facetidealny 19.07.16, 09:36 Idealna kobieta, to wiadomo jak ma być. Ale jaki ma byc idealny facet? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bei Re: Ideał 19.07.16, 09:40 Madry, a madry wie jaki ma byc wystarczajaco dobry Powinien uwiesc intelektem, miec poczucie humoru, ped do elegancji ( czyli ubierac sie stosownie do sytuacji) i ped do higieny Odpowiedz Link Zgłoś
facetidealny Re: Ideał 19.07.16, 09:46 bei napisała: i ped do higieny Czyli nie siadać do sikania na muszli klozetowej, bo na niej bakterie kałowe są. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Ideał 19.07.16, 09:54 facetidealny napisał: > Ale jaki ma byc idealny facet? W odpowiednio gruby portfel ma być wyposażony. To załatwia cała resztę.... Odpowiedz Link Zgłoś
facetidealny Re: Ideał 19.07.16, 09:59 dyzurny_troll_forum napisała: > W odpowiednio gruby portfel ma być wyposażony. To załatwia cała resztę.... Gruby portfel zastąpi potencję? Nick masz męski a płeć żeńską. To załatwia cała resztę.... Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Ideał 19.07.16, 13:03 Idealny facet to połączenie bankomatu z wibratorem. Przecież to jasne jak słońce. Odpowiedz Link Zgłoś
facetidealny Re: Ideał 19.07.16, 09:59 ifiriffi napisał: > Józek? to znowu ty? Cesiek, to znowu ty?? Odpowiedz Link Zgłoś
shell.erka Re: Ideał 19.07.16, 12:49 madry, zabawny, opiekunczy, dojrzaly, dobry, uczciwy, słowny Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Ideał 19.07.16, 12:57 Lepszy ma być ode mnie. Mam dość niższych, przygrubych, gorzej wykształconych, znających mniej języków, gorzej zarabiających, dyslektyków i tym podobnych, i żeby mi mówili, że mają we mnie oparcie, że ich motywuję i że im imponuję. Raz w życiu, do ciężkiej cholery, chciałabym, żeby to mi mój facet imponował. Odpowiedz Link Zgłoś
facetidealny Re: Ideał 19.07.16, 15:19 kadfael napisała: > Nie ma włazić na babskie fora. Bo baby sa głupie. Dlatego ja włażę na kobiece fora. Odpowiedz Link Zgłoś
semihora Re: Ideał 19.07.16, 15:41 Samozwańczy facet idealny nie powinien pytać o ideały Odpowiedz Link Zgłoś
facetidealny Re: Ideał 19.07.16, 15:55 semihora napisała: > Samozwańczy facet idealny nie powinien pytać o ideały Nie pytam w swoim imieniu. Są, że się tak dyplomatycznie wyrażę, nieidealni faceci na tym forum. Nawet pod żeńskimi nickami. Może oni skorzystają, zanim zostaną idealnymi kobietami Odpowiedz Link Zgłoś
semihora Re: Ideał 19.07.16, 20:48 Ale to przecież możesz specjalnie dla nich stworzyć instrukcję Odpowiedz Link Zgłoś
facetidealny Re: Ideał 19.07.16, 20:54 semihora napisała: > Ale to przecież możesz specjalnie dla nich stworzyć instrukcję Ale oni mi nie uwierzą. A poza tym jeden facet idealny wystarczy na forum Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Ideał 19.07.16, 17:59 silny ale delikatny, wykształcony ale skromny, przystojny ale wierny, bogaty ale hojny (dla niej), szalony ale domator, spec techniczny ale z duszą poety, z dużym (tu nie ma ale) Odpowiedz Link Zgłoś
viridiana73 Re: Ideał 19.07.16, 18:07 To, że ma być seksowny, bogaty, inteligentny, dobrze wychowany, mieć poczucie humoru i się myć, to oczywista oczywistość. Facet ma być taki, żebym ja się zawsze czuła przy nim najmądrzejsza i najpiękniejsza na świecie. "...bo dla niego jednego ja jestem Miss Ziemia." jak pisała Pawlikowska- Jasnorzewska. Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Ideał 19.07.16, 21:44 Jak dla mnie ideał nie istnieje, każdy ma jakieś wady. Ważne jest to aby nie były rażące i abyśmy potrafili je zaakceptować. Druga strona musi mieć w sobie tzw to coś, co sprawia, że działa na mnie jak magnes i chcę być tylko z nim. Dla mnie ważne są oczy, myślę że sporo można z nich wyczytać. Do tego powinien być szczery, inteligentny, z poczuciem humoru, opiekuńczy i żebym zawsze miała w nim oparcie... Odpowiedz Link Zgłoś
facetidealny Re: Ideał 19.07.16, 22:03 angeika89 napisał(a): Druga strona musi mieć w sobie tz > w to coś, co sprawia, że działa na mnie jak magnes i chcę być tylko z nim. W dzisiejszych czasach to jest łatwo osiągnąć Wyobraź sobie, że najładniejsze kobiety zaczynają Cię zaczepiać na ulicy ... coraz częściej zdarza Ci się z nimi rozmawiać, flirtować, umawiać na kawę, podrywać i lądować w łóżku. Wiesz, że przyciągasz je jak magnes, a w klubie kleją się do Ciebie najładniejsze sztuki. W ich oczach widzisz pożądanie, ukryte żądze i najskrytsze pragnienia seksualne. Wiesz, że jesteś panem każdej sytuacji, a one nie mogą Ci się oprzeć. kup.alluramin.pl/?maff=adwords&gclid=CPzbrYSogM4CFUd5cgodzxoNJg Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Ideał 19.07.16, 22:05 Bzdura. To nie chodzi tylko o pożądanie fizyczne, ale o całokształt. Odpowiedz Link Zgłoś
facetidealny Re: Ideał 19.07.16, 22:08 angeika89 napisał(a): > Bzdura. To nie chodzi tylko o pożądanie fizyczne, ale o całokształt. Ja to wiem. Ale niektórzy o tym nie wiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś