pina_colada88 26.12.16, 00:25 Podobno nie żyje, oby to był jakiś żart. .. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konsta-is-me Re: George Michael 26.12.16, 00:33 Nie żyje, oficjalnie potwierdzone-zapalenie płuc. Odpowiedz Link Zgłoś
tiszantul Re: George Michael 26.12.16, 03:00 > Nie żyje, oficjalnie potwierdzone-zapalenie płuc. zapalenie płuc - "jedna z głównych przyczyn śmierci osób bardzo młodych, bardzo starych oraz chorych przewlekle" Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: George Michael 26.12.16, 00:42 Nie. Jego płyta Songs from the Last century była moją ulubioną płytą przez kilka lat. Strasznie, strasznie żal. Uwielbiam jego głos... Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama Re: George Michael 26.12.16, 00:46 Potrzebaowali solisty do chóru aleksandrowa. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi wklejone przez moderatora 26.12.16, 01:15 znowu.to.samo 26.12.16, 00:23 George Michael nie żyje... Jego największy przebój to nomen omen Last christmas...to były ostatnie święta Michaela ...(*) Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: wklejone przez moderatora 26.12.16, 01:19 znowu.to.samo > Kto jeszcze umarł??/ Jeszcze Rick Parfitt ze Status Quo. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: wklejone przez moderatora 26.12.16, 09:10 Największa orkiestra świata się powiększa. Z dnia na dzień... Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: George Michael 26.12.16, 01:19 Po śmierci Prince'a śniło mi się, że zmarł George Michael. We śnie czytałam nagłówki gazet, datowane 2016. Rano bałam się odpalić komputer. Kilka dni temu pomyślałam sobie, że rok się kończy i szczęśliwie nic takiego nie miało miejsca. Nie wierzę. Po prostu nie wierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
gaga-sie Re: George Michael 26.12.16, 01:20 Mój ulubiony utwór to "Mothers pride" Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: George Michael 26.12.16, 02:24 a mój Father Figure. własnie słucham go 6-ty raz. poryczałam się... nie że to był jakiś mój ulubiony artysta, ale wiadomo, moja młodość... Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: George Michael 26.12.16, 02:33 poza tym...on był młody. podobno był w trakcie nagrywania płyty. nie czas się żegnać. Odpowiedz Link Zgłoś
nutella_fan Re: George Michael 26.12.16, 17:00 Moj tez, słuchałam tego jako nastolatka, do tego piękny teledysk, smutno mi Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantkaaa Re: George Michael 26.12.16, 04:13 Kiedy się o tym dowiedziałam, popłakałam się. Szkoda, wielka szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
anetapzn Re: George Michael 27.12.16, 08:42 Kurcze poryczałam sie wczoraj, aż nie wierzyłam, jak usłyszałam, że nie żyje Wychowałam sie na jego piosenkach. Niby nie należy nikomu życzyć śmierci, ale fajni, wartościowi ludzie umierają, a takie gnidy rózne chodzą po świecie i maja sie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
albertynaa Re: George Michael 26.12.16, 05:30 Jego partner umarł w 1993 na AIDS. Paskudna choroba, żal artysty. Odpowiedz Link Zgłoś
iziula1 Re: George Michael 26.12.16, 20:40 albertynaa napisała: > Jego partner umarł w 1993 na AIDS. Paskudna choroba, żal artysty. Jego wieloletni partner i miłość jego życia umarł ale na udar mózgu. Nie aids. Odpowiedz Link Zgłoś
julchen33 Re: George Michael 26.12.16, 08:15 Bardzo, bardzo smutna wiadomosc. Uwielbiam jego Last christmas, zawsze w sieta wprawiaja mnie w dobry nastroj. Jedna z moich najulubienszych swiatecznych piosenek jest December Song m.youtube.com/watch?v=l-xzyD00_fI Genialny artysta, maslalam, ze jeszcze duzo pieknych utworow skomponuje, nie byl jednak szczesliwy przez ostatnie lata... Odpowiedz Link Zgłoś
julchen33 Re: George Michael 26.12.16, 08:29 Sorry za literowki, oczywiscie "sWieta" i "mYslalam". Odpowiedz Link Zgłoś
marcelina4 Re: George Michael 26.12.16, 08:35 strasznie mi smutno, co za pechowy rok, tylu wielkich artystów odeszło biedny Michael, zbyt młodo odszedł niech spoczywa w spokoju Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: George Michael 26.12.16, 08:36 Już raz go uśmierciłam tu na forum... Okropny rok. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: George Michael 26.12.16, 08:37 Older była i jest moją ulubiona płytą. W ogóle znaczy. Dzisiaj posłucham. Odpowiedz Link Zgłoś
nuta15 Re: George Michael 26.12.16, 09:00 Płaczę, uwielbiałam jego niezwykłą muzykalność i wspaniały głos. Odpowiedz Link Zgłoś
liliawodna222 Re: George Michael 26.12.16, 09:01 Boże, jak młodo... Byłam w nim zakochana po uszy w wieku 11lat... Pamiętam, jak za ciężkiej komuny mama zdobyła dla mnie jego płytę. Łza się w oku kręci. Wspaniały artysta. Odpowiedz Link Zgłoś
niu13 Re: George Michael 26.12.16, 09:26 Szkoda. Bardzo przykre są historie osób odchodzących na AIDS, pamiętam jak parę lat temu ledwo go odratowali w Wiedniu chyba. Dla mnie ten artysta to " Freedom" , teledysk wszechczasów z modelkami. Znałam na pamięć każdy kadr: jak Linda siedzi w swetrze, Naomi w wannie, Christy tańczy... ech, co to były za czasy, że jeden clip stawał się kultowy! Odpowiedz Link Zgłoś
fil.lo Re: George Michael 26.12.16, 16:52 Dla mnie też "Freedom". Przyznam, że nie szalałam nigdy za GM i jego muzyką, ale tę piosenkę uwielbiam po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
nutella_fan Re: George Michael 26.12.16, 17:03 Uwialbiam Freedom, za każdym razem jak ogladam teledysk mam dreszcze Odpowiedz Link Zgłoś
chocolate_cake Re: George Michael 26.12.16, 15:13 Też byłam w nim zakochana. Szok po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
anetapzn Re: George Michael 27.12.16, 08:44 liliawodna222 napisał(a): > Boże, jak młodo... > Byłam w nim zakochana po uszy w wieku 11lat... Pamiętam, jak za ciężkiej komuny > mama zdobyła dla mnie jego płytę. Łza się w oku kręci. Wspaniały artysta. Ja też sie w nim kochałam w podstawówce, jak zobaczyłam teledysk do Carless whisper, jak ja chciałam być tą dziewczyną, nawet zdradzaną Odpowiedz Link Zgłoś
alexa0000 Re: George Michael 26.12.16, 09:35 A kissing a fool, Fastlove i Faith? Father Figure to jedna z moich piosenek wszechczasow, aż dreszcze mam ile,razy słucham.Umial chlopak. spiewac . Odpowiedz Link Zgłoś
eilian Re: George Michael 26.12.16, 12:56 Jak mi smutno... To był mój absolutnie ukochany artysta (byłam na obu jego koncertach w Polsce). Uwielbiam jego głos. Jaka wielka szkoda, że już nic więcej nie zaśpiewa. Co za święta Odpowiedz Link Zgłoś
olewka100procent Re: George Michael 26.12.16, 13:11 Father figure, one more try. Duet z eltonem zapomniałam tytułu. To moje ulubione piosenki 😞 Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: George Michael 26.12.16, 15:43 www.youtube.com/watch?v=ljyt9_TFZd4 Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: George Michael 26.12.16, 15:46 www.youtube.com/watch?v=RsKqMNDoR4o ulubiona wersja tej piosenki Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: George Michael 26.12.16, 17:27 I genialne wykonanie z koncertu Tribute to Freddie Mercury. Zawsze jak widzę Somebody to love z tego koncertu to mam łzy w oczach. Odpowiedz Link Zgłoś
eilian Re: George Michael 26.12.16, 21:58 Tak, pokazał wtedy swój geniusz. To był zdecydowanie najlepszy występ, na miarę Freddiego, pewnie dlatego właśnie z nim Queen nagrał płytę. I był wtedy taki przystojny. Facet z klasą i mega głosem... Odpowiedz Link Zgłoś
drosetka Re: George Michael 26.12.16, 17:00 płyta Older to był prawdziwy majstersztyk, cudowna muzyka, teksty. Słuchałam jej na studiach a późńiej też nieraz wracałam, bardzo, bardzo szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
amarili Re: George Michael 26.12.16, 17:24 dokładnie. najlepsza jego płyta, tak piękna i głęboka. uwielbiałam ją od zawsze. strasznie żal, że odszedł. był wielkim artystą, śpiewał wspaniale, dla mnie, nastolatki, która wychowała się w latach 80 na duecie WHAM! , jest to strasznie smutna wiadomość niech spoczywa w spokoju Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: George Michael 26.12.16, 17:22 Właśnie na Wh-1 lecą jego piosenki. Po raz kolejny uświadomiłam sobie z żalem że nie ma chyba ani jednego jego utworu, którego nie lubię. Wszystkie mi się podobają, nawet te z Wham. Odpowiedz Link Zgłoś
apfelstrudel Re: George Michael 26.12.16, 20:21 On i Ona www.youtube.com/watch?v=fDxzQJaA228 Odpowiedz Link Zgłoś
iziula1 Re: George Michael 26.12.16, 21:08 A tu z Whitney..... dwa piękne wokale, których już nie ma. www.youtube.com/watch?v=7EjfbyCpAxA Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: George Michael 26.12.16, 21:51 Koniec świata .Nie przepadał za kobietami .A ty płacz . Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: George Michael 26.12.16, 22:36 Ja uwielbiam ballade Jesus to a child, m.youtube.com/watch?v=ulhoKujT2G8 napisał tę piosenkę po śmierci swojej mamy... Jedna z najpiękniejszych ballad jakie kiedykolwiek powstały, teraz nucę ją sobie... Odpowiedz Link Zgłoś
maslova Re: George Michael 26.12.16, 22:41 Ta piosenka została napisana dla zmarłego kochanka Georga Michaela Odpowiedz Link Zgłoś