tereska.z.bombaju Re: Najprzystojniejszy w kadrze ;) 14.06.16, 05:51 Ja geriatrycznie Nawałka- bardzo przystojny i męski A spoza naszych- zawsze i po wieczność Paolo Maldini, podkochuję się w nim od dziecka Odpowiedz Link Zgłoś
okruszek_h Re: Najprzystojniejszy w kadrze ;) 14.06.16, 20:33 Moim skromnym zdaniem Fabiański jest najprzystojniejszy. Na drugim miejscu Lewandowski za determinacje, siłę, może zaimponować Boruc dla mnie to dresik z dyskoteki, taki osiedlowy chuligan. Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Najprzystojniejszy w kadrze ;) 14.06.16, 20:56 Fabiański to taki dyskotekowy brunet wieczorowa pora. Zejdzcie z Boruca. Bardzo fajny facet skromny, poukładany, ale i z fantazją, bardzo kochający rodzine. Do tego baaardzo wysoki Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: Najprzystojniejszy w kadrze ;) 14.06.16, 09:48 obiektywnie to Fabiański, subiektywnie to oczywiście Błaszczykowski Odpowiedz Link Zgłoś
obrus_w_paski Re: Najprzystojniejszy w kadrze ;) 14.06.16, 12:32 az sobie musiałam tego nawalke sprawdzić, bo w kilku wątkach o nim było. Omg, jaki ten dziad jest obleśny!!! Rozumiem, ze jak na polskie standardy to opalony i uczesany (i w ogole posiadający włosy) facet moze robic furorę, ale poza tym to jest naprawde straszny. I jeszcze te usta zaciśnięte w kreseczkę... Odpowiedz Link Zgłoś
super-mikunia Re: Najprzystojniejszy w kadrze ;) 14.06.16, 12:42 1) Joachim Loewe - i może sobie gmerać gdzie mu się rzewnie podoba i tak jak oglądam reprezentację Niemiec to tylko czekam na moment jak kamery pokażą jego ujęcie, rozpływam się... Działa na mnie ta jego czupryna od lat..Już nie mogę się doczekać czwartku ech... Z naszej reprezentacji jak już muszę wybierać to wyróżniłabym: 1) Łukasz Fabiański - za prezencję przystojny, doopy nie urywa, ale miłą, klasyczną ma twarz i niegłupią - niczym mi się nie naraził w życiorysie. 2)Lewandowski - za zacięte, zamyślone białe lico, na boisku i pomysłowe, dynamiczne ruchy, za fajną sylwetkę, przyjemnie się na to patrzy. Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: Najprzystojniejszy w kadrze ;) 14.06.16, 12:47 Ja właśnie za każdym razem trzymam kciuki żeby go nie pokazywał realizator. No stresuje mnie,ze będzie gmeral,juz prawie pod nerwice to podchodzi fuuujjj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ad.a6 Re: Najprzystojniejszy w kadrze ;) 14.06.16, 13:13 No masz rację z tym gmeraniem. Podobno już poniżej pasa też publicznie gmera fuuuj! Odpowiedz Link Zgłoś
super-mikunia Re: Najprzystojniejszy w kadrze ;) 14.06.16, 13:35 Haha widocznie jestem jakąś dewiantka albo cóś Odpowiedz Link Zgłoś
obrus_w_paski Re: Najprzystojniejszy w kadrze ;) 14.06.16, 18:14 Nie przepadam za futbolem, ale oko chetnie zawiesze na co niektorych. 4 lata temu podobal mi sie bramkarz Wlochow, Gianluigi Buffon Kolezanki Wloszki sie ze mnie nabijaja, bo to niby najgorszy typ urodowy we Wloszech, no ale co zrobic,) Nie moge nie wspomniec o Pep Guardiola, chociaz lysoli nie lubie wcale, to jednak dla niego, ze wzgledu na elegancje, piekna dykcje i spokoj, zrobie wyjatek I na konie, podoba mi sie Dani Alves. Tak, wiem, nie ma nic wspolnego z Eurocopa, ale ma w sobie jakas taka dzikosc i szalenstwo, fantastyczny usmiech+ jest podobny do mlodego Robiego Williamsa Pisalam gdzies wczesniej, Nawalka to jakis straszny dziad po solarce. Lewy jest jak dla mnie budyniowaty, po Blaszczykowskim widac pazur zycia, wiec mi pasuje, Szczesny powiedzmy, ze ma sympatyczna urode. Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Najprzystojniejszy w kadrze ;) 14.06.16, 20:08 Guardiola super bardzo go lubie ale Buffon? Loewe bleee taki tani lowelas. .. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka77_11 Re: Najprzystojniejszy w kadrze ;) 20.06.16, 18:23 Wiekowo najbliżej mi do Boruca, ale kompletnie nie mój typ. Nikogo z panów nie znam osobiście, więc moja ocena czysto wizualna. A jak wiadomo wielu traci po bliższym spotkaniu. Na podium stawiam jednak Milika i Lewandowskiego. Kolejność przypadkowa. Kapustka to dla mnie młodzież, ciężko mi w nim zobaczyć jeszcze mężczyznę. I tak jak kilka z Was wcześniej wspomniało też bardzo podobał mi się Mateusz Borek A z poprzednich kadrowiczów to Michał Żewłakow był moim typem Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka77_11 Re: Najprzystojniejszy w kadrze ;) 20.06.16, 18:24 * po bliższym poznaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Tylko Pazdan! 18.11.16, 22:01 Nie znam się na facetach, ale jestem przekonany, że w kadrze najprzystojniejszy jest Pazdan! Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Tylko Pazdan! 18.11.16, 22:05 Zwłaszcza, kiedy wchodzi w Ronaldo jak w masło Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: Tylko Pazdan! 18.11.16, 22:51 Nie znasz się. Pazdan jest aseksualny i mało męski. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Tylko Pazdan! 19.11.16, 00:49 Z tym Pazdanem to był żart. Nie zrozumiałyście go Ale najprzystojniejszy to jest Krzynówek! Odpowiedz Link Zgłoś