stephanie.plum Re: Dziki lokator 12.12.15, 14:44 to co, wybory były jednak sfałszowane...? Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama Re: Dziki lokator 12.12.15, 14:59 "Obejmując z woli Narodu urząd Prezydenta Rzeczypospolitej Polskiej, uroczyście przysięgam, że dochowam wierności postanowieniom Konstytucji, będę strzegł niezłomnie godności Narodu, niepodległości i bezpieczeństwa Państwa, a dobro Ojczyzny oraz pomyślność obywateli będą dla mnie zawsze najwyższym nakazem". Przysięga może być złożona z dodaniem zdania "Tak mi dopomóż Bóg". Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love dziki to był ten, który tam zamieszkał bez wyborów 12.12.15, 14:59 a na skutek zamachu na Prezydenta! Amen! Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama Re: dziki to był ten, który tam zamieszkał bez wy 12.12.15, 15:02 Remisja się skończyła Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: dziki to był ten, który tam zamieszkał bez wy 12.12.15, 15:15 Jesli Ciebie, tępy trollu, nie wypieprzą z tego forum z powodu sygnaturki, to znaczy, że żadnej moderacji tu nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: dziki to był ten, który tam zamieszkał bez wy 12.12.15, 19:40 to było do trolla a już go nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
hipinka Re: Dziki lokator 12.12.15, 19:34 tak dzisiaj oglądałam wiadomości, patrzyłam jak ludzie demonstrowali przed pałacem i skandowali i tak sie zastanawiam: czy on nie czuje nawet odrobiny wstydu? Każdy przyzwoity człowiek by czuł Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama Re: Dziki lokator 12.12.15, 19:38 > Każdy przyzwoity człowiek by czuł Właśnie, przyzwoity. Odpowiedz Link Zgłoś
katriel Re: Dziki lokator 12.12.15, 19:43 A ja mam jedną prośbę, krejzi. Czy mogłabyś w drugiej linijce swojej sygnaturki poprawić "skarzesz" na "skażesz"? To jest od "skazać" przecież, "skazać na..." (ciupę/więzienie/grzywnę/powieszenie/itp.). "Skarać" - owszem, jest takie słowo, "skaranie boskie" od tego pochodzi, no ale nie mówimy "skarać na coś". Mnie to razi okropnie. Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama Re: Dziki lokator 12.12.15, 19:51 Oooo, faktycznie. Dziękuje za uwagę. Już poprawiam. Odpowiedz Link Zgłoś