Dodaj do ulubionych

Hela ma gorzej

• babapiaskowa Re: Hela ma gorzej 14.04.16, 01:25
      Ja mam fajnie. Mój mi kiedyś kupił piwo. Znaczy sobie, ale z miłości to zrobił, bo ja nie musiałam już mu po to piwo lecieć. Kocha mnie, tak sądzę.
      • rorzrzutny Co prawda,to prawda - kanadę masz z tym swoim. n/t 14.04.16, 09:17

• bella.maruda Re: Hela ma gorzej 15.04.16, 08:05
        Fajnie masz...
    • kfugktru23 Re: Hela ma gorzej 14.04.16, 07:53
      Winna jest matka tego bęcwała
      • kouda Re: Hela ma gorzej 15.04.16, 11:01
        kfugktru23 napisał:

> Winna jest matka tego bęcwała

tak, zawsze matka jest winna
        ech, baby ...
        • bella.maruda Re: Hela ma gorzej 15.04.16, 14:47
          Ale czemu winna? Temu, że Hela ma gorzej?
    • ichi51e Re: Hela ma gorzej 14.04.16, 08:00
      Bardziej mnie przerazilo ze ma fryz jak ta babka sad
      • rorzrzutny Re: Hela ma gorzej 14.04.16, 09:24

Nie przejmuj się - ja pamiętam, jaki ona kiedyś miała fryz. big_grin
    • bei Re: Hela ma gorzej 14.04.16, 08:19
      Mam lepiej, moj nigdzie nie jezdzi, z tej milosci do mnie to nawet z domu nie wychodzi i pisze za mnie na forum- TAKI jest wspanialy!
    • gama2003 Re: Hela ma gorzej 15.04.16, 07:52
      A, to ja mam fajniej. Mój mi kupił ostatnio błyszczyk do ust, poziomkowy. Sam z siebie kupił, był w sklepie i go - natchło. Coś czuję, że gdyby to było w Paryżu, może nawet by go natchło na coś droższego. A tak to mam błyszczyk za dychę, może nawet za dwie...Jakby przeliczyć na Polskę to chyba mnie trochę kocha.
      • bella.maruda Re: Hela ma gorzej 15.04.16, 08:05
        Mój też chyba mnie kocha, bo ostatnio zerwał wszystkie tulipany z ogródka sąsiada i przyniósł mi do domu. A przecież nie liczy się ile wydał, liczy się gest, prawda?
        • bei Re: Hela ma gorzej 15.04.16, 08:09
          Bella, Twoj to bardzo odwazny jest! Narazal opinie by te kwiaty przyniesc. Nie sztuka kupic, ale ukrasc to juz artyzm!
    • paniwaz Re: Hela ma gorzej 15.04.16, 10:38
      Moj bedac na wyjezdzie, wrocil z prezentem na 8 marca-balsamem do ciala z japonskiej kamelii. Mowil, ze wybieral najdelikatniejszy z zapachow a nawet pania prosil o wsparcie, "bo zona wrazliwa i ciezarna".
      Balsam bajer! - po uzyciu odrobiny na nogi w ramach testu porzygalam sie i musialam go z siebie zmyc! Ale kocha mnie, kochasmile
      Pani Waz
    • sanrio Re: Hela ma gorzej 15.04.16, 19:29
      Bella, jak twoje chłopaki? To już dorodni młodzieńcy są, mieszkają jeszcze z wami?
      • lokitty Re: Hela ma gorzej 15.04.16, 19:47
        Nie, już pewnie dawno w ogrodzie w ziemiance big_grin big_grin big_grin.
        • sanrio Re: Hela ma gorzej 16.04.16, 20:10
          z tego co pamiętam ostatnio szkolili się na wojskowych, obstawiam, że raczej są na froncie. Bella??
      • bella.maruda Re: Hela ma gorzej 16.04.16, 22:52
        No przecież pisałam Wam dziewczyny rok temu, że chłopaki poszli na 5 lat do klasztoru Shaolin. smile
    • eliszka25 Re: Hela ma gorzej 16.04.16, 22:26
      o, to moj mnie tez kocha! wlasnie wrocil z polski i przywiozl mi.... "twoj styl". tak go natchnienie przed kioskiem napadlo big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka