Dodaj do ulubionych

Azja Express

07.09.16, 23:01
Świetnie się bawiłam, fajny podróżniczy program. Trochę zazdroszczę im takiej przygody - to wyzwanie w moim stylu. I moje pierwsze wrażenia : Iza Miko jest niezrownowazona, serio nie dziwię się, że jest starą panną... Majdan ma dużo cierpliwości do Rozenkowej choc i ona pokazuje że ma jaja i jest ambitna do bólu. Włodarczyk z Konarska grają mi na nerwach, podobnie Kaczoruk z towarzyszka. Pascal jest irytującym dupkiem, który się wszystkim podnieca, a Saleta z kompanem to pierdoly. Pominelam kogos? wink
Obserwuj wątek
    • paszewa Re: Azja Express 07.09.16, 23:06
      ja też się prawie caly czas smiałam smile Saleta jest taką słodką sierotą smile Majdan jest wytrenowany na dodzie, więc Rozenkowa naprawdę nie jest mu straszna. Ale prawda, taka panikara, że musiałabym jakieś środki uspokajajace przy niej brać. Miko jest niestabilna emocjonalnie, pewnie odpadnie w pierwszym odcinku albo umrze z glodu, chyba ze bedzie jadła ryż tylko wink Kaczoruk w róznych wywiadach udowadniała ze jest zrownowazona i inteligentna ale tutaj pokazuje sie jako słodka blondynka.
    • gama2003 Re: Azja Express 07.09.16, 23:07
      No Lisowa jeszcze, z Jemiołem, dosyc bezbarwni na tle reszty. Resztę oceniam podobnie do Ciebie. Miko rozhisteryzowana i dziecinna. Osiem par, kogoś pominęłysmy wink.
      Może być fajne i rozśmieszajace do ogladania i obgadywania na ematce .
      • bergamotka77 Re: Azja Express 07.09.16, 23:21
        O Lisowa i Jemiol, to też niezła parka warszawkowa żyjąca w luksusie której widać brakuje komfortu - do tego Hania źle wygląda, widać operacje plastyczne i wiek. A i ci aktorzy jeszcze śmieszni i wyluzowani. Widać, że to będzie hit. Lubię Rozenkowa w takim wydaniu, taka nawet histeryczke, ale jest bardziej prawdziwa niz w tych akuratnych programach.
        • kaz_nodzieja Re: Azja Express 08.09.16, 08:33
          A jak ma wyglądać Pani 45 plus?
        • kariwitch00 Re: Azja Express 08.09.16, 08:44
          Hania rzeczywiscie bez dobrego oswietlenia i dobrego makijazu juz nie jest taka petarda widac wiek,rozenkowa wyglada na autentyczna i prawdziwa a Majdan to jakas melepeta I pie... w dodatku spieta troche.
          • kaz_nodzieja Re: Azja Express 08.09.16, 08:51
            Dlatego mówię, że szkoda pieniędzy i czasu na tzw. odmładzanie, bo zabiegi odmłodzą (u osób mniej zamożnych niż Pani Lis), ale portfel do czasów studenckich. I tylko portfel.
            • kariwitch00 Re: Azja Express 08.09.16, 21:35
              Mimo wszystko Hania w studiu telewizyjnym i z makijażem jest piękną kobietą wciąż mimo wieku wygląda świeżo i fajnie, duzo lepiej niz Rozenek, ma lepsze rysy.
              • leanne_paul_piper Re: Azja Express 08.09.16, 21:40
                No i Hania ma jednak klasę, podczas gdy Rozenek to prymityw.
                • asmarabis Re: Azja Express 08.09.16, 22:03
                  Klase chyba w podbieraniu mezow, o innej nie ma mowy....a czemu tak w ogole nie jest w parze z Lisem ??????
                • bergamotka77 Re: Azja Express 08.09.16, 23:24
                  Po czym wnioskujesz że prymityw? Znasz ją że tak oceniasz? Widzisz ja ją akurat poznałam, zresztą z Lisica też rozmawiałam a nawet Majdanem. Obie są fajne, silne i inteligentne kobiety choć każda inna. Mnie też rozczulily te legginsy i pizamki, widać ich wzajemna czułość i przywiązanie ale nie są zaeazem slodkopierdzacy smile
                  • asmarabis Re: Azja Express 09.09.16, 08:12
                    a ją akurat
                    > poznałam, zresztą z Lisica też rozmawiałam a nawet Majdanem

Ale o czym ?
                    • 1matka-polka Re: Azja Express 09.09.16, 08:53
                      - Me bergamotka77,
                      - Me polish Victoria, he polish David big_grin
                      • asmarabis Re: Azja Express 09.09.16, 09:48
                        Hahahahahahahah

A potem - do you have food ?
          • mozambique Re: Azja Express 08.09.16, 10:02
            pani majdnaowan in -spe jest panią 45 plus po 45 litfingacj, nasrzykiwaniach, wypełnianach, wycinaniach itp

gdzie ona autentyczna i prawdziwa ?
            • corka.bossa Re: Azja Express 08.09.16, 10:16
              Majdan najlepszy smile,choć strasznie z tymi włosami farbowanymi wyglada.

www.youtube.com/watch?v=_7TtBGE9MiE
            • asmarabis Re: Azja Express 08.09.16, 10:23
              Ale super wyglada -dla mnie perfekcyjnie nie widać żadnych efektów ubocznych.... Czy ona nie jest w tym samym wieku co Hania Lis????? Niebo i ziemia w wyglądzie .....
              • bergamotka77 Re: Azja Express 08.09.16, 10:30
                Ale masz pojęcie asma o show-bizie, błagam nie kompromituj sie, tak Rozenkowej i Lisowa są rownolatkami big_grin Puknij sie Rozenkowa to rocznikj 75 albo 76 a Lisowa dużo starsza. Poza tym widać że Małgosia ma usta zrobione, botoks itd. Bladego pojęcia nie masz smile
                • mozambique Re: Azja Express 08.09.16, 10:46
                  Rozenkowa ma akaurat 44 co usilnie ukrywa
                  LIsowa 46 - faktycznie , monstrualna róznica

poza tym obie inetensywnie palą , wiec na twarzy LIsowej ( bez swiezego liftingu) efekty mocniej widać
                  • bergamotka77 Re: Azja Express 08.09.16, 10:54
                    Gdzie to wyczytałas? Rozenkowa ci pesel pokazywała? smile Moja dobra koleżanka z nią studiowała prawo a ma 41 lat smile
                    • mozambique Re: Azja Express 08.09.16, 11:02
                      isitnieja tacy co z nią do szkoły chodzili wiesz ?
                      a studiwac prawo mozna nawet do emerytury, nie wiesz o tym ?
                    • noemi29 Re: Azja Express 08.09.16, 20:11
                      Bzdury, jestem urzędziarą i akurat widziałam jej pesel.
                      • noemi29 Re: Azja Express 08.09.16, 20:13
                        41 to Rozenkowa miała kiedyś.
                      • paszewa Re: Azja Express 08.09.16, 20:29
                        no to ile ma lat?
                • morekac Re: Azja Express 08.09.16, 22:10
                  Wikipedia podaje, że Rozenek to '78,a Lisica - '70.
                  • rhysmeyers22 Re: Azja Express 09.09.16, 09:07
                    Jesli wiadomo ile ma lat to skąd kontrowersje wokół jej wieku.pomijam fakt ze absolutnie nie wyglada na osobę przed 40 tka ,40 + to bym jej dała bez wahania .Po Lisowej widac ingerencje chirurgów,przy dobrym oświetleniu i fotoszopach moze sie podobać,natomiast w naturze troche gorzej.
    • 1234wxyz Re: Azja Express 07.09.16, 23:19
      A Paulina Młynarska rzekła: "Ja wiem, że liczy się show. I wiem, że koledzy i koleżanki z branży, którzy wzięli udział w mocno promowanym programie "Azja Express" w TVN mogą się na mnie, za to co tu powiem, obrazić. Nie jest moją intencją "hejtowanie" kogokolwiek! Jednak są wśród nich ludzie fajni, mili, oczytani i doświadczeni, dlatego dziwię się im cholernie, że nie czują zgrzytu w tym, że biali "bogacze" zabawiają się w przeżycie za dolara dziennie, tam, gdzie ludzie naprawdę muszą za tyle żyć, leczyć się i kształcić dzieci. Króciutki zwiastun tego programu, który dziś zobaczyłam, jest ponadto naładowany uprzedzeniami kulturowymi i agresją. Tak, obecność kilku nazwisk w tej produkcji mnie bardzo zaskoczyło."

Jak normalnie za nią nie przepadam, tak tu wyjątkowo się zgadzam.
      • 3-mamuska Re: Azja Express 07.09.16, 23:45
        1234wxyz napisał(a):

> A Paulina Młynarska rzekła: "Ja wiem, że liczy się show. I wiem, że koledzy i k
        > oleżanki z branży, którzy wzięli udział w mocno promowanym programie "Azja Expr
        > ess" w TVN mogą się na mnie, za to co tu powiem, obrazić. Nie jest moją intencj
        > ą "hejtowanie" kogokolwiek! Jednak są wśród nich ludzie fajni, mili, oczytani i
        > doświadczeni, dlatego dziwię się im cholernie, że nie czują zgrzytu w tym, że
        > biali "bogacze" zabawiają się w przeżycie za dolara dziennie, tam, gdzie ludzie
        > naprawdę muszą za tyle żyć, leczyć się i kształcić dzieci. Króciutki zwiastun
        > tego programu, który dziś zobaczyłam, jest ponadto naładowany uprzedzeniami kul
        > turowymi i agresją. Tak, obecność kilku nazwisk w tej produkcji mnie bardzo zas
        > koczyło."
        >
        > Jak normalnie za nią nie przepadam, tak tu wyjątkowo się zgadzam.

Ja sie sie z nia nie zgadzam, na całym świecie żyją ludzie w nędzy. Bogaci musiałby z wszystkiego rezygnować bo ktoś tam gdzieś spi pod mostem albo je suchy chleb.

Jakos nie widac w tym programie ludzi którzy żyją za dolara dziennie. Normalne ładne domy /samochody...
        • 1234wxyz Re: Azja Express 08.09.16, 00:03
          Przecież nie o to chodzi że są bogaci i biedni i to niesprawidliwe, tylko że jest zgrzyt w tym że bogacze jadą tam (za bardzo hojne wynagrodzenie) a później jak Hanna Lis opowiadają w wywiadach jakich to fantastycznych ludzi spotkała, co to nic nie mają ale dawali im jedzenie i to za darmo. I że tak ogólnie to "wakacje życia".
          No zabawa tym co dla niektórych jest przerażającą codziennością.
          • bergamotka77 Re: Azja Express 08.09.16, 00:14
            Swietnie to ujelas wxyz smile
          • semihora Re: Azja Express 08.09.16, 07:37
            Podpisuję się. Bogate pańcie za sowitą opłatą bawią się w "prawdziwe" życie. Super uncertain
            • kropkacom Re: Azja Express 08.09.16, 08:04
              Bogate? big_grin To, że mają trochę więcej kasy niż szaraczki nie znaczy, że są bogate. Ten program to jest ich praca. Dla niektórych z nich na chwile obecną jedyna. Kwestia kto to ogląda?

PS. Co znamienne większość krytykuje kobiety.
              • shell.erka Re: Azja Express 08.09.16, 08:43
                Hehesmile też mi się wydaje, że bogate by się w to nie bawiły wink wyjątek - laska Wojewódzkiego - to dla niej promocja swojego nazwiska
                • zlotonaiwnych Re: Azja Express 10.09.16, 17:29
                  A która to laska Kubusia?? Bo nie jestem w temacie
              • bergamotka77 Re: Azja Express 08.09.16, 12:29
                Tak bogate, nie masz pojęcia Ile Rozenkowa czy Lisowa czy Jemiol zarabiają smile
                • kropkacom Re: Azja Express 08.09.16, 13:00
                  No wybacz, bogactwo to dla mnie inny stan posiadani big_grin I jeszcze raz, dla tych ludzi to praca. Oni za to wzięli pieniądze i za to sobie jakiś czas będą żyć, opłaca rachunki, szkoły dla dzieci i tak dalej. Normalka. Pani Lis gdyby zachowała poprzednią posadę nie wzięła by udziału w tej "przygodzie".
              • wapaha Re: Azja Express 08.09.16, 14:14
                O rany, jaka straszna praca ! Tak bardzo im współczuję !!
            • fifiriffi Re: Azja Express 08.09.16, 09:22
              zgadzam się też
              będę oglądać, ale faktycznie... coś tu zgrzyta jednak.
          • lauren6 Re: Azja Express 08.09.16, 09:10
            Dlatego bojkotuję ten program.
      • iziula1 Re: Azja Express 10.09.16, 21:51
        1234wxyz napisał(a):

> A Paulina Młynarska rzekła: "Ja wiem, że liczy się show. I wiem, że koledzy i k
        > oleżanki z branży, którzy wzięli udział w mocno promowanym programie "Azja Expr
        > ess" w TVN mogą się na mnie, za to co tu powiem, obrazić. Nie jest moją intencj
        > ą "hejtowanie" kogokolwiek! Jednak są wśród nich ludzie fajni, mili, oczytani i
        > doświadczeni, dlatego dziwię się im cholernie, że nie czują zgrzytu w tym, że
        > biali "bogacze" zabawiają się w przeżycie za dolara dziennie, tam, gdzie ludzie
        > naprawdę muszą za tyle żyć, leczyć się i kształcić dzieci. Króciutki zwiastun
        > tego programu, który dziś zobaczyłam, jest ponadto naładowany uprzedzeniami kul
        > turowymi i agresją. Tak, obecność kilku nazwisk w tej produkcji mnie bardzo zas
        > koczyło."
        >
        > Jak normalnie za nią nie przepadam, tak tu wyjątkowo się zgadzam.

Mam podobne zdanie do Pauliny Młynarskiej. Nie oglądam tego.
        Obrzydliwy pomysł. Zabawa w ludzką biedę....a potem powrót do ciepłej wody w domu z 3 łazienkami i problemów - czy buty pasują do torebki uncertain
    • nastjaa Re: Azja Express 07.09.16, 23:41
      Mam podobne odczucia. Miko zaskoczyła mnie najbardziej.
      • konsta-is-me Re: Azja Express 10.09.16, 21:15
        Może niedokładnie ogladalam, ale co takiego Miko wyrabiala?
        • fifiriffi Re: Azja Express 10.09.16, 21:30
          jakiś koleś zaczął się( jej zdaniem) nabijać z niej,że tyle butów wzięła ze sobą i ona zaczęła płakać,że on sie z niej nabija na wizj.
    • 3-mamuska Re: Azja Express 07.09.16, 23:42
      Zgadzam sie w zupełności.
      Zachowaniem Miko jestem mocno zaszokowana.
      Rozenek panikuje ,ale tez potrafi sie wziąć w garść.
      Jak na pierwszy odcinek fajny.
    • leanne_paul_piper Re: Azja Express 08.09.16, 01:36
      Normalnie czuję się jakbym wróciła do podstawówki, aż musiałam obejrzeć te głupoty na playerze, cobym nie była wykluczona i miała o czym rozmawiać z koleżankamiwink.
      Ale ad rem, mnie tam Iza zaimponowała wypuszczając ryby, lubię empatycznych ludzi, którzy nie myślą tylko o własnej du.pie i nie idą po trupach (nomen omen) do celu.
      Właściwie to tylko Rozenkowa ze starym i brzydkim Majdanem mnie irytują - głupotą i tak złym angielskim, że to w dzisiejszych czasach naprawdę wstyd.
      • bergamotka77 Re: Azja Express 08.09.16, 01:54
        Majdan stary i brzydki? Nie jestem jego fanką ale chciałabym zobaczyć twojego faceta big_grin
        • kariwitch00 Re: Azja Express 08.09.16, 08:48
          Majdan zaczyna przypominac kukle i nue tylko wygladem ale tez zachowaniem
        • fifiriffi Re: Azja Express 08.09.16, 09:23
          no sorry, ale jest brzydki jak cholera...Chociaż tutaj w programie o wiele lepiej sie prezentuję jak dla mnie, niż wypacykowany na ściankach. Okrywa swoją łysinę tongue_out
          • zlotonaiwnych Re: Azja Express 10.09.16, 17:31
            Brzydki i mocno zużyty
    • pavia Re: Azja Express 08.09.16, 06:21
      Miko najbardziej denerwująca i płaczliwa. Zrobiło mi się szkoda Majdana, bo Rodzynkowa wygląda i zachowuje się jak księżniczka na ziarnku grochu. zabiłbym za to wieczne Radzio, Radzio...
    • aya-breya Re: Azja Express 08.09.16, 06:30
      Dno i kilo mułu. Tak, wiem, to program "rozrywkowy" i nie ma się tu co doszukiwać krzty wartości. Nie dziwię się zaskoczeniu Młynarskiej, ale widocznie dobrze im tam płacą, a celebryci dla kasy zrobią wszystko.
      • aya-breya Re: Azja Express 08.09.16, 06:31
        P.S. Miko już taka jest.
      • kolpik124 Re: Azja Express 08.09.16, 07:54
        dokładnie, kolejny tvn-owski szoł ze spoconymi gwiazdeczkami biegającymi po drodze i łapiącym stopa: "no mani, tejk ryng" big_grin

aya-breya napisała:

> Dno i kilo mułu. Tak, wiem, to program "rozrywkowy" i nie ma się tu co doszukiw
        > ać krzty wartości. Nie dziwię się zaskoczeniu Młynarskiej, ale widocznie dobrz
        > e im tam płacą, a celebryci dla kasy zrobią wszystko.
    • lilly_about Re: Azja Express 08.09.16, 07:35
      Obejrzałam. Płaczliwosć i niestabilnosć Izy Miko sprawia, że ja bym ją kopnęła w zadek po pierwszym dniu. Nie trawię takich ludzi. Wiedziała na co się pisze. Małgosia Rozenek mimo panikowania ma jaja większe niż niejeden facet, tak sądzę. I widać wielką ambicję. Angielski oczywiście przemilczęwink Podoba mi się Jemioł. Ewidentnie jedynie Saleta z kumplem traktuj ten program jako zabawę.
    • bei Re: Azja Express 08.09.16, 08:29
      Nie ogladalam, domyslam sie, ze to produkcja, ktora ma zapewnic widzom rozbawienie i poczucie ekhm- wyzszoscismile nad uczestnikami zabawy po drugiej stronie ekranusmile.
      Gdyby tak powstawiac nasze historie, ktore przydarzyly sie w podrozach tez bylby niezly ubawsmile.
      • fifiriffi Re: Azja Express 08.09.16, 09:25
        to "poczucie wyższości" mnie zafascynowało.
        Napiszesz mi coś więcej o tym.?
        Ni oglądam tego typu programów, ale tego sobie obejrzę, bo można sie pośmiać, gdzie tu wyższość???
    • fifiriffi Re: Azja Express 08.09.16, 08:52
      nie sądziłam, że to napiszę, ale prawdpobnie będę to oglądać. A Rozenkowa i Majdan? bomba! o ile inni niż na ściankach smile
      Boscy.."Małgosiu ja to załatwię " big_grin
      super.
      nie znam tam kilku osób, ale ci są mega
      • lady_mary Re: Azja Express 08.09.16, 21:41
        Obejrzałam pół odcinka playerze i będę oglądać właśnie dla Radzia i Lady Rozenek, są przeuroczy, rozczuliła mnie scena jak Lady Rozenek pyta Radzia które wziąć legginsy smile
        Co poradzę, czesem lubię obejrzeć coś głupiego.
    • bywalec.hoteli Przecież to jest wyreżyserowane 08.09.16, 09:04
      Przecież to wszystko jest przygotowane i wyreżyserowane. Nie widzicie tego??? Włączyłem to na kilka minut i tak sztucznych tekstów i póz wypowiadanych i pokazywanych przez aktorów tego "show" nie widziałem w nawet najdrętwiejszych polskich serialach typu "M jak miłość, Z jak zdrowie (czy jakoś tak - o lekarzach z Leśnej Góry). A Wy się nabrałyście?? smile
      • migona Re: Przecież to jest wyreżyserowane 08.09.16, 09:35
        aaa ale jak to...przecież wiadomo, że rzucili ich na głęboką wodę i filmują wszystko dronami sterowanymi ze studia tvn wink

z grubsza to wygląda jak w każdym "show"

- pani Rozenek, teraz pani idzie władczym krokiem, takim wie pani jak z tego ostatniego szoł, co pani robiła, a Radziu proszę dreptać za panią
        -Iza, Izunia - weź szalej, trochę oczami mocniej, mocniej wyłupiastymi bardziej
        - dla pana Sałaty...Saletry...(głos asystenta - SALETY) dla naszego specjalnego gościa pana Salety przygotowaliśmy wyjątkowo korzystną ofertę - rola tuluśnego ciaptaka!
        _ dobra lisyn ewryłan - dramatyzm, pot, łzy, kłótnie, Izunia pamiętaj o oczkach, Sałata tfu Saleta masz tutaj tego dolara...
        • 1matka-polka Re: Przecież to jest wyreżyserowane 08.09.16, 11:28
          Dobre masz te teksty big_grin
          • migona Re: Przecież to jest wyreżyserowane 08.09.16, 11:47
            a dziękuję smile
        • sanrio Re: Przecież to jest wyreżyserowane 22.09.16, 12:02
          popłakałam się hahahahahahaha
    • feel_good_inc Naprawdę ktoś wierzy, że ta bajka ma choć krztynę 08.09.16, 09:57
      autentyzmu? Jak w każdym scripted reality show aktorzy zostali dobrani pod role jakie mają grać, by zapewnić widzom rozrywkę. No bo co to w końcu byłaby za radocha oglądać zachowujących się rzeczowo, inteligentnych ludzi kupujących najtańsze żarcie za pół dolca i łapiących stopa z kartonikiem z napisem "chcemy dojechać za $0,25 do [miejscowość]".
      • bywalec.hoteli Re: Naprawdę ktoś wierzy, że ta bajka ma choć krz 08.09.16, 10:15
        powyżej napisałem, że właśnie to wszystko wyreżyserowane smile
        • karme-lowa Re: Naprawdę ktoś wierzy, że ta bajka ma choć krz 08.09.16, 10:24
          Tam jest jeszcze chyba aktor z taką czarną brodą smile
          I kucharz. Ale nie wiem kto z kimtongue_out
          • feel_good_inc Re: Naprawdę ktoś wierzy, że ta bajka ma choć krz 08.09.16, 10:41
            Dodatkowo z celebrytami takie programy kręci się dużo łatwiej, bo mają już doświadczenie i wiedzą co i jak mają grać i robią to lepiej niż dukający naturszczycy w "Pamiętnikach z Wakacji".
        • fifiriffi Re: Naprawdę ktoś wierzy, że ta bajka ma choć krz 08.09.16, 10:37
          pewnie,że do pewnego stopnia reżyserowane, nikt pewnie nie zaprzeczy, ale... to oznacza,że co? że nie można oglądać?
          Wszystko jest reżyserowane, niestety.
          • feel_good_inc O, właśnie to! 08.09.16, 10:50
            fifiriffi napisał:
            > to
            > oznacza,że co? że nie można oglądać?

Właśnie to! Nie można oglądać, bo będzie tej kupy powstawać więcej.

Ta chałtura nie powstaje zamiast dobrych seriali czy dokumentów dlatego, że jakaś mroczna siła chce do końca ogłupić telewidzów, tyldo dlatego, że jest na nią zapotrzebowanie. Bo dużo taniej i prościej jest puścić paru celebrytów żeby wymachiwali rączkami i krzyczeli coś łamaną angielszczyzną, a obejrzy to więcej ludzi niż ambitny program, przy którym miłośnik tureckiej telenoweli pęknie od wysiłku umysłowego.
            • mozambique Re: O, właśnie to! 08.09.16, 11:05
              no w sumie niewiele to sie rózni od bujanai sie po swiece MArtyny Wojciechowskiej i jej dialogiem z tubylcami typu "mi martyna" , tu pojedzie , tu pojezdzi na sloniu , tu sie rozpłacze nad sierotką , a tu posiedzi w piachu
              • feel_good_inc Re: O, właśnie to! 08.09.16, 11:19
                Albo Bear Grylls i jego usilne wyszukiwanie sobie najgorszej możliwej drogi w terenie tylko po to by mieć okazję do wypicia aperitifu z uryny przegryzionego padłym łosiem.
                • mozambique Re: O, właśnie to! 08.09.16, 11:32
                  tego faceta gdzies widzialam raz - jest tak przesadnie aktorski i tak kompletnei niewiarygodny ze nie poswieciłam mu ani minuty więcej
                  • feel_good_inc Re: O, właśnie to! 08.09.16, 11:52
                    Najsmutniejsze jest to, że to naprawdę komandos i człowiek szkolony do przeżycia w trudnych warunkach, ale dla telewizji musiał odwalać nośną medialnie chałę, bo nudnych programów w których człowiek nie robi sobie pod górkę nikt nie chciał oglądać.
              • fifiriffi Re: O, właśnie to! 08.09.16, 12:46
                oooo dokładnie...Martyna nie reżyserowana niby? heh ...dobre.
        • bywalec.hoteli Re: Naprawdę ktoś wierzy, że ta bajka ma choć krz 09.09.16, 08:41
          "Azja Express, czyli najdroższe przedsięwzięcie programowe TVN-u, to żenada jakich mało"
          "Na początku powiedzmy sobie jasno – taki program musi być i jest reżyserowany. Wszystkie sceny kręcone są jak po sznurku według scenariusza. Niewiele jest tu miejsca na improwizację, a już na pewno nie jest tak, że bohaterowie są puszczeni samopas na pastwę autostopu, a operator ma tylko śledzić ich losy.

Weźmy scenę z wyścigiem łódek. Strzelam, że była kręcona kilka razy, aby mieć odpowiednie przebitki – raz z bliska – z łódki, a raz z daleka, z wybrzeża – już bez operatora na pokładzie. Każdy stop jest zapewne podstawionym wcześniej samochodem z wynajętymi localsami, każdy nocleg jest ugadanym zawczasu miejscem z wyreżyserowaną sytuacją, np. wspólną kolacją, czy załamaniem bohatera pod wpływem źle spakowanego plecaka…

W takich produkcjach zwykle kilka tygodni wcześniej wysyła się odpowiednich ludzi, którzy „przygotowują grunt”. Bo kto zabrałby na stopa czteroosobową ekipę z kamerą? Kto przyjąłby do siebie rozwrzeszczanych, białych celebrytów?

Jeśli ktoś chce kręcić w Wietnamie film, to jego scenariusz musi być wcześniej zatwierdzony przez odpowiednich oficjeli, którzy później towarzyszą ekipie i sprawdzają czy wszystko idzie tak, jak zostało zaplanowane.
          Nie ma mowy o spontaniczności.

Kiedy już sobie to wyjaśniliśmy to przejdźmy teraz do samej koncepcji programu, która według mnie jest żenująca.

Mamy rodzimych celebrytów, którzy nie dość, że u siebie w kraju zarabiają zdecydowanie więcej niż wynosi średnia krajowa, to jeszcze dostają pieniądze za pokazanie jak można wykorzystać uprzejmość ubogich mieszkańców Azji Południowo-Wschodniej."
          www.spidersweb.pl/2016/09/azja-express-tvn.html
          • kaz_nodzieja Re: Naprawdę ktoś wierzy, że ta bajka ma choć krz 09.09.16, 09:38
            To oczywistość, że wszystkiego tego rodzaju programy są ustawione. To tak jakby tłumaczyć, że Reksio nie istnieje.
        • bywalec.hoteli Re: Naprawdę ktoś wierzy, że ta bajka ma choć krz 09.09.16, 09:10
          "W Kambodży co piąty człowiek żyje poniżej granicy ubóstwa, w Laosie co czwarty nie ma prądu, a tymczasem pierwszym wyrażeniem jakim bohaterowie witają tubylców jest „Do you have food?”.

azja-express
          Na wizji otwarcie mówi się o kradzieży

Wszyscy spotykani po drodze ludzie są tylko tłem dla dramatów bohaterów: ktoś zranił się w palec, ktoś ma za ciężki plecak, ktoś cały czas jest krytykowany, a samochody w ogóle się nie zatrzymują… Aż chciałoby się ich wysłać na cały dzień na pole ryżowe, aby poznali jak żyje się ludziom, których wyszydzają.

Nie ma głębszych relacji ze spotykanymi ludźmi, którzy są tylko egzotycznym tłem. Zamiast tego oglądamy safari białych bogaczy, zabawiających się w „przeżycie za dolara dziennie, tam, gdzie ludzie naprawdę muszą za tyle żyć, leczyć się i wysłać dzieci do szkoły” – jak pisze post-turysta.

Najlepsze w tym wszystkim jest to, że producenci doskonale zdawali sobie sprawę z tego, w co się pakują, bo program od początku otaczała aura kontrowersji. Ale przecież to ona jest walutą w dzisiejszych mediach. Program jest obliczony na konkretny efekt i jestem pewien, że przyciągnie ludzi przed telewizory. Szkoda tylko, że nie pokaże im, jak piękne może być podróżowanie."
    • biala_ladecka Re: Azja Express 08.09.16, 11:12
      Obejrzałam. Majdany super. Znaczy są, jacy są, ale widać, że idealnie do siebie pasują. Fajnie, że się w życiu spotkali. Pascal nieźle wypadł, mają urok te jego drobne złośliwości. Saleta z kolegą też ok. Widać, że mają dystans do programu. Renaty Kaczoruk szkoda, bo jest tam z praktycznie obcą sobie osobą. Izę Miko rozumiem, ja kiedy jestem ekstremalnie zmęczona reaguję dokładnie tak samo. Z panem Żurawskim raczej bym się nie zaprzyjaźniła wink Para Lis + Jemioł pomylili programy, ich zdegustowane miny są delikatnie mówiąc nie na miejscu.
      • asmarabis Re: Azja Express 08.09.16, 12:20
        progra
        > mu. Renaty Kaczoruk szkoda, bo jest tam z praktycznie obcą sobie osobą

Yyyyyyyyy???????
        Kolejna która nie rozumie jak się reżyseruje program , ile wy macie lat ze taka naiwność prezentujecie ?????
        • biala_ladecka Re: Azja Express 08.09.16, 12:24
          Yyyyyy? A co to za różnica, czy reżyserowany, czy nie. Zmienia to coś w powyższej kwestii?
          • 1matka-polka Re: Azja Express 08.09.16, 12:33
            A to, że oprócz tej "obcej osoby" jest kamerzysta albo dwóch, oświetleniowiec, jakiś scenarzysta, dwóch przydupasów być może reżyser, asystent, wizażysta, goniec, pan od wszystkiego, caterring, kierowca, obsługa do noszenia sprzętu, to coś zmienia?
            • biala_ladecka Re: Azja Express 08.09.16, 13:01
              Nic nie zmienia. Ja też w pracy mijam dziesiątki osób dziennie, a to wcale nie znaczy, że są mi w jakiś sposób bliskie.
              • 1matka-polka Re: Azja Express 08.09.16, 13:04
                Oni tej Kaczoruk nie mijają, oni wszyscy pracują na kupie, nad tym samym projektem, 24 godziny na dobę.
                • 1matka-polka Re: Azja Express 08.09.16, 13:05
                  "oni wszyscy pracują razem z nią na kupie"
          • asmarabis Re: Azja Express 08.09.16, 12:39
            Nic, program jest dla takich naiwnumych jak ty żeby myślały ze to " przypadkowa" osoba i żeby szlochały w chusteczkę nad losem Reni smile
            • fifiriffi Re: Azja Express 08.09.16, 12:49
              wez przestań... nie jestem naiwna, bo uznałam pierwszy odcinek za ok.
              Przeciez widzę,że same sie nie filmują, i że wszystko poskładane w całość.
              Wkońcu stacja musi zarabiać, nie zarobi kolejnymi reżyserowanymi odcinkami szpitala czy dlaczego ja...
              Nie oglądaj nic w takim razie w tv, bo 99% jest reżyserowane.
              • 1matka-polka Re: Azja Express 08.09.16, 12:55
                Drzewko! Chyba, że bialaladecka, to twój inny nick.
                • fifiriffi Re: Azja Express 09.09.16, 08:59
                  1matka-polka napisała:

> Drzewko! Chyba, że bialaladecka, to twój inny nick.
                  >
                  yyy ze ja?
            • lilly_about Re: Azja Express 08.09.16, 13:21
              Ale skoro to prosty program dla ludu, a nie dla ciebie, to skąd twoje podniecenie na fafnaście postów?
    • natalia.nat Re: Azja Express 08.09.16, 11:24
      Spodziewałam się czegoś lepszego. Dla mnie program jest za bardzo sztuczny i wyreżyserowany. Może następne odcinki lepiej wypadną.
    • mid.week Re: Azja Express 08.09.16, 12:50
      Zobaczyłam dopiero przed chwilą na pleyerze. Program świetny, dobrze się go ogląda. Perfekcyjna "mam dosyć" Małgosia i "spokojnie Gosiu spokojnie" Majdan będą mieli duuużo swoich memów wink
      • konsta-is-me Re: Azja Express 08.09.16, 13:28
        "Nie mam miejsca w plecaku na pizamke Radziu.
        Ja NIE ZARTUJE RADZIU!!" big_grin
        • konsta-is-me Re: Azja Express 08.09.16, 13:28
          Ale Akurat w jej przypadku to wyglada na mocno rezyserowane.
        • mid.week Re: Azja Express 08.09.16, 14:38
          "Radziu bierz go! bierz go!" big_grin
        • shell.erka Re: Azja Express 08.09.16, 20:51
          Ja ją za to kocham. Bratnia dusza normalnie smile
      • tedesca1 Re: Azja Express 10.09.16, 22:27
        Małgoniu big_grin
    • fadilla Re: Azja Express 08.09.16, 14:35
      Tym razem europejska dzicz najechała Azję. Żarcie i spanie za darmo, a kasa skitrana gdzies na dnie plecaka, nie mówiac o tej przelanej na konto w formie gaży za program.

• kolpik124 jak zrobić fajny film o podróży przez Wietnam 08.09.16, 14:48
        można oglądać 10 razy i wciąż śmiać się, zamiast kolejnego produkcyjniaka z celebrytami...

www.youtube.com/watch?vshock1zfuBgCUqY
        • memphis90 Re: jak zrobić fajny film o podróży przez Wietnam 08.09.16, 20:02
          Widziałam wersję "ciężarówką przez Indie" big_grin
    • barbaram1 Re: Azja Express 08.09.16, 23:13
      Trochę spoglądałam i najbardziej uderzyło mnie to, że oni łapią tego stopa i potem wsiadają z kamerzystą do tego niby stopa, kamerzysta potem z nimi na kolacji i w sypialni - przy myciu, zasypianiu i gdy otwierają oczy. Nie chce mi się oglądać jeszcze raz na playerze, ale zastanawiam się, czy tam na pewno wszystkie ujęcia były z jednej kamery. Czyli oni muszą znaleźć transport i spanie za tego dolara nie tylko dla siebie, ale i dla ekipy - ale im to utrudnili!
      • mid.week Re: Azja Express 09.09.16, 07:12
        ekipa na konic dnia mówi "papa, do zobaczenia o 5:30" i idzie do hotelu wink
        • 1matka-polka Re: Azja Express 09.09.16, 07:41
          A w nocy nie kręcili? Też pewnie coś będzie.
          • mid.week Re: Azja Express 09.09.16, 09:08
            No ale nie jak śpią...
      • 1matka-polka Re: Azja Express 09.09.16, 07:41
        big_grin
      • asmarabis Re: Azja Express 09.09.16, 08:08
        zyli oni muszą znaleźć transport i spanie za teg
        > o dolara nie tylko dla siebie, ale i dla ekipy - ale im to utrudnili!

Hahahah no wlasnie smile
        Glupi ten program bezdennie, mogli dać tytuł " celebryci z kamera w Azji " i byłoby ok
    • zlotonaiwnych Re: Azja Express 09.09.16, 05:42
      Saleta - moja fascynacja z młodszych lat strasznie brzydko się postarzał...
      • kaz_nodzieja Re: Azja Express 09.09.16, 09:45
        Dla Ciebie zaś na pewno czas stanął w miejscu.
        • zlotonaiwnych Re: Azja Express 10.09.16, 17:41
          Nie. Nie stanął. Jednakże wyglądam nieco lepiej od Salety wink No cóż, nie oberwalam tyle razy po ryjku co on, można się było spodziewać, ale szkoda chłopa.....
    • margotka28 Re: Azja Express 10.09.16, 15:44
      taki big brother w wersji zagranicznej. rozrywka dla mas.
    • zlotonaiwnych Re: Azja Express 15.09.16, 06:59
      Saleta odpadł...
      • mid.week Re: Azja Express 15.09.16, 07:20
        Szkoda. Tylko on zachowywał się tak jakby pojechał tam po przygodę. Miał totalnie wywalone na cała rywalizację, pęd, pośpiech.
        Mina Pascala po przegraniu konkursu kulinarnego - bezcenna smile
    • fornitta69 Re: Azja Express 22.09.16, 09:43
      Obejrzałam wczoraj pierwszy raz.
      Lisica ok,za to jej towarzysz potwornie irytujący. Pascal jakiejś furii dostał,nieznosze takiego zachowania a juz zwłaszcza u facetów. Włodarczyk ma fajna ta kolezanke w parze. Rozenek mnie zdziwila- slodka jest wink Laska Wojewódzkiego antypatyczna.
      Ale z tym rzucaniem jajkami... nieuważnie oglądałam ale zdawalo mi sie,ze Pascal sam jej powiedzal ze może w niego rzucać (chociaż wczesniej sie wszyscy uczestnicy umówili,ze tego nie będą robic). A wszyscy mieli do niej pretensje,ze gra nie fair. To jak to bylo? Ktoras patrzyla i wie?
      • karme-lowa Re: Azja Express 22.09.16, 09:49
        A która jest laską Wojewódzkiego?
        • fornitta69 Re: Azja Express 22.09.16, 09:51
          Renata Kaczoruk-taka dluuuga i chuda,w parze z mala blondynka.
        • saszanasza Re: Azja Express 22.09.16, 10:00
          karme-lowa napisała:

> A która jest laską Wojewódzkiego?

to ta co się "wyłamała" i jajkami rzucała w przeciwnika, chociaż wszyscy wspólnie ustalili, że w tej konkurencji robić tego nie będąuncertain
        • fifiriffi Re: Azja Express 22.09.16, 10:42
          karme-lowa napisała:

> A która jest laską Wojewódzkiego?

żeby tylko "laską"? wink
          wczoraj gdzieś mi mignęło,że żoną wink
          chyba ta szatynka?
      • paszewa Re: Azja Express 22.09.16, 10:41
        no właśnie sam powiedział Renacie żeby w niego rzucała z czałych sił, a potem jak spełniła jego "zyczenia" to się obraził i nie podał ręki. Swoją drogą zrobiła nieładnie mimo wszystko, bo skoro on nie miał zamiaru zrzucić ten blondynki to po co miała jeszcze rzucać?
        • karme-lowa Re: Azja Express 22.09.16, 11:42
          Dziękuję. Nie wiedziałam kto to jest. Akcja z jajcami bardzo niefajna.
        • fornitta69 Re: Azja Express 22.09.16, 11:45
          Tez tak zrozumiałam,ze sam tak powiedzial a potem obraza majestatu wink A dziewczyna/zona Wojewódzkiego nie dość,ze niesympatyczna to i malo lotna sie wydaje...zaczynam wierzyć,ze jest jego "przykrywka" tongue_out
          • onewoman Re: Azja Express 22.09.16, 12:09
            Podziwiam, że dajecie radę to oglądać.
            Podchodziłam trzeci raz i nie dałam rady uncertain
          • paszewa Re: Azja Express 22.09.16, 12:10
            ja podziwiam partnerkę Renaty. Sposób w jaki ona mówi podnosi we mnie cisnienie krwi. Już wolalabym kogoś spontanicznie histeryzującego, niż mówienie przyciszonym tonem i w taki sposób intonujący wyrazy. Jak ona mówi do tej blondynki to widzę że tamta ma wyraz twarzy mówiący "raz, dwa, trzy, cztery... wdech, wydech, spokój tylko może mnie uratować". Bo ja czuję że zepchnęłabym ją z urwiska i byłoby to w afekcie.
            • konsta-is-me Re: Azja Express 22.09.16, 12:22
              Ha, dokładnie.
              Jakos bardzo antypatyczny typ.
            • oqoq74 Re: Azja Express 22.09.16, 12:26
              Faktycznie sprawia wrażenie strasznie antypatycznej. Pytanie na ile to kreacja na potrzeby programu, montaż, na ile faktyczne zachowanie. Chyba ma szczęście, że trafiła na dziewczynę, która potrafi znieść jej zachowanie i jest dyplomatką.
              • nolus Re: Azja Express 20.10.16, 00:53
                To raczej taka osobowość, nie widzę tutaj większej ingerencji ze strony scenarzystów czy producentów w tworzeniu/kreowaniu kogoś na czarny charakter. Renia po prostu jest takim gotowym produktem i nie trzeba jej mocno pomagać, jest antypatyczna sama w sobie.Panna jest bezczelna i pełna samonapędzającej się, złej energii. Parę wskazówek zza kamery, jak jeszcze "dolać oliwy do ognia" i już mamy negatywną bohaterkę nr 1.A w pary zostali podobierani idealnie - partnerzy mają się uzupełniać, dlatego koleżanka Renulki jest wcielonym aniołem tongue_out
                • klamkas Re: Azja Express 20.10.16, 01:07
                  Nie wierzę w to co czytam i że ktoś może tak pisać i w to wierzyć...
            • beata985 Re: Azja Express 22.09.16, 14:56
              paszewa napisał(a):

> ja podziwiam partnerkę Renaty. Sposób w jaki ona mówi podnosi we mnie cisnienie
              > krwi. ....". Bo ja czuję że zepchnęłabym ją z urwiska i
              > byłoby to w afekcie.

o, dokładnie...na miejscu jej partnerki zrobiłabym wszystko aby odpadła w najbliższym odcinku......
              • bergamotka77 Re: Azja Express 22.09.16, 17:42
                U mnie one obie podnosza cisnienie krwi obie bym zepchnął ze skały bo są niesamowicie zmanierowane i pretensjonalne. Ich dialogi sa pelne ukrytej agresji i przekonania o własnej wyższości. Dramat smile
                • bergamotka77 Re: Azja Express 22.09.16, 17:49
                  Hehe DlugaDluga dobre big_grin To tak a propos mojej wypowiedzi na którą sie oburzalyscie, ze kobiety zbyt wysokie niefajnie wyglądają - taka nieproporcjonalnie dluga jest wlasnie ta Renata. Twarz dziecka, ciało koszykarza i antypatyczny sposób bycia starej baby.
                • mozambique Re: Azja Express 23.09.16, 10:57
                  bergamotka jest facetem ???????????????
          • moadek Re: Azja Express 22.09.16, 12:26
            ten fragment ogladałam, wiecej nie wytrzymałam, Pascal wogóle nie atakował ( nie machał tym worem ), po prostu przyjmowal biernie uderzenia tej małej blondynki, słusznie stwierdził , tak myśle, ze zabawa jest niefajna, i jako wyższy pewnie o pół metra i facet nie bedzie walczył , więc rzucanie dodatkowo w niego jajkami przez tą długą, bardzo źle o niej świadczy, nie słyszałam by jej pozwolił, ale nawet jeżeli gdy zobaczyla ,ze wogóle nie walczy, to nie trzeba być specjalnie bystrym i wspaniałomyślnym żeby sobie darować rzucanie, chyba ze reżyser jej kazał , a gaża przyjemna więc trzeba sluchać, no a cel osiagnięty bo gadamy i program budzi kontrowersje
            • fornitta69 Re: Azja Express 22.09.16, 12:46
              Mnie się jeszcze nie podobalo jak Jemiol (partner Hanny Lis) okladal tym workiem dziewczynę Wojewódzkiego. Po glowie ja pare razy walnal- to jakos nie przystoi mezczyznie uncertain i jeszcze wulgarne żarty ze go tylek boli i ze przegral bo ma jadra- żenujące to bylo.
              • karme-lowa Re: Azja Express 22.09.16, 12:53
                A Pascal o tym rzucaniu jajkami, nie mówił sarkastycznie?
              • noemi29 Re: Azja Express 22.09.16, 12:57
                Bo to mężczyzna nie jest, tylko ciota jakaś.
                • beverlyja90210 Re: Azja Express 22.09.16, 14:40
                  smile
            • mid.week Re: Azja Express 22.09.16, 13:01
              Pascal bardzo ładnie się zachował, ale faktycznie krzyknął do długiej "Renia rzucaj we mnie mocno" czy coś takiego. Ale takim jakimś tonem... ja to odebrałam jako manifestację "nie bedę bił kobiety i chce już spaść". Długa zaczeła rzucać a jej koleżanka krzyczeć żeby nie rzucała. Mina Pascala sugerowała że się raczej nie spodziewał przejścia od okrzyków do czynów. Długa nawalała jajkami dalej. Reszta zaczeła protestować, że była umowa. Długa dalej strzelała jajami... Dziwnie to wyszło.
    • fornitta69 Re: Azja Express 28.09.16, 23:11
      Majdany odpadly sad A myślałam,ze konflikt Rozenek-Kaczoruk będzie atrakcja programu...
      Epizod z Hanna Lis straaasznie naciągany. Juz widzę jak inteligentna babka narazalaby tak głupio swoje zdrowie- to wg mnie byl pic na wode totalny z tym jej sercem. Szkoda,ze nie odpadl Pascal. A Kaczoruk/Wojewodzka dostala role tępej wredoty,ja bym sie chyba za żadne pieniadze nie zgodzila grać takiej osoby,wiec podejrzewam,ze ona może wcale nie gra wink
      A jak Wasze wrażenia?
      • lady_mary Re: Azja Express 28.09.16, 23:16
        Smutno będzie bez Lady Rozenek i Radzia, nie wiem czy będę dalej oglądać.
        Hania tak zachorowała, że cały czas stała smile i rzucać k..wami też miała siłę, chociaż ledwo oddychala..
      • leanne_paul_piper Re: Azja Express 28.09.16, 23:22
        Rozenkowa działała mi wybitnie na nerwy, więc się cieszę, że ich już nie ma. Niby taka chojraczka, a jak przychodzi co do czego, to nic nie potrafi zrobić, ani pisklaka zjeść ani nawet wejść po schodach. Jak to mówi znane porzekadło große Klappe und nichts dahinter.

Natomiast bardzo lubię Izę i Leszka, to jest taka super para z dobrą energią, że życzę im wszystkiego najlepszego. W życiu bym nie pomyślała wcześniej, że Izka jest taka fajna.
      • mid.week Re: Azja Express 28.09.16, 23:24
        Ja nie wierzę że można tyle czasu grać kogokolwiek. Szczególnie w sytuacji presji czasu, rywalizacji, przygody. Można tendencyjnie montować i omijać pozytywne zachowania ale to nie znaczy że negatywne są wymyślone.
        Strasznie mi żal Majdanorozenkow, byli najbardziej zeswirowani wink
        • bergamotka77 Re: Azja Express 28.09.16, 23:29
          Mi też ich żal - bardzo fajna jest Rozenkowa i mamy wiele wspólnych cech smile Izka okropna histeryczka i nie ma jaj - już wolę tego Stanka to świetny i męski facet choć gej. Kaczorek to sucz jakich mało. Jest uczulona na takie słodkie pozornie niewinne istoty, które z uśmiechem wbija Ci nóż w serce...
      • beata985 Re: Azja Express 28.09.16, 23:26
        fornitta69 napisała:

> Majdany odpadly sad A myślałam,ze konflikt Rozenek-Kaczoruk będzie atrakcja prog
        > ramu...
        oj tak...
        powiedzcie co się wydarzyło na początku , bo skiepsciłam sprawę....uncertain
        • fornitta69 Re: Azja Express 28.09.16, 23:29
          Ale kiedy na poczatku? wink
          • beata985 Re: Azja Express 29.09.16, 08:12
            fornitta69 napisała:

> Ale kiedy na poczatku? wink

no wczoraj, do pierwszej przerwy reklamowej....z tego co piszą dziewczyny to zarejestrowałam wszystko ale czogoś mi tam brakło...nic, mozę wrzucą coś do sieci...
      • gama2003 Re: Azja Express 28.09.16, 23:33
        Oglądałam dziś jednym okiem i z przerwami.
        Co to było z kolejnym numerem Renulki, podebrała komuś transport ?
        I co z Lisową, co jej się stało ? Z sercem coś ?
        To jak wlazła na te schody w upale, ja na sam widok miałam zadyszkę.
        Majdanów szkoda, mówcie co chcecie, ale polubiłam ich w tym programie. Gośka lepiej wypadła niż jako lady i perfekcyjna.
        Partnerka Kaczoruk powinna dostać medal za opanowanie - sycząca komendy Renulka żenująca.
        Będzie śmiesznie jak po programie karierę zrobi niziutki ocean cierpliwości a pani modelka niestety nie....
        • mid.week Re: Azja Express 28.09.16, 23:37
          Pani modelka nie moze robić kariery bo ja przytłacza nadmiar kasy. Także dobrze się składa wink

Darła się do kierowcy ciężarówki żeby nie zabierał Majdanorozenkow, a na pace było full miejsca.
        • fornitta69 Re: Azja Express 28.09.16, 23:45
          A jeszcze Renulka umowila sie z Wlodarczyk i jej koleżanka,ze lapia razem stopa-Renulka machala a reszta pilnowala plecaków. Jak sie zatrzymal samochod to najpierw wygladalo tak jakby Renata nim zamierzala jechac sama,nawet bez tej swojej dziewczyny z pary wink I gdyby nie ta jej niska blondynka to wystawilaby Wlodarczyk do wiatru, no ale mala zainterweniowala. Niezbyt gramotnie to opisalam ale inaczej nie umiem,sorry
        • fornitta69 Re: Azja Express 28.09.16, 23:48
          Lisowa na schody nie wchodzila bo miała immunitet. A wczesniej rzekomo o malo nie zeszla na serce od skakania przez bambusy ;D
          • bergamotka77 Re: Azja Express 28.09.16, 23:54
            Lisowa wygląda jak śmierć na chorągwi, Rozenek to przy niej miss smile Też polubiłam Majdanow fajni są i mają zasady, widać że wartościowi ludzie i ja będę ich bronić.
          • gama2003 Re: Azja Express 29.09.16, 00:00
            Aaaa, no widzicie smile , trzeba oglądać całość, żeby kumać kto i co. Choroba serca i biegi w upale trochę mi się kłócą. No, ale może to dolegliwość wybiórcza wink.

Renulka jednak wymiata. Aż się zastanawiam czy to możliwe, że ona taka z natury koleżeńska, czy też na potrzeby programu oskarową rolę nam tu przed oczami odgrywa ?
    • lidek0 Re: Azja Express 29.09.16, 06:56
      Żenada, nie wiem jak można to w ogóle oglądać. Zabawa bogatych kosztem biednych. 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka