sumire Re: David Bowie 11.01.16, 20:06 Jestem bardzo zasmucona. Uwielbiam, jedna z najważniejszych postaci w historii współczesnej kultury, wielki człowiek (czy też kosmita, kto wie). Odpowiedz Link Zgłoś
inguszetia_2006 Re: David Bowie 11.01.16, 20:28 Witam No, ja dziś go uczczę słuchając radia 24 on line. Słucham już od godziny, Bowie i tylko Bowie. Czekam na duecik z Mercurym. Włączcie sobie fanki, warto tak polecieć po całości. Pzdr. Ing Odpowiedz Link Zgłoś
kiwaczek69 Re: David Bowie 11.01.16, 20:37 Bardzo mi smutno(( Uwielbiałam go, był jedną z największych moich miłości muzycznych. I jednym z największych. Odpowiedz Link Zgłoś
klubgogo Re: David Bowie 11.01.16, 22:00 Najpierw Lemmy z Motorhead, teraz Bowie. Jestem w szoku, tym bardziej, bo uświadomiłam sobie, że tych śmierci będzie coraz więcej. Coraz częściej będziemy świadkami tych, którzy nas kształtowali, na których tekstach, muzyce się wychowaliśmy. Z każdą taką śmiercią, odchodzi jakby cząstka mnie, ale cieszę się jednocześnie, bo mogę przekazywać mojej najukochańszej córce to wszystko co najcenniejsze, czego się od nich uczyłam. Odpowiedz Link Zgłoś