cosmetic.wipes 08.10.16, 22:07 mi się jutro wyprowadza z chaupy. Cieszyć się czy płakać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beata985 Re: Dziecko 08.10.16, 22:08 popłacz a później rozkoszuj się wolnością.... Odpowiedz Link Zgłoś
amoreska Re: Dziecko 08.10.16, 22:13 Moje się wyprowadziło tydzień temu... Ani się cieszyć , ani płakać. Przyjąć do wiadomości. I pomóc w razie potrzeby. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Dziecko 08.10.16, 22:18 Przyjęłam, jestem do dyspozycji w razie czego, acz się nie narzucam. Ale walczy we mnie serce (płakać, bo to mój synuś maleńki) i rozum (cieszyć się, bo facet ogarnięty, samodzielny i na pewno da radę). Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Dziecko 08.10.16, 22:37 No to popłacz nad tym jaki rozgarnięty i samodzielny jest Gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
aya-breya Re: Dziecko 08.10.16, 22:16 Nie ma że albo albo. Jest i radość i żal. I pustka. Wyprowadziła mi się już czwórka. Każde zabrało swojego kota. Zostały cztery wolne pokoje. Puste szafy, zapasy jedzenia znikają wolniej. Ale madal ciężko mi ugotować mniej jedzenia, w sklepie do wózka ładuję ich ulubione smakołyki i po chwili odkładam bo mi się przypomina, że teraz sobie sami kupują ; ) Ale odwiedzają, będą też święta no i maluchy zostały Tylko chyba wypadałoby się dokocić : Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Dziecko 08.10.16, 22:22 Jak ci się najmłodsze wyprowadzi będzie gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Dziecko 08.10.16, 23:52 andaba napisała: > Jak ci się najmłodsze wyprowadzi będzie gorzej. On the contrary - jak juz i Najmlodszy polecial sobie w swiat na studia, wreszcie poczulismy sie znow mlodzi Ale mysmy zawsze wiedzieli, ze sie wszyscy troje w koncu wyniosa choc dosc dlugo obawialismy sie, ze Sredni zostanie z name na zawsze. Szczesliwie nie ma takiej koniecznosci Cudownie jest byc empty-nesters, prawdziwa wolnosc odczuwa sie dopiero gdy sie jej tyle lat nie mialo Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: Dziecko 08.10.16, 23:48 Brutalnie to zabrzmi, ale myślałam, źe jestes młodsza Ciesz się, jeśli potrafisz. Z własnego doświadczenia wiem, źe to nie takie proste. Najpierw się czeka na to, niby człowiek jest gotowy i nawet myśli, źe to będzie zmiana na lepsze. A jak przyjdzie co do czego, to okazuje się, że nieodwracalnośw tego wydarzenia przeraża Odpowiedz Link Zgłoś
karme-lowa Re: Dziecko 08.10.16, 23:51 lady-z-gaga napisała: > Brutalnie to zabrzmi, ale myślałam, źe jestes młodsza Lady, a pamiętasz jak się dziwiłam, że masz tyle lat ile masz? Cosmetics, ciesz się że masz fajnego syna Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka Re: Dziecko 09.10.16, 09:36 jest taka piosenka Jacka LEcha "troche dobrze, troche zle" pasuje w sumie do wiekszosci zyciowych zdarzen ps gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
verdana Re: Dziecko 09.10.16, 13:32 Dziecko pół biedy. Z kotem - fatalnie. Na moje szczęście kot zażądał powrotu. Odpowiedz Link Zgłoś