crackusek 03.11.15, 17:59 Chcę pokazać Wam piękną piosenkę. Keti - Nieporadne myśli (STOP Islamizacji w trosce o Polskę) Nie wiem jak to skomentować- na myśl przychodzą mi dwa słowa: ja pie...e Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
melisaa4 Re: Stop islamizacji 03.11.15, 18:11 Ja mam przyjaciela muzułmanina. Mieszka obecnie we Francji z zona Polką. Myślą nad powrotem do Polski ale jak widać jesteśmy nietolerancyjnym narodem. Mam przyjaciela Żyda również, który ma kolegów dokładnie dwóch z Palestyny. Nie mieszkają w Izraelu ani w Palestynie. Po prostu wszystko zależy od ludzi. Wszędzie są psychopaci, a w Polsce ich nie brakuje? Dodam, że to moi bardzo wierni przyjaciele i z Algierii i z Izraela. Bardziej mi pomogli niż pseudoprzyjaciele z Polski. Uważam, że w Polsce jest histeria. I tak piosenka fatalna. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Stop islamizacji 03.11.15, 18:12 Ojp. A w polecanych obok tej piosenki miałam o taki przebój: youtu.be/R3hGmsJ6fGI Nie wierzę, że ci ludzie są prawdziwi. Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Re: Stop islamizacji 03.11.15, 18:43 LOL Dzieło wstrząsnęło mną tak bardzo, że nie śmiem komentować Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Stop islamizacji 03.11.15, 18:58 Ja przejrzałam fragmentami, bez dźwięku i mam traumę. Odpowiedz Link Zgłoś
joa66 Re: Stop islamizacji 03.11.15, 19:00 Każdy orze jak może kiedy talentu brak Odpowiedz Link Zgłoś
helka.z.porcelany Re: Stop islamizacji 03.11.15, 19:05 E, tam, nie czepiajcie się. Przesłanie główne się zgadza, z tym że nie tylko myśli nieporadne, ale tez cała reszta. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Stop islamizacji 03.11.15, 19:18 Czy ta pani aby używa słowa nieporadny prawidłowo? Żenujące dla mnie, ale chyba wiele emam powinno być zadowolonych Nie? Odpowiedz Link Zgłoś
wyyznawczyyniwielkiegoczerwia Re: Stop islamizacji 03.11.15, 20:17 A pewnie. Cel szczytny i humor poprawiony. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Stop islamizacji 03.11.15, 19:29 Faktycznie nieporadne te mysli Makabreska. Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Stop islamizacji 03.11.15, 20:08 Amatorskie bardzo, za to duch patriotyczny wielce. Ps. A czy Marysia z Gorzowa nagrala moze cos nowego? Odpowiedz Link Zgłoś
ulla_cebulla Re: Stop islamizacji 03.11.15, 21:15 Taki mamy teraz trend, skoro jedni na tym wygrali wybory, to co ma sobie laska żałować. Kariera murowana Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: Stop islamizacji 04.11.15, 09:31 O matko, ta dziewoja bezcześci Wiedźmina! <szok> Odpowiedz Link Zgłoś