Dodaj do ulubionych

lampki choinkowe

11.01.17, 20:47
Gdzie kupujecie dobre lampki choinkowe? U mnie w tym roku jakiś pogrom - na choince z 5 sznurów świeci teraz jeden, na choince w ogrodzie z dwóch - świeci jeden - u córki nie świecą lampki niebieskie, a u syna zepsuł się przełącznik.
Macie jakieś sprawdzone miejsce z dobrymi lampkami , z ładnym światłem (kiedyś kupiłam kolorowe i najsilniejsze były niebieskie - choinka miała lekko sinawą poświatę). Wiem, że teraz już po sezonie, ale na przyszły rok będę potrzebować...
Obserwuj wątek
    • heca7 Re: lampki choinkowe 11.01.17, 21:00
      Ja mam takie miejsce ale co Ci po nim jeśli nie mieszkasz w tym samym mieście co ja? wink
      Np z 5 lat temu kupiliśmy tam lampki na choinkę w ogrodzie przystosowane do tego. I zawiesilismy. Ponieważ drzewo rośnie to one razem z nim wink nie zdejmujemy tylko wyłączamy. Nie zepsuly się.
      • deedee0 Re: lampki choinkowe 12.01.17, 09:03
        Myślałam o internecie smile A jestem z Krakowa
        • joanna_poz Re: lampki choinkowe 12.01.17, 09:08
          ja w tym roku kupiłam sobie LEDowe na allegro.
          400 lampek - w sklepach stacjonarnychbyły tylko po 50-100, 200 już rzadko się zdarzały - za połowe ceny tego co jest w stacjonarnych.
          ale ile sezonów przetrwają to się dopiero okaże.
    • b-b1 Re: lampki choinkowe 12.01.17, 09:19
      Spróbuj w Obi-co roku przed świętami ma spory wybór lampek. Faktem jest, że dobre lampki czy wewnętrzne, czy zewnętrzne nie kosztują tam 2 dychy, więc aby skompletować całość trzeba trochę kasy wyłożyć, albo co roku dokupować komplety- ale...kable są grube nie kilkumilimetrowe- które od razu się łamią, wtyczki konkretne i mam już lampki kilka lat (ledowe) i nie chcą się zepsuć.
    • marcin22stopa [...] 26.09.17, 11:18
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • mallard Re: lampki choinkowe 26.09.17, 11:26
        Marcin, chyba żeś się z choinki urwał... wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka