krejzimama 27.02.16, 13:48 Worcławianie jesteście dziś najlepsi! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamma_2012 Re: Wrocław dla Wałęsy 27.02.16, 13:53 Brawo! Lech W. i Lech K. nigdy nie grali w tej samej lidze i nigdy nie zagrają Odpowiedz Link Zgłoś
bzdziagwa.a Re: Wrocław dla Wałęsy 27.02.16, 15:23 super, jak to dobrze że Naród nie dał się ogłupić propagandzie TVP-PIS Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Wrocław dla Wałęsy 27.02.16, 16:40 Zawsze uważałam że urodziłam się w bardzo przyzwoitym mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: Wrocław dla Wałęsy 27.02.16, 17:25 gogologog napisał: > Skad ten zachwyt nad Bolkiem? To podziękowanie dla Wałęsy za to, że wojny domowej w Polsce nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
gogologog Re: Wrocław dla Wałęsy 27.02.16, 18:43 ke? chyba chodzi o seryjne wygrywanie w totolotka Odpowiedz Link Zgłoś
bzdziagwa.a Re: Wrocław dla Wałęsy 27.02.16, 17:49 "Skad ten zachwyt nad Bolkiem?" a co mamy zachwycać się Jarkiem, co stan wojenny przespał u mamusi pod pierzyną????? Odpowiedz Link Zgłoś
mama303 Re: Wrocław dla Wałęsy 27.02.16, 17:54 gogologog napisał: > Skad ten zachwyt nad Bolkiem? ile Ty masz lat, że nie wiesz skąd ten zachwyt. Gdyby nie ten "Bolek" kto wie co byłoby z nami Polakami, Czechami, Słowakami, Węgrami itp. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Wrocław dla Wałęsy 01.03.16, 12:45 mama303 napisała: > gogologog napisał: > > > Skad ten zachwyt nad Bolkiem? > > ile Ty masz lat, że nie wiesz skąd ten zachwyt. Gdyby nie ten "Bolek" kto wie c > o byłoby z nami Polakami, Czechami, Słowakami, Węgrami itp. A mój boshe... To TW Bolek nie tylko do PRLowskiego SB donosił? Poczwórny agent?! I dla śmiechu: youtu.be/ne0wXS8O9eU Odpowiedz Link Zgłoś
f.lamer Re: Wrocław dla Wałęsy 01.03.16, 12:37 gogologog napisał: > Skad ten zachwyt nad Bolkiem? może dlatego że uważa że geje powinni siedzieć za murem, a nie łazić po warszawie którą wybudowali biali (sic!) może dlatego że był pionierem naginania prawa (falandyzacja) czemu wielokrotnie sprzeciwiał się TK. a może op prostu dlatego że nie cierpi kaczyńskiego. wybrana odpowiedź da ci pojęcie o tym co należy robić by zasłużyć na poklask "elity" Odpowiedz Link Zgłoś