kubekwkropki 18.11.15, 20:30 Wynocha. Po dzisiejszym exposè. Wynocha. Biedni imigranci. Czeczenii. Inni muslimi. Wynocha. Cieszę sie. P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cosmetic.wipes Re: Precz. 18.11.15, 21:06 Co się pytasz. Przecież od razu widać, że chora na głowę Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Precz. 18.11.15, 23:43 www.mowanienawisci.info/post/zglos-hejta-do-prokuratury-2/ Odpowiedz Link Zgłoś
wyyznawczyyniwielkiegoczerwia Re: Precz. 19.11.15, 00:00 Wynocha to mowa nienawiści? Odpowiedz Link Zgłoś
kaz_nodzieja Re: Precz. 19.11.15, 20:38 Polska dla Polaków i generalnie stawianie bezpieczeństwa "swoich" ponad innych. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Precz. 19.11.15, 21:43 ok, mozna miec swoja opinie ale moze warto zakomunikowac owa opinie w nieco bardziej logiczny sposob daleki od belkotu jaki zaprezentowala zalozycielka tego watku. Takie radykalne opinie nie beda powaznie traktowane jesli nie beda rozsadnie prezentowane. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Precz. 20.11.15, 07:13 Wynocha gazeta. To forum dla matek. Chyba, ze nie zrozumiałeś nazwy forum - emama. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Precz. 20.11.15, 07:12 Dobra, wynocha wyyznawczyyni. To nie forum dla takich jak ty kobiet. Ok? Odpowiedz Link Zgłoś
wyyznawczyyniwielkiegoczerwia Re: Precz. 20.11.15, 08:27 Tak jak ciebie wywalili z bzw? To jest publiczne forum, więc niedoczekanie. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Precz. 20.11.15, 08:42 Bezdzietni z wyboru Gdzie napisałam pewnie z jeden post. Tutaj za to pani może sobie hasać do woli. A nadal nie jest u siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
jagienka75 Re: Precz. 20.11.15, 08:43 kropka, ale to jest polskie forum, więc też nie jesteś u siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Precz. 20.11.15, 08:45 Gdzie tak jest napisane, że może tu pisać tylko Polak. Ja poza tym jestem Polką z krwi i kości A ty? Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Precz. 20.11.15, 08:47 Uważam, ze możemy tu tolerować bezdzietnych, ale niekoniecznie trolli. Zwłaszcza obrażających inne forumki. Odpowiedz Link Zgłoś
jagienka75 Re: Precz. 20.11.15, 08:57 kropkacom napisała: > Gdzie tak jest napisane, że może tu pisać tylko Polak. Ja poza tym jestem Polką > z krwi i kości A ty? Polka z krwi i kości? tym bardziej dziwi, że tak bardzo innym Polakom źle życzysz. ja nie łażę po zagranicznych forach a przecież bym mogła, bo i dlaczego nie? Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Precz. 20.11.15, 09:00 Ja ci bardzo dobrze życzę. Obyś w końcu była szczęśliwa i zadowolona ze swojego życia. Wtedy może nawet na forum będziesz bardziej strawna. Odpowiedz Link Zgłoś
jagienka75 Re: Precz. 20.11.15, 09:03 Obyś w końcu była szczęśliwa i zadowolona ze swojego > życia. Wtedy może nawet na forum będziesz bardziej strawna. no tak, ty wiesz lepiej, czy jestem/nie jestem szczęśliwa ty za to musisz być bardzo samotna, skoro tu codziennie dyżurujesz całą dobę. no, ale dyżuruj sobie. nie będę ci w tym przeszkadzać. Odpowiedz Link Zgłoś
kardiolog Re: Precz. 20.11.15, 08:46 A w czym jej przeszkadza amerykanski czy skandynawski paszport nr 2 obok nielegalnie zatrzymanego polskiego? Nie liczy się już? Odpowiedz Link Zgłoś
wyyznawczyyniwielkiegoczerwia Re: Precz. 20.11.15, 08:51 Taa, jeden. Chyba z 30 pt. wy głupie bezdzietne, zanim towarzystwu się cierpliwość skończyła. Ty tu nie rządzisz, twoja przyjaciółka płaczka też nie. Wypad z polskiego forum na czeskie. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Precz. 20.11.15, 08:58 Udowodnij, bo ja jakoś tego nie kojarzę. Kojarzę jeden. Na swoje usprawiedliwienie mogę powiedzieć, ze fakt ten nie napawa mnie dumą i odrobiłam lekcję. Ty za to nadal tu jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Precz. 20.11.15, 09:05 Wiesz, wolę zaniki pamięci (których nie mam) niż kłamstwa i pomówienia. Nawet na forum i pod anonimowym nickiem. Odpowiedz Link Zgłoś
wyyznawczyyniwielkiegoczerwia Re: Precz. 20.11.15, 09:07 Doskonale pamiętam, że napisałaś niejeden post na bzw i cię wywalili. Niestety nie do udowodnienia teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Precz. 20.11.15, 09:10 No widzisz ja ciebie nie pamiętam i nie pamiętam abym tam napisała 30 postów. I nie mogę udowodnić, ze było inaczej. Ty zresztą też nie. Jak to nazwać? Pomówieniem? Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Precz. 20.11.15, 09:20 Jestem zdziwiona, że wiesz w ogóle jak to się pisze. Spadaj - to język miłości. Miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Precz. 20.11.15, 08:32 Tak, dokładnie tak Na tej samej zasadzie. Spadaj. Odpowiedz Link Zgłoś
wyyznawczyyniwielkiegoczerwia Re: Precz. 20.11.15, 08:46 Sama spadaj. To jest POLSKIE forum. Odpowiedz Link Zgłoś
wyyznawczyyniwielkiegoczerwia Re: Precz. 20.11.15, 08:51 Ale nie mieszkasz w Polsce. Więc do widzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Precz. 20.11.15, 08:57 Co? Argumenty cię guciu przerosły? Co ma piernik do wiatraka? Mogę sobie być gdziekolwiek i jestem tu bardziej u siebie niż ty. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Precz. 20.11.15, 07:17 rosapulchra-0 napisała: > W domu wszyscy zdrowi? lepiej niech piaskownice jej zmienią Odpowiedz Link Zgłoś
lillaj Re: Precz. 19.11.15, 00:37 konwalka napisała: > grubo na forum ostatnio... Żeby tylko na forum wroclaw.wyborcza.pl/wroclaw/1,35751,19210427,j-c-araba-i-ole-islam-pier-e-przed-wroclawskim-ratuszem.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_Gazeta_Wyborcza Odpowiedz Link Zgłoś
nutella_fan Re: Precz. 19.11.15, 20:34 Mamy demokracje i wolnosc zgromadzen. Kazdy moze organizowac protesty, ty tez. Odpowiedz Link Zgłoś
antyk-acap2.0 Re: Precz. 18.11.15, 20:43 Czyli rozumiem że jesteś za wywaleniem Polaków z emigracji na zachodzie? Odpowiedz Link Zgłoś
kaz_nodzieja Re: Precz. 18.11.15, 20:58 Nie, nie chcemy tej bandy nieudaczników nienawidzących Polski z powrotem u siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
antyk-acap2.0 Re: Precz. 18.11.15, 21:12 No to mamy problem. Skoro wy nie chcecie emigrantów to zachód może nie chcieć Polaków. Czyli oni wracają. Jeśli ich nie chcesz to oznacza tylko jedno. Wojnę domową. Odpowiedz Link Zgłoś
5venuss Re: Precz. 18.11.15, 21:18 jak widzisz zachód bierze wszystkich my nie musimy... Odpowiedz Link Zgłoś
wyyznawczyyniwielkiegoczerwia Re: Precz. 19.11.15, 00:00 Spoko, niech wracają. Oprócz rosy. Odpowiedz Link Zgłoś
nutella_fan Re: Precz. 19.11.15, 18:27 Jezeli zachodnie spoleczenstwo nie chce Polakow to niech wywala. A co, strach cie oblecial? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Precz. 20.11.15, 07:54 kaz_nodzieja napisał(a): > Nie, nie chcemy tej bandy nieudaczników nienawidzących Polski z powrotem u siebie. najbardziej to ty nienawidzisz sam siebie Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Precz. 18.11.15, 20:44 Rozumiem, że już po 20, ale jednak dzień powszedni - żeby być aż tak pijanym?... Odpowiedz Link Zgłoś
lusitania2 Re: Precz. 18.11.15, 21:06 kubekwkropki napisała: > Wynocha. >Biedni imigranci. znaczy te ukraińskie niańki, opiekunki i sprzątaczki albo parający się straganowym handlem Wietnamczycy, tak? Ta zamożniejsza część Polski niewątpliwie szalenie się ucieszy z utraty pomocy domowej. >Czeczenii. marnie to widzę, no, może jak im w imieniu Angeli Merkel zaproponujesz w Niemczech lepsze warunki to może się wyniosą. Chociaż biorąc pod uwagę, że są u nas od prawie 20 lat i z tego powodu - jako posiadacze karty stałego pobytu, jeśli nie (w wielu przypadkach) polskiego paszportu kraje UE stoją przed nimi otworem, to wątpię, że na "niemiecki socjał" się nagle skuszą. Widać z jakiegoś powodu im tu dobrze. >Inni muslimi. najwięcej to ich jest wśród Tatarów. Ci to dopiero skandal - od circa 500 lat się tu panoszą. Bardzo wątpię, że p.o. premiera da im radę i przepędzi Allah wie gdzie. >Cieszę sie. a ja nie. Odpowiedz Link Zgłoś
nutella_fan Re: Precz. 19.11.15, 19:54 Czemu sie nie cieszysz? Chcesz islamizacji Polski? Odpowiedz Link Zgłoś
kaz_nodzieja Re: Precz. 19.11.15, 19:59 Rozśmieszyłaś mnie. Wyobraziłem sobie właśnie pierwsze próby wprowadzenia jakichkolwiek zmian przez muzułmanów i szybki łomot jaki ich spotyka. Polska to nie zachodnie kraje, my tu nie znamy terminu "polityczna poprawność". Odpowiedz Link Zgłoś
nutella_fan Re: Precz. 19.11.15, 21:41 Mam wielka nadzieję ze tak by bylo. U nas narod krzepki i skory do bijatyki. Nie damy sobie wejsc na glowe. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Precz. 20.11.15, 08:37 ja naprawde nie zauwazylam jakiejs widocznej islamizacji w UK. To tylko 4% spoleczenstwa.W calym budynku gdzie pracuje jest jeden muzulmanin. To czego jest w UK sporo to HINDUSI. Praktycznie caly dzial IT to Hindusi i polowa finansow. Spora czesc lekarzy w UK to tez Hindusi Problem w tym ze ludzie widza tu w UK tych Hindusow czy Sikhow i zaraz wydaje im sie ze to muzulmanin Odpowiedz Link Zgłoś
wyyznawczyyniwielkiegoczerwia Re: Precz. 20.11.15, 08:47 I tylko z powodu 4% społeczeństwa na praktycznie każdym basenie w UK są dni tylko dla kobiet? Co za dyskryminacja. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Precz. 20.11.15, 09:04 wiesz w jp sa wagony tylko dla kobiet a tam ludzie deklaruja sie jako niewierzacy przewaznie. ja bym chciala zeby na basenie byly dni dla kobiet - tlok mniejszy Odpowiedz Link Zgłoś
wyyznawczyyniwielkiegoczerwia Re: Precz. 20.11.15, 09:10 Więc dni tylko dla mężczyzn też powinny być, prawda? I dni mieszane również? Czytałam gdzieś, że są baseny w UK, że nie ma szans popływać wspólnie- bo jest rozdzielność płciowa. Czy to jest ok? Na szczęście Polska nie jest takim talibanem. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Precz. 20.11.15, 09:27 Pierwszy raz slysze. nie ma zadnych dni dla kobiet w moim fitness centre/basenie a i weszlam na drugie najblizsze i czegos takiego nie widze w ich planie zajec. Zapewne chodzi o jakies kluby w jakich babki sobie tego wyraznie zazyczyly bo faceci za bardzo w wodzie szaleli( sama wole jak jakies meskie popisujace sie wieloryby tudziez popisujacy sie plywackimi umiejetnosciami "panowie i wladcy basenu" nie zajmuja polowy basenu ), albo jakas dzielnica w jakiej mieszkaja specyficznie muzulmanie a nie nalezy jakichs lokalnych folklorow uwazac za cos obowiazujacego. Prosze tu sa dokladne dane populacyjne. en.wikipedia.org/wiki/Islam_in_the_United_Kingdom Odpowiedz Link Zgłoś
kardiolog Re: Precz. 20.11.15, 09:30 Nie szkodzi ze 1x słyszysz. Mieszkanki UK ✋wiedza lepiej bo tam mieszkają Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Precz. 20.11.15, 09:32 aha a ja od 20 lat to niby gdzie mieszkam jak nie w UK? Na Ksiezycu? Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Precz. 20.11.15, 09:30 tutaj tez masz oficjalne dane z censusu www.mcb.org.uk/wp-content/uploads/2015/02/MCBCensusReport_2015.pdf mowie ci ze ludzie myla Hindusow i Sikhow z muzulmanami i wszystko wrzucaja do jednego wora a to przeciez inna kultura zupelnie Odpowiedz Link Zgłoś
kardiolog Re: Precz. 20.11.15, 09:33 Czytałem. Brawo dla Polaków bijacych pojedynczego Hinduska- mieszkańca RP od lat. Budda jest też zagrożeniem dla polskich katolików😄😂 Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Precz. 20.11.15, 09:40 ogolnie rzecz biorac jestem zalamana ta ciasnota umyslowa Polakow pod wzgledem rasizmu. A szkoda, bo poza tym nigdy absolutnie nie uwazalam ze jest powod do wstydu bycia Polka. Upadek strefy Schengen tez bylby dla mnie zalamujacy. Nie pojmuje dlaczego nie moga zaciesnic granic WOKOL UE a nie pomiedzy krajami. System przesiewu uchodzcow powinien byc poprawiony i odsylac tych ekonomicznych. Ci z Syrii zas maja sporo kwalifikacji i powinni dostac wize i szanse pracy ale tylko na czas wojenny Odpowiedz Link Zgłoś
kardiolog Re: Precz. 20.11.15, 09:51 Możesz być odpowiedzialna tylko za siebie, swoje myślenie i działanie a nie za całe narody lub ich grupy. Co wiedział powiedział😄 Odpowiedz Link Zgłoś
d.o.s.i.a Re: Precz. 20.11.15, 10:20 zalamujacy. Nie pojmuje dlaczego nie > moga zaciesnic granic WOKOL UE a nie pomiedzy krajami. Bo to ksenofobia i rasism i niewyznawanie wartosci europy. Nie pamietasz juz jakimi wyzwiskami uraczono kraje ktore probowaly jakos ten napor ludzi zatrzymac? A terrorysci sa juz w Europie od dawna - dzieki polityce pikajacych serduszek. Przemieszxaja sie dowolnie miedzy krajami i robia zamachy, obecnie posilkujac sie miesem armatnim z tzw. "uchodzcow". Czyli jak zwykle pikajace serduszka narobily bigosu w imie polityki "nikt nie jest nielegalny", wyzwaly normalnie myslacych ludzi od rasistow, i jak zwykle trzeba teeaz to sprzatnac. A ze pare setwk ludzi zdazylo juz zginac, to co to pikajace serduszka obchodzi. To nie ich dzieci zginely. pomiedzy krajami. System przesiewu uchodzc > ow powinien byc poprawiony i odsylac tych ekonomicznych. Ci z Syrii zas maja sp > oro kwalifikacji i powinni dostac wize i szanse pracy ale tylko na czas wojenny Osoby ktore to postulowaly juz dawno nazwano rasistami. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Precz. 20.11.15, 11:44 ja jestem jak najbardziej za przyjmowaniem uchodzcow bo w koncu Polacy byli nie raz w historii uchodzcami, ale musi to byc w kontrolowany sposob, okreslona ilosc a nie jak leci lacznie z tymi jacy pochodza z krajow nie objetych wojna Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: Precz. 18.11.15, 21:08 Uu a się zastanawiałam kto mi podchlał naleweczkę z kwiatu czarnego bzu. Teraz już wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
fadilla Re: Precz. 18.11.15, 21:26 Zasadniczo to się zgadzam. Tylko to juz drugi wpis kubka w takim ... nieokreslonym stylu ... hasłowo sloganowym. Aracel tez pisze sloganami, ale u niego to od zawsze. Kubek jednak czynił kiedyś dłuższe wywody, opisywał, uzasadniał. Cos jest na rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka Re: Precz. 18.11.15, 21:57 chyba ze maja nickowa wspolnote z kardiologiem, ktory ostatnio tez slabuje Odpowiedz Link Zgłoś
ruda.anka2 Re: Precz. 20.11.15, 08:01 No, ja się nawet zaczęłam zastanawiać, czy nie są jedną osobą. Albo razem mieszkają i jedno pisze za dwoje. Brzmią identycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
nutella_fan Re: Precz. 19.11.15, 18:24 A jakies decyzje zapadly bo nic nie wiem? Az dziw bo na biezaco sledze wiadomosci. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynka_w_lakierkach Re: Precz. 20.11.15, 07:14 W Polsce,w jednym z ośrodków dla uchodźców Syryjczycy zgwalcili Półkę za zbyt swobodny strój.... Tu linknaczasie24.pl/polka-zaatakaowana/ Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: Precz. 20.11.15, 07:25 Tak, wiadomość tak samo prawdziwa, jak pozostałe na tym portalu, np dotyczące gwałtu i zamordowania Maryli Rodowicz po jakimś koncercie we wrześniu. Też było relacja video Odpowiedz Link Zgłoś
hermenegilda_zenia Re: Precz. 20.11.15, 08:57 A Żydzi wciąż przerabiają dzieci na macę Odpowiedz Link Zgłoś
kaz_nodzieja Re: Precz. 20.11.15, 10:39 W półce wywiercasz odpowiedniej wielkości otworek i....... Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Precz. 20.11.15, 08:56 nie chce mi sie szukac ale dzis widzialam obrazek ktory dobrze oddaje sytuacje rozmawiaja dwa dinozaury "wisz 50% jest przeciw meteorytom" Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Precz. 20.11.15, 10:30 Czy ktoś może mi wytłumaczyć, o czym właściwie jest ten wątek, bo nie zrozumiałam Odpowiedz Link Zgłoś
hermenegilda_zenia Re: Precz. 20.11.15, 10:37 Samotna paranoiczka po wielu głębszych przedstawia swój strumień świadomości Odpowiedz Link Zgłoś
kardiolog Re: Precz. 20.11.15, 11:59 Obawiam się, że nikt Ci nie pomoże . Może następnym razem się uda?🐨 Odpowiedz Link Zgłoś