rybik0-0
23.10.16, 22:32
Jak wam się podobał materiał o proteście kobiet w Wiadomościach TVPiS ? Ja jestem zażenowana tym, że kobiety po raz kolejny dały Wiadomościom gotowy materiał aby przedstawić protest w jak najgorszym świetle. Wystarczyło tylko wyciąć i zmontować. Znowu obraźliwe hasła, zmalowane jak idiotki dziewczyny, jąkający się protestujący, którzy sami nie wiedzą po co przyszli i na koniec perełka w postaci wywiadu z panią P. Czytając ten wywiad byłam pewna ,że wykorzystają go w Wiadomościach.Toż to był miód na ich serce, z nieba im spadł ten wywiad. Można było pięknie pokazać jak lekki stosunek mają kobiety do aborcji, i jeśli się jej nie zakaże to będą się jak p. Przybysz skrobać z uśmiechem na ustach z powodu za małego mieszkania., traktując dzień aborcji niemal jak jak jeden z najwspanialszych w życiu. I co innego było gdyby tylko to powiedzieli, sugerowali, to może by ktoś w Pisowskie bajki nie uwierzył, ale oni pokazali wywiad, zacytowali panią z imienia i nazwiska. No to teraz każdy już wie, że to prawda a nie manipulacja. Pięknie się pani P. przysłużyła kobietom, nie ma co. Tak ja wiem, że ematka Wiadomości nie ogląda, ale inni oglądają i wyrabiają sobie opinie. A tu głupie kobiety po raz kolejny zadbały o to , aby Pisowi dostarczyć jak najlepszy materiał żeby zmieszać z błotem protestujące kobiety.