krejzimama 16.12.16, 18:48 Nareszcie! Jest dumna z zachowania posłow opozycji. Po roku zrozumieli jak trzeba postępować z pisowskimi okupantami. PIOTROWICZE! PIOTROWICZE! PIOTROWICZE! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1elka26 Re: Duma! 16.12.16, 18:52 Samoobrona bis. Nastapiło samozaoranie "totalnej opozycji". Odpowiedz Link Zgłoś
fragile_f Re: Duma! 16.12.16, 19:02 Tłumaczą na Polski dopiero, to chwilę trwa jeśli chce się zachować oryginalny, niezwykle wysoki poziom dowcipu Odpowiedz Link Zgłoś
nathasha Re: Duma! 16.12.16, 18:54 Oj elunia, nie zgapiaj po uzytkownikach twittera, samozaorala sie dzis paczuska. Wez czytaj uwaznie te instrukcje co masz na forach wypisywac a nie uprawiaj samowolke Odpowiedz Link Zgłoś
solejrolia Re: Duma! 16.12.16, 20:15 PRZYPOMINAM, że Samoobrona z panem Andrzejem Leperem na czele to koalicjant PISu! Więc zanim napiszesz pomyśl 3 razy, inaczej kompromitujesz się trollu pisowski! Odpowiedz Link Zgłoś
anilka Re: Duma! 16.12.16, 21:01 Ona powtarza po prezesie. Słuchałam go, też porównał opozycję do samoobrony. Odpowiedz Link Zgłoś
nathasha Re: Duma! 16.12.16, 18:55 Tez jestem ... Zadowolona. Trzeba czesciej, glosniej, bardziej zdecydowanie dzialac. A jak juz udalo sie z rownowagi wyprowadzic prezesa to sukces Odpowiedz Link Zgłoś
1elka26 Re: Duma! 16.12.16, 19:55 Jasne. Czym gorzej dla kraju tym więcej dumy. Żałosna opozycja i żałosni "obrońcy demokracji". Przebijacie teraz Samoobronę - naprawde powód do dumy. Odpowiedz Link Zgłoś
nathasha Re: Duma! 16.12.16, 19:59 Kazda krytyka z twojej strony to powod do dumy, znaczy dobry kierunek zostal obrany. Poza tym dziecko juz po dobranocce, czas isc spac, daj doroslym porozmwiac. Odpowiedz Link Zgłoś
1elka26 Re: Duma! 16.12.16, 20:27 Ależ bądź sobie dumna. To świadczy tylko o wrodzonym infantylizmie. "Totalna opozycja" odsunięta od władzy zachowuje się jak małe dziecko ktoremu zabrano zabawkę w piaskownicy. Tak wiec puchnijcie z dumy. Myślicie że blokowanie mownicy odbije się korzystnie na sondażach? Odpowiedz Link Zgłoś
solejrolia Re: Duma! 16.12.16, 20:32 >Myślicie że blokowanie mownicy odbije się korzystnie na sondażach? Tak! Tak właśnie myślimy- to wreszcie pobudzi do większego działania, większej odwagi i zwiększy ilość inicjatyw oddolnych! Więc bój się! Odpowiedz Link Zgłoś
1elka26 Re: Duma! 16.12.16, 20:39 Niby czego mam bać się? Przeciez to trzeba tylko cieszyć się, jezeli zamiast negatywnego wrzasku i wyzwisk, zaczniecie robić cos pozytywnego. Zaznaczam - pozytywnego, chociażby zmuszenie notorycznych alimenciarzy do placenia na swoje dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
solejrolia Re: Duma! 16.12.16, 20:57 Pozytywne też będzie wywalenie z forum i zablokowanie wszystkich pisowskich trolli. Nie mających własnego zdania, za to pierdzące co im się każe (vide- twoja odpowiedź z Samooobroną Nie wiem, ale się wypowiem, i zonk). Tak, to będzie naprawdę bardzo pozytywne zjawisko: trolle won!. Odpowiedz Link Zgłoś
1elka26 Re: Duma! 16.12.16, 21:00 Taak - oto piekny przykład praktycznego pojmowania zasad demokracji i uwaga - trudne slowo - tolerancji, przez "obrońców demokracji". Kto nie z nami ten - won. Gratuluję. Odpowiedz Link Zgłoś
solejrolia Re: Duma! 16.12.16, 21:09 A dziękuję. Ten wątek nie jest dla ciebie. A pierdzielisz po prezesie 3 po 3. Więc albo zacznij myśleć i wypowiadać się z sensem, albo spadaj już. Odpowiedz Link Zgłoś
nathasha Re: Duma! 16.12.16, 21:12 po prostu nasladujemy pis - tak to sie odbywa elka, bierz na klate to jak twoja partia dziala. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Elka, weź ty się w końcu zdecyduj 16.12.16, 21:42 czy opozycja jest totalna czy bezradna i nieskuteczna! Mema se jakiegoś zrób czy coś. Odpowiedz Link Zgłoś
1elka26 Re: Elka, weź ty się w końcu zdecyduj 16.12.16, 21:49 Zwróć uwagę, że w jaki sposób piszę "opozycja totalna". Zawsze w ten sposób - przeciez to okreslenie nowego wodza PO - lidera opozycji. A opozycja jest nie tyle bezradna - jest bezdennie głupia. A tak przy okazji to może powstrzymajcie miłosnika mirabelek. Przeciez to, co on wygaduje przed Sejmem to naprawdę jest przerażające . Podobnie jak Wałęsa krzyczy o wyskakiwaniu przez okno. Tak boli utrata władzy? Odpowiedz Link Zgłoś
solejrolia Re: Elka, weź ty się w końcu zdecyduj 16.12.16, 21:52 Bezdennie głupia to jesteś ty. Panno od Samoobrony... Odpowiedz Link Zgłoś
1elka26 Re: Elka, weź ty się w końcu zdecyduj 16.12.16, 21:57 Kultura wypowiedzi rzeczywiście wysoka. Współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Elka, weź ty się w końcu zdecyduj 16.12.16, 21:55 Skoro ta opozycja nic nie znaczy i jest bezdennie głupia to po kiego oglądasz wystąpienia jej liderów? po co sie tym emocjonujesz i dzielisz refleksjami z bliźnimi? Odpowiedz Link Zgłoś
1elka26 Re: Elka, weź ty się w końcu zdecyduj 16.12.16, 22:03 Jest bezdennie głupia, gdyż sama podklada się. Na co liczy? - na wywołanie zamieszek? to lepiej niech uważają, żeby ten Majdan za ktorym niektórzy tęsknią nie zmiótł ich z sceny. A emocjonowac się jest czym - przecież z tych wydarzeń ludzie na psychiatrii będa w przyszłości pisac doktoraty. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Elka, weź ty się w końcu zdecyduj 16.12.16, 23:03 Ty się tak na co dzień fascynujesz tematami na doktoraty w psychiatrii? Bardzo ciekawe Mam elka dla ciebie fajnego mema. Mam nadzieję, że się uśmiechniesz Odpowiedz Link Zgłoś
1elka26 Re: Elka, weź ty się w końcu zdecyduj 16.12.16, 23:20 Burdel to rzeczywiście jest. Trzeba w koncu w nim posprzątać. Tak więc - kto wie?: Odpowiedz Link Zgłoś
nathasha Re: Elka, weź ty się w końcu zdecyduj 16.12.16, 23:23 jest mem! ale elka, nastepnym razem nie trzymaj nas az tak dlugo w napieciu Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Elka, weź ty się w końcu zdecyduj 16.12.16, 23:28 (stary jest ten mem i już go pokazywał ale nie gadajmy o tym za dużo to może jej te 50 gr zaliczą). Ela, ale super ten mem! Chyba sie po nim nie pozbieramy a ludzie zebrani w proteście w kilkunastu miastach w Polsce cichutko porozchodzą się do domów ( z wierszem Rymkiewicza na ustach) Odpowiedz Link Zgłoś
nathasha Re: Elka, weź ty się w końcu zdecyduj 16.12.16, 23:37 entuzjazm opadl, piesc na ustach zamilkla, tlum sie przerzedzil - elka memem walnela Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Elka, weź ty się w końcu zdecyduj 16.12.16, 23:26 Nie radzę. Historia uczy, że nadgorliwe pionki najszybciej idą na odstrzał. Odpowiedz Link Zgłoś
ra-sowa Re: Elka, weź ty się w końcu zdecyduj 16.12.16, 23:28 elu, o liście obecności się miałaś wypowiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Elka, weź ty się w końcu zdecyduj 16.12.16, 23:33 Jak ma się kobiecina wypowiedzieć, skoro lista obecności nie zgrywa się z liczbą faktycznie głosujących, a głosy były liczone ręcznie. Co zresztą zgadza się ze starą zasadą, że nieważne jak się głosuje, ważne kto liczy głosy. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Elka, weź ty się w końcu zdecyduj 16.12.16, 23:39 "sąd sądem a sprawiedliwość musi być po naszej stronie" Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: Duma! 16.12.16, 20:02 Nie dostarczyli mema? Bo z pisaniem marnie ci idzie, same brednie wychodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
solejrolia Re: Duma! 16.12.16, 20:16 Samoobrona była w koalicji z pisem, więc to ty sama jesteś żałosna. trollu. Odpowiedz Link Zgłoś
marcelina4 Re: Duma! 16.12.16, 20:01 brawo! bardzo dobrze, wkurzać prezesunia, wkurzać jeszcze bardziej Odpowiedz Link Zgłoś
kub-ma Re: Duma! 16.12.16, 20:05 Boję się, że wkurzenie to u p. Kaczyńskiego stan permanentny. On ze wszystkiego jest niezadowolony i musi to naprawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: Duma! 16.12.16, 20:12 Gdzieś w necie widziałam zdanie które brzmiało mniej więcej tak: Często proste chłopaki jak sobie nie dają rady z inteligentnymi kobietami rzucają że taka kobieta potrzebuje chłopa i przestanie być wsciekła/inteligentna/mieć swoje zdanie czy co tam jeszcze takie indywidua uznają za zarzut. I to mi pasuje. Jaro po prostu potrzebuje chłopa. Jakby go ktoś porządnie wychromotał to może by się facet rozluźnił i jakoś bardziej do życia nadawał. Nie wiem, może chłopcy z ONR albo jakaś bratnia pomoc w ramach PISu. W końcu zrobiliby coś dobrego dla tego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
scher Znaczy nie dajesz sobie rady... 16.12.16, 20:53 beataj1 napisała: > Często proste chłopaki jak sobie nie dają rady z inteligentnymi kobietami rzucają > że taka kobieta potrzebuje chłopa i przestanie być wsciekła/inteligentna/mieć swoje zdanie ... > Jaro po prostu potrzebuje chłopa. ...z inteligentnym Jarem? Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: Znaczy nie dajesz sobie rady... 16.12.16, 20:58 No jaro jest inteligentny, nie przecze. Jest niestety socjopata przy okazji i dlatego mamy z nim teraz taki problem. Odpowiedz Link Zgłoś
scher Re: Znaczy nie dajesz sobie rady... 16.12.16, 22:13 beataj1 napisała: > No jaro jest inteligentny, nie przecze. A ponieważ nie dajesz sobie z jego inteligencją rady, rzucasz prostacko: - Jaro potrzebuje chłopa! Odpowiedz Link Zgłoś
lodomeria Re: Znaczy nie dajesz sobie rady... 16.12.16, 22:26 Przeliterować? Przecież się jasno wyraziła, co pisze i ba, nawet to napisała! Odpowiedz Link Zgłoś
scher Re: Znaczy nie dajesz sobie rady... 16.12.16, 22:28 lodomeria napisała: > Przeliterować? Tobie najwyraźniej. Odpowiedz Link Zgłoś
lodomeria Re: Znaczy nie dajesz sobie rady... 17.12.16, 05:21 I co? Pary jednak nie wystarczyło na to, żeby mi przeliterować. A tak w ogóle, to najwyższy czas zauważyć, że masz do czynienia z dojrzałymi kobietami, a nie dziewczynkami, którym wystarczyło huknąć "nie lubię cię", żeby z płaczem uciekły do mamy i w ten sposób udowodnić sobie swoją wyższość i mądrość. Widać, że o coś Ci chodzi, że z ogromnym zaangażowaniem emocjonalnym próbujesz do czegoś przekonywać, ale na takim poziomie, na jakim tutaj prowadzisz dyskusję, można wywnioskować jedynie tyle, że Twój poziom rozemocjonowania i potrzeby udowodnienia swojej racji nie idą w parze z umiejętnością ekspresji. Odpowiedz Link Zgłoś
scher Re: Znaczy nie dajesz sobie rady... 17.12.16, 10:27 Nie rzucaj się, bo zupełnie nie zrozumiałaś mojego postu z 16.12.16, 22:13. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Znaczy nie dajesz sobie rady... 16.12.16, 21:40 Scher, czyżbyś sugerował, że nadprezes jest kobietą? Uważaj, za takie insynuacje o świcie może ci zapukać CBA z CBŚ do drzwi i to w świetle kamer TVPIS z transmisją na żywo w narodowej tv.... Odpowiedz Link Zgłoś
mama303 Re: Duma! 16.12.16, 21:14 a wiecie co teraz robi klub Pis? śpiewa kolędy w Sali Kolumnowej Odpowiedz Link Zgłoś
1elka26 Re: Duma! 16.12.16, 21:50 mama303 napisała: > a wiecie co teraz robi klub Pis? śpiewa kolędy w Sali Kolumnowej W tech chwili glosuje nad budzetem. Okupujcie sobie dalej mównicę. Odpowiedz Link Zgłoś
mama303 Re: Duma! 16.12.16, 21:55 1elka26 napisał(a): > W tech chwili glosuje nad budzetem. Okupujcie sobie dalej mównicę. a może pojadą do willi w Żoliborzu i tam sobie zagłosują. Kworum nie ma! Posiedzenie nie jest legalne. Odpowiedz Link Zgłoś
1elka26 Re: Duma! 16.12.16, 21:59 235 posłów - tak więc jest legalne. A spadkobiercy PRL przed Sejmem krzyczą "Solidarność" - żenujące widowisko. Odpowiedz Link Zgłoś
nathasha Re: Duma! 16.12.16, 22:02 oczywiscie ze nie jest. ale zaklinaj rzeczywistosc dalej. a najlepiej idz juz dziecko spac. Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: Duma! 16.12.16, 22:07 1elka26 napisał(a): > 235 posłów - tak więc jest legalne. A kto ich policzył. W telewizorze widać, że tam jest jeden wielki bałagan. Odpowiedz Link Zgłoś
mama303 Re: Duma! 16.12.16, 22:11 1elka26 napisał(a): > 235 posłów a kto Ci uwierzy? Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Duma! 16.12.16, 22:15 1elka26 napisał(a): > 235 posłów - tak więc jest legalne. Towarzysz Kuchciński powiedział, że jest to jest! Odpowiedz Link Zgłoś
1elka26 Re: Duma! 16.12.16, 22:19 Istnieje cos takiego jak nagrania oraz lista podpisów. Możecie sobie dalej demonstrować. Ale na razie może powiedz czy mozna znaleźć jakieś róźnice na tych dwóch zdjęciach? Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Duma! 16.12.16, 22:21 Przecież listy nie było. Nagrania z sali KOLUMNOWEJ? Wooow... "Bo przecież 50 posłów piśdzielcy stanęło za tą kolumną po lewej i wszyscy głosowali za!" Odpowiedz Link Zgłoś
mama303 Re: Duma! 16.12.16, 22:26 1elka26 napisał(a): > Istnieje cos takiego jak nagrania jakie nagrania? przestań, nawet nie było wszystkich posłów z PISU. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Duma! 16.12.16, 22:29 Elka, nie studiowalas nigdy, prawda? Bo inaczej byś się na listę podpisów nie powoływania Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Duma! 16.12.16, 22:31 Idiotka. Jaka lista, głosowanie było przez podniesienie rąk i liczenie głosów przez sekretarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
1elka26 Re: Duma! 16.12.16, 22:33 A nie wiesz że istnieje cos takiego jak lista obecności? Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Duma! 16.12.16, 22:38 Nie ucz ojca dzieci robić i nie opowiadaj o listach obecności na posiedzeniach organów. Listę posłowie podpisują przy wejściu, przewodniczący (komisji lub marszałek) stwierdza kworum i później można się stlenić, co też posłowie czynią chętnie. Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: Duma! 16.12.16, 22:47 triss_merigold6 napisała: > Nie ucz ojca dzieci robić i nie opowiadaj o listach obecności na posiedzeniach > organów. Listę posłowie podpisują przy wejściu, przewodniczący (komisji lub marszałek) stwierdza kworum i później można się stlenić, co też posłowie czynią chętnie. Posłowie opozycji mówili w telewizorze, że do tej sali kolumnowej jest kilka wejść, i widzieli na sali osoby, które posłami nie są. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Duma! 16.12.16, 22:52 Oczywiście. Jest wejście od stenogramów, z góry z korytarza marszałkowskiego, główne. To nie są tajne wejścia, a jednocześnie nie ma przy nich kamer. Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Duma! 16.12.16, 23:48 1elka26 napisał(a): > A nie wiesz że istnieje cos takiego jak lista obecności? List obecności została sfilmowana przez posłów opozycji i jest ewidentnym dowodem braku kworum. Tak więc - dzięki za pokazanie wszystkim paluszkiem jak piścielce łamią prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
lodomeria Re: Duma! 17.12.16, 05:24 Ja na zdjęciu widzę, i tu przepraszam osoby o słabych nerwach za naruszenie ich poglądu, że nie ma różnicy między Samoobroną a PO, przede wszystkim parytet. Odpowiedz Link Zgłoś
scher Re: Duma! 16.12.16, 22:14 mama303 napisała: > > W tech chwili glosuje nad budzetem. Okupujcie sobie dalej mównicę. > a może pojadą do willi w Żoliborzu i tam sobie zagłosują. Kworum nie ma! Posiedzenie > nie jest legalne. Dał nam przykład pan Rzepliński, jak ustalać quorum mamy Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Duma! 16.12.16, 22:22 scher napisał: > Dał nam przykład pan Rzepliński, jak ustalać quorum mamy I podobno źle zrobił a teraz piśdzielce uważają, że ok? Odpowiedz Link Zgłoś
scher Re: Duma! 16.12.16, 22:26 araceli napisała: > > Dał nam przykład pan Rzepliński, jak ustalać quorum mamy > I podobno źle zrobił Nie słyszałem wtedy twoich protestów. Odpowiedz Link Zgłoś
scher Re: Duma! 16.12.16, 22:32 cosmetic.wipes napisała: > A teraz nie słychać twoich Bo jeszcze nie wiem, kto ma rację. Nie oglądam telewizji, wiem tylko, że coś się dzieje, ale nie znam szczegółów. Odpowiedz Link Zgłoś
mama303 Re: Duma! 16.12.16, 22:37 scher napisał: > Bo jeszcze nie wiem, kto ma rację. Nie oglądam telewizji, wiem tylko, że coś si > ę dzieje, ale nie znam szczegółów. paradne! nic nie wiesz to po co gadasz trzy po trzy. Internet chyba masz, zapoznaj się! Odpowiedz Link Zgłoś
mama303 Re: Duma! 16.12.16, 22:22 scher napisał: > Dał nam przykład pan Rzepliński, jak ustalać quorum mamy nie zwalaj na Rzeplińskiego. Twoi idole łżą w sali kolumnowej i ustalają budżet Twojego kraju podnosząc po dwie łapki a ty się cieszysz. Odpowiedz Link Zgłoś
mai-ra3 Re: Duma! 16.12.16, 21:22 Dokładnie tak Tędy droga własnie, a nie grzeczne protesty które nic nie dają. Jest dobrze - nareszcie! Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Pycha pisu bedzie przyczyna ich upadku 16.12.16, 22:08 Ludzi, którymi chce się rządzić trzeba szanować. I ich słuchać. Odpowiedz Link Zgłoś
mama303 Re: Duma! 16.12.16, 23:05 a tak w ogóle to co takiego zrobił poseł Szczerba? Odpowiedz Link Zgłoś
nathasha Re: Duma! 16.12.16, 23:10 "Michał Szczerba wszedł na sejmową mównicę z kartką z napisem: "Wolne media". Wtedy marszałek Marek Kuchciński upomniał go dwukrotnie i wykluczył z dalszych obrad. W reakcji na to opozycja zablokowała mównicę sejmową. Zamierza ją okupować tak długo, aż kara dla Szczerby nie zostanie cofnięta." Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: Duma! 16.12.16, 23:30 nathasha napisała: > "Michał Szczerba wszedł na sejmową mównicę z kartką z napisem: "Wolne media". Nie do końca było tak jak napisałaś. Ktoś tam już zostawił kartkę z napisem wolne media i jakiś człowiek ją zdjął i położył obok, i zaraz wszedł Szczerba kartkę wziął i postawił na mównicę i dalej jest już na filmiku. Ja widziałam więcej w telewizorze. www.youtube.com/watch?v=kiytzNsGM0s Odpowiedz Link Zgłoś
paszewa Re: Duma! 16.12.16, 23:38 no dobra, jestem nie w temacie, kim jest i skąd się wzięła Elka? Odpowiedz Link Zgłoś
nathasha Re: Duma! 16.12.16, 23:42 elka jest trollem, w kazdym politycznym watku tlucze te wszystkie wyuczone formulki a koronnym argumentem jest zawsze opozycja oderwana od koryta. towarzysza jej badz sa jej alter ego scher i gogocostam. I nawet byloby to smieszne gdyby nie bylo smutne (jak to ludzie musza na zycie zarabiac) vide tragiczne (jesli dziewczatko wierzy w te bzdury ktore wypisuje) Odpowiedz Link Zgłoś
paszewa Re: Duma! 16.12.16, 23:45 aaa ok, bo omijam polityczne watki zeby sie nie denerwować... Dzieki za informację ps ogladam tvp info i pani Ogórek żyje w jakiejś alternatywnej rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Duma! 16.12.16, 23:52 Pani Ogórek to taka polityczna call girl. Do wynajęcia byleby sponsor był przy kasie i apanażach. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Duma! 16.12.16, 23:42 Elka się wzięła ze szpitala za miastem. Odpowiedz Link Zgłoś
nathasha Re: Duma! 16.12.16, 23:38 ale za te kartke go wywalili - w sensie ze ja wyeksponowal? to rozumiem ze prezesa za tablet to powinni byli pozbawic funkcji posla. Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: Duma! 16.12.16, 23:46 nathasha napisała: > ale za te kartke go wywalili - w sensie ze ja wyeksponowal? to rozumiem ze prezesa za tablet to powinni byli pozbawic funkcji posla. Ale on tą kartkę zaraz zdjął z mównicy, tak jak kazał mu marszałek i zaczął mówić o muzyce, bo on jakiś wniosek wcześniej złożył, o jakąś kasę na muzykę i wszedł w sprawie swojego wniosku. Obejrzyj jeszcze raz filmik. Ja początek widziałam w tv i dlatego wiem, że ta kartka tam wcześniej była i pracownik sejmu ją zdjął, a szczerba z powrotem wyciągnął. Odpowiedz Link Zgłoś
nathasha Re: Duma! 16.12.16, 23:51 ogladnelam ale bez dzwieku bo sie nie moge denerwowac a jak slysze glos kuchcinskiego to mi cisnienie skacze. czyli on de facto beknal za nic - bo sobie kartke wyciagnal, znak zwyciestwa pokazal i grzecznie kartke odlozyl. to teraz ten tablet urasta do rangi przestepstwa karanego wiezieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: Duma! 16.12.16, 23:54 nathasha napisała: > ogladnelam ale bez dzwieku bo sie nie moge denerwowac a jak slysze glos kuchcinskiego to mi cisnienie skacze. czyli on de facto beknal za nic - bo sobie kartke wyciagnal, znak zwyciestwa pokazal i grzecznie kartke odlozyl. to teraz ten tablet urasta do rangi przestepstwa karanego wiezieniem. Dokładnie. Szczerba beknął za nic. A dźwięk sobie włącz, bo jest śmiesznie, można się pośmiać, bo Szczerba rozbawił salę. Odpowiedz Link Zgłoś
nathasha Re: Duma! 17.12.16, 00:00 ok, zaopatrze sie w kieliszek wina, gleboki oddech i audio uruchamiam Odpowiedz Link Zgłoś
nathasha Re: Duma! 17.12.16, 00:03 ej, to wcale nie bylo smieszne! na miejscu posla szczerby rzucilabym sie z piesciami na tego aroganckiego buca, ktorego niech Bog pokaze impotencja i syfilisem. Odpowiedz Link Zgłoś
kai_30 Re: Duma! 17.12.16, 00:02 Tak, zwrócił się do Kuchcińskiego per "panie marszałku kochany" i coś tam zaczął o muzyce łagodzącej obyczaje, i już miał mikrofon wyłączony. Jakby Kuchcińskiemu żyłka pękła, bo Szczerba nie zdążył nic powiedzieć tak naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
nathasha Re: Duma! 17.12.16, 00:04 dostal dwie sekundy na odpowiedz a te ostrzezenia byly chyba w odstepstach pol sekundowych - czlowiek nie zdazy zlapac oddechu. I to sie dzieje naprawde?? Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: Duma! 17.12.16, 00:08 kai_30 napisała: > Tak, zwrócił się do Kuchcińskiego per "panie marszałku kochany" i coś tam zaczął o muzyce łagodzącej obyczaje, i już miał mikrofon wyłączony.... No bo, Szczerba złożył jakiś wniosek o kasę dla jakiejś orkiestry, stąd ten tekst o muzyce. On wszedł na mównicę w sprawie swojego wniosku, a ta kartka z tym napisem o mediach, to tak spontanicznie wyszła. Odpowiedz Link Zgłoś
kai_30 Re: Duma! 17.12.16, 00:43 Tak, wiem. Chodziło mi tylko o to, żeby podkreślić, że on nie zdążył nic powiedzieć nawet. A kartkę grzecznie odłożył. Odpowiedz Link Zgłoś
mama303 Re: Duma! 17.12.16, 14:04 nathasha napisała: > "Michał Szczerba wszedł na sejmową mównicę z kartką z napisem: "Wolne media". W > tedy marszałek Marek Kuchciński upomniał go dwukrotnie i wykluczył z dalszych o > brad. czyli za nic Odpowiedz Link Zgłoś
jesienna.nuta Re: Duma! 17.12.16, 11:15 Samoobrona przy PO - tej przeklętej targowicy to był ANIOŁEK. Samoobrona przynajmniej miała ideały! A targowica broni tylko SWOICH interesów i esbeckich drani! Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: Duma! 17.12.16, 11:20 Cieszymy się z twojego nawrócenia i tak ostrego protestu przeciw rządom PiS! Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Duma! 17.12.16, 11:33 Samoobrona to w ogóle była ukochana prze pis, byli razem w koalicji, potem kiedy samoobrona z koalicji wyszla to pis, w osobie posla Lipińskiego próbowala korumpowac posłankę Beger obiecując jej kasację wyroków sądowych. Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: Duma! 17.12.16, 14:40 jesienna.nuta napisała: > A targowica broni tylko SWOICH interesów i esbeckich drani!> A Ty w ogóle wiesz, o co chodziło z Targowicą? Przypomnę, że PiS wygrał dzięki Kościołowi. I przypomnę, że T. Kościuszko powiesił prymasa Polski, kilku biskupów i wielu zwykłych księży, za spiskowanie z carycą Katarzyną. Oczywiście kler robił to dla kasy, a nie dla dobra Rzeczpospolitej. Także, uważaj - teraz też Kościół na spółkę z PIS-em, działa na szkodę Rzeczpospolitej. Odpowiedz Link Zgłoś
hipinka Re: Duma! 17.12.16, 18:29 Samoobrona przy PO - tej przeklętej targowicy to był ANIOŁEK. Samoobrona przynajmniej miała ideały! A targowica broni tylko SWOICH interesów i esbeckich drani!" zieeeew czy wy naprawdę nie potraficie wymyślić nic innego niż te żałosne gadki o interesach, żłobach i esbekach? W sumie mnie to jakoś specjalnie nie dziwi... Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Duma! 17.12.16, 19:42 Nie dyskutujcie, tylko klikajcie "zgłoś". I tak nie zrozumie, a jak ją wykasują, to będzie mniej śmieci. Odpowiedz Link Zgłoś