tereska.z.bombaju 30.08.16, 19:31 moje dwie babcie tylko śpią i jedzą, trzeba im trochę życia jutro przyjadą z Pomorza dwie dziewczynki- Kropka i Ziutek może się nie pobiją tak od razu? hę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ann.38 Re: doszczurzam się :)) 30.08.16, 19:52 Ciekawe czy babcie podzielają Twoją opinię. Ile mają lat? Nasz bidulek zmaarł po roku, kupiony kilkutygodniowy. W ogóle nie wyglądał na chorego. Odpowiedz Link Zgłoś
tereska.z.bombaju Re: doszczurzam się :)) 30.08.16, 21:23 ann.38 napisał(a): > Ciekawe czy babcie podzielają Twoją opinię. Ile mają lat? Nasz bidulek zmaarł p > o roku, kupiony kilkutygodniowy. W ogóle nie wyglądał na chorego. Babcie mają 2 lata i na razie są zdrowe. Odpowiedz Link Zgłoś
kokoryczko Re: doszczurzam się :)) 30.08.16, 19:59 nie bądź taka, pochwal się ogonkami! Odpowiedz Link Zgłoś
tereska.z.bombaju Re: doszczurzam się :)) 30.08.16, 20:26 Klatka duża, pogodzą się. Jak dziewczyny przybędą to wstawię zdjęcia Odpowiedz Link Zgłoś
nomos Re: doszczurzam się :)) 30.08.16, 21:06 Akurat mam trochę doświadczenia z łączeniem ogonów One są lekko histeryczne, wiec najlepiej jednak dać im chwilę na oswojenie się ze sobą. Szczególnie gdy część z nich jest wiekowa, a część wręcz przeciwnie. Najlepiej początkowo poznać je ze sobą na neutralnym gruncie, np. w wannie wyłożonej ręcznikami i być gotowym na szybką wstępną reakcję Dobrze by tez było dla maluchów mieć oddzielną klatkę na kilka pierwszych dni. Im szybciej łączysz tym większy stres, a to może źel wpłynąć na szczurasy. Powodzenia w łączeniu Na pewno będzie dobrze, bo mnie się jeszcze nie zdażyło, żeby się szczurki nie dogadały Odpowiedz Link Zgłoś
tereska.z.bombaju Re: doszczurzam się :)) 30.08.16, 21:21 No wiem, już łączyłam. Druga klatka czeka Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: doszczurzam się :)) 30.08.16, 21:15 Powodzenia Marzę o szczurach, na razie mam niesłychanie waleczna i łowną kotkę Odpowiedz Link Zgłoś
tereska.z.bombaju Re: doszczurzam się :)) 30.08.16, 21:20 nangaparbat3 napisała: > Powodzenia > Marzę o szczurach, na razie mam niesłychanie waleczna i łowną kotkę > No. Ja mam dwa kocury Odpowiedz Link Zgłoś
mama303 Re: doszczurzam się :)) 30.08.16, 21:17 moja córka chce szczurki a ja nie bardzo. jakoś... Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: doszczurzam się :)) 30.08.16, 21:24 Obejrzyj gdzieś, jakie mają paluszki i pazurki. Niewiele jest cudowniejszych rzeczy na świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
tereska.z.bombaju Re: doszczurzam się :)) 30.08.16, 21:41 I te morduńki piękne..no cudne są, no Odpowiedz Link Zgłoś
nickbezznaczenia Re: doszczurzam się :)) 30.08.16, 21:56 No właśnie chciałam zapytać dlaczego o pysiach nic nie piszesz,ale już napisałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: doszczurzam się :)) 31.08.16, 07:00 I wąski, którymi łaskoczą po twarzy Odpowiedz Link Zgłoś