Dodaj do ulubionych

Aliexpress - limit czasu potwierdzenia wyczerpany

10.05.16, 14:54
Czy taki komunikat oznacza, że pieniądze do sprzedawcy zostały wysłane czy nie? Czekałam i nie potwierdzałam odbioru, bo paczka do mnie nie dotarła i czekam na rozstrzygnięcie reklamacji przez pocztę, ale nie chciałabym, żeby facet stracił.
Obserwuj wątek
    • triismegistos Re: Aliexpress - limit czasu potwierdzenia wyczer 10.05.16, 15:05
      Nie wiem, ale jeśli platforma zwróci ci kasę zawsze możesz "kupić" drugą taką samą rzecz u tego sprzedawcy i od razu zaznaczyć, że paczka dotarła a do Chińczyka wysłać wiadomość o co chodzi smile
      Ja przynajmniej tak zrobiłam jak po dłuuugim czasie dotarło moje lusterko.
      • asia_i_p Re: Aliexpress - limit czasu potwierdzenia wyczer 10.05.16, 15:19
        A jeśli nie zwróci, to myślisz, że mogę bezpiecznie zakładać, że kasa dotarła do sprzedawcy?
        • triismegistos Re: Aliexpress - limit czasu potwierdzenia wyczer 10.05.16, 15:26
          Szczerze? Nie wiem, ja pilnuję tych czasów, bo zdarza mi się zamawiac cebule, które w ogóle nie docierają. Napisz do majfrienda może?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka