Dodaj do ulubionych

Ankieta nt aborcji - załamka

• 3-mamuska Re: Ankieta nt aborcji - załamka 12.04.16, 19:37
      Najlepsza wypowiedz pana, który twierdzi ze jeśli katolicy nie chcą niech nie dokonują aborcji, ale niech nie narzucają tego innym.

To ze dzieci z gwałtów mogą byc szczęśliwe to jestem skłonna uwierzyć i nie sadze ze takie dzieci rodzą sie nieszczęśliwe i zostają tak w tym nieszczęściu całe zycie. Bo mogą zostać adoptowane i miec szczęśliwe zycie.

A ta kobieta co twierdzi ze ja poprzedni rząd okradł dlatego teraz głosowała na kogoś innego. To nie jest wcale wypowiedz dotycząca aborcji
      Popiera PiS bo poprzedni rząd pozbawił ja kasy. Wiec głosowała na "wroga" hehe
      • kfugktru23 Re: Ankieta nt aborcji - załamka 12.04.16, 20:39
        3-mamuska napisała:
        > A ta kobieta co twierdzi ze ja poprzedni rząd okradł dlatego teraz głosowała na
        > kogoś innego. To nie jest wcale wypowiedz dotycząca aborcji
        > Popiera PiS bo poprzedni rząd pozbawił ja kasy. Wiec głosowała na "wroga" hehe
        >
        Pytanie było o aborcję więc odpowiedź dotyczyła aborcji.
    • anorektycznazdzira Re: Ankieta nt aborcji - załamka 12.04.16, 19:42
      Jest taka oto zasada: przenajświętsi prolajferzy co to żywcem do nieba za ochronę życia to stare babska w klimakterium i faceci. Do nieba najprościej po cudzych plecach.
      • ania_2000 Re: Ankieta nt aborcji - załamka 12.04.16, 20:10
        straszne - i to sie dzieje w 21 wieku? w kraju gdzie KOBIETA jest premierem???
    • edelstein Re: Ankieta nt aborcji - załamka 12.04.16, 20:23
      "Jak kobieta nie da,Nie da sie zgwalcic" ojp,#/#@!^&

Tego pana wi 1.11min.bym ucalowala.
      Cudny
      • bulzemba Re: Ankieta nt aborcji - załamka 12.04.16, 21:42
        współczuję jego żonie bo zazwyczaj to o seksie się tak mówi. Jeśli on uważa, że ta formułka pasuje do gwałtu to... biedna kobieta.
    • owczarkini Re: Ankieta nt aborcji - załamka 12.04.16, 21:21
      Ale tam jedna pani mówi, że aborcja jest zabójstwem, a na pytanie o zgwałconą kobietę odpowiada, że to już powinna kobieta decydować. Znaczy, pani średnio ogarnia ten projekt uncertain I tacy ludzie nastukają 100 tys. podpisów przed kościołami uncertain
      Ten pan od "nie da się zgwałcić" i "potrzebujemy silnych Polaków" powinien sobie pooglądać zdjęcia płodów z wadami letalnymi, bo zdaje się, że ma wizję krzepkich młodzianków z ONR w miniaturkach w macicach skrobiących się z lubością Polek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka