Dodaj do ulubionych

Gliński przeprasza

25.11.16, 18:57
za atakowanie organizacji pozarządowych. O co chodzi? Bo nie podejrzewam Glińskiego o samodzielne przeciwstawianie się PISowi i TV PIS
Obserwuj wątek
    • iwoniaw Re: Gliński przeprasza 25.11.16, 19:00
      No jak to o co? O żonę w organizacji pozarządowej, wygóglaj sobie wink
      • mama303 Re: Gliński przeprasza 25.11.16, 19:09
        iwoniaw napisała:

> No jak to o co? O żonę w organizacji pozarządowej, wygóglaj sobie wink

ja wiem że jego żona jest działaczką społeczną ale mimo wszystko uważam, że ktos mu kazał.
        ciekawe tylko co to za gra....
        • iwoniaw Re: Gliński przeprasza 25.11.16, 20:40
          No tak, tylko że jego żona działa dokładnie w tej samej fundacji, po której jechały "Wiadomości" wink
          wyborcza.pl/7,75398,21030502,glinski-przeprasza-zofie-komorowska-i-roze-rzeplinska.html
          W tym samym materiale „Wiadomości” podały, że warszawski ratusz zapłacił fundacji Pracownia Badań i Innowacji Społecznych „Stocznia” kilka tysięcy złotych za wynajęcie sali i szkolenia dla urzędników miejskich. Patologia miała polegać na tym, że we władzach Stoczni jest córka byłego prezydenta Zofia Komorowska, a prezydentem Warszawy jest wiceprzewodnicząca PO Hanna Gronkiewicz-Waltz.

„Wiadomości” nie podały za to, że w radzie fundacji Stocznia zasiada też inna „powiązana politycznie” osoba: żona wicepremiera rządu PiS Renata Koźlicka-Glińska. W Stoczni działają również m.in. córka prof. Barbary Fedyszak-Radziejowskiej (doradczyni prezydenta Andrzeja Dudy) i zięć członka Rady Programowej PiS prof. Jacka Czaputowicza.
          • mama303 Re: Gliński przeprasza 26.11.16, 09:18
            iwoniaw napisała:

> No tak, tylko że jego żona działa dokładnie w tej samej fundacji, po któ
            > rej jechały "Wiadomości" wink
            czyli żonka kazała przeprosić....oni niedługo zaczną gryźć własny ogon.
            Ostatnio Jaki się zbłaźnił w radio jak okazało sie że jego ojciec otrzymał niedawno ciepłą posadkę...
            • mama303 Re: Gliński przeprasza 27.11.16, 19:54
              Wiadomości TVPIS dalej ciągną temat. Zaraz Gliński w tv będzie sie tłumaczył.
              • szarsz Re: Gliński przeprasza 27.11.16, 19:58
                W dzienniku nie podaje się informacji tylko dlatego, że jest ważna. Podaje się, jeśli jest cel polityczny. A jaki cel może przyświecać zgnojeniu nomen omen Glińskiego? Imho Gliński będzie ofiarą, inaczej ktoś chce się go pozbyć.
                • mama303 Re: Gliński przeprasza 27.11.16, 20:16
                  szarsz napisała:

> W dzienniku nie podaje się informacji tylko dlatego, że jest ważna. Podaje się,
                  > jeśli jest cel polityczny. A jaki cel może przyświecać zgnojeniu nomen omen Gl
                  > ińskiego? Imho Gliński będzie ofiarą, inaczej ktoś chce się go pozbyć.
                  rzecz się stała niesamowita, Gliński pojechał ostro na TV publiczną! powiedział że sa totalnie nieprofesjonalni, nie znaja się na tym sektorze. Wkurzony był facet na maksa. Co jest grane?
                  • szarsz Re: Gliński przeprasza 27.11.16, 20:24
                    Z kimś zadarł. I przegrał.
                    • mama303 Re: Gliński przeprasza 27.11.16, 20:30
                      szarsz napisała:

> Z kimś zadarł. I przegrał.

moim zdaniem nie wyglądał na przegranego. Był bardzo pewny siebie
                      • szarsz Re: Gliński przeprasza 27.11.16, 20:34
                        Ja to nie widziałam. Widziałam materiał w publicznej. on był jednoznacznie pogrążający.
                        • mama303 Re: Gliński przeprasza 27.11.16, 20:37
                          szarsz napisała:

> Ja to nie widziałam.

szkoda, warto było!
          • rysiowa85 Re: Gliński przeprasza 27.11.16, 20:07
            To chyba fajna fundacja jest, skoro pracują w niej zięciowie, córki, żony itd. polityków od prawa do lewa.
            HR tam musi mieć ciężko, jak przyjdą na rozmowę dwie córki... a wróć ... można zatrudnić wszystkich.

• mama303 Re: Gliński przeprasza 27.11.16, 20:18
              rysiowa85 napisał(a):

> To chyba fajna fundacja jest, skoro pracują w niej zięciowie, córki, żony itd.
              > polityków od prawa do lewa.

no właśnie, to musi być fundacja ponad podziałami. Trzeba takie wspierać!
    • krejzimama Re: Gliński przeprasza 27.11.16, 20:26
      Jutro poznamy genealogię Glińskiego do około 5 pokoleń wstecz.
      Spodziewam się, że łżemedia znajda tam Żyda, Niemca oraz stalinowskiego funkcjonariusza.
    • lauren6 Re: Gliński przeprasza 27.11.16, 20:37
      Żona, nie żona. Myślę, że trzeba mieć jaja ze stali i wielką klasę, żeby w obecnej sytuacji politycznej wypowiedzieć takie słowa.
      • mama303 Re: Gliński przeprasza 27.11.16, 20:45
        lauren6 napisała:

> Żona, nie żona. Myślę, że trzeba mieć jaja ze stali i wielką klasę, żeby w obec
        > nej sytuacji politycznej wypowiedzieć takie słowa.

dokładnie, gość mi zaimponował
        • fornitta69 Re: Gliński przeprasza 27.11.16, 21:37
          A mnie nie. Póki mu sie to oplacalo lizal tylek komu trzeba i wiernie sluzyl. Ale milo,ze sie pisiory gryzą miedzy sobą smile
    • krejzimama Re: Gliński przeprasza 27.11.16, 20:46
      Dziś w nocy pisdzielce nie będą spali.
      Trzeba ustalić kogo wywalić i przekaz na jutro.
      • 1elka26 Re: Gliński przeprasza 27.11.16, 21:51
        Nie podniecaj się tak bardzo, to niezdrowe. Proponuję lekturę jakiegos podręcznika dobrego wychowania. Przyda się. Ewentualnie lekturę wierszy Asnyka. Polecam ten fragment:

"Wy nie cofniecie życia fal!

Nic skargi nie pomogą -

Bezsilne gniewy, próżny żal!

Świat pójdzie swoją drogą."

Nie będzie już tak, jak było . Nie pomogą marsze, skargi i wyzwiska.
        • krejzimama Re: Gliński przeprasza 27.11.16, 22:00
          Kakaja u was pogoda tawariszcz ruskij troll.
        • anilka Re: Gliński przeprasza 27.11.16, 22:06
          Na pewno nie będzie już tak jak było, Pis tak namieszał i jeszcze namiesza we wszystkich sferach życia , że odkręcić będzie trudno. Ale damy radę.
          A co do Glińskiego, to co Elu sądzisz? Miał rację czy nie?
          Przekaz jakiś przyjdzie i wtedy możesz odpisać, poczekamy.
          • krejzimama Re: Gliński przeprasza 27.11.16, 22:10
            A jak nie to wklei jakiś obrazek z dupy.
            • maslova Re: Gliński przeprasza 27.11.16, 22:12
              Albo z dudy
    • taniarada Re: Gliński przeprasza 27.11.16, 22:12
      A za co? O to jest pytanie?
      • joa66 Re: Gliński przeprasza 27.11.16, 22:13
        elka , to Ty?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka