mallard 10.11.15, 14:29 Za wiedzą i aprobatą Żony, a także za jej gorącym poparciem. Wybranka moja nazywa się Kreta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
angeika89 Re: Zakochałem się... ;) 10.11.15, 17:34 Zakochałeś się w wyspie? Czy masz kota, lub psa o tym imieniu? Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: Zakochałem się... ;) 10.11.15, 17:37 Stawiam na wyspę tez ją kocham Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Zakochałem się... ;) 10.11.15, 17:47 No tak wysepka piękna i te lazurowe wybrzeża, ale nie każdego stać żeby się tam wybrać. Odpowiedz Link Zgłoś
hermenegilda_zenia Re: Zakochałem się... ;) 10.11.15, 21:36 Weź nie pisz bzdur, tani przewoźnicy latają na Kretę - bilet do Chanii można kupić za ok. 200 PLN , jak ktoś nie ma kasy organizuje courchsurfing albo bierze namiot. Żyjemy w takich czasach, że podróżować można za grosze, jeżeli ktoś ma głowę na karku i chce. Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Zakochałem się... ;) 10.11.15, 22:35 Wybacz, ale moja mama ma sąsiadkę którą co jakiś czas zaprasza na obiad, gdyż sama nie ma co do gara włożyć. Wątpię aby było ją stać na Kretę, nawet za 200 zł. Więc to żadne bzdury, lecz realia. Tyle w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
kamunyak Re: Zakochałem się... ;) 10.11.15, 17:41 szkoda, że nie Malta. Byłoby jak znalazł. Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Zakochałem się... ;) 10.11.15, 22:37 Napiszesz w końcu Mallard w czym, lub w kim się zakochałeś? Cóż to za wybranka o imieniu Kreta? Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Re: Zakochałem się... ;) 11.11.15, 00:02 angeika89 napisał(a): > Napiszesz w końcu Mallard w czym, lub w kim się zakochałeś? > Cóż to za wybranka o imieniu Kreta? Zrobiliśmy sobie z Żonką tygodniowy "wypad" na Kretę koło Rethymno, aby uczcić naszą dość okrągłą rocznicę. Było cudownie. Dziś pukam się w czoło, kiedy pomyślę, że niespecjalnie chciało mi się jechać Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Zakochałem się... ;) 11.11.15, 00:48 A to często tak bywa. Sama niejednokrotnie nie byłam specjalnie zachwycona jakimś pomysłem, a potem się sama sobie nadziwić nie mogłam, że miałam jakieś głupie opory, bo bawiłam się więcej niż świetnie Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Zakochałem się... ;) 11.11.15, 11:26 Ja się tak w Rzymie zakochałam. A tyle czasu Włochy mnie wcale nie ciągnęły.. Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Zakochałem się... ;) 11.11.15, 11:29 Ale to zawsze tak jest. Ja też tak mam. Mąż wpadnie na pomysł, a ja się zapieram rękami i nogami. A jak przychodzi co do czego to dziękuję, że mnie namówił Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: Zakochałem się... ;) 11.11.15, 12:00 następnym razem leć na Kretę w maju Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Re: Zakochałem się... ;) 12.11.15, 10:55 lady-z-gaga napisała: > następnym razem leć na Kretę w maju Trochę o tym myślimy, bo tak nam się spodobało, że natychmiast zaczęliśmy myśleć o ponownym wyjeździe. Są jednak dwa "ale": 1. Kasa (na pieniądzach nie śpimy, a moje dochody są trochę nieprzewidywalne ) 2. Urlop Żonki, która jest nauczycielką przedszkolną. Teraz, kiedy byliśmy na początku października, to cud się stał po prostu, bo dyrekcja jej dała 5 dni zaległego urlopu (w ciągu roku szkolnego!) Odpowiedz Link Zgłoś