Dodaj do ulubionych

Internetowe znajomości...

• fomica Re: Internetowe znajomości... 19.04.16, 12:54
      Policzyłam w myślach na szybko i znam co najmniej 5 par, które poznały sie przez internet, niektóre są małżeństwami, mają dzieci. Nie wiem czy to reguła, ale wśród moich znajomych panuje zasada, że relacje z internetu biegną bardzo szybko - kontakt, spotkanie, kilka randek, zaraz potem wspólne mieszkanie, slub w ciągu 2 lat, od razu dziecko. Tak jakoś to wychodzi.
    • claudel6 Re: Internetowe znajomości... 19.04.16, 13:25
      miałam 3 chłopaków z Sympatii, wszyscy są ex-, ale z dwójką się wciąż przyjaźnię. byly to bardzo istotne dla mnie znajomości (te dwie, ten trzeci był nietrafiony).
    • claudel6 Re: Internetowe znajomości... 19.04.16, 13:29
      dodatkowo poznałam grupę ludzi na pewnym forum na pewnej stronie, strona już dawno nie istnieje, ale grupa i forum tak, tylko teraz jest prywatne. piszemy na tym forum od 15 lat, praktycznie codziennie. częsciej się z nimi kontaktuję niż z przyjaciółmi z reala. tzn. oni też już są "realni", ale wszystko zaczęlo się przez net.
    • antychreza Re: Internetowe znajomości... 19.04.16, 14:17
      Mam męża z internetów. Ale nie z portalu randkowego, tylko z forum studentów mojego wydziału. I na poczekaniu mogę wymienić ze 3 inne małżeństwa, które poznały się tak jak my.
    • lilly_about Re: Internetowe znajomości... 19.04.16, 14:22
      Mam koleżanki z jednego zamkniętego forum. Dzwonimy do siebie, mamy stały kontakt przez fejsa. Na Sympatii mam konto z koleżankami z pracy, podglądamy znajomych z okolicy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka