Dodaj do ulubionych

który polityk was brzydzi ?

• kropkacom Re: który polityk was brzydzi ? 24.02.16, 23:04
      Krystyna Pawłowicz i Andrzej Duda.
    • claudel6 Re: który polityk was brzydzi ? 24.02.16, 23:27
      bezapelacyjnie Gowin, bo jest szmatą. imo jest największą polityczna dziwką III RP.
      prymityw Pawłowicz i prymityw Kukiz.
      • kolter Re: który polityk was brzydzi ? 24.02.16, 23:33
        claudel6 24.02.16, 23:27
        bezapelacyjnie Gowin, bo jest szmatą. imo jest największą polityczna dziwką III RP.

na to liczę, ze on w klubie PIS mocno namiesza ...
    • black_halo Re: który polityk was brzydzi ? 24.02.16, 23:37
      Niesiolowski "szczaw i mirabelki" - jak go widze to mam ochote wyrzucic telewizor przez okno
      Ryzy oszust
      Kopacz "ziemie przekopalam na metr"
      Arabski "nie mam sobie nic do zarzucenia"
      Miller "poznamy po tym jak skonczy" - skonczyl tak, ze pogrzebal polska lewice za co znienawidzialam go do konca zycia
      Kalisz "dieta poselka taka uboga" - dla mnie symbol hipokryzji wladzy
      Giertych po radykalnej zmianie pogladow, przed tez mnie brzydzil ale teraz sto razy bardziej
      • kolter Re: który polityk was brzydzi ? 24.02.16, 23:42
        black_halo 24.02.16, 23:37Giertych po radykalnej zmianie pogladow, przed tez mnie brzydzil ale teraz sto razy bardziej

ze niby koniu w SLD jest czy jak , czy tylko masz na myśli ze jaro zniszczył mu partie żeby przejąc jego elektorat ?? dlatego koniu jest pierwszym wrogiem jara ...
        • black_halo Re: który polityk was brzydzi ? 24.02.16, 23:45
          Koniu skaczacy po murku na demonstracji KOD to dla mnie symbol upadku panstwa.
          • kolter Re: który polityk was brzydzi ? 24.02.16, 23:56
            black_halo 24.02.16, 23:45
            Koniu skaczacy po murku na demonstracji KOD to dla mnie symbol upadku panstwa.

ze niby wtedy zrozumiałaś ze państwo upadło a koniu przeciwko temu protestuje ?
            • black_halo Re: który polityk was brzydzi ? 25.02.16, 00:15
              Nie no, Giertych, podobniez prawnik, skaczacym po murku przed sejmem. Kiedys posel i wicepremier - dla mnie to jest upadek.
              • kolter Re: który polityk was brzydzi ? 25.02.16, 00:18
                black_halo 25.02.16, 00:15
                Nie no, Giertych, podobniez prawnik, skaczacym po murku przed sejmem. Kiedys posel i wicepremier - dla mnie to jest upadek.

cos takiego jak jarek wywalony na zbity złodziejski ryj z kancelarii Wałęsy kucyk kaczyński , palący kukły swojego politycznego mentora ?
                • black_halo Re: który polityk was brzydzi ? 25.02.16, 00:24
                  Jak widzisz, Jarek sie podniosl a nastepnie wsadzil na urzad prezydenta swojego brata, siebie na premiera a teraz rzadzi zza plecow kolejnego prezydenta i premiera, ktorych to sam wypromowal. Walesa zas za chwile znajdzie sie na smietniku historii a Giertychowi zostalo skaknie po murkach.
                  • kolter Re: który polityk was brzydzi ? 25.02.16, 00:29
                    black_halo 25.02.16, 00:24
                    Jak widzisz, Jarek sie podniosl a nastepnie wsadzil na urzad prezydenta swojego brata, siebie na premiera a teraz rzadzi zza plecow kolejnego prezydenta i premiera, ktorych to sam wypromowal. Walesa zas za chwile znajdzie sie na smietniku historii a Giertychowi zostalo skaknie po murkach.

nigdy żaden półtorametrowy marginalny opozycjonista , którym nawet SB sie nie interesowało w grudniu 1981 roku nie da rady zniszczyć imienia Lecha Wałęsy, co do konia to sikam na niego ,ale o ile sie orientuje nie musi juz jako wzięty adwokat kombinować jako poseł z kilometrówkami i biurami poselskimi big_grin
                    • arwena_11 Re: który polityk was brzydzi ? 25.02.16, 08:38
                      Kolter, no proszę cię. O Wałęsie kiepsko mówili nawet jego współpracownicy ( A.Walentynowicz np ). Kryształem to nie on nie był i nie jest.
                      I ja oraz moi rodzice w niego kiedyś wierzyliśmy, osobiście zawoziłam do sądu ze sto sprzeciwów wyborczych w 95 roku. Teraz z obecną wiedzą już bym tego nie robiła. A rysy na nim już wtedy się pojawiały, tylko nie chciało się w nie wierzyć. Teraz są dowody.

Mnie w nim mierzi, nawet nie to że donosił, bo na razie historii całej nie znamy, ale przede wszystkim to, że idzie w zaparte. Gdyby się przyznał, przeprosił, zachowałby trochę szacunku.

No naprawdę wierzysz, że on miał takie szczęście, że co chwilę wygrywał w totka? No przecież jego żona to w książce opisała, zanim afera wybuchła.
                      • kolter Re: który polityk was brzydzi ? 25.02.16, 08:52
                        arwena_11 25.02.16, 08:38
                        >Kolter, no proszę cię. O Wałęsie kiepsko mówili nawet jego współpracownicy ( A.Walentynowicz np ). Kryształem to nie on nie był i nie jest.

no tak , pominięci w zaszczytach

>I ja oraz moi rodzice w niego kiedyś wierzyliśmy, osobiście zawoziłam do sądu ze sto sprzeciwów >wyborczych w 95 roku. Teraz z obecną wiedzą już bym tego nie robiła. A rysy na nim już wtedy się pojawiały, tylko nie chciało się w nie wierzyć. Teraz są dowody.

no a ja nigdy go nie lubiłem i nigdy na niego nie głosowałem , nadal go nie lubię ,ale on jest tym symbolem i dlatego nie podoba mi sie ze jakiś nikomu nie znany w 1981 roku mały kmiocik ,chce zniszczyć ten symbol ...

>Mnie w nim mierzi, nawet nie to że donosił, bo na razie historii całej nie znamy, ale przede wszystkim >to, że idzie w zaparte. Gdyby się przyznał, przeprosił, zachowałby trochę szacunku.

mnie w nim to też mierzi ,ale wiemy ze mimo wszystko zerwał ten romans z SB zanim powstała Solidarność ...

>No naprawdę wierzysz, że on miał takie szczęście, że co chwilę wygrywał w totka? No przecież jego żona to w książce opisała, zanim afera wybuchła.

wiem jedno Wałęsa to kłamczuszek z matką bożą w klapie big_grin
          • tiszantul Re: który polityk was brzydzi ? 25.02.16, 00:05
            > Koniu skaczacy po murku na demonstracji KOD to dla mnie symbol upadku panstwa.

no co ty, Koniu wspólnie z KODem walczył o demokrację. W ten weekend na KODzie zamiast Konia będzie Bolek, już się nie mogę doczekac. Formowej koderce paszczakównie po Giertychu i Bolku proponuję Kotlińskiego - redaktor naczelny poważnej opozycyjnej gazety aresztowany przez pisowski reżim, a KOD milczy w tej sprawie?
            • kolter Re: który polityk was brzydzi ? 25.02.16, 00:15
              tiszantul 25.02.16, 00:05
              > Koniu skaczacy po murku na demonstracji KOD to dla mnie symbol upadku panstwa.

no co ty, Koniu wspólnie z KODem walczył o demokrację. W ten weekend na KODzie zamiast Konia będzie Bolek, już się nie mogę doczekac.

wasz półtorametrowy adolfek nawet konfidentowi Bolkowi do piet nie dorasta ,przykurcz ZOMOwcom pączki nosił a smie kundel na Wałęsę szczuć.

> Formowej koderce paszczakównie po Giertychu i Bolku proponuję Kotlińskiego - redaktor naczelny poważnej opozycyjnej gazety aresztowany przez pisowski reżim, a KOD milczy w tej sprawie?

przeglądasz biuletyn KOD ?? poza tym czemu KOD ma pisać o kimś na kim ciążą zarzuty pospolitego kryminalnego występku ,co to ma do obrony demokracji ??
        • arwena_11 Re: który polityk was brzydzi ? 24.02.16, 23:51
          On sam sobie zniszczył partię, że wspomnę tylko o jego słynnej amnestii maturalnej.
          A Pisowi długo nie mogłam wybaczyć tego mariażu.
          • kolter Re: który polityk was brzydzi ? 24.02.16, 23:57
            arwena_11 24.02.16, 23:51
            On sam sobie zniszczył partię, że wspomnę tylko o jego słynnej amnestii maturalnej.
            A Pisowi długo nie mogłam wybaczyć tego mariażu.

jedni drugich warci ...
    • tiszantul Re: który polityk was brzydzi ? 24.02.16, 23:55
      > kolter napisał

hue hue, kolter rozprawiający o kryteriach estetycznych (czy wręcz etycznych)

to forum jest lepsze niż kabaret
      • kolter Re: który polityk was brzydzi ? 24.02.16, 23:58
        tiszantul 24.02.16, 23:55
        > kolter napisał

hue hue, kolter rozprawiający o kryteriach estetycznych (czy wręcz etycznych)

to forum jest lepsze niż kabaret

kabaret to wtedy jak pacynka do dyskusji wchodzi, rozumiesz pacynko ??
      • tereska.z.bombaju Re: który polityk was brzydzi ? 25.02.16, 07:23
        tiszantul napisała:

>
        > to forum jest lepsze niż kabaret

Ale wiesz, bierzesz czynny udział w tym " kabarecie " tongue_out
        • kolter Re: który polityk was brzydzi ? 25.02.16, 08:06
          tereska.z.bombaju 25.02.16, 07:23
          tiszantul napisała:

>
          > to forum jest lepsze niż kabaret

Ale wiesz, bierzesz czynny udział w tym " kabarecie " tongue_out

raczej tymi naiwnymi tekstami tworzy jego fundament
    • mia_siochi Re: który polityk was brzydzi ? 25.02.16, 00:03
      Do typów oczywistych dołożę jeszcze niejakiego Jakiego, typa o fizjonomii i sposobie bycia pryszczatego Seby z osiedla, takiego w kreszowym dresie.
      • kolter Re: który polityk was brzydzi ? 25.02.16, 00:05
        mia_siochi 25.02.16, 00:03
        Do typów oczywistych dołożę jeszcze niejakiego Jakiego, typa o fizjonomii i sposobie bycia pryszczatego Seby z osiedla, takiego w kreszowym dresie.

nr 1 na mojej liście wyjątkowo pyszałkowaty kretyn, łgarz ,wazeliniarz...
    • landora Re: który polityk was brzydzi ? 25.02.16, 00:58
      Ziobro. To jest taka sprzedajna szuja, która we wszystkim weszy własny interes. Nie znoszę całej tej kliki, ale na Ziobrę nie mogę patrzeć.
    • minerallna Re: który polityk was brzydzi ? 25.02.16, 03:29
      Stefan Niesiołowski.
      Napisać obrzydliwa postać to za mało.
      Wszystko za kasę i stołek.
      Zależy skąd wieje wiatr...
      • kolter Re: który polityk was brzydzi ? 25.02.16, 08:05
        minerallna 25.02.16, 03:29
        Stefan Niesiołowski.
        Napisać obrzydliwa postać to za mało.
        Wszystko za kasę i stołek.
        Zależy skąd wieje wiatr...

Stefek to oszołom ,ale zawsze w jednym kierunku
    • jolie Re: który polityk was brzydzi ? 25.02.16, 09:22
      Szczerze? Moim numerem 1 jest Michał Kamiński - patrzeć na niego nie mogę. Nic na to nie poradzę.
      • purchawkapuknieta Re: który polityk was brzydzi ? 25.02.16, 09:31
        no dzięki! teraz znów nie bedę mogła spać!

https://img.wiocha.pl/images/0/e/0edbc45801fd40a338d592a3aec35e5c.jpg
      • kolter Re: który polityk was brzydzi ? 25.02.16, 10:06
        jolie 25.02.16, 09:22
        Szczerze? Moim numerem 1 jest Michał Kamiński - patrzeć na niego nie mogę. Nic na to nie poradzę.

Misiek jest ponoć bardzo szarmancki dla pań , a nawet i dyskretny
        kiedyś bujał z jedna posłanką z SLD , ona po nim jeździła a on był mimo wszystko wobec niej ok big_grin
    • irepola Re: który polityk was brzydzi ? 25.02.16, 09:52
      Do lusitania2
      Wyjęłaś mi tę listę z ust, więc nie będę się powtarzać smile)
    • dziennik-niecodziennik Re: który polityk was brzydzi ? 25.02.16, 10:14
      joachim brudziński. nie znosze tego faceta.
      • kolter Re: który polityk was brzydzi ? 25.02.16, 10:23
        dziennik-niecodziennik 25.02.16, 10:14
        joachim brudziński. nie znosze tego faceta.

wyjątkowy prymityw ,tego nikt juz mu nie odbierze
    • lauren6 Re: który polityk was brzydzi ? 25.02.16, 10:15
      Fizycznie brzydziłam się posłów nieistniejącej już Samoobrony, a już Lepper mówiący o zgwałconej prostytutce wywoływał u mnie odruch wymiotny. Obecnie w polityce nie kojarzę obleśnych wsiurów, co najwyżej idiotów i chorych psychicznie.
      • purchawkapuknieta Łyżwiński 25.02.16, 14:29
        rany boskie!

https://cdn6.se.smcloud.net/t/pics/t/2009/02/09/EN-00145280-007_22923213.jpg
        • kolter Re: Łyżwiński 25.02.16, 16:22
          purchawkapuknieta 25.02.16, 14:29
          rany boskie!

ale ten typ nigdy nie był politykiem ,to burak granatem od pługa oderwany
    • semihora Re: który polityk was brzydzi ? 25.02.16, 11:31
      Prawie wszyscy, ale niektórzy wyjątkowo... Już nie będę palcem pokazywać wink
    • martishia7 Re: który polityk was brzydzi ? 25.02.16, 13:01
      Zbigniew Zero. Potem długo, długo nic.
    • fadilla Re: który polityk was brzydzi ? 25.02.16, 13:09
      W czasach gdy tzw. mowa nienawiści jest piętnowana, prężnie działają akcje hejt stop żaden człowiek nie moze Cie obrzydzać tongue_out
      • kolter Re: który polityk was brzydzi ? 25.02.16, 13:27
        fadilla 25.02.16, 13:09
        W czasach gdy tzw. mowa nienawiści jest piętnowana, prężnie działają akcje hejt stop żaden człowiek nie moze Cie obrzydzać tongue_out

to jak juz nienawistników z PIS wyeliminujemy to i mowa zniknie big_grin
        • fadilla Re: który polityk was brzydzi ? 25.02.16, 13:34
          Sa tacy co nienawidzą inna grupe społeczną (cała lub pojedynczych jej przedstawicieli) ich tez wyeliminować i po problemie?
          • kolter Re: który polityk was brzydzi ? 25.02.16, 13:47
            fadilla 25.02.16, 13:34
            Sa tacy co nienawidzą inna grupe społeczną (cała lub pojedynczych jej przedstawicieli) ich tez wyeliminować i po problemie?

nie jestem za o ile ktoś działa w ramach obowiązującego prawa , o moralnosci sie nie wypowiadam
    • dido_dido Re: który polityk was brzydzi ? 25.02.16, 13:55
      Obrzydliwy to jest ten wątek. Cały.
      To jest właśnie w pełnej krasie hejt i nienawiść.
      • kolter Re: który polityk was brzydzi ? 25.02.16, 14:06
        dido_dido 25.02.16, 13:55
        Obrzydliwy to jest ten wątek. Cały.
        To jest właśnie w pełnej krasie hejt i nienawiść.

biedna jesteś sfrustrowana , bo po PIS większość jedzie, hejt to wtedy jak ktoś klepie donosy a nie jawne ujawnienie kto i za co ma u nas przechlapane
        • fadilla Re: który polityk was brzydzi ? 25.02.16, 14:12
          Wciąż nie rozumiesz aluzji, to co głosisz wprost mozna podciagnać pod tzw. mowe nienawiści, slogan nachalnie forsowany przez opcje której jesteś reprezentantem. No niestety sami stworzyliscie tego potwora nie może cie juz nikt obrzydzać.
          • kolter Re: który polityk was brzydzi ? 25.02.16, 14:23
            fadilla 25.02.16, 14:12
            Wciąż nie rozumiesz aluzji, to co głosisz wprost mozna podciagnać pod tzw. mowe nienawiści, slogan nachalnie forsowany przez opcje której jesteś reprezentantem. No niestety sami stworzyliscie tego potwora nie może cie juz nikt obrzydzać.

mowa nienawiści to taki slogan stosowany przez katoprawicę , diabli wiedzą o czym w tym mowa
            ale z wypowiedzi ludzi prawicy widać ze nienawiść w nich kwietnie ,dlatego wszystkim ta nienawiść imputują
    • olewka100procent Re: który polityk was brzydzi ? 25.02.16, 16:57
      petru swetru bleeee
      • kolter Re: który polityk was brzydzi ? 25.02.16, 17:39
        olewka100procent 25.02.16, 16:57
        petru swetru bleeee

taka pogoda a ta w piaskownicy
    • mid.week Re: który polityk was brzydzi ? 25.02.16, 18:18
      Większość Pisowców. Mają chyba jakąs dodatkową bruzdę na twarzy, bo wystarczy ze na nich patrzę i mi źle - wcale nie muszą sie odzywać.
      • kolter Re: który polityk was brzydzi ? 25.02.16, 19:17
        mid.week 25.02.16, 18:18
        Większość Pisowców. Mają chyba jakąs dodatkową bruzdę na twarzy, bo wystarczy ze na nich patrzę i mi źle - wcale nie muszą sie odzywać.

dopiero co Olbrychski wręcz podeptał intelektualnie w TVN 24 niejakiego żalka marnego PISowskiego aparatczyka który próbował wykazać ze dyrektorzy stadnin zwolnieni ostatnio w miejsce funkcjonariuszy PIS byli niekompetentni..
        • kolter rychu czarnecki w TVN 24 26.02.16, 18:27
          co za typek ......
          • kolter teraz piłka w TVN 24 26.02.16, 18:41
            oczadziały obrońca wartości watykańskich
    • attiya Re: który polityk was brzydzi ? 26.02.16, 21:01
      wszyscy z pisu
      przodują Maciarewicz, Pawłowska, Kaczyński, Duda
      • kolter Re: który polityk was brzydzi ? 26.02.16, 22:00
        attiya 26.02.16, 21:01
        wszyscy z pisu
        przodują Maciarewicz, Pawłowska, Kaczyński, Duda

No przestań ,przecież duda to apolityczny rzetelny prezydent wszystkich(cokolwiek to znaczy) polaków big_grin
    • mama303 Re: który polityk was brzydzi ? 26.02.16, 21:28
      Brudziński. Bleee

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka