Dodaj do ulubionych

pomysł Kukiz'15

16.05.16, 18:45
podoba Wam się ten pomysł aby spotkanie pisu i opozycji odbyło sie przed kamerami?
Mi chyba nie bardzo, to będzie kolejny show
Obserwuj wątek
    • czar_bajry Re: pomysł Kukiz'15 16.05.16, 20:49
      ale Kukiz właśnie tego potrzebuje.
      • mama303 Re: pomysł Kukiz'15 16.05.16, 22:09
        czar_bajry napisała:

> ale Kukiz właśnie tego potrzebuje.

może i tak.....
    • mandziola Re: pomysł Kukiz'15 16.05.16, 23:12
      To kolejne ugrupowanie, które nic nie będzie znaczyło. Tak jak Palikot. Nasz system polityczny dązy do stanów - dwa ugrupowania. I chyba to jest optimum. Kukiz zniknie - jak Palikot, jak Polska Partia Przyjaciół Piwa. Może tylko Nowoczesna połączy się z PO. I tyle.
      • hemp_plant Re: pomysł Kukiz'15 16.05.16, 23:24
        nie, nie masz racji kukiz wygra nastepne wybory sad ma wśród młodych prawie 100% poparcie
        • joa66 Re: pomysł Kukiz'15 17.05.16, 07:43
          ma wśród młodych prawie 100% poparcie

że co??? big_grin
        • mama303 Re: pomysł Kukiz'15 17.05.16, 08:19
          hemp_plant napisał(a):

> nie, nie masz racji kukiz wygra nastepne wybory sad ma wśród młodych prawie 100%
          > poparcie
          to niestety prawda, chociaż niewiele wnoszą a towarzystwo od sasa do lasa.
          • anetapzn Re: pomysł Kukiz'15 17.05.16, 08:25
            Nie no dajcie spokój, oplułam monitor kawą. Wyobrażacie sobie Polskę (lub to co z niej po pisie zostanie) rządzoną przez Kukiza? Ja pier... Nie wiem czy nie byłoby gorzej niz za pisu.
            • mama303 Re: pomysł Kukiz'15 17.05.16, 08:29
              anetapzn napisała:

> Nie no dajcie spokój, oplułam monitor kawą. Wyobrażacie sobie Polskę (lub to co
              > z niej po pisie zostanie) rządzoną przez Kukiza? Ja pier... Nie wiem czy nie b
              > yłoby gorzej niz za pisu.

ale sam Kukiz to długo nie pociągnie. Tam jest spora zbieranina rozmaitych innych ludzików.
          • joa66 Re: pomysł Kukiz'15 17.05.16, 08:35
            prawda, że prawie 100% młodych ludzi popiera Kukiza? big_grin

Jakieś dane? prooooooszę smile
            • mama303 Re: pomysł Kukiz'15 17.05.16, 09:57
              nie mam danych ale pracuje z młodymi ludźmi, takimi tuż po studiach. Jestem przerażona ale tak zapatrzeni w Kukiza.
              • joa66 Re: pomysł Kukiz'15 17.05.16, 10:08
                Ja też pracuję z młodymi ludźmi, od lat. Kukiz jest dl nich pośmiewiskiem. I oczywiście wierzę, że ma poparcie jakiejś częsci młodych, jednak "prawie 100%" jest raczej dowodem na nieogarnięcie tych, którzy tak twierdzą. Statystyka a la PiS. A to podobno młodzi są niedouczeni.
                • mama303 Re: pomysł Kukiz'15 17.05.16, 10:21
                  joa66 napisała:

> Ja też pracuję z młodymi ludźmi, od lat. Kukiz jest dl nich pośmiewiskiem.

no widzisz tez wyrabiasz sobie zdanie po ludziach, z którymi masz kontakt. 100% to jest na wyrost oczywiście ale jednak uważam, że młodzi kochają Kukiza. Nie wierzyłam w to kiedyś...
                  • joa66 Re: pomysł Kukiz'15 17.05.16, 10:27
                    A starzy kochają Kaczynskiego. Każdy wierzy w co chce, nawet w ufo.

100% to jest delikatnie mówiąc bardzo na wyrost. I nie pisałam o swoim doświadczeniu jako dowodzie - przeciwnie, to przykład tego, że osobiste doswiadczenie nie przekłada się na statystyki.

To procent wyssany z paluchów starych tetryków.
        • feel_good_inc Re: pomysł Kukiz'15 17.05.16, 08:37
          > nie, nie masz racji kukiz wygra nastepne wybory sad ma wśród młodych prawie 100% poparcie

Raczysz żartować waćpanna, przecież to ugrupowanie nie dotrwa do końca tej kadencji.
    • spanish_fly Re: pomysł Kukiz'15 17.05.16, 08:41
      Z opozycji na spotkaniu ma się szansę pojawić jedynie Kukiz. Już widzę, jak Kaczyński podejmuje z nim poważne rozmowy na temat kompromisu konstytucyjnego. To jest wszystko tak idiotyczne, że zasługuje na stuprocentowy ignor, musiałabym na głowę upaść, żeby marnować czas na oglądanie nagrania z tego wiekopomnego wydarzenia.
      • mama303 Re: pomysł Kukiz'15 17.05.16, 09:58
        Kukiz tylko przed kamerami wiec nie pójdzie smile
    • zlotarybka_1 Re: pomysł Kukiz'15 17.05.16, 09:23
      Kukiz generalnie nie ma pomyslu na swoja partie wiec wymysla jakies pierdoly.
    • szarsz Re: pomysł Kukiz'15 17.05.16, 09:30
      > aby spotkanie pisu i opozycji odbyło sie przed kamerami?

To w jego stylu zupełnie przecież. Nic nowego.
      Tak samo w kampanii prezydenckiej było, po przegraniu pierwszej rundy zażyczył sobie, aby pozostali dwa kandydaci (Duda i Komor) wzięli udział w sparingu pod jego dyktando.

To zwierzę sceniczne, nie umie normalnie rozmawiać, potrzebuje uwagi i kamer jak wody i powietrza.
    • inguszetia_2006 Re: pomysł Kukiz'15 17.05.16, 10:30
      Witam
      Podoba się. Chętnie bym posłuchała. Ale ktoś to na poważnie rozważał, czy Kukiz tak sobie wyskoczył jak diabeł z pudełka i cisza?
      Pzdr.
      Ing

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka