Dodaj do ulubionych

Kto przeszedł z Plusa do innego operatora

25.08.16, 21:56
lub odwrotnie i może porównać OBSŁUGĘ KLIENTA?

Uwaga: chodzi TYLKO o obsługę klienta, a w szczególności:

- przepływ informacji między konsultantami (bo dowiaduję się, że windykacja nie widzi tego, co robił BOK),

- skuteczność wysyłania rachunków,

- upierdliwość sekretarki automatycznej, czyli trudność dorwania się do konsultanta.

Zamiast MOŻLIWOŚCI połączenia z konsultantem zyskujemy możliwość wybrania opcji takiej lub owakiej kilkanaście razy z rzędu.

Konsultant dobro rzadkie.

W dodatku na chama odsyła na stronę (mogą państwo załatwić na stronie). Gdybym chciała załatwić na stronie, tobym weszła na stronę, to chyba proste?

Z góry dzięki.
Obserwuj wątek
    • a.va Re: Kto przeszedł z Plusa do innego operatora 25.08.16, 22:29
      Ja. Do Playa. Przeszłam, bo to byla najkorzystniejsza cenowo oferta, ale przy okazji przekonałam się, że obsługa klienta o wiele lepsza. Nie ma tej trwającej wieki kretyńskiej wyliczanki - jeśli jesteś ruda, wciśnij 9, jeśli jestes ruda od wczoraj, wciśnij 6 - tylko od razu konsultant. Co za ulga!
      • taki-sobie-nick Re: Kto przeszedł z Plusa do innego operatora 25.08.16, 22:40
        O, właśnie o to mi chodziło.

Jeśli masz kota, wciśnij 4.

Jeśli twój kot jest kotem, wciśnij 1, jeśli kotką - 2.

Jeśli twoja kotka jest łaciata, wciśnij 1, jeśli bura 2.

Jeśli twoja łaciata kotka ma łatę na ogonie, idź do weterynarza lub wróć do poprzedniego menu. Konsultanta niet.

Właśnie wyczytałam, że Plus jest pod tym względem najgorszy.
        • taki-sobie-nick Re: Kto przeszedł z Plusa do innego operatora 25.08.16, 22:42
          dodam, że ostatnio dorwanie konsultanta zajęło mi 14 minut, z czego dziesięć liczne próby dorwania owego konsultanta, bo sekretarka, a w zasadzie sekretarz automatyczny, nie informował mnie (kłamliwie zresztą), że w każdej chwili mogę połączyć się z konsultantem.

Kłamliwie dlatego, że w każdej chwili to znaczy od początku połączenia, a to nieprawda, sprawdziłam.
          • emily.1 Re: Kto przeszedł z Plusa do innego operatora 26.08.16, 15:45
            Ja miałam ostatnio sporą przeprawę z t-mobile i dzwoniłam kilka razy do konsultanta- czas do momentu połączenia się potrafił sięgać do 42 minut...
            • taki-sobie-nick Re: Kto przeszedł z Plusa do innego operatora 26.08.16, 18:18
              Dobre! A zwykle, kiedy dzwonisz, jak długo czekasz?
              • emily.1 Re: Kto przeszedł z Plusa do innego operatora 26.08.16, 18:27
                Tak +/- 15 min. Zdazalo mi sie i 30 i 7 min. Ale mysle ze ok 15 wyjdzie srednio.
    • monika.natasza Re: Kto przeszedł z Plusa do innego operatora 25.08.16, 22:43
      Z plusa przeszlam do orange i to był koszmarny,debilny i beznadziejny wybór.
    • afro.ninja Re: Kto przeszedł z Plusa do innego operatora 26.08.16, 04:02
      Przeszłam z plusa na karte do nju z abonamentem, czyli orange. Jestem zadowolona, tyle lat w plusie i żadnych bonusów. W nju dwa lata i 30 giga netu. Obsługa klienta też bardzo na plus.

• livia.kalina Re: Kto przeszedł z Plusa do innego operatora 26.08.16, 23:05
      ja przeszłam ale nie jestem w stanie porównać wink
    • mynia_pynia Re: Kto przeszedł z Plusa do innego operatora 26.08.16, 23:29
      Przeszłam do nich z t-mobil, jestem w plecy o 5 stów bo źle mi wypowiedzieli umowę. Nie gadam z nimi, za 3 dni będę w play. Mam do zapłaty za ostatni rachunek 250 zł. - zapłace kiedyś, niech sie pie....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka