Dodaj do ulubionych

Jak jego poderwac?

29.10.16, 17:01
On lat 35,kawaler,mieszkający dwa bloki dalej ode mnie.Znam go 30 lat,razem chodzilismy do podstawowki,on rok wyzej.
Z jego bratem chodzilam do klasy - nie mam z nim kontaktu,gdzies wyjechal.
Z jego mama mialam dobry kontakt,ot takie sasiedzkie pogaduszki-tez gdzies wyjechala.

Chcialabym go poznac,zaczepic,pogadac,umowic sie,spotkac ale nie wiem jak (z natury jestem wstydliwa)?Nasze spotkania to mijanie sie,ja idę w stronę centrum miasta,on-wraca.

Pomóżcie.
Jak poderwac takiego 35letniego faceta?
Obserwuj wątek
    • aqua48 Re: Jak jego poderwac? 29.10.16, 17:17
      To proste. Zorganizuj spotkanie klasowe po latach i zaczep go (nie jego) na ulicy prosząc o kontakt do brata. Jeśli będzie zainteresowany to poprosi o Twój numer telefonu, jeśli nie to daj sobie spokój.
    • paniszelka Re: Jak jego poderwac? 29.10.16, 17:30
      Nie da rady,spotkania klasowego na pewno nie bedzie.
      Nie mam jego nr tel.,na fb go nie ma.
      Znamy sie tylko z widzenia/
      • isanek Re: Jak jego poderwac? 29.10.16, 17:35
        Spotkania klasowego nie musisz organizować, ale pretekst do zagadnięcia- przedni.
      • aankaa Re: Jak jego poderwac? 29.10.16, 18:11
        jak go nie ma na fb to nie istnieje tongue_out
      • dziennik-niecodziennik Re: Jak jego poderwac? 29.10.16, 19:45
        To powiedz mu na ulicy 'czesc, ty jestes bratem xxx? Co u niego slychac, podobno wyjechal?'
        I dalej juz pojdzie.
    • e-kasia27 Re: Jak jego poderwac? 29.10.16, 17:33
      Przepraszam, pan to chyba jest bratem X. Chodziłam z nim do jednej klasy. Wyjechał gdzieś, bo go tu nigdy nie widuję? kiedyś często rozmawiałam z waszą mamą, co u niej?
    • paniszelka Re: Jak jego poderwac? 29.10.16, 17:41
      wstydliwa jestem na zaczepianie.
      Moze mu telegram wysle poczta polska z moim nr tel.?
      • wuika Re: Jak jego poderwac? 29.10.16, 17:48
        Anonim mu wyślij, podrzuć do skrzynki list z serduszkami.

Kurna, przedszkole suspicious
        • hallbera.jarlakappi Re: Jak jego poderwac? 29.10.16, 17:56
          muminkistopciestopwidzastopmuminkistopciestopsledzastopmuminkistopciestopznajdastopzabijastopistopzjedzastop 111-222-333-444
      • hallbera.jarlakappi Re: Jak jego poderwac? 29.10.16, 17:49
        ojp big_grinbig_grinbig_grin
      • wilowka Re: Jak jego poderwac? 29.10.16, 19:47
        Zamiast normalnie zagadać, nie wiem o hydraulika na osiedlu spytać, o mamę jak CI e-kasia radzi, to chcesz robić podchody rodem z filmu sensacyjnego?
        Masz zadatki na stalkerkę wink
      • zla.m Re: Jak jego poderwac? 29.10.16, 20:21
        W każdym razie próbuj oczarować wyglądem, a nie intelektem.
        • na_pustyni Re: Jak jego poderwac? 29.10.16, 20:24
          big_grin
        • hallbera.jarlakappi Re: Jak jego poderwac? 29.10.16, 20:46
          big_grinbig_grinbig_grin
      • daszutka Re: Jak jego poderwac? 29.10.16, 20:30
        Telegramów już chyba z 10 lat nie ma tongue_out
        • zuleyka.z.talgaru Re: Jak jego poderwac? 29.10.16, 21:14
          Może wysłać telegram z okazji ślubu big_grin big_grin big_grin big_grin big_grin
          • hallbera.jarlakappi Re: Jak jego poderwac? 29.10.16, 21:18
            zaręczyn big_grin
            • mid.week Re: Jak jego poderwac? 29.10.16, 21:53
              To jest bardzo dobry pomysł! W TV pary się na własnym ślubie spotykają i to działa. Oni mają wieksze szanse bo już się mijają na ulicy!
      • taki-sobie-nick No to ani chybi musisz zgubić chusteczkę jedwabną 29.10.16, 22:28
        Chociaż nie, wróć. Nie żyjecie w czasach society, gdzie można było się dowiedzieć, do kogo należy chusteczka. Noś jakąś charakterystyczną apaszkę i jak już ją będą (apaszkę) znali wszyscy sąsiedzi, to ją zgub.

Ale koniecznie u stóp owego osobnika, inaczej który sąsiad albo gość sąsiada ukradnie apaszkę i jeszcze apaszkę stracisz.
    • hallbera.jarlakappi Re: Jak jego poderwac? 29.10.16, 17:52
      Skoro facet zna cie 30 lat i nigdy nie probowal podrywac to znaczy ze nie jest zainteresowany .
      • paniszelka Re: Jak jego poderwac? 29.10.16, 17:57
        My nigdy nawet nie rozmawialismy,nie byl okazji.
        Tylko z widzenia sie znamy.
        Nigdy go tez nie widzialam z zadna dziewczyna.
        • aankaa Re: Jak jego poderwac? 29.10.16, 18:10
          może kocha inaczej ?
        • aqua48 Re: Jak jego poderwac? 29.10.16, 18:23
          paniszelka napisał(a):

> Tylko z widzenia sie znamy.
          > Nigdy go tez nie widzialam z zadna dziewczyna.

No to proste - włóż szpilki i wąską spódniczkę mini, jak będziesz przechodzić obok czy naprzeciwko niego udaj że się potykasz, przewróć i jęcząc cichutko złap za kostkę. Jeśli podejdzie i zapyta czy nic Ci nie jest poproś aby Cię podprowadził do najbliższej kawiarni bo się zdenerwowałaś. Jeśli tylko spojrzy i splunie daj sobie spokój.
          • zuleyka.z.talgaru Re: Jak jego poderwac? 29.10.16, 18:36
            Mini? Czemu tak wulgarnie. Lepiej romantyczną jakąs kiecke smile
            • fionka884 Re: Jak jego poderwac? 29.10.16, 18:44
              i we wianku na głowie.
              • zuleyka.z.talgaru Re: Jak jego poderwac? 29.10.16, 18:55
                Lepsze niż mini i szpilki.
                • isanek Re: Jak jego poderwac? 29.10.16, 18:56
                  szczególnie przy takiej pogodzie smile
                  • mid.week Re: Jak jego poderwac? 29.10.16, 19:03
                    no jak bedziemy ja ubierac do pogody to skończy w kaloszach i sztormiaku...
                    • zuleyka.z.talgaru Re: Jak jego poderwac? 29.10.16, 19:20
                      O właśnie. Kalosze, sukienusia, płaszczyk i parasolka...i walące się w kałużę książki (no musi się poświęcić)...sam romantyzm!!! smile byleby tylko nie przeklnęła jak jej te książki będą upadać... smile
                    • beata985 Re: Jak jego poderwac? 29.10.16, 19:34
                      Przynajmniej nie będzie żal zniszczonej sukienusi jak nic z przewrotki nie wyjdzie...wink
              • sanrio Re: Jak jego poderwac? 30.10.16, 12:31
                myślę, że zielony badylek by się też przydał, w zestawie z barankiem i motylkiem
        • yaguarete Re: Jak jego poderwac? 29.10.16, 21:08
          paniszelka napisał(a):

> My nigdy nawet nie rozmawialismy,nie byl okazji.
          > Tylko z widzenia sie znamy.
          > Nigdy go tez nie widzialam z zadna dziewczyna.

Gej jak nic, szkoda czasu Twojego wink
    • fionka884 Re: Jak jego poderwac? 29.10.16, 18:25
      mieszka dwa bloki dalej?
      zajdź pożyczyć szklankę cukru.
      • aqua48 Re: Jak jego poderwac? 29.10.16, 18:36
        fionka884 napisał(a):

> mieszka dwa bloki dalej?
        > zajdź pożyczyć szklankę cukru.

Lepiej niech poprosi o wkręcenie żarówki bo jakoś tak zapomniała w którą stronę to się robi..
        • fionka884 Re: Jak jego poderwac? 29.10.16, 18:42
          oo,masz rację, to bardziej inteligentne i przede wszystkim takie naturalne....
        • aankaa Re: Jak jego poderwac? 29.10.16, 20:03
          albo o naprawienie cieknącego kranu/pomoc w malowaniu ścian
    • antyideal Re: Jak jego poderwac? 29.10.16, 18:34
      Hm, ale jego co poderwać?
      • twarz2 Re: Jak jego poderwac? 29.10.16, 18:42
        Jak jego samolot poderwać do lotu?
      • zla.m Re: Jak jego poderwac? 29.10.16, 19:46
        antyideal napisała:

> Hm, ale jego co poderwać?

Mam pewną teorię, o co chodzi wink
    • kkalipso Re: Jak jego poderwac? 29.10.16, 18:57
      Więc jak będzie następnym razem tak wracał to upuść mu pod nogi no nie wiem książki, torbę, rękawiczki jeśli dobry z niego koleś to pomoże zebrać...zagadaj wtedy o czymkolwiek,bracie/szkole, że pamiętasz go z dzieciństwa. Jeśli zainteresowany to może się uda na kawę zaprosić. Zresztą filmów nie oglądasz stary trik.
      • gaga-sie Re: Jak jego poderwac? 29.10.16, 22:18
        Parę kilogramów kartofli niech wysypie niby niechcący, albo cebuli. Będą dłużej zbierać.
        • hallbera.jarlakappi Re: Jak jego poderwac? 29.10.16, 22:23
          jabłek big_grin i niech jedno zmysłowo ugryzie
          • daisy Re: Jak jego poderwac? 29.10.16, 22:34
            Fuj, takie ubłocone. Może się chłopak zbrzydzić.
          • bazia8 Re: Jak jego poderwac? 29.10.16, 22:35
            chyba wczoraj słuchałam jakiegoś skeczu o wysypujących się ziemniakach, facetowi wysypały się na drogę ziemniaki z malucha, a po chwili wokół niego zebrali się rolnicy, którzy masowo wysypywali z przyczep swoje ziemniaki na ulicę i mówili do niego "wodzu"
            • kfugktru23 Re: Jak jego poderwac? 29.10.16, 22:38
              Leża. Kwicza.
          • gaga-sie Re: Jak jego poderwac? 29.10.16, 22:39
            Jabłko jest banalne. Jakby cebulę ugryzła, to na pewno zwróciłby na nią uwagę.
            • sanrio Re: Jak jego poderwac? 30.10.16, 12:33
              a ziemniaka? Pójdźmy dalej - brukiew
        • kkalipso Re: Jak jego poderwac? 29.10.16, 22:40
          Jak dobry chłopak to pomoże.
    • mid.week Re: Jak jego poderwac? 29.10.16, 19:21
      Po pierwsze musisz być tajemnicza i intrygująca. Jest na to wiele sposobów ale myslę ze do kogoś nieśmiałego najlepiej pasuje tajemnicze przemykanie pod ściana bloku. Tylko zachowaj przy tym zmysłowość ruchów. Jak już odwórci łeb żeby sprawdzić co to za kocica mknie w cieniu kamienicy rzuć mu powłóczyste spojrzenie. Odchodząc sprawdź czy za toba patrzy! I tak kilka razy. Jak już facet będzie zaintrygowany i odprowadzi cię wzrokiem do winkla możesz przejśc do dzialania. Ubierz się w kalepusz z woalką, popsikaj feromonami i mijając go rzuć namiętnym głosem Kaliny Jędrusik "czy wie Pan proszę Pana, że Sląsk Wrocław wygrał 3-0 z Górnikiem Łęczną...?" Czy potwierdzi czy zaprzeczy już go masz i pytasz dalej : "a czy chciałby Pan ze mną powtórzyć sukces Sląska?". Tylko pamiętaj: głos Kaliny Jędrusik!!!
      • zuleyka.z.talgaru Re: Jak jego poderwac? 29.10.16, 19:25
        Aaaahaha big_grin popłakałam się smile)

BTW. Teraz w Teatrze Nowym w Poznaniu jest spektakl "Kalina" smile polecam!
        • szalona-matematyczka Re: Jak jego poderwac? 29.10.16, 20:05
          To jak sie boisz jego zaczepic to sprobuj przez jego mame. Musisz zaaranzowac "przypadkowe" spotkania z jego mama, czyli chodzic do tebo samego warzywniaka, wsiadac do tego samego autobusu, chodzic z nia na msze (jesli chodzi). Uwaga: by zyskac wzgledy jego mamy ubieraj sie skromnie, przy zakupach w warzywniaku napomnij, ze uwielbiasz gotowac, prasowac, na spotkaniu na mszy napomnij, ze jestes wierzaca, z dobrego domu i seks bedzie dopiero po slubie i ze (koniecznie to powiedz!) chcesz miec dzieci. Mow jej wszystko co jej sie spodoba, jesli kocha PiS to rob zalobe smolenska, jesli to kryptokomunistka to chwal Kwasniewskiego, jesli ateistka biegaj z gazeta "Nie" a jesli dewota biegaj z Biblia. Po paru takich "przypadkowych" spotkaniach wyznaj jej, ze zakochalas sie miloscia czysta w jej synu i (powtorz to koniecznie!) chcesz miec dzieci. Kobieta wysle go do ciebie,nawet gdyby on nie chcial. Ona Ci pomoze jak go zdobyc (a jak nie bedzie chcial to go zmusi, haha...) Pomysl logicznie: ona ma syna starego kawalera a tu taka dziewczyna spadla jej z nieba i jeszcze chce wnuki (starsze panie czesto chca wnuki).
          • paniszelka Re: Jak jego poderwac? 29.10.16, 20:08
            z matka jego -brak kontaktu.
            • szalona-matematyczka Re: Jak jego poderwac? 29.10.16, 21:23
              Ale o to chodzi by ten konakt z matka nawiazac! Skoro boisz sie bezposrednio z nim, to przez mamusie, ktora na pewno jest zainteresowana tym, by prawie 40-letni truten-stary kawaler w koncu "ulozyl sobie zycie". I do tego te wnuki...
            • panterarei Re: Jak jego poderwac? 29.10.16, 23:27
              Matka znikła, brat też.. Nie boisz się, że facet jest psychol? Brata zabił, porabal i trzyma w wersalce, a matka zmarła pół roku temu i dalej na kanapie siedzi i się rozkłada, a listonosz rentę przynosi..
          • aankaa Re: Jak jego poderwac? 29.10.16, 20:08
            a gdzie wyczytałaś, że pan jest starym kawalerem ?
            paniszelka napisała tylko, że nie widziała go z inną dziewczyną (no, w ich wieku to raczej napisałabym "kobietą")
            • aankaa Re: Jak jego poderwac? 29.10.16, 20:16
              ups, w poście startowym było <wstyd>
      • mamakasienki1 Re: Jak jego poderwac? 29.10.16, 20:56
        cudny plan wink jeszcze płaczę ze śmiechu, mąż tylko zajrzał czy aby dobrze się czuję
        • mid.week Re: Jak jego poderwac? 29.10.16, 21:07
          O to może pomożesz i zwalidujesz moją metodę ma męzu? ze względu na zażyłość możesz pominąć etap skradania wink
      • gaga-sie Re: Jak jego poderwac? 29.10.16, 22:14
        big_grin
      • black_halo Re: Jak jego poderwac? 30.10.16, 11:02
        > Ubierz się w kalepusz z woalką, popsikaj feromonami i mijając go rzuć namiętnym
        > głosem Kaliny Jędrusik "czy wie Pan proszę Pana, że Sląsk Wrocław wygrał 3-0 z
        > Górnikiem Łęczną...?" Czy potwierdzi czy zaprzeczy już go masz i pytasz dalej
        > : "a czy chciałby Pan ze mną powtórzyć sukces Sląska?". Tylko pamiętaj: głos Ka
        > liny Jędrusik!!!

Zaluje, ze forum nie ma przycisku "lubie to".

Podkradne do sygnaturki chyba.
    • kfugktru23 Re: Jak jego poderwac? 29.10.16, 20:16
      Po pierwsze - poszukaj wspólnych znajomych. To nie powinno być trudne. Po drugie - musisz zwiększyć swoją mobilność towarzyską - odnowienie znajomości z jego: siostrą, prababcią, babcią, matką, kuzynką, koleżanką bardzo wskazane. Po trzecie - dowiedz się gdzie pracuje. Po czwarte - jesteśmy wzrokowcami - mini, szpila i mini to minimum. Po piąte - bądź cierpliwa. Facet nie ma przełącznika na seks. Na początek musi być jakieś neutralne spotkanie na dobry początek. Potem powinno to się powoli rozkręcać. Jeśli zaczniesz z kopyta to facet nie wie czy chcesz jego czy jego nerki.
      • gat45 Re: Jak jego poderwac? 30.10.16, 14:43
        kfugktru23 napisał:

> Po pierwsze - poszukaj wspólnych znajomych. To nie powinno być trudne. Po drugi
        > e - musisz zwiększyć swoją mobilność towarzyską - odnowienie znajomości z jego:
        > siostrą, prababcią, babcią, matką, kuzynką, koleżanką bardzo wskazane. Po trze
        > cie - dowiedz się gdzie pracuje. [...]

Tiaaaaa.
        A potem facet napisze best seller pt "Osaczony". I będzie miał dług wdzięczności, czyli po sprzedanym milionowym egzemplarzu powinno być z górki.
    • asmarabis Re: Jak jego poderwac? 29.10.16, 20:30
      Pogubilam sie, ty nie mieszkasz juz w Szwajcarii????
      Jesli tak to poderwij go na bogaczke z Zachodu, skoro ma niemal 40 lat i mieszka u mamusi to na pewno mu to zaimponuje, tylko co ci po takm facecie, bedziesz go utrzymywac?
      • hallbera.jarlakappi Re: Jak jego poderwac? 29.10.16, 20:54
        może ma wielkiego i młóci jak Wicia Kargul big_grin
      • paniszelka Re: Jak jego poderwac? 29.10.16, 20:58
        mieszkam
        • zuleyka.z.talgaru Re: Jak jego poderwac? 29.10.16, 21:07
          To zostaje Ci podryw online...
        • aankaa Re: Jak jego poderwac? 29.10.16, 22:29
          zaraz, zaraz
          chyba się pogubiłam sad

mieszkasz w Szwajcarii i chcesz poderwać pana, z bratem którego chodziłaś do szkoły ?
          żyjesz w dwóch równoległych światach ? big_grin

"...mieszkający dwa bloki dalej ode mnie.Znam go 30 lat,razem chodzilismy do podstawowki, on rok wyzej. Z jego bratem chodzilam do klasy - nie mam z nim kontaktu,gdzies wyjechal.

Chcialabym go poznac,zaczepic,pogadac,umowic sie,spotkac ale nie wiem jak (z natury jestem wstydliwa)? Nasze spotkania to mijanie sie,ja idę w stronę centrum miasta,on-wraca"
          • kota_marcowa Re: Jak jego poderwac? 29.10.16, 23:29
            Przecież to troll.
            • aankaa Re: Jak jego poderwac? 30.10.16, 00:46
              ale jakie cudne ma problemy big_grin
    • mamakasienki1 Re: Jak jego poderwac? 29.10.16, 20:59
      Z tą mini to byłoby ok, ale lepiej chyba obcisła ołówkowa spódnica powyżej kolana, wysokie kozaczki na szpilce, płaszczyk, ładny makijaż, większość facetów się zainteresuje.
      • przystanek_tramwajowy Re: Jak jego poderwac? 29.10.16, 21:03
        A potam paniszelka otworzy usta, powie coś i czar pryśnie.
        • mid.week Re: Jak jego poderwac? 29.10.16, 21:07
          Napiszmy jej dialogi!
        • wilowka Re: Jak jego poderwac? 29.10.16, 21:10
          Zależy po co otworzy usta... wink
          • przystanek_tramwajowy Re: Jak jego poderwac? 29.10.16, 21:11
            wilowka napisała:

> Zależy po co otworzy usta... wink
            >

Ale tak od razu seks oralny?
            • zuleyka.z.talgaru Re: Jak jego poderwac? 29.10.16, 21:13
              Jak mu sie wywali na krocze to od razu... big_grin
            • mid.week Re: Jak jego poderwac? 29.10.16, 21:15
              Może tak namiętnie wzdychać

https://media.giphy.com/media/t22XfyAwh0Qla/giphy.gif
              • zuleyka.z.talgaru Re: Jak jego poderwac? 29.10.16, 21:18
                big_grin big_grin big_grin big_grin big_grin
      • mamakasienki1 Re: Jak jego poderwac? 29.10.16, 21:16
        Mój mąż jest zachwycony takim ubiorem, panowie w pracy też wink
        • lauren6 Re: Jak jego poderwac? 29.10.16, 21:23
          Ona ma nadwagę od szwajcarskiego żarcia, jak się wbije w ołówkową spodnicę i jakiś się obejrzy to chyba z litości.
          • zuleyka.z.talgaru Re: Jak jego poderwac? 29.10.16, 21:25
            Teraz rzadko się widuje baleron poza teatrem XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD
          • mid.week Re: Jak jego poderwac? 29.10.16, 21:33
            Oj tam panie przy kości też noszą ołówkowe i mogą dobrze wyglądać.
        • wilowka Re: Jak jego poderwac? 29.10.16, 22:28
          Ona by chyba wolała kawalera wink
      • taki-sobie-nick Re: Jak jego poderwac? 29.10.16, 22:30
        mamakasienki1 napisała:

> Z tą mini to byłoby ok, ale lepiej chyba obcisła ołówkowa spódnica powyżej kola
        > na, wysokie kozaczki na szpilce, płaszczyk, ładny makijaż, większość facetów si
        > ę zainteresuje.

Z mojego punktu widzenia: taka inwestycja w jednego faceta? Spódnica ołówkowa, kozaczki, przybory do makijażu...? Jeszcze góra odpowiednia do tej spódnicy?
        • taki-sobie-nick Re: Jak jego poderwac? 29.10.16, 22:30

> Z mojego punktu widzenia: taka inwestycja w jednego faceta? Spódnica ołówkowa,
          > kozaczki, przybory do makijażu...? Jeszcze góra odpowiednia do tej spódnicy?

Bo ja niczego z wymienionych nie mam. tongue_out
    • kota_marcowa Re: Jak jego poderwac? 29.10.16, 21:49
      Cudny wątek big_grin

A do tego troll zmienił spiewkęwink

• alpepe Re: Jak jego poderwac? 29.10.16, 22:15
        nic nie zmieniła, miała już podobne wątki kiedyś, może jako redlink coś tam.
        • aankaa Re: Jak jego poderwac? 29.10.16, 22:25
          redlinkatoja
          • przystanek_tramwajowy Re: Jak jego poderwac? 30.10.16, 10:17
            aankaa napisała:

> redlinkatoja

I jeszcze ostatnio produkuje się jako "kubeczekbezuszka". Nie wiem, czy jej brakuje uszka, ale ogarnięcia życiowego to na 100%. W sumie nie powinnyśmy się z niej wyśmiewać, bo to życiowa kaleka. Co zrobi krok, to się przewraca.

---
            Kazałam dzieciakowi wysiąść, mówiąc, że ze mną jej rodzice nie ustalali, że wraca z nami. Dzieciak przerażony, bo ona sama autobusami jeszcze nie jeździ i jak ona ma teraz wrócić. Powiedziałam jej by zadzwoniła do rodziców i odjechałam (by beatulek).
        • kota_marcowa Re: Jak jego poderwac? 29.10.16, 22:27
          A widzisz, ja się zatrzymałam na etapie jej perypetii z pracodawcami i grubym tyłku z przeżarcia wink
          • aankaa Re: Jak jego poderwac? 30.10.16, 00:54
            no a wątas o intelektualiście albo super towarzyskim ???

forum.gazeta.pl/forum/w,567,160331283,160331283,Jak_sie_zyje_z_inteligentem_.html
            forum.gazeta.pl/forum/w,567,161023972,161023972,Facet_bardzo_towarzyski_a_zwiazek.html
      • fionka884 Re: Jak jego poderwac? 30.10.16, 07:00
        Mysle,,ze w przypadku paniszelki to nie trolling,ona po prostu taka jest.
    • kfugktru23 Re: Jak jego poderwac? 30.10.16, 08:02
      Badania taktyk godowych, prowadzone przez Karla Grammera z Uniwersytetu Wiedeńskiego, pokazały wyraźnie, że pewne kobiece zachowania nieodmiennie wiążą się z okresem jajeczkowania. Panie w okresie płodnym m.in. znacznie bardziej kołyszą biodrami i odsłaniają zdecydowanie więcej ciała niż w okresach pozaowulacyjnych. Cóż prostszego niż wykorzystać to w praktyce i włożyć nieco krótszą spódnicę i szpilki, które wzmagają kołysanie bioder oraz wymuszają napięcie mięśni nóg, nadając im bardziej sprężysty, a co za tym idzie - młodszy wygląd. Ważny jest też śmiech - nie ulotne uśmieszki, ale prawdziwy, pełny, niekontrolowany śmiech odsłaniający zęby i wymuszający zmrużenie oczu, czyli tzw. śmiech Duchennea. Jeśli kobieta jest faktycznie zainteresowana mężczyzną, śmiejąc się, będzie pochylała się ku niemu, potrząsała głową i przeczesywała włosy. Przytrzyma wzrokiem jego spojrzenie tak, by widział jej rozszerzające się źrenice (rozszerzone źrenice wskazują na zachwyt, fascynację, miłość), po czym skromnie spuści wzrok. Chociaż wymienione zachowania są instynktowne i częściowo nieświadome, to panie, którym udało się je opanować, będą miały znacznie szerszy krąg adoratorów. Im więcej adoratorów, tym atrakcyjniejsza staje się samica i tym większe prawdopodobieństwo, że przyciągnie samca o dobrych genach, a także cechach dających szansę na odchowanie zdrowego, dobrze odżywionego potomstwa.
    • kfugktru23 Re: Jak jego poderwac? 30.10.16, 08:28
      weekend.gazeta.pl/weekend/1,152121,20893319,seryjni-monogamisci-na-tropie-idealnych-genow-o-tym-czy-milosc.html#TRwknd
      Badania taktyk godowych, prowadzone przez Karla Grammera z Uniwersytetu Wiedeńskiego, pokazały wyraźnie, że pewne kobiece zachowania nieodmiennie wiążą się z okresem jajeczkowania. Panie w okresie płodnym m.in. znacznie bardziej kołyszą biodrami i odsłaniają zdecydowanie więcej ciała niż w okresach pozaowulacyjnych. Cóż prostszego niż wykorzystać to w praktyce i włożyć nieco krótszą spódnicę i szpilki, które wzmagają kołysanie bioder oraz wymuszają napięcie mięśni nóg, nadając im bardziej sprężysty, a co za tym idzie - młodszy wygląd.
      Ważny jest też śmiech - nie ulotne uśmieszki, ale prawdziwy, pełny, niekontrolowany śmiech odsłaniający zęby i wymuszający zmrużenie oczu, czyli tzw. śmiech Duchenne'a. Jeśli kobieta jest faktycznie zainteresowana mężczyzną, śmiejąc się, będzie pochylała się ku niemu, potrząsała głową i przeczesywała włosy. Przytrzyma wzrokiem jego spojrzenie tak, by widział jej rozszerzające się źrenice (rozszerzone źrenice wskazują na zachwyt, fascynację, miłość), po czym skromnie spuści wzrok. Chociaż wymienione zachowania są instynktowne i częściowo nieświadome, to panie, którym udało się je opanować, będą miały znacznie szerszy krąg adoratorów. Im więcej adoratorów, tym atrakcyjniejsza staje się samica i tym większe prawdopodobieństwo, że przyciągnie samca o dobrych genach, a także cechach dających szansę na odchowanie zdrowego, dobrze odżywionego potomstwa.
    • beverly1985 Re: Jak jego poderwac? 30.10.16, 08:33
      Jesli on mieszka obok ciebie w Szwajcarii to latwo- powiedz, ze chcesz sobie porozmawiac po polsku.
      Jesli book tatusia- przemocowca- smierdziela ( tak to bylo? Pogubilam sie juz...) to po prostu spytaj o rodzine. Tylko nie opowiadaj o swoich przygodach z uciekaniem od przemocowego pracodawcy do kochasia, ktory cie okradl.
    • black_halo Re: Jak jego poderwac? 30.10.16, 10:59
      Nigdy nie sadzilam, ze to napisze ale niestety musisz udac, ze jestes slodka idiotka. Po prostu. Facetom najbardziej sie podoba to co kobiece a wiec zadne czerwone szpilki i skorzana mini tylko sukienka w kwiatki i falbanki, na glowie dwa warkoczyki a do tego jakies gumki do wlosow z kwiatuszkami i kazdy jest Twoj. Powaznie mowie. Nigdy w to nie wierzylam ale faktycznie tak jest.
      Jak go spotkasz to normalnie zagadaj "hej, czasami cie widuje, jestesmy sasiadami, moze pojdziemy na kawe lepiej sie poznac".

I jedna drobna porada - nie narzekaj, od tego masz forum wiec ani slowa o problemach w pracy w Szwajcarii.
      • sanrio Re: Jak jego poderwac? 30.10.16, 12:37
        hmmm....żadna sztuka, udawać nie będzie trzeba w tym przypadku
    • danaide Re: Jak jego poderwac? 30.10.16, 11:53
      Podejść i spytać: mijamy się 30 lat. Chcesz pogadać o tym czy to z Tobą jest coś nie tak czy ze mną?
    • bywalec.hoteli Rzecz dzieje się w Polsce czy w Szwajcarii? 30.10.16, 12:23
      Rzecz dzieje się w Polsce czy w Szwajcarii?
      • sanrio Re: Rzecz dzieje się w Polsce czy w Szwajcarii? 30.10.16, 12:37
        oj tam, co za różnica?
        • bywalec.hoteli Re: Rzecz dzieje się w Polsce czy w Szwajcarii? 30.10.16, 13:04
          A bo w Szwajcarii inna mentalnosc niz w Polsce
          • black_halo Re: Rzecz dzieje się w Polsce czy w Szwajcarii? 30.10.16, 13:34
            Meska mentalnosc jest wszedzie taka sama =P
            • bywalec.hoteli Re: Rzecz dzieje się w Polsce czy w Szwajcarii? 30.10.16, 13:38
              A u Ciebie w Belgii? smile
              • black_halo Re: Rzecz dzieje się w Polsce czy w Szwajcarii? 30.10.16, 13:51
                No przeciez napisalam, ze wszedzie a Belgia nie jest jedynym krajem w ktorym mieszkalam.
            • kfugktru23 Re: Rzecz dzieje się w Polsce czy w Szwajcarii? 30.10.16, 15:20
              Na całym świecie staje nam tak samo - w górę...
    • bei Re: Jak jego poderwac? 30.10.16, 14:50
      Zapytaj co slychac u mamy lub brata smile- jak jak zapali sie jakas iskra to sam bedzie kombinowal jak przedluzyc rozmowe...
    • mozambique Re: Jak jego poderwac? 31.10.16, 13:15
      a schudłaś już ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka