mae224 05.12.16, 16:10 Co w tym roku dostają mężczyźni na Mikołaja albo pod choinkę? Bo że wyjście na strzelnicę, to wiem. I uważam za świetny pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lusitania2 Re: Prezent dla faceta cd 05.12.16, 17:11 jutro - "Blue & lonesome" Stonesów, 24 bilety na koncert. Odpowiedz Link Zgłoś
tonik777 Re: Prezent dla faceta cd 06.12.16, 08:23 Przeprasza za głupie pytanie, ale po co aż 24 bilety? Odpowiedz Link Zgłoś
lusitania2 Re: Prezent dla faceta cd 06.12.16, 11:24 bilety są 2, a 24 (grudnia) mąż znajdzie je pod choinką. Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Prezent dla faceta cd 06.12.16, 12:03 Poza strzelnicą to można bilet na gokarty, paintball, lot widokowy samolotem czy balonem, w tunelu aerodynamicznym, a bardziej przyziemnie karnet na basen, siłownię, masaż, itp. Jeśli wykazuje takie zainteresowania Można coś do samochodu, np. uchwyt na tel., pokrowiec na kierownicę, coś na fotel by wygodniej było, kamerkę, alkomat Coś osobistego, poza skarpetkami, krawatem, to np. pasek, zegarek, pióro, spinki, koszula... Elektronika jakaś, telefon lub inny fon, gry, golarka, masażer, narzędzia, słuchawki... Rzeczy do hobby, z logo ulubionego filmu, gry, sportu, muzyki... Jakieś niepotrzebne a śmieszne drobiazgi ze sklepów ze śmiesznymi gadżetami (były kilkukrotnie różne linkowane). Książki, płyty, filmy, alkohol... Wspólny wyjazd. A u nas będą dwa tomy książki, na którą m czekał długo, aż zostanie wydana po polsku, ja się na tym rodzaju literatury zupełnie nie znam, ale zostałam poinstruowana. Pewnie jakiś zapach przyjemny dla mnie. I może pokuszę się o zakup paska do zegarka, który mąż niedawno naprawił, pamiątka rodzinna, długo leżał na dnie szuflady. Płyta. Bilety, karnety zostawiam na przyszły rok, na okrągłe urodziny Odpowiedz Link Zgłoś
trzy_szczurki Re: Prezent dla faceta cd 07.12.16, 20:24 Yyyyy, pokrowiec na kierownicę? Pokrowiec na fotel? Mój by mnie zabił śmiechem Odpowiedz Link Zgłoś