09.02.16, 13:38
Jak się wpisuje hulahop w wyszukiwarkę, to wychodzą same zalety.
Napiszcie mi, jakie ma wady. Czy ma. Dla kogo nie jest wskazany. Jakie macie doświadczenia. Jaki model wybrać. I tak dalej smile
Obserwuj wątek
    • ola_dom Re: Hula hop 09.02.16, 13:44
      Nudzi się tak kulać - to wada.
      Wybrać raczej cięższe, bo łatwiej hulać, a i efekty lepsze.
      A może takie z wypustkami? Nie próbowałam, ale jeszcze z dzieciństwa pamiętam, że gotowe były za lekkie i sypało się do nich piasek. Jak kilka lat temu kupiłam, to też nafaszerowałam piaskiem.
    • feel_good_inc Wadą jest, kiedy próbujesz 09.02.16, 13:46
      i okazuje się, że pasuje...

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/85/40/f1/8540f1b15206dffb7f22d92013b55df3.jpg
    • 3milus Re: Hula hop 09.02.16, 13:48
      Jak dla mnie jest bardzo skuteczne jeśli chodzi o odchudzanie. Ćwiczyłam na takim z wypustkami dosyć masywnym. Na początku pojawiły się u mnie spore siniaki na biodrach, ale później było ok.
    • nenia1 Re: Hula hop 09.02.16, 13:54
      U siebie w domu widzę jedną wadę, jak wyciągam hula hop to koty dostają ataku paniki i uciekają jak szalone.
    • anty_nick Re: Hula hop 09.02.16, 14:28
      wadą jest,że staje sie to nudne.No i niestety trzeba umiec kręcić w dwie strony.Ja sie musiałam nauczyć big_grin
    • sowowa1 Re: Hula hop 09.02.16, 14:32
      Ja mam dokładnie takie, polecane chyba na jakimś forum:
      allegro.pl/hula-hoop-hop-hertz-sempre-3-weglowe-pewny-efekt-i5181615711.html

Zalety: faktycznie wysmukla, jak się kręci regularnie, u mnie fajne efekty były kiedy kręciłam 2x po 45min.
      Wady: nudzi mi się takie stanie w miejscu, mimo, ze włączam sobie jakiś film zawsze. Trzeba mieć sporo miejsca, ja często walę w schody wink Siniaki są tylko na początku, ale za to imponujące (ja się mimo to owijałam kocem i kręciłam dalej).
      • bei Re: Hula hop 09.02.16, 14:40
        Im wieksze i ciezsze tym lepszesmile
        A nudne wcale, jak sie ma ksiazke lub czytnik do ksiazek w reku, nie wiadomo kiedy czas zleci.
        • bei Re: Hula hop 09.02.16, 14:41
          Jeszcze mozna przed odbiornikiem tv stanac, albo nauke jezyka lub audiobook na uszy wsadzic
    • anika772 Re: Hula hop 09.02.16, 14:44
      Mam duże, ciężkie, z wypustkami. Na początku masakruje Ci ciało i masz siniaki. Potem skóra się chyba przyzwyczaja, bo więcej siniaków nie miałam (no chyba że po dłuższej przerwie). Kręcę około pół godziny w każdą stronę, oglądając filmy albo Szkło Kontaktowe, ewentualnie czytam na czytniku. Umiem kręcić szybko, ale żadnych sztuczek typu przysiady w trakcie, nie opanowałam. Nie bardzo wierzę w tę liczbę kalorii, którą hula hop podobno spala, myślę że jednak mniej.
      Poprawia perystaltykę jelitwink, ujędrnia skórę, wyrabia talię.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka