25.03.16, 20:44
Muzułmański sklepikarz z Glasgow złożył życzenia chrześcijanom z okazji świąt. Został zaszlachtowany.
Popularny i lubiany pakistański właściciel sklepu Asad Shad, muzułmanin z Glasgow, został wczoraj wieczorem zaszlachtowany po tym, jak publicznie złożył w mediach społecznościowych życzenia świąteczne swoim chrześcijańskim klientom.
Mężczyzna był lubiany i popularny wśród sąsiedztwa. Pochodził z Pakistanu. Godzinę przed swoją śmiercią, umieścił życzenia Wielkanocne. "Życzę wesołych świąt wielkanocnych moim kochanym Chrześcijanom" - napisał muzułmanin.
I dodał: "Podążajmy za prawdziwymi krokami ukochanego Jezusa Chrystusa, by uzyskać realny sukces w obu światach"
W poprzednim poście opowiedział się przeciwko przemocy i nienawiści, wołając o "bezwarunkową miłość wobec całej ludzkości".

40 - letni Asad Shah został zasztyletowany około godziny 21.

Policja potwierdza, że podejrzanymi o dokonanie tej zbrodni są muzułmanie.

Wieczny odpoczynek racz mu dać Panie...
Obserwuj wątek
    • butch_cassidy Re: Biedak 25.03.16, 20:48
      sad
      Myślę, że dla muzułmanów zbrodniarze z tzw. Państa Islamskieg stanowią jeszcze większy problem, pod każdym względem, niż dla niemuzułmanów sad Nie mogą ich łatwo i beztrosko zaszufladkować jako tych innych, tych złych, i przypisać wszelkiego zła tego świata...
    • albertynaa Re: Biedak 25.03.16, 20:59
      Religia pokoju i miłości. Własnej sad
    • spanish_fly Re: Biedak 25.03.16, 21:00
      Ja też dziś trafiłam na przerażające informacje: w szpitalu jest dziecko przypalane zapalniczką i bite, jakiś facet zadźgał nożem kobietę na oczach jej matki (sprawca jest jeszcze na wolności), inny facet pociął nożem kobietę po jakimś supermarketem. sad
      • kaz_nodzieja Re: Biedak 25.03.16, 21:03
        Mało. Trzeba koniecznie sobie dodać na własne życzenie dodatkowe przestępstwa do już istniejących. Koniecznie!
        • spanish_fly Re: Biedak 25.03.16, 21:09
          Nie rozumiem jak to się ma do mojego postu. Wolno ubolewać tylko nad niektórymi ofiarami?
        • mama303 Re: Biedak 25.03.16, 21:33
          no właśnie! nie wystarcza ludziom te muzułmańskie okropności? jeszcze trzeba swoje dzieci czy żonę zakatować, katolickim kraju?
      • spanish_fly Re: Biedak 25.03.16, 21:05
        Zapomniałam jeszcze o zgwałconej kuratorce. W lesie znaleziono ciało sprawcy.
        • kaz_nodzieja Re: Biedak 25.03.16, 21:09
          Nadal mało. Trzeba koniecznie dołożyć do tego tysiąc kolejnych przestępstw tego rodzaju, ale o bardziej egzotycznych korzeniach. W ramach tolerancji i integracji oraz równouprawnienia. Skoro Polak gwałci Polkę czemu Irakijczyk czy Syryjczyk nie może?
          • mama303 Re: Biedak 25.03.16, 21:35
            kaz_nodzieja napisał(a):

> Skoro Polak gwałci Polkę czemu Irakijczyk czy Syryjc
            > zyk nie może?

co za pokrętna logika! gwałt to gwałt. Myślisz że są gwałty swojskie i obce?
            • kota_marcowa Re: Biedak 25.03.16, 21:44
              Myślę, że do jednego gwałtu dokonanego przez Polaka dojdzie ze 20/50/100 muzułmańskich i wtedy zamiast zgwałconej 1 Polki, będzie zgwałconych 21/51/101.
              • mama303 Re: Biedak 25.03.16, 21:49
                kota_marcowa napisała:

> Myślę, że do jednego gwałtu dokonanego przez Polaka dojdzie ze 20/50/100 muzułm
                > ańskich

myśleć i wymyślać to Ty sobie możesz rożne rzeczy.
            • lauren6 Re: Biedak 25.03.16, 21:50
              Poczytaj sobie o molestowaniu i gwałtach np w Egipcie i podaj przykład gdzie w Polsce 20 panów na raz molestowało panią w miejscu publicznym, a następnie zgwalcilo na oczach jej dzieci.
              • spanish_fly Re: Biedak 25.03.16, 21:58
                Nie wiem po co miałabym o tym czytać. Wystarczą mi te okropieństwa, o których już dzisiaj przeczytałam.
              • mama303 Re: Biedak 25.03.16, 22:05
                Wydaje Ci się że w Polsce nie ma brutalnych gwałtów zbiorowych? gwałtów dzieci tez nie ma?
      • lauren6 Re: Biedak 25.03.16, 21:27
        A w Afryce dzieci umierają z głodu.

Tylko co to ma wspólnego z facetem zamordowanym za życzenia świąteczne?
        • spanish_fly Re: Biedak 25.03.16, 22:07
          Zabity zapewne z równie idiotycznego powodu, co zadźgana w samochodzie kobieta. Nie ma chyba żadnego dobrego powodu aby zabić człowieka, który nikomu nie zagraża.

A tak w ogóle ten który zginął to też muzułmanin? Nie cieszy Was, że udaremniono wszystkie jego potencjalne przyszłe gwałty? Przyznaję, że przestałam za Wami nadążać. Nie chcecie muzułmanów w Polsce i każecie czytać o strasznych gwałtach w Egipcie, ale muzułmański sklepikarz z Glasgow zasługuje na więcej Waszej uwagi niż trzy kobiety z Polski: zamordowana, zgwałcona i okaleczona, oraz maltretowane dziecko. Za wspomnienie o nich dostaję zjebkę.
      • woman_in_love Szwecja wlatach 70-tych była nazywana Gwałtolandem 25.03.16, 22:41
        Szwedzi byli takimi dzikusami, że gwałcili wszystko co nie uciekało na drzewo, masowo bili żony i dzieci. Stąd te szwedzkie kryminały. W każdej wiosce był jakiś psychol terroryzujący całą okolicę. W nocy było strach wyjść, bo mordowano ludzi.

Wiele feministek, prawdziwych umysłowych tuzów radziło co zrobić i jak zaradzić temu. Jak wyplenić to straszne zło toczące Szwecję. I wymyśliły! Sprowadzą uchodźców z krajów o bogatej kulturze, gdzie cywilizacje kwitły tysiące lat temu, by wychowali dzikich Szwedów. Jak uradziły, tak zrobiły.

I odniosły ogromny sukces. Tysiące młodych, wykształconych Somalijczyków, Pakistańczyków, Nigeryjczyków, Egipcjan czy Irakijczyków itd. zgodziło się imigrować do Szwecji, by ją ubogacić kulturowo i cywilizacyjnie. Dzięki temu ilość morderstw na noworodkach i kobietach drastycznie spadła. Tak samo ilość gwałtów itd. Obecnie Szwecja jest rajem na ziemi.
    • joanna266 Re: Biedak 25.03.16, 21:33
      Moja córka lat 9 nie szczepiona. Wielokrotny kontakt z chorymi na ospę. Choroby brak.
      • livia.kalina O! I to jest najlepszy argument przeciwko 25.03.16, 22:48
        islamizacji Polski.

ps. Przepraszam Cie Joanno ale wyszło świetniewink
    • joanna266 Re: Biedak 25.03.16, 21:34
      Nie wiem skąd się tu wziął mój wpis. Przepraszam
    • paloma_blauwinder Re: Biedak 25.03.16, 21:51
      Straszne, ale z drugiej strony niezaskakujące, bo większość ofiar fanatycznych muzułmanów to inni muzułmanie (umiarkowani lub z innego odłamu).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka