Dodaj do ulubionych

nie mam apetytu

03.11.16, 19:59
Nie czuje łaknienia, nie mam w ogole apetytu, na nic nie mam ochoty, od tygodnia prawie nie jem bo od wszystkiego mnie odrzuca, co wezme do reki to nie mam na nic smaka, ochoty. Co mi jest?
Od tygodnia dwóch tak mam.
Obserwuj wątek
    • grey_delphinum Re: nie mam apetytu 03.11.16, 20:07
      Ciąża?
      • baba_za_kolkiem Re: nie mam apetytu 03.11.16, 20:11
        Nie. Ale czy mozliwe ze np brak mi jakis witamin? Kompletna niechec do jedzenia i nawet nie czuje glodu w ogole. Jem jak sobie przypomne i sie zmuszam
    • helenaizuza Re: nie mam apetytu 03.11.16, 20:22
      Stres, zmęczenie, wyczerpanie, spadek nastroju czy nawet depresja.
    • fornitta69 Re: nie mam apetytu 03.11.16, 20:47
      Tez tak mam. Nawet jak mi cos ladnie pachnie albo mnie na cos najdzie ochota to ugryzę pare kęsów i odkladam. A niedawno miałam badania różne robione,morfologia,tarczyca,mocz,próby watrobowe,juz sama nie pamiętam co...i wg wynikow jestem okazem zdrowia. Nie pomogę ale lacze sie w bólu uncertain
    • 1matka-polka Re: nie mam apetytu 03.11.16, 22:11
      Anemia?
    • gat45 Re: nie mam apetytu 04.11.16, 10:21
      baba_za_kolkiem napisała:

> Nie czuje łaknienia, nie mam w ogole apetytu, na nic nie mam ochoty, od tygodni
      > a prawie nie jem bo od wszystkiego mnie odrzuca, co wezme do reki to nie mam na
      > nic smaka, ochoty. Co mi jest?
      > Od tygodnia dwóch tak mam.

Uważaj. Bardzo uważaj. Może to przejdzie za kilka dni (czego Ci z całego serca życzę), ale może się pogłębiać. To znaczy, że nie tyko nie czuje się łaknienia, ale wpada się w pełny jadłowstręt, czyli przy drugim kęsie człowiek zastanawia się, czy lepiej wypluć i zachować w żołądku ten pierwszy, czy próbować przełknąć i wyrzygać oba.
      Spróbuj nie dopuścić do wychudzenia, bo potem bardzo, ale to bardzo ciężko jest wrócić. Wbrew powszechnemu przekonaniu sad
      • aqua48 Re: nie mam apetytu 04.11.16, 10:47
        Chudłam (właśnie brak apetytu) jak miałam problemy z nerkami. Zgłoś się do lekarza i porób badania.
        • vikatl Re: nie mam apetytu 04.11.16, 13:42
          Ja tak mialam,okazalo sie,ze to z powodu ciezkiej depresji.
    • jaskiereczka Re: nie mam apetytu 05.11.16, 13:56
      Stres? Nie musi być aktualny. Może być juz jakiś czas temu przezyty.
      • olewka100procent Re: nie mam apetytu 05.11.16, 14:14
        Teść stracił apetyt , okazało się że to rak trzustki. Zbadaj się

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka