Dodaj do ulubionych

Tu radio Szczecin

25.02.16, 16:39
Ten pewnie został prezesem "od radia", bo lubił go słuchać, syn może lubi mówić, to pewnie zostanie prezenterem.
m.wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,117915,19677690,rolnik-z-tychy-w-radzie-nadzorczej-radia-szczecin-zapowiadal.html?utm_source=m.gazeta.pl&utm_medium=testbox&utm_campaign=WiadomosciImg
Zastanawiam się kim ja mogłabym zostać z nominacji PiS...
Lubię jeździć na wakacje, to może byłabym dobrym kandydatem na jakiegoś dyrektora lub ministra ds. turystyki?
Fajny ten PiS, każdy ma szansę sprawdzić się w tym co lubi, bez jakiego niepotrzebnego patrzenia na kompetencjesmile
Obserwuj wątek
    • ra-sowa Re: Tu radio Szczecin 25.02.16, 16:54
      no i to jest temat na piękny wątek - kim mogłabym zostać z nominacji pisu.
      To zacznę - ja lubię czytać o chorobach, chcę zostać lekarzem na Nowej Zelandii ( takie ogłoszenie dzisiaj widziałam w necie). Tylko nie piszcie , że władza nie sięga tak daleko!
      • rafalzalu Re: Tu radio Szczecin 25.02.16, 18:34
        Ja autem lubię jeździć to moze do GDDKiA by mnie wzięli. Nie żebym był jakimś wybitnym kierowca ale to nawet lepiej. Będę lepiej potrzeby przeciętnego obywatela rozumiał.

Aha, nie mieszkam w.Polsce więc będę na urlopie cały czas tylko pensję proszę przesyłać wink
      • kalsomis Re: Tu radio Szczecin 25.02.16, 19:26
        A ja się nie znam na niczym. Świetnie się nadaję na prezesa Jarosława K.
      • zla.m Re: Tu radio Szczecin 26.02.16, 17:22
        Miałam raz ropne zapalenie płuc, więc na jakieś stanowisko w Orlenie na pewno podpasuję. Byle dostatecznie wysokie, bo to za Tuska było, więc krzywdę mi trzeba wynagrodzić
        • fornitta69 Re: Tu radio Szczecin 26.02.16, 17:27
          Chyba nikt Cię już nie przebije big_grin
    • kawka74 Re: Tu radio Szczecin 25.02.16, 17:06
      Lubię kryminały i książki sensacyjne, szczególnie śledztwa odnoszące się do przeszłości, nigdy żadnych papierów nie wyrzucam. Będę znakomitym szefem IPN.
    • heca7 Re: Tu radio Szczecin 25.02.16, 17:21
      Ja! Ja mam trójkę dzieci. Mogę zostać Doradcą do spraw rodziny. I tak chyba skromnie wybrałam? wink
    • grazbed Re: Tu radio Szczecin 25.02.16, 17:32
      Ciągnik prowadzić umi? Umi! To radia nie poprowadzi?
      Ja tam znam się na wszystkim mogę być premierem
    • biala_ladecka Re: Tu radio Szczecin 25.02.16, 18:00
      A ja właśnie przejrzałam forum wnętrza mieszkań i czuję, że odnalazłabym się w ministerstwie infrastruktury wink
    • beata985 Re: Tu radio Szczecin 25.02.16, 18:19
      ja poproszę o stołek w ASP....
      lubię ładne rzeczy, robiłam swego czasu biżuterię hand made...to co?? nadam się???
      • beata985 Re: Tu radio Szczecin 25.02.16, 19:38
        a, i jeszcze mam firmę transportową to może w GDDKiA COŚ BY SIĘ ZNALAZŁO???
        • rafalzalu Re: Tu radio Szczecin 25.02.16, 19:43
          Jak masz firmę transportowa to niestety do GDDKiA się nie nadajesz. Za wysokie masz kwalifikacje smile
    • rozaly Re: Tu radio Szczecin 25.02.16, 18:37
      A ja bym mogła np. służby specjalne, kompletnie się na tym nie znam, ale tak czuje że mogłoby to się stać moim hobby.
    • ludborka Re: Tu radio Szczecin 25.02.16, 18:47
      Ja lubię kupować i przebierać w ofertach to do przetargów w spółce skarbu państwa. A że bardzo lubię to mogę we wszystkich big_grin najchętniej praca zdalna, z kanapy w dużym pokoju smile a, i nie musi być od razu na głównodowodzącego, pośledni kierownik średniego szczebla obleci.
      • ludborka Re: Tu radio Szczecin 25.02.16, 18:51
        A mój mąż chce być kosmonautąbig_grin
    • paskudek1 Re: Tu radio Szczecin 25.02.16, 18:49
      ja tam się w ministry ani dyrektory nie pcham, ale małżonek jest zapalony wędkarz, to myślę ze Ministrem Rybołówstwa Gospodarki Morskiej byłby doskonałym smile
      A i jeszcze jedno - mam siostrzenicę, koniarę zakamieniałą, jeździ od 9 roku życia, trenuje ujeżdżenie, myślę że w świetle ostatnich nominacji to nadawałaby się na dyrektorkę jakiejś pomniejszej stadniny. NA PEWNO lepiej zna się na koniach niż nwy prezes z Janowa smile
      • livia.kalina Re: Tu radio Szczecin 25.02.16, 19:13
        Ja też bym chętnie synów mych obsadziła- młodszy zjadł na śniadanie parówkę to świetnie się nadaje na eksperta w komisji smoleńskiej a czytałam, że tam miesięczne wynagrodzenie sięga 20 tysięcy, starszy natomiast pomaszerował dziś do szkoły muzycznej z teczką pod pachą to może by prezesem IPN-u został?
        • rozaly Re: Tu radio Szczecin 25.02.16, 19:18
          Albo mógłby np. dyrektorem filharmonii, ministerstwo kultury zdaje się mamy jeszcze nie obsadzone.
        • paskudek1 Re: Tu radio Szczecin 25.02.16, 19:18
          ale moja siostrzenica pełnoletnia jest smile dodatkowo weterynarię studiuje. Ze pierwszy rok dopiero, nie stanowi, na koniach się zna na pewno lepiej niż ten pan z Janowa. Tylko, że ona mądra dziewczyna jest - nie przyjęłaby posady smile
          • turzyca Re: Tu radio Szczecin 26.02.16, 18:03
            No niestety, ale ta Twoja siostrzenica ma za wysokie kwalifikacje.
        • fornitta69 Re: Tu radio Szczecin 25.02.16, 21:30
          Kapitalne z tą parowka big_grin
    • nangaparbat3 Re: Tu radio Szczecin 25.02.16, 19:21
      uwielbiam jeździć autem, ale nienawidzę autostrad - prosze o tekę ministra infrastruktury.
    • kub-ma Re: Tu radio Szczecin 25.02.16, 19:32
      A ja lubię słuchać muzyki. Poprowadziłabym jakiś program muzyczny w radiu a może nawet i w telewizji.
      • ra-sowa Re: Tu radio Szczecin 25.02.16, 19:53
        a o dziecko też można dopisać?
        to dobrze, moja była wielbicielką pingwinów z Madagaskaru i powiedzonek króla Juliana. szczególnie tego - moim ulubionym zajęciem jest mówienie innym co mają robić.
        To chyba prezesem mogłaby zostać
    • triss_merigold6 Re: Tu radio Szczecin 25.02.16, 20:23
      Uwielbiam mówić ludziom co mają robić, jestem dobrze zorganizowana i pamiętliwa - odnalazłabym się na stanowisku szefa KPRM.
      Ponieważ przynajmniej oglądałam konie z bliska i jeżdżę rekreacyjnie więc spokojnie mogłabym zostać nowym dyrektorem hodowli koni arabskich w Janowie Podlaskim.
      • livia.kalina Re: Tu radio Szczecin 25.02.16, 21:24
        >Ponieważ przynajmniej oglądałam konie z bliska i jeżdżę rekreacyjnie więc spokojnie mogłabym >zostać nowym dyrektorem hodowli koni arabskich w Janowie Podlaskim.
        Przepraszam bardzo ale według standardów nowej władzy, to jednak stanowczo za wysokie kwalifikacje.
        • mozambique Re: Tu radio Szczecin 26.02.16, 15:54
          oj tam , nowa Michałowa jest jakaś pani co umie jezdzic i prowadziła " małą hodowle" koni - szzcegolowych wyjasnien brak
          • cosmetic.wipes Re: Tu radio Szczecin 26.02.16, 18:51
            Skończyła krakowski UR, była kierownikiem "stadniny" z oszałamiająca liczba ośmiu koni w Trzyciazu koło Olkusza.
      • martishia7 Re: Tu radio Szczecin 26.02.16, 16:04
        > Uwielbiam mówić ludziom co mają robić, jestem dobrze zorganizowana i pamiętliwa

Do NIKu!
    • hiacynta333 Re: Tu radio Szczecin 25.02.16, 20:48
      Ja odchudzam się, to może ministrem sportu, albo choć podsekretarzem stanu smile
    • iwoniaw Tak mi się skojarzyło: 25.02.16, 21:33
    • ironia-losu11 Re: Tu radio Szczecin 25.02.16, 22:21
      Dla tych, co marzyły o stołku w GDDKiA - hehehe, oj tak tak, trzeba mieć kwalifikacje, trzeba: www.youtube.com/watch?v=2n4Ziqv2Z0s
    • cosmetic.wipes Re: Tu radio Szczecin 25.02.16, 22:41
      Ja miałam 19 lat temu wycięty wyrostek. Sądzę że bylabym doskonałym ministrem zdrowia.
    • iwoniaw Przeklejone: autor - cersei8 26.02.16, 15:22
      Hodowca swin pokieruje radem - "dobra zmiana"
      cersei8 26.02.16, 14:52
      Czytalam, ze tak bylo w PRL, z dyrektora PGR robili dyrektora teatru smile

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,19677690,rolnik-z-tychy-w-radzie-nadzorczej-radia-szczecin-zapowiadal.html#BoxNewsLink

Re: Hodowca swin pokieruje radem - "dobra zmiana"
      martishia7
      26.02.16, 15:04
      Chyba już było. Kołysankę stalinowska już tam ktoś cytował w komentarzach, więc nie ma się co powtarzać big_grin

Re: Hodowca swin pokieruje radem - "dobra zmiana"
      oqoq74
      26.02.16, 15:10
      Pewnie lubi słuchać radia, to się znasmile
    • zlotarybka_1 Re: Tu radio Szczecin 26.02.16, 15:34
      Chcialabym aby zostalo dla mnie utworzone Ministerstwo Roweryzmu jako wole jezdzic niz chodzic. Ale to chyba nie przejdzie...
      • cersei8 Re: Tu radio Szczecin 26.02.16, 15:42
        Ja umiem sie podpisac, wiec chcem do Palacu.

To nie blad ortograficzny, skojarzylo mi sie ze skeczem kabaretu Nowaki, w ktorym p. Jagoda Wątroba kondydowala na prezydenta smile
        • rafalzalu Re: Tu radio Szczecin 26.02.16, 18:38
          haha , świetne smile
    • asia_i_p Re: Tu radio Szczecin 26.02.16, 15:47
      Czuję, że czas wreszcie polubić sport więc mogłabym zostać Ministrem Sportu.
    • ola Re: Tu radio Szczecin 26.02.16, 16:34
      Ja lubię podróże. Zgłaszam się na konsula, oj tam, ambasadora. Może być Nowa Zelandia, Seszele, Włochy. Mogę nawet co rok placówkę zmieniać, by sprawdzić się na różnych kontynentach.
    • fornitta69 Re: Tu radio Szczecin 26.02.16, 18:31
      A ja jestem bezdzietna i zle wyksztalcona- mogę być ministrem edukacji big_grin
    • swiecaca Re: Tu radio Szczecin 26.02.16, 18:57
      Moją pasją są mężczyźni w mundurach. Poproszę MON. Ostatecznie może być KG Policji.
    • joanekjoanek Re: Tu radio Szczecin 27.02.16, 01:31
      Ja bym bardzo chciała być pisowskim Goebbelsem od internetów, niejakim Szefernakerem, czy jak mu tam. Ale mam przeczucie, że świetnie bym się do tego nadawała, więc odpadam w przedbiegach.

To w ostateczności przyjmę stołek sędziego TK, albo innego SN.
    • lady-z-gaga Re: Tu radio Szczecin 27.02.16, 09:59
      Byłam kilka razy w Krakowie i podobało mi się, mogę chyba zostać prezydentem miasta? a jak nie, to przynajmniej ministrem rolnictwa albo środowiska - w zeszłym roku wspaniale udały mi się pelargonie w skrzynkach.
      • mika_p Re: Tu radio Szczecin 27.02.16, 10:10
        Prezydentem miasta w obecnym stanie prawnym nie - jest wybierany w wyborach powszechnych. Ale wojewoda jest mianowany, zadowoli cię?
        • lady-z-gaga Re: Tu radio Szczecin 27.02.16, 10:38
          Wybory powszechne to obecnie przeżytek i na pewno ten problem jest gdzieś na liście dobrych zmian, jako zbędny balast po III RP wink ale wojewoda tez może być, czemu nie smile
          • mika_p Re: Tu radio Szczecin 27.02.16, 10:51
            Fajnie, że się zgadzasz, to w takim razie ja wezmę resort środowiska, wytwarzam śmieci, więc się znam (przyznac się, ze segreguję?), córce damy rolnictwo, dziecko hoduje ziemniaka w doniczce, pędy mają już ponad pół metra, a synek żeby nie był pokrzywdzony dostanie resort cyfryzacji, gra na kompie, fejsbukuje, ogarnie czyli - w dodatku na wikipedii nie ma zdjęcia obecnej ministry, a moje dziecko ładne, to będzie godnie reprezentować.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka