Dodaj do ulubionych

Mały eksperyment...

07.11.15, 10:32
Pozwól saszanasza, że cię zacytuję:
„Czy jest tu ktoś, kto w imię "forumowej demokracji" jest w stanie wygasić, wykasować, wywalić trolla o nicku” krejzimama?
„Przepraszam, ale mam dość czytania na forum "ematek"(sic!) postów jakiegoś nawiedzonej baby (wyrobnika gazetowego (???)), które nijak odnoszą się do specyfiki forum jeśli chodzi o treść. Od politycznej propagandy są oddzielne fora.
Czy naprawdę uważacie, że ten wątek coś wnosi:

forum.gazeta.pl/forum/w,567,159226529,159226529,Usmiech_Dudy.htmlalbo ta

Ten człowiek praktycznie nie pisze o niczym innym na tym forum, tylko o polityce, wystarczy zerknąć w historię. Najwyższy czas pozbyć się tego trolla albo przynajmniej z nim nie dyskutować, może sam z czasem przejdzie w stan letargu.
Tak więc demokratycznie się pytam, kto jest za?"
Obserwuj wątek
    • lauren6 Re: Mały eksperyment... 07.11.15, 10:35
      Wygas krejzi jak nie chcesz jej czytać.
      • ichi51e Re: Mały eksperyment... 07.11.15, 10:38
        otoz to. ja alurat czytam z przyjemnoscia - jest to jeden z niewielu tu trolli ktory nie popisuje sie bezdennym chamstwem
        • salinas Re: Mały eksperyment... 07.11.15, 10:56
          ichi51e napisała:

> otoz to. ja alurat czytam z przyjemnoscia - jest to jeden z niewielu tu trolli
          > ktory nie popisuje sie bezdennym chamstwem

Naprawdę w Twoim pojęciu kultury jest ,,zesraj się " , słowo którym nagminnie posługuje się ten osobnik ?

Na forum jest kilka trolli, ale ten jest najbardziej ordynarny, wulgarny i chamski. Z przyjemnością obserwuje lądujące na oślej wątki tego człowieka big_grin
        • misiu-1 Re: Mały eksperyment... 07.11.15, 13:02
          ichi51e napisała:

> otoz to. ja alurat czytam z przyjemnoscia - jest to jeden z niewielu tu trolli
          > ktory nie popisuje sie bezdennym chamstwem

Racja. Tylko dennym chamstwem. big_grin
          • 5wenuss Re: Mały eksperyment... 07.11.15, 15:18
            A ty masz małego sisiorka.
            • 5venuss Re: Mały eksperyment... 07.11.15, 18:12
              to żeś się krejzi popisała... inteligencją
              już cię nie stać na nic lepszego niż podrabianie nicków?

jesteś nie dość, że nędzną kreaturą to w dodatku pustostanem
              • krejzimama Re: Mały eksperyment... 07.11.15, 19:22
                > jesteś nie dość, że nędzną kreaturą to w dodatku pustostanem

Pozdrawiam i całuję,
                Krejzi
    • sueellen Re: Mały eksperyment... 07.11.15, 10:38
      Idź do ustawienia (po prawej, obok wyloguj), następnie zakładka ZNAJOMI. Dodaj do nieprzyjaciół, zaznacz "nie pokazuj wątków i postów nieprzyjaciół", zapisz. Gotowe.
    • mika_p Re: Mały eksperyment... 07.11.15, 10:39
      Demokratycznie i wielkimi awanturami ematki wymogły na moderacji, że wątki polityczne mają rację bytu na forum emama i nie będą nigdzie przenoszone.
      Chciałyście, to macie. Krejzi jest tylko mniej fajną konsekwencją prawa do rozmawiania tu o polityce.

Wygaś sobie krejzi, to będziesz mieć problem z głowy: ustawienia -> znajomi -> nieprzyjaciele
      czy ajkoś tak
    • dzoaann Re: Mały eksperyment... 07.11.15, 10:42
      Nie chcesz, nie czytaj. Widzisz nick to nie wchodz w watek. Juz nie pisze o tym, ze wygasic tez mozesz...
    • sasanka4321 Re: Mały eksperyment... 07.11.15, 10:50
      Skoro regulamin nie pozwala na watki osobiste, to ten watek powinien byc zaraz wykasowany....
      • anty_nick Re: Mały eksperyment... 07.11.15, 10:59
        juz kolejny wątek z wycieczkami osobistymi, że ktoś ma kogoś na oślą i poszukuje poklasku dla swojego pomysłu.
        Nie chcesz, nie czytaj, bądź wygaś.
    • krejzimama Re: Mały eksperyment... 07.11.15, 11:44
      Jestem za.
      • kura17 Re: Mały eksperyment... 07.11.15, 12:42
        krejzimama napisał:

> Jestem za.

Krejzi kiss
        • morgen_stern Re: Mały eksperyment... 07.11.15, 16:02
          Ja też go uwielbiam smile
    • 5wenuss Re: Mały eksperyment... 07.11.15, 11:52
      Jestem stanowczo przeciw.
      Krejzi jest miłą,kochaną, ciepłą, sympatyczną osobą. Do tego obdarzoną wysoką inteligencją oraz bardzo szeroką wiedzą.
      Własciwie dzięki jej wpisom forum trzyma wysoki poziom intelektualny oraz merytoryczny.
    • angeika89 Re: Mały eksperyment... 07.11.15, 11:52
      A mi szczerze mówiąc to wisi.
      Mamy wolność słowa i niech każdy sobie pisze, jeśli dana osoba mi nie odpowiada to sama sobie ją wygaszam, bądź nie czytam jej wątków/postów.
      A jeśli chodzi o samą krejzi to jakoś szczególnie mi nie przeszkadza...
    • baltycki Re: Mały eksperyment... 07.11.15, 11:54
      > wystarczy zerknąć w historię.
      Zerknalem.
      W Twoja.

> Od politycznej propagandy są oddzielne fora
      Pozwolisz, ze kiedys przypomne Ci Twoje slowa?
    • figrut Re: Mały eksperyment... 07.11.15, 12:36
      Jak Tobie przeszkadzają wpisy Krejzi, to ich nie czytaj lub wygaś i po sprawie. Jak widać, niewielu ematkom Krejzi przeszkadza. Dziwne, że nie powstał tu wątek w celu wygaszenia Szer czy jak mu (jej) tam, czy też Googlocośtam które mają diametralnie inne poglądy od Krejzi i też udzielają się tu, na forum głównie w wątkach politycznych.
      • malwa51 Re: Mały eksperyment... 07.11.15, 12:39
        Nie jestes na czasie wink byl watek na temat goggloga (czy jak-mu-tam), ale pewnie wyladowal na oslej wink
    • alka7777 Re: Mały eksperyment... 07.11.15, 17:22
      Nie pasuje ci to wygaś i nie czytaj, bo mi krajzi pasuje, mądra osoba co daje mi do myślenia

• wyyznawczyyniwielkiegoczerwia Re: Mały eksperyment... 07.11.15, 17:41
      Jestem na nie, uwielbiam krejzi.
    • lady-z-gaga Re: Mały eksperyment... 07.11.15, 19:16
      .>Ten człowiek praktycznie nie pisze o niczym innym na tym forum, tylko o polityce, wystarczy zerknąć w historię.

To zerknij. A potem nie zapomnij napisać sprostowania.
    • rosapulchra-0 Re: Mały eksperyment... 07.11.15, 19:25
      Jestem absolutnie ZA.
      • krejzimama Re: Mały eksperyment... 07.11.15, 20:16
        Raczej nie masz ZA. Prędzej ZD.
      • mia_siochi Re: Mały eksperyment... 08.11.15, 13:01
        A ja absolutnie PRZECIW.
        I co teraz?
    • aquella Re: Mały eksperyment... 08.11.15, 12:43
      jestem przeciw ona może ma chamskie teksty ale wg mnie nie ma nic gorszego od mundrości półgłówków na forach, a tego nic nie wytępi dlatego proponuję Ci jak każdy selekcję własną nieczytania lub wygaszania
    • jowita771 Re: Mały eksperyment... 08.11.15, 12:56
      Jestem przeciw banowaniiu Krejzi, jak Ci przeszkadza, to sobie wygaś i nie czytaj.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka