01.11.15, 00:01
Coś mi się zrobiło i mam zgryzotę. Wysoko na udzie ,pod skórą zgrubienie. Słyszałam kiedyś o jakichś tłuszczakach,kaszakach,co to może być do licha? Oczywiście weekend,do lekarza najwcześniej w poniedziałek.... A,tydzień temu robiłam różne badania (w związku z czymś innym),wszystkie wyniki w sumie ok.
Obserwuj wątek
    • zielonelato Re: Coś :-( 01.11.15, 00:18
      Mam takie coś od zawsze, to tłuszczak. z tym da się żyć, nie panikujsmile
    • hedna Re: Coś :-( 01.11.15, 00:24
      Kochana,ja z tych co się cholernie martwią wszelkimi kwstiami zdrowotnymi sad
      • aga.doris Re: Coś :-( 01.11.15, 00:30
        Spoko, też miałam dokładnie w tym miejscu co ty. Po jakimś czasie zrobił się stan zapalny, chirurg przepisał maść i po zlikwidowaniu tego stanu zapalnego miał mi to wyciąć. Zabieg okazał się zbyteczny po świństwo uległo samolikwidacji. Przez jakiś czas miałam mały ślad na skórze i tyle.
    • heca7 Re: Coś :-( 01.11.15, 07:55
      Chyba jesteś mną wink to samo miejsce -kaszak. Byłam z tym u dermatologa. No można to wyluskac . Chyba ze trzy razy powtarzała , że to nie rakowacieje. Ale może zropiec. Na razie nic się nie dzieje. Ale pewnie usunę bo mnie irytuje.
    • fornitta69 Re: Coś :-( 01.11.15, 10:06
      Ciaza pozamaciczna wink
    • klubgogo Re: Coś :-( 01.11.15, 11:22
      Też mam takie coś, czasami bardziej wyczuwalne, czasami mniej, taka centymetrowa grudka pod skórą. Już mi się nie chce z tym chodzić do lekarza, bo zawsze jest jakieś coś. Wszystkie wyniki mam dobre, nie wiem, czy jakieś usg uda trzeba zrobić czy coś innego?
    • hedna Re: Coś :-( 01.11.15, 20:35
      Wszystkie podagry na mnie , jeszcze mnie szczęka boli sad
      • hedna Re: Coś :-( 02.11.15, 10:41
        Byłam u lekarki rodzinnej,zapisała maści i dała skierowanie do chirurga. Stwierdziła,że może to być czyrak......
    • hedna Re: :-( 06.11.15, 13:08
      Mowy nie ma żeby to był czyrak. Byłam u mojej lekarki wczoraj,twierdzi,że włókniak i że nic się z tym nie robi.
    • hedna Re: Coś :-( 24.11.15, 22:51
      Nie zmieniło się, zastanawiam się czy jest z czym iść do chirurga...
      • klamkas Re: Coś :-( 24.11.15, 23:41
        Wybacz, gdzie twoja hipochondria?! wink. Ileś tygodni temu rozważałaś wizytę w najbliższy poniedziałek, a do tej pory nie dotarłaś do chirurga, albo chociaż dermatologa? Nawet hipochondria schodzi na psy wink.

A tak poważnie - idź, co ci szkodzi? Nic nie stracisz, możesz tylko zyskać.
      • menodo Re: Coś :-( 24.11.15, 23:49
        Trolluj dalej.
    • rosapulchra-0 Re: Coś :-( 24.11.15, 23:50
      Jeśli to tłuszczak czy włókniak, to spokojnie możesz olać.
      • klamkas Re: Coś :-( 25.11.15, 00:07
        Ale ona nie wie, że to tłuszczak albo włókniak, bo "to" nie zostało zdiagnozowane.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka