Dodaj do ulubionych

chyba jestem ślepa

10.01.16, 16:02
to by nie było dziwne, w końcu starość nie radość....
Obejrzałam sobie zdjęcia Anny Lewandowskiej z Gali Mistrzów Sportu i pomyślałam: śliczna dziewczyna
Pomyślałam tez oczywiście, jak wiele można zrobić przy pomocy dużych pieniędzy smile ale akurat u niej trudno się przyczepić do efektów i wygląda naprawdę olśniewająco, o super figurze nie mówiąc...
I co się okazało? nie widziałam najważniejszych rzeczy i dopiero w komentarzach przeczytałam, że: wygląda tandetnie i nuworyszowsko w swojej kiecce od Balmaina, ma niedbale pomalowane paznokcie, upoconą pachę, widoczną dopinkę do włosow i w ogole dno smile
Jak Boga kocham, mam na sumieniu trochę plotkarskich wątkow na emamie i złośliwości pod adresem fatalnie ubranych celebrytek, ale nie rozumiem, o co chodzi tym ludziom?
Obserwuj wątek
    • lieu Re: chyba jestem ślepa 10.01.16, 16:19
      nie jestem czepialska, buzia Anny ładna, ale zaintrygowały mnie wpisy o paznokciach, ponieważ sama mam na tym punkcie fioła i postanowiłam im się przyjrzeć, faktycznie nie pierwszej świeżości
      www.plotek.pl/plotek/51,78649,19452088.html?i=8
      • lady-z-gaga Re: chyba jestem ślepa 10.01.16, 16:23
        rzeczywiście, tutaj zaliczyła małą wpadkę -nie jest nowicjuszką i powinna przewidzieć, że jak się pozuje do zdjęć, to w powiększeniu każdy detal wyjdzie smile jak dla mnie to jedyny sensowny zarzut z całej długiej listy
      • anty_nick Re: chyba jestem ślepa 10.01.16, 21:24
        lieu napisała:

> nie jestem czepialska, buzia Anny ładna, ale zaintrygowały mnie wpisy o paznokc
        > iach, ponieważ sama mam na tym punkcie fioła i postanowiłam im się przyjrzeć, f
        > aktycznie nie pierwszej świeżości
        > www.plotek.pl/plotek/51,78649,19452088.html?i=8

od razu zauważyłam. za to dopinki włosów wcale smile
    • tereska.z.bombaju Re: chyba jestem ślepa 10.01.16, 16:20
      Też nie wiem. Anna Lewandowska jest po prostu śliczna, ma piękny uśmiech, dziewczęcą urodę - choć oczywiście to wszystko kwestia gustu.
      Co do kiecki- ma kasę to ją wydaje na ciuchy. Wolno jej.
      • babcia.stefa Re: chyba jestem ślepa 10.01.16, 16:38
        W 100% dzięki mężowskim pieniądzom - w oryginale było to przaśne dziewuszysko, w najlepszym razie przeciętne i nijakie.

ofsajd.onet.pl/kiedys-i-dzis/tak-zmienila-sie-anna-lewandowska/jgbh9
        • annajustyna Re: chyba jestem ślepa 10.01.16, 16:41
          Przasna to ona nadal jest.
          • niennte Re: chyba jestem ślepa 10.01.16, 16:51
            Ale na tych zdjęcia wygląda świetnie.
            Oprócz paznokci.
            • annajustyna Re: chyba jestem ślepa 11.01.16, 08:45
              Mimo przasnosci wink wyglada super. Po prostu skoro sie juz czepiamy nie lubie takich okraglych buz. Ale obiektywnie rzecz biorac jest z niej superlaska.
        • lieu Re: chyba jestem ślepa 10.01.16, 16:50
          dzięki czyim pieniądzom to już ich sprawa.
          dlaczego piszesz o niej "dziewuszysko"?
          poza tym jeśli było, a już nie jest to chyba pozytywne, no i każda z nas x lat temu wstecz też wyglądała inaczej niż teraz - ;lepiej czy gorzej każda wie najlepiejsmile
        • lady-z-gaga Re: chyba jestem ślepa 10.01.16, 16:53
          ona przynajmniej dobrze wydała pieniądze, w odróżnieniu od setek celebrytek, ktore za ciężką kasę zrobiły z siebie maszkarony
          albo nie potrafiły się pozbyć dresowo-jarmarcznego gustu, jak Skrzynecka
          • arwena_11 Re: chyba jestem ślepa 10.01.16, 17:30
            No ładna teraz jest, ale miałam wrażenie, że oglądam dwie różne osoby. Zupełnie niepodobna do siebie
            • lola211 Re: chyba jestem ślepa 10.01.16, 17:36
              A wczesniej nie była ladna? Była jak najbardziej.Podszlifowana troche i jest piekna.
              • memphis90 Re: chyba jestem ślepa 11.01.16, 20:04
                Była ładna, choć bardzo szpeciła ją ta pomarańczowa solarka i czarne włosy.
          • kotradykcja Re: chyba jestem ślepa 10.01.16, 17:38
            lady-z-gaga napisała:

> ona przynajmniej dobrze wydała pieniądze, w odróżnieniu od setek celebrytek, kt
            > ore za ciężką kasę zrobiły z siebie maszkarony
            > albo nie potrafiły się pozbyć dresowo-jarmarcznego gustu

Dokładnie.
            Śliczna dziewczyna, dobrze zrobiona.
            O męża dba, dobrze się prezentuje. O co chodzi?
            Tradycyjna zawiść?
            • wyyznawczyyniwielkiegoczerwia Re: chyba jestem ślepa 10.01.16, 17:42
              Dbanie o męża jest jakimś wyznacznikiem sympatii? big_grin
        • lola211 Re: chyba jestem ślepa 10.01.16, 17:00
          Przeciętnie? Kpisz sobie.
          Bardzo ładna dziewczyna,z potencjałem, bardzo dobrze podrasowana i efekt jest swietny.W wosku na ziemniaki bedzie wygladac fantastycznie.
          Moze nie miala czasu zrobic tych paznokci na tip top.
        • maslova Re: chyba jestem ślepa 10.01.16, 17:47
          Głupoty piszesz, może nie była olśniewającą pięknością, ale na pewno ładną dziewczyną. Mnie tam żadne pieniądze nie pomogłyby osiągnąć takiego efektu, jakim może pochwalić się AL obecnie. Zresztą, Lewandowski też jest "normalnie" przystojny, żaden z niego Adonis, myślę, że poziomem urody bardzo do siebie pasują.
    • beata985 Re: chyba jestem ślepa 10.01.16, 16:23
      obejrzałam dzisiaj kawałek w tv i zaszokował mnie wygląd Tajnera,....
      młoda żona jednak zobowiązuje.....
      • annajustyna Re: chyba jestem ślepa 10.01.16, 16:38
        Tzn. dobrze czy zle wygladal? BTW - mloda zona poprzez kontrast postarza i jeszcze bardziej uwidacznia sie starosc i nieatrakcyjnosc wspolmalzonka...
        • beata985 Re: chyba jestem ślepa 10.01.16, 19:35
          no właśnie zrobiony wygładzony opalony ogolony......no i chyba szczuplejszy....
          może są gdzieś fotki z tego balu, jak nie mam cierpliwości do wygrzebywania takich niusów.
          • beata985 Re: chyba jestem ślepa 10.01.16, 19:46
            o znalazłam....
            https://i.wp.pl/a/f/jpeg/36186/akpaPamela_Izabela_Podolec%2C_Apoloniusz_Tajner.jpeg
            • la_mujer75 Re: chyba jestem ślepa 10.01.16, 20:49
              Ona ładna, ale on... Nie, nie mogłabym być w związku ze starszym facetem .
            • sanrio Re: chyba jestem ślepa 10.01.16, 21:28
              to jest Tajner???
              ten Tajner?
              https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/1/13/Tajner_Apoloniusz.jpg/200px-Tajner_Apoloniusz.jpg
              • beata985 Re: chyba jestem ślepa 10.01.16, 21:29
                no raczej tak....
                chyba, że jest jeszcze jakis inny Tajner ood sportu...big_grin
                • sanrio Re: chyba jestem ślepa 10.01.16, 21:31
                  heh jeśli tak, to wielkie woooow dla niego!
                  • aneta-skarpeta Re: chyba jestem ślepa 10.01.16, 22:04
                    Jak zobaczyłam zdjęcie po zmianie to aż zhlipialam i pomyślałam, że nie znam tego człowieka
            • kandyzowana3x Re: chyba jestem ślepa 11.01.16, 09:53
              ależ ona śliczna.
              A Lewandowska, po tej przemianie wygląda dla mnie jak wszystkie panie z instagrama, utraciła indywidualność. wstyd się przyznać, ale przed przemiana podobała mi się bardziej.
    • millitta Re: chyba jestem ślepa 10.01.16, 16:47
      Wygląda naprawdę fajnie, kiecka ładna i na jej figurze leży super. smile Jedyne co to rzeczywiście na paznokciach chyba hybryda już lekko przechodzona.
      • lieu Re: chyba jestem ślepa 10.01.16, 16:52
        pewnie się niespodziewała, że ktoś będzie robił zbliżeniasmile z daleka i przy świetle wieczorowym nie do zauważenia
    • lauren6 Re: chyba jestem ślepa 10.01.16, 17:10
      Lewandowska jest bardzo ładna, ale zgadzam się, że ta sukienka jest koszmarna. Zle uszyta, kiepski materiał, paskudny suwak i tandetny wzór z przodu przypominający broszke Szydło. Tygodniowa hybryda do wybaczenia, na dopinkach włosów się nie znam.
    • b.bujak Re: chyba jestem ślepa 10.01.16, 17:20
      zanim przeczytałam komentarze zwróciłam uwagę na paznokcie... no i na plamę na tyłku!
      przez te szczegóły czar prysł, niestety...
      • klamkas Re: chyba jestem ślepa 10.01.16, 18:02
        No właśnie, myślałam, że mi coś nie gra w monitorze, ale skoro też widzisz plamę na tyłku, tzn. że ona tam jest big_grin
      • maslova Re: chyba jestem ślepa 10.01.16, 18:08
        Ło matko, zdarzyła się jej wpadka, ale IMO wcale nie umniejsza to jej urody i klasy, AL ma styl i wygląda świetnie. Jak to się mówi: kto jest bez winy...itd.
        • b.bujak Re: chyba jestem ślepa 10.01.16, 18:23
          maslova napisała:

> Ło matko, zdarzyła się jej wpadka, ale IMO wcale nie umniejsza to jej urody i k
          > lasy, AL ma styl i wygląda świetnie

pojęcia urody i klasy są względne;
          dla mnie akurat "klasa" to również dbałość o szczegóły - a tu tego zabrakło - a szkoda, bo pierwsze wrażenie miłe dla oka, ale szczegóły rozczarowują
          --
          5/4 Polaków nie zna się na ułamkach!
          • maslova Re: chyba jestem ślepa 10.01.16, 18:44
            > dla mnie akurat "klasa" to również dbałość o szczegóły
            A dla mnie klasa, to nie doszukiwanie się na siłę niedoskonałości u osoby, która generalnie wygląda dobrze.
            I jestem pewna, że KAŻDA osoba, choćby nie wiadomo jaką prezentowała urodę czy klasę, ma na swoim koncie przynajmniej jedną wpadkę modową/makijażową itp. Nawet osoby o wyglądzie greckich bogów są tylko ludźmi.
            • b.bujak Re: chyba jestem ślepa 10.01.16, 20:20
              maslova napisała:

> A dla mnie klasa, to nie doszukiwanie się na siłę niedoskonałości u osoby, któr
              > a generalnie wygląda dobrze.

na swoje usprawiedliwienie mam to, że nie doszukuję niedoskonałości na siłę - spostrzegawczość i szczegóły są podstawą mojej pracy, więc tak już mam ...
              suknią ślubną też się zachwyciłam a później zauważyłam nitki:
              www.plotek.pl/plotek/56,79592,14151317,anna-stachurska-i-robert-lewandowski,,5.html
              • lieu Re: chyba jestem ślepa 10.01.16, 20:24
                ale za to jaki piękny uśmiech.
    • gama2003 Re: chyba jestem ślepa 10.01.16, 17:26
      Ładna młoda kobieta. Sportowiec, z własnymi osiągnięciami. Roberta poznała i pokochała na studiach, kiedy wink jeszcze nie rokował majątkowo.
      Mus jest nienawidzić, za karierę faceta, co gorsza przystojnego faceta, majątek.....

A tak szczerze to im współczuję, tego zazdrosnego podliczania w gazetach, ile i na co wydali, mają- wydają.
      Mam nadzieję, że przy okazji sportowych treningow wypracowali wdupiemanie zawistnikow. Mnie tam się podobają oboje.
      • kotradykcja Re: chyba jestem ślepa 10.01.16, 17:39
        Dokładnie. Też mi się podobają smile
      • maslova Re: chyba jestem ślepa 10.01.16, 17:49
        > Mam nadzieję, że przy okazji sportowych treningow wypracowali wdupiemanie zawistnikow.
        Tego jestem pewna.
    • jolie Re: chyba jestem ślepa 10.01.16, 17:38
      Z zachwytów nad urodą państwa Lewandowskich ja zdecydowanie wyłamuję się. Mają fajne sylwetki, są zadbani, owszem. Ale gdy słyszę 'piękna para', myślętongue_outaulina Krupińska i Sebastian Karpiel- Bułecka.
      (To moje przemyślenia trochę obok głównego wątku).
      • jolie Re: chyba jestem ślepa 10.01.16, 17:40
        Oczywiście PAulina Krupińska, piszę za szybko z telefonu.
      • nuta15 Re: chyba jestem ślepa 10.01.16, 17:43
        Nie zachwyca mnie ta stylizacja, ale na tym zdjęciu Lewandowska wygląda piękniewww.kozaczek.pl/plotka.php?id=65679
      • sanrio Re: chyba jestem ślepa 10.01.16, 18:42
        Paulina spoko, ładna dziewczyna, ale ta Bułecka wygląda jak diabeł.
        https://old.niepoprawni.pl/files/images/diabel-dmucha--.jpg
        Fanką urody RL też nie jestem jakby co wink
        • jolie Re: chyba jestem ślepa 10.01.16, 19:32
          Faktycznie, do diabła na tym rysunku jest podobieństwo smile.
          Ale dla mnie oni oboje (Paulina i Sebastian) są atrakcyjni - wysocy, szczupli, ciemnowłosi, ciemnoocy. I jeszcze uczucie widać - Krupińska to aż promienieje szczęściem. Gdybym (na siłę) miała się czepiać, to chyba tylko do tego, że Bułecka ponad 10 lat starszy (ale to z mojej perspektywy, nigdy sporo starsi ode mnie mężczyzni nie podobali mi się).
          • memphis90 Re: chyba jestem ślepa 11.01.16, 20:08
            Tja, te wielkie, dozgonne miłości pana Karpiela-Bułecki big_grin Bije go chyba tylko Damięcki, który z wielką, kipiącą miłością rozwiódł się niespełna po roku.
    • wyyznawczyyniwielkiegoczerwia Re: chyba jestem ślepa 10.01.16, 17:48
      Słabo, wystylizowałabym ją lepiej. Piękna kobieta obecnie. Ale doradcę ma cienkiego.
    • kropkacom Re: chyba jestem ślepa 10.01.16, 17:51
      Czepianie się dla czepiania. Taka zabawa w kotka i myszkę. Najbardziej bawi ludzi, których ambicje hamują możliwości.
    • mid.week Re: chyba jestem ślepa 10.01.16, 18:23
      Ja należę do tych co 5 minut po pomalowaniu ma rozmazany cień i zjedzoną szminkę, 5 minut po fryzjerze jest rozczochrana, 5 minut po ubraniu jasnej bluzki ma na środku cycka wielką plamę...
      Nie mam też cierpliwości i malując paznokieć muszę (bo się uduszę) kliknąć w laptopie/ napić się kawy/ zanieść talerz do zlewu więc zanim on mi wyschnie (paznokieć, nie talerz) już wygląda do d...y. Jak patrzę na te zdjęcia to rozczula mnie plama na tyłku, dzięki niej wiem że nie jestem sama big_grin
      • annajustyna Re: chyba jestem ślepa 10.01.16, 18:38
        To nie plama, to swiatlo od lakry sie odbija...
        • mid.week Re: chyba jestem ślepa 10.01.16, 18:55
          Nieważne czy TO jest plama czy światło, czy TEN lakier jest podrapany czy to cień, czy pod TĄ pachą jest spocony materiał czy to tylko iluzja. Chodzi o to, że niedoskonałość ludzka jest i tyle.
        • memphis90 Re: chyba jestem ślepa 11.01.16, 20:12
          Na prawo od odbicia flesza jest plamka. Na którą pewnie nie zwróciłabym uwagi, gdyby nie wątek na forum smile
      • gama2003 Re: chyba jestem ślepa 10.01.16, 19:08
        No ja też do takich należę, dlatego podziwiam te trzymające fason na wielkich galach wink. A paznokcie Lewandowskiej mnie pocieszają. Albo nie miała czasu, albo ma w nosie perfekcyjność co do ostatniego paznokietka wink. Przy innych piłkarskich żonach, zrobionych co do ostatniej kropelki botoksu, takie podejście mi się podoba.
        Zresztą Bułecki też mi się podobają, nie mam się czego czepić. Faceci tacy zbyt prześliczni to dla mnie paskudy, Bułecka i Lewandowski są fajni w sam raz wink
    • agaja5b Re: chyba jestem ślepa 10.01.16, 18:26
      No jak nie wiesz o co chodzi? O to samo co każdej z nas w każdym plotkarskim wątku, o możliwość skomentowania. W sumie uważam, ze jest to pewien sposób na odreagowanie, bo ktoś tam to czyta, nasze opinie idą w eter, a że gusta są różne, możliwości różne, poziom frustracji także więc i komentarze takież. W normalnym zyciu tez się przecież oceniamy,nawet jak na zewnątrz nie wypowiada się opinii, bo nie ma dla nas znaczenia jak kto się ubiera to sie słyszy że ta to sie ubrała tak, ta siak, a wydała tyle kasy, a brzydko, a ładnie.
    • madi138 Re: chyba jestem ślepa 10.01.16, 18:35
      No fakt wyglądała fajnie i jest atrakcyjną kobietą. Sukienka to kwestia gustu, wiadomo. Ale dla mnie czar prysł, gdy zaczęła przemowę. Odtąd kojarzy mi się z pewną grupą społeczną, pasjonującą się klubami pilkarskimi, tanim alkoholem i sportami walki. Tak wiem, to wszystko z zazdrości tongue_out
      • maslova Re: chyba jestem ślepa 10.01.16, 18:54
        > Odtąd kojarzy mi się z pewną grupą społeczną, pasjonującą się klubami pilkarskimi, tanim alkoholem i sportami walki
        Ludzie, a jakie Twoje oczekiwania ma spełnić?? Przecież ona jest absolwentką AWF-u a nie filozofii czy nauk humanistycznych. Ma męża piłkarza, sama jest sportsmenką, więc w jakim środowisku ma się obracać? Nie ma doświadczenia w publicznych wystąpieniach, musi się "obyć" w temacie.
        BTW przypomnijcie sobie wywiady Adam Małysza z początków jego kariery i porównajcie z obecnymi. Przecież to niebo a ziemia. na początku młody, nieśmiały chłopak, oszołomiony sukcesem, ledwie dukający słowa, teraz: dojrzały, pewny siebie facet składnie i całkiem mądrze wypowiadający się.
        • madi138 Re: chyba jestem ślepa 10.01.16, 23:18
          Spokojnie! Ona nie musi spełniać moich oczekiwań!!! Ale ja mam prawo mieć swoją opinię. tongue_out A z brakiem odbycia to jednak nie trafiłaś, bo pani Lewandowska jest już celebrytką i bywa całkiem sporo.
          • maslova Re: chyba jestem ślepa 10.01.16, 23:38
            Może i bywa, ale publicznie na tego typu imprezach raczej rzadko się wypowiada.
    • nutella_fan Re: chyba jestem ślepa 10.01.16, 18:42
      Niedorobione paznokcie od razu mi się rzuciły w oko, zanim przeczytałam do końca twój post i komentarze.
      • 3-mamuska Re: chyba jestem ślepa 10.01.16, 18:54
        Paznokcie to fakt , nie podoba mi sie kwiat na sukni i z taka figura mogła znaleść ładniejsza.
        Sama twarz ładna słowiańska blondynka, zastanawiaj mnue buty okropne.
        Stopa tak nienaturalnie wykręcona.brrrr
        • thea19 Re: chyba jestem ślepa 10.01.16, 19:54
          znaleść to by nie dała rady i królowa angielska
    • dzika41 Re: chyba jestem ślepa 10.01.16, 19:20
      Ładna dziewczyna, bardzo dobrze zrobiona.
      Tylko niech mi ktoś powie co z jej piersiami? Dlaczego między nimi jest szosa dla resoraków? wink
      Strasznie nienaturalnie to wygląda
      • phantomka Re: chyba jestem ślepa 10.01.16, 20:01
        Obiektywnie jest na pewno ladna, ale totalnie nie moja bajka urodowa. Nie kupuje jej.
        Natomiast nie wiem, jak mozna wyciagac zdjecia sprzed 10 czy 15 lat i mowic, ze kiedys byla przasna. Kazdy z nas, jak spojrzy na stare zdjecia wyglada smiesznie. Moda sie jednak zmienia.
        • konwalka Re: chyba jestem ślepa 10.01.16, 20:46
          z powyższych odpowiedzi wynika, ze obiektywnie AL jest ładna
          mnie osobiscie się nie podoba, gdyż nie gustuję w pucowatych słowianskich typach urody
          nie jest brzydka, ale przecietna- wg MOJEJ opinii tylko
          natomiast bardzo podoba mi się jej styl, zachowanie, jakies takie ciepło
          fajna jest
        • konwalka Re: chyba jestem ślepa 10.01.16, 20:47
          no prosze cie, nie kazda
          jak ja wyciagam swoje stare zdjecia, to tylko łzy mi lecą po policzkach z tęsknoty
          byłam fajna
          a teraz? szkoda gadać
          • phantomka Re: chyba jestem ślepa 10.01.16, 21:26
            Naprawde? Podobaja Ci sie Twoje fryzury i ciuchy sprzed dekady? Ja tego nie znosze ogladac
      • madzioreck Re: chyba jestem ślepa 11.01.16, 00:19
        > Tylko niech mi ktoś powie co z jej piersiami? Dlaczego między nimi jest szosa d
        > la resoraków? wink
        > Strasznie nienaturalnie to wygląda

A co ma być z jej piersiami? Piersi są różne, bliżej lub dalej od siebie osadzone, nie rozumiem...?
    • la_mujer75 Re: chyba jestem ślepa 10.01.16, 20:48
      Ja tam powiem, że za żadne skarby ( i za żadną kasę ) nie chciałabym być na świeczniku. Żeby mnie tak wszyscy oceniali, porównywali i komentowali .... sad Koszmar, jak dla mnie. A jeszcze paparazzi łazili za mną na plaży, a potem wszyscy mój cellulit "podziwiali", o matko ! Czasami fajnie być zwykłą myszką .
      P.S. A mnie się akurat na tych ujęciach Lewandowska podobała, chociaż jakąś wielką fanką jej nie jestem.
      I fajnie ma dziewczyna smile Sympatyczny (bo na takiego Lewandowski wygląda) i ogólnie przystojny ( a nie każdy piłkarz jest urodziwy) mąż, o kasę się nie musi martwić, ładna i zgrabna jest, młoda . Tylko pozazdrościć , ale w takim pozytywnym sensie smile
      • gama2003 Re: chyba jestem ślepa 10.01.16, 21:23
        Ano właśnie wink, niby radocha, że można szaleć finansowo przez kilka pokoleń , ale kiedy chcą być anonimowi to muszą się chować . A i tak jakaś gnidka zawsze ich wypatrzy i do tabloidu sprzeda. Straszna presja, popadłabym w paranoję.
        A oni chyba fajni są, tak dla siebie i dobrze się razem bawią. Nie wyglądają na ,, zmanierowanych ,,, oby tak zostało.
    • agnieszka77_11 Re: chyba jestem ślepa 10.01.16, 21:02
      Patrząc na Lewandowską widać doskonały przykład tego jaką dużą moc mają pieniądze.

Już sama zastanawiam się ile jej dawnej jest w tym obecnym wydaniu. Nowe zęby, usta, Ciekawe kiedy zrobi sobie cycki wink

Nie ma brzydkich kobiet tylko kasy czasem brak wink
      • agnieszka77_11 Re: chyba jestem ślepa 10.01.16, 21:16
        Plus taki, że u niej zmiany póki co idą w dobrą stronę. Nie robi z siebie Dody.
      • kkalipso Re: chyba jestem ślepa 10.01.16, 21:20
        Niby prawda, chociaż predyspozycje muszą być. Pięknego uśmiechu zrobionymi ustami nie osiągniesz. Ania jest miła, sympatyczna, figurę ma ładną (widać lata ćwiczeń), ale nie ma co się oszukiwać wiele dziewczyn w jej wieku też ładnie, a nawet ładniej bardziej kobieco się prezentuje (oj jak popatrzę na zdjęcia z młodości) i to bez żadnego wysiłku. Mnie osobiście razi jak jej przypisują szastanie kasą męża. Z tego co wiem, a śledzę ich kariery Ania dała z siebie wszystko żeby "zrobić" z Roberta piłkarza pierwszej klasy. Podziwiam ją za ambicje, mogłaby przecież tylko leżeć i pachnieć. Na minus, jej styl wypowiedzi, nie wiem czy to ze stresu czy co, ale powinna popracować nad tym skoro daje dużo wywiadów, odbiera nagrody itd. chociaż nie tylko o to chodzi. Wtedy czar pryska aż szkoda ....
        • lady-z-gaga Re: chyba jestem ślepa 10.01.16, 21:28
          Mnie osobiście razi jak jej przypisują szastanie
          > kasą męża.
          Mnie też razi, nawet w tym wątku coś w tym stylu zostało napisane i ja się pytam: co komu do tego, czyje pieniądze wydaje? Pomijając, że niesprawiedliwe jest pisanie o niej jak o utrzymance, to nawet gdyby tak było - ich sprawa.
          Ale tutaj zdaje się w grę wchodzą niespełnione nadzieje tysięcy innych Kopciuszkow z krzywymi zębami, ktore nie spotkały swojego królewicza, a są przekonane, że zasługuja na to o wiele bardziej smile
          • agnieszka77_11 Re: chyba jestem ślepa 10.01.16, 21:42
            lady-z-gaga napisała:

> Ale tutaj zdaje się w grę wchodzą niespełnione nadzieje tysięcy innych Kopciusz
            > kow z krzywymi zębami, ktore nie spotkały swojego królewicza, a są przekonane,
            > że zasługuja na to o wiele bardziej smile

Hejt niestety zawsze będzie. Taka jest cena popularności. Ale myślę, że ją to wali. Zna swoją wartość. Wygląda na wyluzowaną i pewną siebie i z pewnością nie ma czasu na siedzenie na forach wink
      • anty_nick Re: chyba jestem ślepa 10.01.16, 21:36
        agnieszka77_11 napisała:

> Patrząc na Lewandowską widać doskonały przykład tego jaką dużą moc mają pieniąd
        > ze.
        >
        > Już sama zastanawiam się ile jej dawnej jest w tym obecnym wydaniu. Nowe zęby,
        > usta, Ciekawe kiedy zrobi sobie cycki wink
        >
        > Nie ma brzydkich kobiet tylko kasy czasem brak wink

za twoje nie poprawiła.o ile wgl.
        • roks30 Re: chyba jestem ślepa 10.01.16, 21:52
          Ja jej nie lubię i nie polubie. Nie podoba mi się ani z wyglądu, a jak się odezwie no to niestety wychodzi jakaś taka blacharowata maniera. Bardziej wolę już jej męża. Sprawia bardziej sympatyczne wrażenie.
          • agnieszka77_11 Re: chyba jestem ślepa 10.01.16, 21:57
            roks30 napisała:

> a jak się odezwie no to niestety wychodzi jakaś taka blacharowata maniera.

Tutaj niestety czar pryska uncertain
            • maslova Re: chyba jestem ślepa 10.01.16, 23:41
              No tak, Twoje wypowiedzi na forum to przykład wysokiej kultury, taktu i klasy... big_grin
          • lilly_about Re: chyba jestem ślepa 11.01.16, 10:02
            No to się wzruszyliśmy. Ty za to pewnie nie masz, ani urody, ani kasy, ani takiego męża. Za to internet ci działa.
            • annajustyna Re: chyba jestem ślepa 11.01.16, 10:04
              Brak klasy to akurat wyszedl, jak zorganizowala zrzute dla chorej kolezanki zamiast samej cos uszczknac z wlasnej pensji.
              • lilly_about Re: chyba jestem ślepa 11.01.16, 11:13
                Bo ty wiesz, ile z własnej pensji daje. Ty za to masz klasę. Nie dość, że ani perspektyw, ani urody, ani pieniędzy, to jeszcze hejtować nie potrafisz.
      • aquella Re: chyba jestem ślepa 11.01.16, 03:34
        / przykład tego jak dużą moc mają pieniądze

no nie tak dużą aby nabyć klasę. Fryzura, twarz i figura super a reszta do zmiany z mocą pieniędzy
      • lilly_about Re: chyba jestem ślepa 11.01.16, 10:00
        Z gó... bata nie ukręcisz, także wiesz.... nie dla wszystkich jest nadzieja!
    • goodnightmoon Re: chyba jestem ślepa 11.01.16, 09:00
      Mnie sie wszystko podoba, oprocz suwaka na sukience - nie lubie takich na wierzchu.
      Pacha na jednym ze zdjec faktycznie lekko spocona, ale coz, zdarza sie ...
    • lilly_about Re: chyba jestem ślepa 11.01.16, 09:01
      Prawda, że śliczna? A najfajniej wygląda w leginsach i bluziewink
    • eliszka25 Re: chyba jestem ślepa 11.01.16, 09:25
      nie jestem fanka lewandowskiego ani jego zony. pilka jest mi obojetna, choc ciesze sie, ze przy okazji sukcesow lewandowskiego mowi sie w swiecie o polsce. jednak ten hejt, czesto bezmyslny, mnie po prostu wkurza. czy uroda anny lewandowskiej sie komus podoba, czy nie, to kwestia indywidualna. o gustach sie nie dyzkutuje. ale zarzuty, ze sie zmienila? luuudzie, na tych pierwszych zdjeciach jest mlodziutka dziewczyna, niespecjalnie swiadoma tego, w czym jej dobrze i co jest korzystne. na przestrzeni lat kazdy z nas sie zmienia. jak ogladam swoje stare zdjecia, to czasem lapie sie za glowe i moznaby bylo zrobic podobne zestawienie ze mna. nawet mam zdjecie w legitymacji szkolnej z liceum, na ktorym na 100% wygladam gorzej niz teraz, ale wtedy taka fryzura byla modna.

lewandowska wydaje kase meza? no a czyja ma wydawac? to chyba normalne w normalnych malzenstwach? pomijam juz fakt, ze sama tez jest sportowcem i ma osiagniecia. jednak biorac pod uwage juz tylko to, ze przez popularnosc meza ta dziewczyna nie ma normalnego, spokojnego zycia i wszedzie komentowana jest nawet plamka na tylku i odprysk na paznokciu, uwazam ze jej sie nalezy. takie sukcesy nie spadaja z nieba. to jest poprzedzone latami teningow i ciezkiej pracy. podejrzewam, ze ich zycie w bardzo duzej mierze podporzadkowane jest pilkarskiej karierze lewandowskiego i naprawde nie widze powodu, dla ktorego oboje nie mieliby korzystac z kasy, ktora za tym plynie.

zgadzam sie tylko z jednym - nad swoimi wypowiedziami faktycznie moglaby popracowac.
    • aagnes Re: chyba jestem ślepa 11.01.16, 11:26
      Jest doskonale wylansowana, zrobiona w szczegolach na tip top, ale -niestety -z twarzy wyglada jak czesia z miesnego (chociaz w moim miesnym pracuje dziewczyna o zjawiskowej urodzie), wiec moze porownanie nie bardzo.
      • maslova Re: chyba jestem ślepa 11.01.16, 16:57
        No naprawdę, nie jestem w stanie zrozumieć, co ten Lewandowski w niej widzi. Może podeślij mu linka do forum emama, wreszcie chłop przejrzy na oczy, i może przy okazji dostrzeże jakąś boginię wśród ematek, której AL nawet do pięt nie dorasta. Taką aagnes na ten przykład.
        • aagnes Re: chyba jestem ślepa 11.01.16, 20:34
          jakas familią jej jestes?
          dziewoja ladna nie jest, tylko nieziemsko wylaszczona. rozejrzyj sie dookola i na bank w pierwszym lepszym sklepie znajdziesz dziewczyny naprawde piekne.
    • afro.ninja Re: chyba jestem ślepa 11.01.16, 17:17
      A mnie interesuja jej zeby, bo sa zupelnie inne.
      • memphis90 Re: chyba jestem ślepa 11.01.16, 20:19
        Licówki.
    • aneta-skarpeta Re: chyba jestem ślepa 11.01.16, 17:28
      generalnie bardzo podoba mi sie Lewandowska ze względu na jej urok i naturalność

natomiast np niedoskonale paznokcie dodają jej tylko ludzkiej twarzywink
      • afro.ninja Re: chyba jestem ślepa 11.01.16, 18:40
        aneta-skarpeta napisała:

> generalnie bardzo podoba mi sie Lewandowska ze względu na jej urok i naturalnoś
        > ć
        >
        > natomiast np niedoskonale paznokcie dodają jej tylko ludzkiej twarzywink

Mysle, ze to ze wzgledu na te ludzka twarz, ona ma tylu hejterow. Trafila lepiej niz w totolotka.
    • beata985 Re: chyba jestem ślepa 11.01.16, 18:07
      jedna mała plamka na tyłku w miejscu w którym posiłki też są serwowane, Bożeee, co za fopaa!!!!!
      na innym zdjęciu laska w białej sukience też ma i nikt sie jej nie czepia...widocznie za mało sławna wiec jej wolno////
      nie przepadam za Lewandowskimi ale to takie czepianie się na siłę.
      co do paznikci-jak zobaczyłam to pomyslałam-jakieś one dziwnie pomalowane,, jakby jakies poprawki na ostatnią chwilę robiła i nie zdążyła dokonczyć.....big_grin
      • beata985 Re: chyba jestem ślepa 11.01.16, 18:45
        beata985 napisała:

> jedna mała plamka na tyłku w miejscu w którym posiłki też są serwowane,

ożeszwmordkę, oczywiscie te posiłki nie są serwowane na tyłku tylko w lokalu w którym przebywa.....big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka