miomamamia 20.06.16, 08:49 Po dwóch ciążach niestety są. Próbowałam wielu rzeczy ale efektu brak. I znowu idzie lato, poza tym ostatnio odkryłam uroki saun więc temat wrócił jak bumerang. Ematki drogie, Wy wiecie wszystko. Cena nie gra roli Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thea19 Re: rozstępy na piersiach 20.06.16, 09:08 Slyszalas o chirurgach plastycznych? Odpowiedz Link Zgłoś
miomamamia Re: rozstępy na piersiach 20.06.16, 09:40 Wolałabym mniej inwazyjne metody. Odpowiedz Link Zgłoś
isa1001 Re: rozstępy na piersiach 20.06.16, 09:42 miomamamia napisała: > Wolałabym mniej inwazyjne metody. Najmniej inwazyjna - pokochać. Po pewnym czasie zbledną. Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: rozstępy na piersiach 20.06.16, 12:24 myslisz, ze mazidlem albo masazem doprowadzisz do zrosniecia uszkodzonej skory bez pozostawienia sladow? Odpowiedz Link Zgłoś
mary_lu Re: rozstępy na piersiach 20.06.16, 09:55 Moja kosmetolożka poleca u siebie jakiś zabieg laserem. W tv kilka razy widziałam pewnie coś podobnego, efekty były, nawet Kim Kardashian to miała. Ja na swoje nie zwracam uwagi. Porobiły mi się jak miałam 20 lat, na szczęście zbladły, pokazują się bardziej jak schudnę. Dbam o jędrność i nawilżenie skóry, śpię w staniku, wtedy jakoś skóra się zbiega i prawie ich nie widać. Odpowiedz Link Zgłoś
tol8 Re: rozstępy na piersiach 20.06.16, 17:48 ,,i prawie ich nie widać.'' Piersi czy rozstępów? Odpowiedz Link Zgłoś