bella.maruda 14.04.16, 00:32 Ayoy - Hela ma gorzej A wy jak macie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babapiaskowa Re: Hela ma gorzej 14.04.16, 01:25 Ja mam fajnie. Mój mi kiedyś kupił piwo. Znaczy sobie, ale z miłości to zrobił, bo ja nie musiałam już mu po to piwo lecieć. Kocha mnie, tak sądzę. Odpowiedz Link Zgłoś
kouda Re: Hela ma gorzej 15.04.16, 11:01 kfugktru23 napisał: > Winna jest matka tego bęcwała tak, zawsze matka jest winna ech, baby ... Odpowiedz Link Zgłoś
bella.maruda Re: Hela ma gorzej 15.04.16, 14:47 Ale czemu winna? Temu, że Hela ma gorzej? Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Hela ma gorzej 14.04.16, 08:00 Bardziej mnie przerazilo ze ma fryz jak ta babka Odpowiedz Link Zgłoś
rorzrzutny Re: Hela ma gorzej 14.04.16, 09:24 Nie przejmuj się - ja pamiętam, jaki ona kiedyś miała fryz. Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Hela ma gorzej 14.04.16, 08:19 Mam lepiej, moj nigdzie nie jezdzi, z tej milosci do mnie to nawet z domu nie wychodzi i pisze za mnie na forum- TAKI jest wspanialy! Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Hela ma gorzej 15.04.16, 07:52 A, to ja mam fajniej. Mój mi kupił ostatnio błyszczyk do ust, poziomkowy. Sam z siebie kupił, był w sklepie i go - natchło. Coś czuję, że gdyby to było w Paryżu, może nawet by go natchło na coś droższego. A tak to mam błyszczyk za dychę, może nawet za dwie...Jakby przeliczyć na Polskę to chyba mnie trochę kocha. Odpowiedz Link Zgłoś
bella.maruda Re: Hela ma gorzej 15.04.16, 08:05 Mój też chyba mnie kocha, bo ostatnio zerwał wszystkie tulipany z ogródka sąsiada i przyniósł mi do domu. A przecież nie liczy się ile wydał, liczy się gest, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Hela ma gorzej 15.04.16, 08:09 Bella, Twoj to bardzo odwazny jest! Narazal opinie by te kwiaty przyniesc. Nie sztuka kupic, ale ukrasc to juz artyzm! Odpowiedz Link Zgłoś
paniwaz Re: Hela ma gorzej 15.04.16, 10:38 Moj bedac na wyjezdzie, wrocil z prezentem na 8 marca-balsamem do ciala z japonskiej kamelii. Mowil, ze wybieral najdelikatniejszy z zapachow a nawet pania prosil o wsparcie, "bo zona wrazliwa i ciezarna". Balsam bajer! - po uzyciu odrobiny na nogi w ramach testu porzygalam sie i musialam go z siebie zmyc! Ale kocha mnie, kocha Pani Waz Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: Hela ma gorzej 15.04.16, 19:29 Bella, jak twoje chłopaki? To już dorodni młodzieńcy są, mieszkają jeszcze z wami? Odpowiedz Link Zgłoś
lokitty Re: Hela ma gorzej 15.04.16, 19:47 Nie, już pewnie dawno w ogrodzie w ziemiance . Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: Hela ma gorzej 16.04.16, 20:10 z tego co pamiętam ostatnio szkolili się na wojskowych, obstawiam, że raczej są na froncie. Bella?? Odpowiedz Link Zgłoś
bella.maruda Re: Hela ma gorzej 16.04.16, 22:52 No przecież pisałam Wam dziewczyny rok temu, że chłopaki poszli na 5 lat do klasztoru Shaolin. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Hela ma gorzej 16.04.16, 22:26 o, to moj mnie tez kocha! wlasnie wrocil z polski i przywiozl mi.... "twoj styl". tak go natchnienie przed kioskiem napadlo Odpowiedz Link Zgłoś