Dodaj do ulubionych

wakacje na Słowacji

24.02.16, 14:10
dużo was tu, doświadczonych turystek, już nie raz korzystałam z waszych rad w kwestii wyjazdów wakacyjnych.
W tym roku chcemy wybrać się w słowackie Tatry, korzystać z term i mieć pod ręką dużo basenów, bo córka jest wodną maniaczką.
Ktoś coś poleci sprawdzonego? Mogą być i "kurorty", euro campy lub zwykłe chatki - powybieram co mi będzie odpowiadało.
Obserwuj wątek
    • motyllica Re: wakacje na Słowacji 24.02.16, 14:22
      no właśnie nie mamy bazy noclegowej na Słowacji,
      zwykle dojeżdżaliśmy z Bukowiny, gdzie też są termy
    • tol8 Re: wakacje na Słowacji 24.02.16, 15:29
      Chopok- wjazd trzema różnymi wyciągami na 1 bilet, środkowy to poduszkowiec na stromej ścianiesmile
      Tatralandia, Poprad i Basenova. Ta ostatnia zwyciężyła dzięki ogromnej wieży z najdłuższymi zjeżdżalniami w tej części Europy. Tatralandia zachwyciła na chwilę, spodziewałam się że to ich pochłonie.
      W Liptowskim masz świetną It, mają pełno atrakcji do zaoferowania. Polecam zjazd hulajnogami z góry nieopodal.
    • europadasielubic Re: wakacje na Słowacji 24.02.16, 15:41
      Jak jeszcze mieszkałam w Pl, jeździłam do Liptovskiego Jana.
      • korniz Re: wakacje na Słowacji 24.02.16, 15:45
        Velky Meder -byłam tam 10 lat temu.Rozbudowują się .Ceny mają niższe niż w innych miastach.Blisko na Węgry.Sprawdz w necie.Z noclegami nie ma problemow .Jest multum wolnych miejsc.
    • nieproszonygosc Re: wakacje na Słowacji 24.02.16, 16:11
      Jesli nie macie napiętego budżetu, baaaardzo polecam Kempinski hotel w Strbske Pleso - przepiękne SPA z wyjątkowym widokiem na góry - nie chce się wyłazić z basenusmile
      www.google.pl/search?q=kempinski+high+tatras+spa&safe=off&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjijanD15DLAhVGAZoKHQ5ECdUQ_AUICCgC&biw=1280&bih=699
    • albertynaa Re: wakacje na Słowacji 24.02.16, 16:22
      Nocleg w Liptovskim Janie i dojazd na termy.
    • sanrio Re: wakacje na Słowacji 25.02.16, 12:31
      smile wiedziałam, że mogę na was liczyć, dzięki!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka