18.11.15, 20:30
Wynocha. Po dzisiejszym exposè. Wynocha. Biedni imigranci. Czeczenii. Inni muslimi. Wynocha. Cieszę sie. P
Obserwuj wątek
    • rosapulchra-0 Re: Precz. 18.11.15, 20:31
      W domu wszyscy zdrowi?
      • cosmetic.wipes Re: Precz. 18.11.15, 21:06
        Co się pytasz. Przecież od razu widać, że chora na głowębig_grin
        • memphis90 Re: Precz. 18.11.15, 23:43
          www.mowanienawisci.info/post/zglos-hejta-do-prokuratury-2/
          • fadilla Re: Precz. 18.11.15, 23:46
            Zawodowa łowczyni mówców nienawiści.
          • wyyznawczyyniwielkiegoczerwia Re: Precz. 19.11.15, 00:00
            Wynocha to mowa nienawiści? big_grin
            • kaz_nodzieja Re: Precz. 19.11.15, 20:38
              Polska dla Polaków i generalnie stawianie bezpieczeństwa "swoich" ponad innych.
              • princesswhitewolf Re: Precz. 19.11.15, 21:43
                ok, mozna miec swoja opinie ale moze warto zakomunikowac owa opinie w nieco bardziej logiczny sposob daleki od belkotu jaki zaprezentowala zalozycielka tego watku.

Takie radykalne opinie nie beda powaznie traktowane jesli nie beda rozsadnie prezentowane.
              • kropkacom Re: Precz. 20.11.15, 07:13
                Wynocha gazeta. To forum dla matek. Chyba, ze nie zrozumiałeś nazwy forum - emama.
              • demonii.larua Re: Precz. 20.11.15, 09:00
                Aha, wynocha zatem z forum dla matek.
                • wyyznawczyyniwielkiegoczerwia Re: Precz. 20.11.15, 09:02
                  A ty to kto?
                • kardiolog Re: Precz. 20.11.15, 09:31
                  Ojej do mnie twój wpis?😥😪😭
            • sumire Re: Precz. 20.11.15, 07:07
              A mówisz tak na ogół do ludzi?
            • kropkacom Re: Precz. 20.11.15, 07:12
              Dobra, wynocha wyyznawczyyni. To nie forum dla takich jak ty kobiet. Ok? big_grin
              • wyyznawczyyniwielkiegoczerwia Re: Precz. 20.11.15, 08:27
                Tak jak ciebie wywalili z bzw? big_grin To jest publiczne forum, więc niedoczekanie.
                • jagienka75 Re: Precz. 20.11.15, 08:31
                  a co to jest bzw?
                  • kropkacom Re: Precz. 20.11.15, 08:42
                    Bezdzietni z wyboru big_grin Gdzie napisałam pewnie z jeden post. Tutaj za to pani może sobie hasać do woli. A nadal nie jest u siebie.
                    • jagienka75 Re: Precz. 20.11.15, 08:43
                      kropka, ale to jest polskie forum, więc też nie jesteś u siebie...
                      • kropkacom Re: Precz. 20.11.15, 08:45
                        Gdzie tak jest napisane, że może tu pisać tylko Polak. Ja poza tym jestem Polką z krwi i kości big_grin A ty?
                        • kropkacom Re: Precz. 20.11.15, 08:47
                          Uważam, ze możemy tu tolerować bezdzietnych, ale niekoniecznie trolli. Zwłaszcza obrażających inne forumki.
                        • jagienka75 Re: Precz. 20.11.15, 08:57
                          kropkacom napisała:

> Gdzie tak jest napisane, że może tu pisać tylko Polak. Ja poza tym jestem Polką
                          > z krwi i kości big_grin A ty?

Polka z krwi i kości? tym bardziej dziwi, że tak bardzo innym Polakom źle życzysz.
                          ja nie łażę po zagranicznych forach a przecież bym mogła, bo i dlaczego nie?
                          • kropkacom Re: Precz. 20.11.15, 09:00
                            Ja ci bardzo dobrze życzę. Obyś w końcu była szczęśliwa i zadowolona ze swojego życia. Wtedy może nawet na forum będziesz bardziej strawna.
                            • jagienka75 Re: Precz. 20.11.15, 09:03
                              Obyś w końcu była szczęśliwa i zadowolona ze swojego
                              > życia. Wtedy może nawet na forum będziesz bardziej strawna.

no tak, ty wiesz lepiej, czy jestem/nie jestem szczęśliwawink
                              ty za to musisz być bardzo samotna, skoro tu codziennie dyżurujesz całą dobę.
                              no, ale dyżuruj sobie. nie będę ci w tym przeszkadzać.
                              • kropkacom Re: Precz. 20.11.15, 09:04
                                Ja tylko czytam co piszesz.
                      • kardiolog Re: Precz. 20.11.15, 08:46
                        A w czym jej przeszkadza amerykanski czy skandynawski paszport nr 2 obok nielegalnie zatrzymanego polskiego? Nie liczy się już?
                        • kropkacom Re: Precz. 20.11.15, 08:48
                          Ja nie mam dwóch paszportów.
                    • wyyznawczyyniwielkiegoczerwia Re: Precz. 20.11.15, 08:51
                      Taa, jeden. big_grin Chyba z 30 pt. wy głupie bezdzietne, zanim towarzystwu się cierpliwość skończyła. big_grin Ty tu nie rządzisz, twoja przyjaciółka płaczka też nie. Wypad z polskiego forum na czeskie.
                      • kropkacom Re: Precz. 20.11.15, 08:58
                        Udowodnij, bo ja jakoś tego nie kojarzę. Kojarzę jeden. Na swoje usprawiedliwienie mogę powiedzieć, ze fakt ten nie napawa mnie dumą i odrobiłam lekcję. Ty za to nadal tu jesteś.
                        • wyyznawczyyniwielkiegoczerwia Re: Precz. 20.11.15, 09:02
                          Zaniki pamięci? smile
                          • kropkacom Re: Precz. 20.11.15, 09:05
                            Wiesz, wolę zaniki pamięci (których nie mam) niż kłamstwa i pomówienia. Nawet na forum i pod anonimowym nickiem.
                            • wyyznawczyyniwielkiegoczerwia Re: Precz. 20.11.15, 09:07
                              Doskonale pamiętam, że napisałaś niejeden post na bzw i cię wywalili. Niestety nie do udowodnienia teraz.
                              • kropkacom Re: Precz. 20.11.15, 09:10
                                No widzisz ja ciebie nie pamiętam i nie pamiętam abym tam napisała 30 postów. I nie mogę udowodnić, ze było inaczej. Ty zresztą też nie. Jak to nazwać? Pomówieniem?
                                • wyyznawczyyniwielkiegoczerwia Re: Precz. 20.11.15, 09:17
                                  Prawdą.
                                  • kropkacom Re: Precz. 20.11.15, 09:20
                                    Jestem zdziwiona, że wiesz w ogóle jak to się pisze. big_grin

Spadaj - to język miłości. Miłego dnia big_grin
                • kropkacom Re: Precz. 20.11.15, 08:32
                  Tak, dokładnie tak big_grin Na tej samej zasadzie. Spadaj.
                  • wyyznawczyyniwielkiegoczerwia Re: Precz. 20.11.15, 08:46
                    Sama spadaj. To jest POLSKIE forum. big_grin
                    • kardiolog Re: Precz. 20.11.15, 08:47
                      Hehehe.
                    • kropkacom Re: Precz. 20.11.15, 08:48
                      A ja jestem Polką big_grin
                      • wyyznawczyyniwielkiegoczerwia Re: Precz. 20.11.15, 08:51
                        Ale nie mieszkasz w Polsce. Więc do widzenia!
                        • kropkacom Re: Precz. 20.11.15, 08:57
                          Co? Argumenty cię guciu przerosły? Co ma piernik do wiatraka? Mogę sobie być gdziekolwiek i jestem tu bardziej u siebie niż ty.
      • kolter Re: Precz. 20.11.15, 07:17
        rosapulchra-0 napisała:

> W domu wszyscy zdrowi?

lepiej niech piaskownice jej zmienią
    • konwalka Re: Precz. 18.11.15, 20:38
      grubo na forum ostatnio...
      • lillaj Re: Precz. 19.11.15, 00:37
        konwalka napisała:

> grubo na forum ostatnio...

Żeby tylko na forumsad

wroclaw.wyborcza.pl/wroclaw/1,35751,19210427,j-c-araba-i-ole-islam-pier-e-przed-wroclawskim-ratuszem.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_Gazeta_Wyborcza
        • nutella_fan Re: Precz. 19.11.15, 20:34
          Mamy demokracje i wolnosc zgromadzen. Kazdy moze organizowac protesty, ty tez.
        • kaz_nodzieja Re: Precz. 19.11.15, 20:38
          Wolę to niż ciszę.
    • asmarabis Re: Precz. 18.11.15, 20:39
      Ale o co chodzi?
    • antyk-acap2.0 Re: Precz. 18.11.15, 20:43
      Czyli rozumiem że jesteś za wywaleniem Polaków z emigracji na zachodzie?
      • kaz_nodzieja Re: Precz. 18.11.15, 20:58
        Nie, nie chcemy tej bandy nieudaczników nienawidzących Polski z powrotem u siebie.
        • antyk-acap2.0 Re: Precz. 18.11.15, 21:12
          No to mamy problem. Skoro wy nie chcecie emigrantów to zachód może nie chcieć Polaków. Czyli oni wracają. Jeśli ich nie chcesz to oznacza tylko jedno. Wojnę domową.
          • 5venuss Re: Precz. 18.11.15, 21:18
            jak widzisz zachód bierze wszystkich
            my nie musimy...
            • antyk-acap2.0 Re: Precz. 18.11.15, 21:28
              To tak nie działa. Wóz albo przewóz.
              • wyyznawczyyniwielkiegoczerwia Re: Precz. 19.11.15, 00:00
                Spoko, niech wracają. Oprócz rosy.
              • nutella_fan Re: Precz. 19.11.15, 18:28
                To ty twierdzisz ze tak to nie dziala.
          • nutella_fan Re: Precz. 19.11.15, 18:27
            Jezeli zachodnie spoleczenstwo nie chce Polakow to niech wywala. A co, strach cie oblecial? smile
        • kolter Re: Precz. 20.11.15, 07:54
          kaz_nodzieja napisał(a):

> Nie, nie chcemy tej bandy nieudaczników nienawidzących Polski z powrotem u siebie.

najbardziej to ty nienawidzisz sam siebie
      • nutella_fan Re: Precz. 19.11.15, 18:25
        Jak zachod chce niech wywala.
    • sumire Re: Precz. 18.11.15, 20:44
      Rozumiem, że już po 20, ale jednak dzień powszedni - żeby być aż tak pijanym?...
    • kkalipso Re: Precz. 18.11.15, 20:44
      Alexis wszystko w porządku ....
    • thank_you Re: Precz. 18.11.15, 21:03
      Nie dziwię się, że nie masz z kim pogadać. wink
    • lusitania2 Re: Precz. 18.11.15, 21:06
      kubekwkropki napisała:

> Wynocha.
      >Biedni imigranci.
      znaczy te ukraińskie niańki, opiekunki i sprzątaczki albo parający się straganowym handlem Wietnamczycy, tak?
      Ta zamożniejsza część Polski niewątpliwie szalenie się ucieszy z utraty pomocy domowej.

>Czeczenii.

marnie to widzę, no, może jak im w imieniu Angeli Merkel zaproponujesz w
      Niemczech lepsze warunki to może się wyniosą. Chociaż biorąc pod uwagę, że są u nas od prawie 20 lat i z tego powodu - jako posiadacze karty stałego pobytu, jeśli nie (w wielu przypadkach) polskiego paszportu kraje UE stoją przed nimi otworem, to wątpię, że na "niemiecki socjał" się nagle skuszą. Widać z jakiegoś powodu im tu dobrze.

>Inni muslimi.

najwięcej to ich jest wśród Tatarów. Ci to dopiero skandal - od circa 500 lat się tu panosząwink. Bardzo wątpię, że p.o. premiera da im radę i przepędzi Allah wie gdzie.

>Cieszę sie.

a ja nie.
      • nutella_fan Re: Precz. 19.11.15, 19:54
        Czemu sie nie cieszysz? Chcesz islamizacji Polski?
        • kaz_nodzieja Re: Precz. 19.11.15, 19:59
          Rozśmieszyłaś mnie. Wyobraziłem sobie właśnie pierwsze próby wprowadzenia jakichkolwiek zmian przez muzułmanów i szybki łomot jaki ich spotyka. Polska to nie zachodnie kraje, my tu nie znamy terminu "polityczna poprawność".
          • nutella_fan Re: Precz. 19.11.15, 21:41
            Mam wielka nadzieję ze tak by bylo. U nas narod krzepki i skory do bijatyki. Nie damy sobie wejsc na glowe.
          • princesswhitewolf Re: Precz. 20.11.15, 08:37
            ja naprawde nie zauwazylam jakiejs widocznej islamizacji w UK. To tylko 4% spoleczenstwa.W calym budynku gdzie pracuje jest jeden muzulmanin. To czego jest w UK sporo to HINDUSI. Praktycznie caly dzial IT to Hindusi i polowa finansow. Spora czesc lekarzy w UK to tez Hindusi

Problem w tym ze ludzie widza tu w UK tych Hindusow czy Sikhow i zaraz wydaje im sie ze to muzulmanin
            • wyyznawczyyniwielkiegoczerwia Re: Precz. 20.11.15, 08:47
              I tylko z powodu 4% społeczeństwa na praktycznie każdym basenie w UK są dni tylko dla kobiet? Co za dyskryminacja.
              • ichi51e Re: Precz. 20.11.15, 09:04
                wiesz w jp sa wagony tylko dla kobiet a tam ludzie deklaruja sie jako niewierzacy przewaznie. ja bym chciala zeby na basenie byly dni dla kobiet - tlok mniejszy
                • wyyznawczyyniwielkiegoczerwia Re: Precz. 20.11.15, 09:10
                  Więc dni tylko dla mężczyzn też powinny być, prawda? I dni mieszane również? Czytałam gdzieś, że są baseny w UK, że nie ma szans popływać wspólnie- bo jest rozdzielność płciowa. Czy to jest ok? Na szczęście Polska nie jest takim talibanem.
              • princesswhitewolf Re: Precz. 20.11.15, 09:27
                Pierwszy raz slysze.
                nie ma zadnych dni dla kobiet w moim fitness centre/basenie a i weszlam na drugie najblizsze i czegos takiego nie widze w ich planie zajec.
                Zapewne chodzi o jakies kluby w jakich babki sobie tego wyraznie zazyczyly bo faceci za bardzo w wodzie szaleli( sama wole jak jakies meskie popisujace sie wieloryby tudziez popisujacy sie plywackimi umiejetnosciami "panowie i wladcy basenu" nie zajmuja polowy basenu ), albo jakas dzielnica w jakiej mieszkaja specyficznie muzulmanie a nie nalezy jakichs lokalnych folklorow uwazac za cos obowiazujacego.

Prosze tu sa dokladne dane populacyjne. en.wikipedia.org/wiki/Islam_in_the_United_Kingdom
                • kardiolog Re: Precz. 20.11.15, 09:30
                  Nie szkodzi ze 1x słyszysz. Mieszkanki UK ✋wiedza lepiej bo tam mieszkają
                  • princesswhitewolf Re: Precz. 20.11.15, 09:32
                    aha a ja od 20 lat to niby gdzie mieszkam jak nie w UK? Na Ksiezycu?
                • princesswhitewolf Re: Precz. 20.11.15, 09:30
                  tutaj tez masz oficjalne dane z censusu www.mcb.org.uk/wp-content/uploads/2015/02/MCBCensusReport_2015.pdf

mowie ci ze ludzie myla Hindusow i Sikhow z muzulmanami i wszystko wrzucaja do jednego wora a to przeciez inna kultura zupelnie
                  • kardiolog Re: Precz. 20.11.15, 09:33
                    Czytałem. Brawo dla Polaków bijacych pojedynczego Hinduska- mieszkańca RP od lat. Budda jest też zagrożeniem dla polskich katolików😄😂
                    • princesswhitewolf Re: Precz. 20.11.15, 09:40
                      ogolnie rzecz biorac jestem zalamana ta ciasnota umyslowa Polakow pod wzgledem rasizmu. A szkoda, bo poza tym nigdy absolutnie nie uwazalam ze jest powod do wstydu bycia Polka.

Upadek strefy Schengen tez bylby dla mnie zalamujacy. Nie pojmuje dlaczego nie moga zaciesnic granic WOKOL UE a nie pomiedzy krajami. System przesiewu uchodzcow powinien byc poprawiony i odsylac tych ekonomicznych. Ci z Syrii zas maja sporo kwalifikacji i powinni dostac wize i szanse pracy ale tylko na czas wojenny
                      • kardiolog Re: Precz. 20.11.15, 09:51
                        Możesz być odpowiedzialna tylko za siebie, swoje myślenie i działanie a nie za całe narody lub ich grupy.
                        Co wiedział powiedział😄
                      • d.o.s.i.a Re: Precz. 20.11.15, 10:20
                        zalamujacy. Nie pojmuje dlaczego nie
                        > moga zaciesnic granic WOKOL UE a nie pomiedzy krajami.

Bo to ksenofobia i rasism i niewyznawanie wartosci europy. Nie pamietasz juz jakimi wyzwiskami uraczono kraje ktore probowaly jakos ten napor ludzi zatrzymac?

A terrorysci sa juz w Europie od dawna - dzieki polityce pikajacych serduszek. Przemieszxaja sie dowolnie miedzy krajami i robia zamachy, obecnie posilkujac sie miesem armatnim z tzw. "uchodzcow".

Czyli jak zwykle pikajace serduszka narobily bigosu w imie polityki "nikt nie jest nielegalny", wyzwaly normalnie myslacych ludzi od rasistow, i jak zwykle trzeba teeaz to sprzatnac. A ze pare setwk ludzi zdazylo juz zginac, to co to pikajace serduszka obchodzi. To nie ich dzieci zginely.

pomiedzy krajami. System przesiewu uchodzc
                        > ow powinien byc poprawiony i odsylac tych ekonomicznych. Ci z Syrii zas maja sp
                        > oro kwalifikacji i powinni dostac wize i szanse pracy ale tylko na czas wojenny

Osoby ktore to postulowaly juz dawno nazwano rasistami.
                        • princesswhitewolf Re: Precz. 20.11.15, 11:44
                          ja jestem jak najbardziej za przyjmowaniem uchodzcow bo w koncu Polacy byli nie raz w historii uchodzcami, ale musi to byc w kontrolowany sposob, okreslona ilosc a nie jak leci lacznie z tymi jacy pochodza z krajow nie objetych wojna
    • zuleyka.z.talgaru Re: Precz. 18.11.15, 21:08
      Uu a się zastanawiałam kto mi podchlał naleweczkę z kwiatu czarnego bzu. Teraz już wiem.
      • cosmetic.wipes Re: Precz. 18.11.15, 21:21
        Cysterne nalewki ci podpieprzyla? big_grin
    • fadilla Re: Precz. 18.11.15, 21:26
      big_grin Zasadniczo to się zgadzam. Tylko to juz drugi wpis kubka w takim ... nieokreslonym stylu ... hasłowo sloganowym. Aracel tez pisze sloganami, ale u niego to od zawsze. Kubek jednak czynił kiedyś dłuższe wywody, opisywał, uzasadniał. Cos jest na rzeczy.
      • konwalka Re: Precz. 18.11.15, 21:57
        chyba ze maja nickowa wspolnote z kardiologiem, ktory ostatnio tez slabuje
        • ruda.anka2 Re: Precz. 20.11.15, 08:01
          No, ja się nawet zaczęłam zastanawiać, czy nie są jedną osobą. Albo razem mieszkają i jedno pisze za dwoje. Brzmią identycznie.
    • nutella_fan Re: Precz. 19.11.15, 18:24
      A jakies decyzje zapadly bo nic nie wiem? Az dziw bo na biezaco sledze wiadomosci.
    • kropkacom Re: Precz. 19.11.15, 18:26
      Pijesz? Nie pisz. Piszesz? Nie pij.
    • dziewczynka_w_lakierkach Re: Precz. 20.11.15, 07:14
      W Polsce,w jednym z ośrodków dla uchodźców Syryjczycy zgwalcili Półkę za zbyt swobodny strój.... Tu linknaczasie24.pl/polka-zaatakaowana/
      • misterni Re: Precz. 20.11.15, 07:25
        Tak, wiadomość tak samo prawdziwa, jak pozostałe na tym portalu, np dotyczące gwałtu i zamordowania Maryli Rodowicz po jakimś koncercie we wrześniu. tongue_out
        Też było relacja video tongue_out
      • hermenegilda_zenia Re: Precz. 20.11.15, 08:57
        A Żydzi wciąż przerabiają dzieci na macę
      • heca7 Re: Precz. 20.11.15, 09:06
        Na litość boską jak można zgwałcić "PÓŁKĘ" ?!
        • kaz_nodzieja Re: Precz. 20.11.15, 10:39
          W półce wywiercasz odpowiedniej wielkości otworek i.......
    • ichi51e Re: Precz. 20.11.15, 08:56
      nie chce mi sie szukac ale dzis widzialam obrazek ktory dobrze oddaje sytuacje

rozmawiaja dwa dinozaury
      "wisz 50% jest przeciw meteorytom"
    • demonii.larua Re: Precz. 20.11.15, 09:02
      Kosz.
    • saszanasza Re: Precz. 20.11.15, 10:30
      Czy ktoś może mi wytłumaczyć, o czym właściwie jest ten wątek, bo nie zrozumiałamuncertain
      • hermenegilda_zenia Re: Precz. 20.11.15, 10:37
        Samotna paranoiczka po wielu głębszych przedstawia swój strumień świadomości
      • kardiolog Re: Precz. 20.11.15, 11:59
        Obawiam się, że nikt Ci nie pomoże . Może następnym razem się uda?🐨

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka