wioskowy_glupek 28.02.16, 23:57 Na TVN24 - czerwony dywan, sama gala chyba o 2 nad ranem Jak obstawiacie będzie statuetka dla Leo czy nie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czar_bajry Re: Oglądacie Oscary ;) ? 29.02.16, 00:02 Mam nadzieję że nie... Lubie go ale "Zjawa" to żadna rewelacja. Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: Oglądacie Oscary ;) ? 29.02.16, 00:15 zgadzam się ale niech już go w końcu dostanie xD należy mu się, najadł się w końcu surowego mięsa Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Oglądacie Oscary ;) ? 29.02.16, 00:04 Nie będę oglądać, ale na pewno wszystkiego się dowiem na emamie Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: Oglądacie Oscary ;) ? 29.02.16, 00:06 Od lat nagrywam E! Czerwony dywan. W poniedziałek przy kawce oglądam przewijajac dłużyzny. Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: Oglądacie Oscary ;) ? 29.02.16, 00:14 Ale w poniedziałek to już wszystko wiadomo żadna przyjemność Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: Oglądacie Oscary ;) ? 29.02.16, 00:40 E tam. Nie zależy mi by wiedzieć najpierwsza z pierwszych. Lubie sobie pooglądać kiecki. Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Oglądacie Oscary ;) ? 29.02.16, 00:29 O tak mam zamiar chociaż część (nastawiłam nagrywanie) tak czy siak ... Jutro nie pracuję więc hulaj dusza Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Oglądacie Oscary ;) ? 29.02.16, 00:32 Juz wspomnialam w innym watku Oscar'owym, ze wyjatkowo w tym roku zamierzam ogladac glownie ze wzgledu na "white Oscar" controversy - mam nadzieje, ze Chris Rock Akademii nie podaruje a moze jeszcze inni "dadza wyraz" ... No i mam nadzieje, ze dzis sie to jednak skonczy nie pozniej niz kolo mojej 11:00, bo jutro jednak trzeba do pracy, eh To be continued ... Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: Oglądacie Oscary ;) ? 29.02.16, 00:41 Te kontrowersje to żadna nowość w zeszłym roku afroamerykanie czy jak ich tam się teraz nazywa też zawodzili o to samo... Śmieszne... Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Oglądacie Oscary ;) ? 29.02.16, 02:27 wioskowy_glupek napisała: > Te kontrowersje to żadna nowość w zeszłym roku afroamerykanie czy jak ich tam s > ię teraz nazywa też zawodzili o to samo... Śmieszne... You don't know much, do you? Jest Ci wybaczone Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: Oglądacie Oscary ;) ? 29.02.16, 03:01 How much, what dear ??? Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Oglądacie Oscary ;) ? 29.02.16, 01:13 Teraz ogladam Red Carpet , z reguly zasypiam jeszcze przed Best PIcture Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Oglądacie Oscary ;) ? 29.02.16, 02:07 Zaczęło się. Cudny Leo ale taki zmęczony, dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: Oglądacie Oscary ;) ? 29.02.16, 03:02 wymęczyła go walka z niedźwiedziem Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Oglądacie Oscary ;) ? 29.02.16, 03:07 Nie ważne ...oby tego Oskara dostał. Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: Oglądacie Oscary ;) ? 29.02.16, 03:29 MadMaxa typowali na wielkiego przegranego a póki co 3 Oskar, coś mi się wydaje że to Zjawa będzie wielkim przegranym. Na razie z niczym Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Oglądacie Oscary ;) ? 29.02.16, 03:40 I jak tu nie kochac Benicio? Jak nie kochac Russell? No i the best dressed @Oscars'16 Jenny Beavan Chris nie zawiodl: Leo gets an opportunity every year, eh Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: Oglądacie Oscary ;) ? 29.02.16, 03:42 4 Oskar Mad Max - 1 Zjawa... Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: Oglądacie Oscary ;) ? 29.02.16, 03:57 to są jakieś jaja 8 oskarów - so far za jakąś nawalankę którą równo jechali nawet fani Mad Maxa... Bez żartów. Odpowiedz Link Zgłoś
ania_2000 Re: Oglądacie Oscary ;) ? 29.02.16, 05:08 omg - przeciez te oskary dla Mad Max to za efekty specjalne, kostiumy, etc - nie podniecaj sie tak ta iloscia glupku Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: Oglądacie Oscary ;) ? 29.02.16, 11:39 OMG - No shit Sherlock... bo MM to był jedyny obraz glupku z efektami prawda ? LOL Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Oglądacie Oscary ;) ? 29.02.16, 05:10 Son of Soul - good choice mimo, ze moze niektorzy sa juz zmeczeni tematem obozow koncentracyjnych etc. Ale film jest wysmienity a gra glownego aktora tudziez praca operatora faktycznie bezkonkurencyjne. A teraz Joe Biden? What for? Crazy ... Odpowiedz Link Zgłoś
ania_2000 Re: Oglądacie Oscary ;) ? 29.02.16, 05:14 Trzeba bylo sluchac co mowi. zapomnialas cheers napisac. Life. Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Oglądacie Oscary ;) ? 29.02.16, 05:23 No i wreszcie dla Ennio - great choice again. Piekna owacja na stojaco - to lubie! Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Oglądacie Oscary ;) ? 29.02.16, 05:53 Brie! Super - ona jest faktycznie swietna w "Room", w sumie sie ciesze, ze nie CB chociaz "Carol" to tez wybitny film, nie da sie ukryc. Koncowka przemowienia Inarritu moze troche za bardzo politically correct ale wpasowana jak nalezy w nastroj wieczoru. No i teraz Julianne Moore uszczeliwie ktoregos z panow Odpowiedz Link Zgłoś
ania_2000 Re: Oglądacie Oscary ;) ? 29.02.16, 05:57 tak tak wiemy ze jestes znawczynia. gratulacje dla Leo@!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: Oglądacie Oscary ;) ? 29.02.16, 11:41 Carol była dobrze zagrana, co z tego jak potwornie nudna Odpowiedz Link Zgłoś
babcia.stefa Re: Oglądacie Oscary ;) ? 29.02.16, 09:19 Nie wiem, kto jechał - dla mnie Mad Max to najlepszy film roku. Jaja to są z powodu Oskara za najgorszą bondowską piosenkę ever. Ten pomiałkująco-piszczący koleś, naprawdę?! Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Oglądacie Oscary ;) ? 29.02.16, 06:03 minerallna napisała: > No i Leo ma No niestety ale przynajmniej Spotlight wygral best film Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles przyklejone przez moderatora, autor: nigolla 29.02.16, 08:17 Oscary 2016 i film Spotlight Dodaj do ulubionych nigolla 29.02.16, 08:05 Zdobył Oscara: www.plotek.pl/plotek/1,151295,19694155,oscary-2016-najlepszy-film.html#NavMore I tak sobie myślę, serioooo? No serio? Zjawa 10000 razy lepsza! Oglądałyście obydwa filmy? Ktoś się wypowie? ------------------- nihiru 29.02.16, 08:09 Już były wypowiedzi na ten temat. Spotlight jest dobry, ale podobnych filmów było juz mnóstwo. Jak dla mnie - Big Short lub Zjawa bardziej zasługiwały na miano najlepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
damartyn Re: przyklejone przez moderatora, autor: nigolla 29.02.16, 08:23 Zjawa dla mnie może być i może nie być. Film bez znaczenia. W odbiorze ogólnym - nuda. Spotlight ważny , potrzebny film, mocny temat jak wszystkie tematy w dziennikarstwie śledczym- zasłużony Oskar. Poza tym gra Ruffalo. Na gazecie znakomita recenzja Orlinskiego wyborcza.pl/1,75475,19584543,spotlight-trudno-ten-film-porownac-do-czegokolwiek-z.html#BoxGWImg Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: Oglądacie Oscary ;) ? 29.02.16, 08:22 Świetnie, że Leo się doczekał, ale miał lepsze role - 'Co gryzie Gilberta Grape'a', o 'Awiatorze' nie wspomnę. Z sukcesu 'Spotlight' bardzo się cieszę, znakomity film. Odpowiedz Link Zgłoś
nihiru Re: Oglądacie Oscary ;) ? 29.02.16, 08:38 Chyba czas przejść do obgadywania kreacji Wielkie plusy: Cate Blachett - jak zwykle olśniewająca; (tak na marginesie - ona i George Clooney najbardziej przypominają mi wielkie gwiazdy w starym stylu); Lady Gaga - wreszcie widzę, jak ona naprawdę wygląda - zwykle była przebrana a nie ubrana; Chrissy Teigen - bardzo fajnie pokazany brzuszek ciążowy; Brie Larsson - niewiele jest kobiet na świecie, która by równie dobrze wyglądały w takiej falbaniastej spódnicy Intrygujące: Oliwia Wilde, Porażki: Heidi Klum Amy Poehler Widzę, że w tym roku bardzo popularne były dekolty do pępka. Zawsze zastanawia mnie, jak te suknie się trzymają ciała Panowie generalnie cierpią z powodu mody na obcisłe spodnie, które dramatycznie zmieniają im proporcje sylwetki (Leo!). Odpowiedz Link Zgłoś