Dodaj do ulubionych

Torbicka i Racewicz

30.03.16, 09:04
 Po 31 latach w tvp z pracy odchodzi Grażyna Torbicka.
Dla drugiej pracownicy tvp, wdowy smoleńskiej, Joanny Racewicz- powód stanęła w obronie zwalnianych kolegów. Zamiast podsumowania komentarz spod jednego z artykułów: Mamy przecież dwie wdowy Gosiewskie! Na co nam Torbicka, czy Racewicz.
Obserwuj wątek
    • joanna266 Re: Torbicka i Racewicz 30.03.16, 09:10
      Powód dla którego odeszły faktycznie przykry. Natomiast ja tęsknić nie będę. Może dajmy szansę nowemu?ileż można Grażynę oglądać lub panią z pokerową twarzą. uważam również że powinni wprowadzić zakaz aż tak dużych ingerencji chirurgicznych w twarzach dziennikarek. Przecież na to trudno patrzeć.
      • babcia.stefa Re: Torbicka i Racewicz 30.03.16, 09:16
        Torbicka akurat wygląda od lat tak samo, cokolwiek ma robione, jest to wykonane genialnie.
      • stacie_o Re: Torbicka i Racewicz 30.03.16, 09:17
        Nie wypowiem się na temat Racewicz, bo jej nie oglądam, natomiast Torbicka to była i jest klasa sama w sobie. Z daleka od skandali, kompetentna, znająca języki obce, obyta w filmowym świecie.
        PS. Tak się kończy zastępowanie kompetentnych ludzi nowymi. Ponieważ nowe niekoniecznie równa się lepsze:
        https://i.iplsc.com/-/00054BR5AE6MPM04-C122.jpg
        • babcia.stefa Re: Torbicka i Racewicz 30.03.16, 09:23
          O, to, to.

Takich ludzi, jak Torbicka, mogę oglądać dowolnie długo i nie odczuwam potrzeby wymieniania ich na kogokolwiek.
      • lilly_about Re: Torbicka i Racewicz 30.03.16, 09:26
        To ty oglądasz TVP?
    • anty_nick Re: Torbicka i Racewicz 30.03.16, 09:15
      niemożliwe...Pani Racewicz odchodzi z TVPis???
    • mama.nygusa Re: Torbicka i Racewicz 30.03.16, 09:26
      A ja naprawde nie rozumie szumu, kto placze za zwalnianymi anonimowymi osobami, chocby z tego forum.Czy naprawde w tv etaty musza byc dozywotnie.
      • beataj1 Re: Torbicka i Racewicz 30.03.16, 09:36
        Racja. Ja np też nie rozumiem że od 6 lat miętoli się temat jakiejś katastrofy samolotowej. Już dawno temu opinia społeczna by zapomniała gdyby to były anonimowe osoby a tu się to ludziom do gardła miesiąc wciska i ciągle jeczy że to taka straszna strata była. A tymczasem na drogach co roku ginie tyle anonimowych osób i nikt marszow miesiaczkowych nie organizuje i pomników nie stawia.
        • mama.nygusa Re: Torbicka i Racewicz 30.03.16, 09:39
          Tez racja.Rzygac juz sie chce . kto placze za matka, ktora zginela w wypadku i zos=tawila male dzieci.
    • angeika89 Re: Torbicka i Racewicz 30.03.16, 13:07
      Nie oglądam za bardzo tvp, aczkolwiek widziałam kilka razy wywiady Torbickiej i jakieś gale które prowadziła i uważam, że jest bardzo inteligentną, obytą kobietą i żal że tacy ludzie odchodzą. Może pojawi się w innej stacji telewizyjnej?
      Życzę jej wszystkiego dobrego...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka