onewoman 04.02.16, 09:54 Które najbardziej lubicie nosić na codzień ? Szukam czegoś w rozsądnej cenie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nowel1 Re: Jakie macie torebki 04.02.16, 10:00 A rozsądna to jaka? Dawno temu nosiłam stale jedną torebkę aż do zdarcia, zawsze czarną, dużą, skórzaną. Teraz mam ich sporo, wyciągam w zależności od nastroju, jednak te codzienne wciąż są duże. Jedna beżowa, jedna czarna z Kazara, ulubiona z małego butiku ze skóry drukowanej w delikatne róże - bezowa, jedna czerwona prosta, a teraz z ekoskóry - pierwszy raz się przełamałam, z Wittchen serii Young, bardzo wygodna Odpowiedz Link Zgłoś
onewoman Re: Jakie macie torebki 04.02.16, 10:25 Możesz pokazać która to wygodna z kolekcji Young? Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Jakie macie torebki 04.02.16, 10:06 takie ktore pasują do stroju. tyle mają wspolnego ze sa duże i pakowne Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: Jakie macie torebki 04.02.16, 10:10 Aktualnie dwie Fossila: w pszczółki i saksofony (ale saksofony raczej na lato). Jedyny minus - brudzą się. a jak chce być pańciowata to mam taką jak potrzebuje większej to taką Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Jakie macie torebki 04.02.16, 10:19 Ta ostatnia super! Gdzie mozna kupic cos w ten desen? Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: Jakie macie torebki 04.02.16, 10:22 Kupiłam na allegro. Ale można ją znaleźć w internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
rysiowa85 Re: Jakie macie torebki 26.07.16, 18:56 www.pakamera.pl/ i wpisz w wyszukiwarkę filc i zaznacz torebki Jest ich masę, stały się popularne z 4 lata temu. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Jakie macie torebki 04.02.16, 14:26 ta pierwsza to dla przedszkolanki, druga dla licealistki, trzecia odpust a czwarta nawet bardzo ladna. Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: Jakie macie torebki 04.02.16, 14:37 coś w tym jest skoro filcowa podoba mi się w sumie najmniej - choć też jest fajna... Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Jakie macie torebki 04.02.16, 14:46 a mi najbardziej. Bardzo sympatyczna. Formalna a zarazem i nieformalna Odpowiedz Link Zgłoś
chlodne_dlonie Re: Jakie macie torebki 26.07.16, 10:28 Mnie też..NAJbardziej - niech będzie, że Cepelia Odpowiedz Link Zgłoś
berdebul Re: Jakie macie torebki 04.02.16, 14:34 Jesteś pewna, że tak wygląda saksofon? Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: Jakie macie torebki 04.02.16, 14:36 Wiem że to nie saksofon ale sama siebie oszukuje bo nie robili takich w saksofony Tak często to powtarzałam dla śmiechu że bezmyślnie napisałam. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_krowa Re: Jakie macie torebki 10.03.16, 15:24 -). Ta w saksofony najfajniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
segregatorwpaski Re: Jakie macie torebki 04.02.16, 22:48 Nie bym była upierdliwa ale to nie saksofony. To trąbki. Tak czy inaczej - obie są fajne Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Jakie macie torebki 05.02.16, 10:33 schowana za tą w trąbki Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Jakie macie torebki 22.04.16, 21:27 Pszczólki wymiatają! Zakochałam się Odpowiedz Link Zgłoś
butch_cassidy Re: Jakie macie torebki 04.02.16, 10:29 Beżowo-czerwoną z Kazara. Spora. Szarą z Venezii. Duża. Workowata z frędzlami. Skóra lakierowana bordo, stylizowana na egzotyczne zwierzę. A4 mieści. Granatowa, taka na luzaku z delikatnej skórki, średniej wielkości. Mała czarna, prawie klasyczna, też skóra. A ostatnio też się przełamałam, jak koś wyżej, i kupiłam ekoskórę Taką jak od stosunkowo niedawna się pojawiły, z ekspresami po bokach i jakby część wewnętrznego usztywnienia torby wychodziła na zewnątrz. Wiecie o co chodzi. Też duża. Lubię duże torby. Odpowiedz Link Zgłoś
swiezynka77 Re: Jakie macie torebki 04.02.16, 10:37 przede wszystkim duże. kupuję w TK Maxie, da się upolować za 200 z prawdziwej mięciutkiej skóry. Odpowiedz Link Zgłoś
chlodne_dlonie Re: Jakie macie torebki 26.07.16, 10:35 O to, to! Chociaż jak b.lubię od pewnego czasu TK Max'a, tak akurat w tym dziale na razie mam najmniejsze sukcesy 'łowcze' Dłuuugo chodziła za mną (a raczej ja zaglądałam za nią.. ) jedna piękna torba, a właściwie torbiszcze (czyli taka, jaką lubię najbardziej ) w kolorze karmelowego brązu, ale że droższa była (ok. 400 zł), to się chwilę namyślałam. No i ktoś zdecydował się szybciej, heh ..dlatego ostatnio podjęłam decyzję natychmiastową i nabyłam świetną karmelowo-granatowo-białą,, dosyć sporą (chociaż A4 nie wejdzie ) super pasującą do moich letnich, bardziej formalnych zestawów, właśnie za 199 zł. Ogromnie jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
killa_bunnies Re: Jakie macie torebki 04.02.16, 11:07 Chwilowo używam dwóch: www.neat-to.de/shop/wildleder-fransentasche-in-braun-kynos/ i mniejsza: chylak.com/pl/small-bucket-bag/ Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: Jakie macie torebki 04.02.16, 12:45 o ta mniejsza to nawet fajna. Ja mam całą szafe torebek ale przywiązuje sie do jednej i w kóło jednej uzywam Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Jakie macie torebki 04.02.16, 12:58 > o ta mniejsza to nawet fajna. a mnie sie ta duza podoba Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: Jakie macie torebki 04.02.16, 11:56 Mialam sie nie odzywac, ale co tam. Nie wiem ile mam torebek, wszystkie skorzane w wiekszosci duze, jedna za , duzo za duzo - prezent od rodziny na nowa, po rakowa droge zycia Odpowiedz Link Zgłoś
mama.nygusa Re: Jakie macie torebki 04.02.16, 12:00 Taka www.slontorbalski.pl/torba-scool-pastel-p-13174.html. Teraz przymierzam sie do zakup[u nastepnej, niekoniecznie tej marki, ale podobnej wizualnie. Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: Jakie macie torebki 04.02.16, 12:47 nie wyświetlaąa się te twoje słonie trombalskie Odpowiedz Link Zgłoś
mama.nygusa Re: Jakie macie torebki 04.02.16, 13:14 Tak sie nazywa Torba S-COOL PASTEL Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Jakie macie torebki 04.02.16, 13:06 Mam z piętnaście. Za długo tu pisać. Dla mnie torebka ma być na czasie (modna), pasować do stroju, być wygodna, praktyczna. Zwracam uwagę jak jest wykonana, dobry zamek, porządne szycie. Nie mam parcia na skórzane, może być i ekoskóra oby firmowa ze średniej półki. Nie noszę podróbek to podstawa. Nie lubię czarnych z wyjątkiem wieczorowych. Odpowiedz Link Zgłoś
faxen Re: Jakie macie torebki 04.02.16, 13:58 Skórzaną granatową Franco Bellucci Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love nawiązując do filmu propagand. fińskiej policji 04.02.16, 14:03 kupię sobie obronną z ćwiekami i łańcuchami. Coś w stylu tej: Jednakże marzy mi się, by to były prawdziwe ćwieki obronne, mocno kolczaste jak w dawnych maczugach. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: nawiązując do filmu propagand. fińskiej polic 04.02.16, 14:28 Lady Punk Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: nawiązując do filmu propagand. fińskiej polic 26.07.16, 10:11 O bożusiu! W tk maxie widziałam buciki do kompletu Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Jakie macie torebki 04.02.16, 14:13 lubie kolorowe, bo na codzien nosze dzinsy i swetry, wiec mi kolorowa torba robi chociaz troche akcentu teraz nosze rozowy worek z zary, zamowilam wlasnie czerwona z venezii mam dwie czarne - jedna kopertowke zamszowa wizytowa, jedna lakierowana od batyckiego - tez elegancka, raczej nie na codzien torebka codzienna dla mnie nie moze byc czarna Odpowiedz Link Zgłoś
viridiana73 Re: Jakie macie torebki 04.02.16, 14:17 Ale że każdą z osiemnastu mam tu opisać!?? Moja ulubiona w tym sezonie jest nieduża, czarna, usztywniana, górą półokrągła. Ma dwa krótkie ucha, noszę ją w ręce lub "na mamę Muminka". Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Jakie macie torebki 04.02.16, 14:44 Do pracy. kupilam ta w Polsce Z ta laze na codzien poza pracy Tekst linka Z ta chodze w weekendy z moim przedszkolakiem na zakupy i na spacer a na dluzsze wyjazdy mam taka Z ta jezdze na wakacje Kilkanascie innych lezy jeszcze w szafie ( wieczorowe i codzienne) ale rzadzej je uzywam Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Jakie macie torebki 04.02.16, 14:45 Ta poza praca ( druga od gory) sie cos nie wkleila. Tu wklejam moja ulubiona Chloe Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Jakie macie torebki 04.02.16, 15:13 Ładna ta czarna. Tydzień temu kupiliśmy córce taki plecak Santoro. Nie mogę się napatrzeć, jest tak pięknie wykonany, leciutki, po prostu idealny. Cena trochę powala ale watro. Sama sobie coś tej firmy sprawię bo się zakochałam. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Jakie macie torebki 04.02.16, 15:34 Tu w UK Santorio Gojruss nie jest jakis specjalnie drogi. Nie jest to tez tanizna ale tak sobie. Plecak sliczny dla dziewczynki Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Jakie macie torebki 04.02.16, 16:15 Córka mi zwróciła uwagę że to nie jest jej plecak Fakt inny kolor i dziewczynka na huśtawce z kotem. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Jakie macie torebki 04.02.16, 22:43 plecaki? hm.... jakos tego tak nie widze Odpowiedz Link Zgłoś
marta.p-s Re: Jakie macie torebki 10.03.16, 11:19 Gdzie kupiłaś ten plecak? Szukam trochę mniejszego z tej serii. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Jakie macie torebki 10.03.16, 15:11 wygoogluj Gorjuss www.gorjuss.co.uk/ ale znajdziesz tego wiecej i w innych sklepach . Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: Jakie macie torebki 04.02.16, 15:26 taką: A na wszystkie graty płócienną z napisem "dziadostwo". Odpowiedz Link Zgłoś
butch_cassidy Re: Jakie macie torebki 04.02.16, 15:29 zuleyka.z.talgaru, piękna ta w motyle Odpowiedz Link Zgłoś
hedna Re: Jakie macie torebki 06.04.16, 14:44 Gdzieś Ty taką nabyłą? i tą"dziadostwo' ? Odpowiedz Link Zgłoś
wilowka Re: Jakie macie torebki 23.04.16, 09:53 Pewnie w sklepie Pan tu nie stał - tam mają Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Jakie macie torebki 04.02.16, 15:34 Te ostatnio najczęściej używane to: Słoń Torbalski, Folk Mela, szara listonoszka, taka jak ta: www.google.pl/search?q=slon+torbalski+folk+mela&biw=1525&bih=734&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjT6fbjqd7KAhVDOQ8KHeckDAwQ_AUIBigB&dpr=0.9#imgrc=Nntn2tcqPQO6iM%3A duży worek Hobo Zuzi Górskiej, turkusowa i jeszcze Jay, o taka: www.decobazaar.com/produkt-torebka-jay-4342096.html szara filcowa, podobna do torebki Beaty, ale bez haftów. Te noszę najczęściej. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Jakie macie torebki 04.02.16, 15:35 ta listonoszka jest ladna. Byle nie ciezka skora sama w sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Jakie macie torebki 04.02.16, 16:00 Listonoszka jest lekka, gorzej z tą Jay... Ciężka cholernie, nawet jak jest pusta. Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Jakie macie torebki 04.02.16, 20:43 Mela, Hobo czy Jay? Ciekawa jestem? Odpowiedz Link Zgłoś
na_pustyni Re: Jakie macie torebki 21.04.16, 22:22 Wlasnie o to chodzi, ze kazda Odpowiedz Link Zgłoś
daisy Re: Jakie macie torebki 04.02.16, 15:45 A ja kupiłam dzisiaj taką, spora, z szaroniebieskiej skóry, ale zamykana tylko na zatrzask u góry (głęboka po ramię) i nie wiem, czy ją zachować czy oddać... Może poradzicie? Dałam 3 stówy, w TKMaksie. Odpowiedz Link Zgłoś
ola_dom Re: Jakie macie torebki 04.02.16, 15:52 daisy napisała: > Ładna, bardzo dobry kolor (choć na zdjęciu nie widzę ani krzty niebieskiego, tylko szarobrązowy), sama mam w tym kolorze, bo jest dość uniwersalny. ALE - moja jest zapinana na suwak, a to ważne. Nie doradzę, choć uważam, że torba ładna i w miarę ponadczasowa (tak, jak lubię). Odpowiedz Link Zgłoś
daisy Re: Jakie macie torebki 04.02.16, 16:00 Kolor na zdjęciu jest trochę przekłamany, ale najbardziej się martwię tym brakiem zamykania po całości. Zatrzask trzyma dobrze, ale po bokach - dziury. Tyle tylko, że głęboka. Ale już widzę, jak mi z niej wszystko wypada, gdy tylko niestarannie położę... Odpowiedz Link Zgłoś
ola_dom Re: Jakie macie torebki 04.02.16, 16:02 daisy napisała: > Tyle tylko, że głęboka. Ale już widzę, jak mi z niej wszystko wypada, gdy tylko niestarannie położę... Kilka kosmetyczek-organizerów by się do takiej przydało. Inaczej nie za bardzo sobie wyobrażam. Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Jakie macie torebki 04.02.16, 16:06 Przesadzasz, mam torebki zapinane na zatrzask i nic mi nie wypada. Odpowiedz Link Zgłoś
ola_dom Re: Jakie macie torebki 04.02.16, 16:12 anika772 napisała: > Przesadzasz, mam torebki zapinane na zatrzask i nic mi nie wypada. Ja tam wierzę, że niektórym nie wypada. Ale wiem, jak by było u mnie Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Jakie macie torebki 04.02.16, 16:18 Rzucasz torebkami w ludzi? Tak sobie myślę, że do samoobrony przed gwałcicielami, to faktycznie zapinana lepsza Odpowiedz Link Zgłoś
ola_dom Re: Jakie macie torebki 04.02.16, 16:23 anika772 napisała: > Rzucasz torebkami w ludzi? Przy samoobronie to bym nie myślała o takich pierdołach Ale miękka torebka położona luźno zawsze ma szanse pogubić zawartość. A ta wygląda na miękką. Odpowiedz Link Zgłoś
daisy Re: Jakie macie torebki 04.02.16, 16:46 Nie, to dosyć sztywna skóra, trzyma kształt taki jak na zdjęciu - no ale jak ją gdzieś niedobrze położyć, to nie pomoże. Musiałabym o tym cały czas pamiętać, no i jeszcze łatwo do niej rękę wsadzić w jakimś tłoku, to na pewno. Bo z powodu tej sztywności boki po obu stronach zatrzasku jakoś tam odstają od siebie (taka ósemka). Więc nie wiem, czy za 3 stówy lepiej nie poczekać na bardziej komfortowe rozwiązanie. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Jakie macie torebki 04.02.16, 20:02 Za trzy stowy to bym jednak oczekiwala, ze takich oto rozsterek miec nie bede . Odpowiedz Link Zgłoś
skomplikowanaula Re: Jakie macie torebki 04.02.16, 16:28 Nienawidzę torebek, nienawidzę, że muszę je mieć bo muszę zawsze mieć przy sobie kilka rzeczy a w ręce się nie pomieszczą. Najbardziej nienawidzę zimy, kiedy to muszę nosić duże torebki bo mała wygląda komicznie do kurtki zimowej. Nie mam ich wiele i zawsze się wkurzam bo do niczego nie pasują. Toleruję torebki małe i malutkie - takich mam kilka głownie czarną i ostatni nabytek kwiecista. Nigdy się tam nic nie mieści co też wprawia mnie w szał ale.. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Jakie macie torebki 04.02.16, 17:12 > Nienawidzę torebek, nienawidzę, że (...) >Najbardziej nienawidzę (...) >zawsze się wkurzam (...) >co też wprawia mnie w szał Przemysl to. Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: Jakie macie torebki 04.02.16, 17:09 Mam kilka, ale zmieniam rzadko, bo trzeba by dużo gratów przełożyć. Moje ulubione to Freitag ze zużytych plandek, dętek i pasów samochodowych. Mam kilka modeli rożnej wielkości + portfele. Wzornictwo jest unikatowe, nie ma 2 identycznych wyrobów. Mam czerwoną, żółtą i szarą. Mają cudowny serwis. Gdy po 10 latach w jednej plandeka mi się przetarła, za darmo naprawili, wymienili logo, wyprali i wyglada jak nowa na tyle na ile zużyta plandeka może wyglądać jak nowa). Kocham je od wielu lat. Ulubiona aktualnie na zimę to Desigual Rotterdam, ten model: Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Jakie macie torebki 04.02.16, 17:44 > Mam kilka, ale zmieniam rzadko, bo trzeba by dużo gratów przełożyć. Kup za pare zlotych to i po problemie ( ponizej) Ja nazywam to "koszulka" z wnetrznosciami Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: Jakie macie torebki 04.02.16, 17:49 Dzieki - fajne. Nie przyszło mi do głowy, żeby sie rozejrzeć za czymś takim. Odpowiedz Link Zgłoś
ola_dom Re: Jakie macie torebki 05.02.16, 09:07 princesswhitewolf napisała: > Kup za pare zlotych to i po problemie ( ponizej) Ja nazywam to "koszulka" z wnetrznosciami A jak to nazywają sprzedawcy? Czego szukać? Bo widziałam różne takie "wkłady", ale ten mi się podoba najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
ola_dom Re: Jakie macie torebki 05.02.16, 10:36 magia napisała: > Szukaj jako organizer do torebki. No racja . Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
klubgogo Re: Jakie macie torebki 04.02.16, 18:11 Mam ogromną torbę, bo musi się w niej zmieścić wszystko. Lubię torby raczej miękkie niż sztywne. Odpowiedz Link Zgłoś
karo.8 Re: Jakie macie torebki 04.02.16, 19:47 mam czarna, rozową, brazową z longchap www.google.at/search?q=longchamp&tbm=isch&imgil=P6QYSnRzSR0bgM%253A%253Bdep-fZxb1h1A0M%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fwww.ebay.com%25252Fgds%25252FWhat-to-Look-for-in-a-Longchamp-Bag-%25252F10000000178722367%25252Fg.html&source=iu&pf=m&fir=P6QYSnRzSR0bgM%253A%252Cdep-fZxb1h1A0M%252C_&biw=1600&bih=765&ved=0ahUKEwj3nKGg4t7KAhUB6RoKHanNCjQQyjcIPg&ei=UpyzVverGIHSa6mbq6AD#imgrc=Tq9XMuJzyTEz3M%3A Odpowiedz Link Zgłoś
karo.8 Re: Jakie macie torebki 04.02.16, 19:50 Mam czarną, brązową, rożową z longchampwww.google.at/search?q=longchamp&tbm=isch&imgil=P6QYSnRzSR0bgM%253A%253Bdep-fZxb1h1A0M%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fwww.ebay.com%25252Fgds%25252FWhat-to-Look-for-in-a-Longchamp-Bag-%25252F10000000178722367%25252Fg.html&source=iu&pf=m&fir=P6QYSnRzSR0bgM%253A%252Cdep-fZxb1h1A0M%252C_&biw=1600&bih=765&ved=0ahUKEwj3nKGg4t7KAhUB6RoKHanNCjQQyjcIPg&ei=UpyzVverGIHSa6mbq6AD#imgrc=Tq9XMuJzyTEz3M%3A Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Jakie macie torebki 04.02.16, 19:57 Picard (marka), mam dwie skorzane - czekoladowy braz (ciezka sama z siebie) z jasnymi przeszyciami, czarna z fredzlami i skoropodobna w kolorze bananowym (nazwa producenta). Te ostatnio preferuje. Na lato mam jeszcze jasnozielona. Odpowiedz Link Zgłoś
drinkit Re: Jakie macie torebki 04.02.16, 19:59 Zwykle upatruję sobie skórzanego ochnika i czekam na wyprzedaże. Służą mi spokojnie 3 lata w stanie niezmienionym, są bardzo dobrej jakości. Odpowiedz Link Zgłoś
nutella_fan Re: Jakie macie torebki 04.02.16, 21:40 Granatowy kuferek (z opcja na ramię) Tomy'ego Hilfigera. To mój faworyt jeśli chodzi o buty i torebki. Odpowiedz Link Zgłoś