-kilka %, ale kandydatka odpowiedziała ledwie na 40 pytań, czyli zgodziłyśmy się w 20), potem Lewica+Nowoczesna. Ale odkąd ostatnio ustaliliśmy na forum, że mój obiecywany przez Razem awans do 5% najbogatszych Polaków nie będzie bynajmniej polegał na wzroście mojej płacy, tylko na udup..niu mnie większym podatkiem i zmniejszeniu dochodów- bo niby takim krezusem jestem- to entuzjazm mi padł i, sorry kochani, boli mnie głowa, nie postawię wam ptaszków big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka