feiticeira Re: facet niemożliwie idealny 13.01.17, 16:47 Ten gościu, który grał Viserysa w GoT. Nawet w blondzie mi się podoba 😃 Odpowiedz Link Zgłoś
pelissa81 Re: facet niemożliwie idealny 13.01.17, 19:48 Hm, z naszego podwórka uważam, że całkiem przyjemny jest Radzimit Dębki, chociaż też nie mój klimat, ale odpowiada postowi startowemu - bardzo zdolny muzycznie (i doceniany na świecie), wykształcony, z dobrej muzycznej rodziny , bogaty - pewnie nie, ale pewnie i niebiedny a i przyjemny dla oka na końcu. A, podobno stylowo ubrany, ale tu się nie znam. pl.wikipedia.org/wiki/Radzimir_D%C4%99bski Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 00:32 radzimir to taki typowy leming, nie bleeee Odpowiedz Link Zgłoś
szalona-matematyczka Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 12:34 Okulary korekcyjne wykluczaja u mnie faceta, wydaje mi sie taki antyseksualny i ulomny (bo wada wzroku w mlodym wieku to ulomnosc). Ja jestem na "nie". Odpowiedz Link Zgłoś
hallbera.jarlakappi Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 13:28 a to on ma wade wzroku czy nosi hipsterskie okularki żeby się mądrzejszym wydawac ? Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: facet niemożliwie idealny 13.01.17, 16:58 I jeszcze z Edward Norton. Pewnie wg wiekszosci to on nie jest przystojny ale ja go uwielbiam Odpowiedz Link Zgłoś
fyshka_hop Re: facet niemożliwie idealny 13.01.17, 19:00 Nie jest piękny klasycznie, ale ma to coś, że ehhh. A do tego wspaniały aktor i niegłupi (studia na Yale, mówi płynnie po japońsku...) Uwielbiam. Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: facet niemożliwie idealny 13.01.17, 19:06 Ja go lubię, ale jest imo mało męski, coś nie teges z ustami albo proporcją nos-usta. Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: facet niemożliwie idealny 13.01.17, 19:32 On sie niezbyt ladnie starzeje. Jak wielu facetow o tzw "chlopiecej" urodzie. Ale I tak jest faaaajny Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: facet niemożliwie idealny 13.01.17, 18:56 Oczywiście Marcin Dorociński. Zawsze zastanawia mnie jak wyglądają jego rodzice. Dla mnie pociągający jest Til Schweiger - facet zawarł pakt z diabłem, od 20 lat wygląda tak samo tzn. na 35 lat. Co ciekawe, ma 4 dzieci i jedno brzydsze od drugiego (wnioskuję na podstawie zdjęć z internetu). Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: facet niemożliwie idealny 13.01.17, 19:00 O,Dorocinski super faktycznie! Odpowiedz Link Zgłoś
hallbera.jarlakappi Re: facet niemożliwie idealny 13.01.17, 19:25 Dorociński mniam Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: facet niemożliwie idealny 13.01.17, 19:32 David Boreanaz - mam orgazm jak go widzę ten uśmiech...to spojrzenie zawiadiackie...ojesuuuuuuu...na fejsika wrzuca często nowe focie - boooziu od razu mam lepszy dzień... Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: facet niemożliwie idealny 13.01.17, 19:52 W sumie, idealnie idealny to jest Paddy Kelly - anioł. I wygląd i charakter, utalentowany, multiinstrumentalista, ma bogate życie duchowe, konto pewnie też bogate, do tego skromny. Ehhh.... Odpowiedz Link Zgłoś
black_halo Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 12:36 Czy on sie starzeje w ogole? Z ktorego roku jest to zdjecie bo oni byli popularni jak ja bylam we wczesnej podstawowce jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 20:38 No nie starzeje się! Rocznik 1977. Rok starszy od mojego męża. Fotka jest z ubiegłego roku. IHMO jest jak wino! Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 16:30 Weź! najobleśniejszy zespół czasów ..koszmar mojego dzieciństwa. Te włosy, gitary, dziewczyny nieodróżnialne od chłopaków i nawiedzony stary brrr. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 14:39 O podpisuję się wszystkimi kończynami. Pierwszy raz widziałam go w Buffy postrach wampirów jako Angela. Jak ja marzyłam wtedy o takim wampirze z duszą Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: facet niemożliwie idealny 13.01.17, 19:40 A mam kilku ulubionych ale mnie się często zmienia, kapryśna jestem. Mam w domu przystojniaka to i poprzeczka podwyższona wygląda lepiej niż niejeden "sławny" czy bogaty, mądry też jest i mój najważniejsze... Odpowiedz Link Zgłoś
pelissa81 Re: facet niemożliwie idealny 13.01.17, 19:41 No dobra... Karpiel-bulecków jest dwóch Jak którejś niepodoba się Sebastian, zawsze zostaje Stanisław (jego kuzyn) Odpowiedz Link Zgłoś
pelissa81 Re: facet niemożliwie idealny 13.01.17, 19:43 A tu jego zespoł Future Folk. Nie do końca moje klimaty, ale słucha się i patrzy przyjemnie www.youtube.com/user/FutureFolkVEVO Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: facet niemożliwie idealny 13.01.17, 19:49 Ta muza jest masakryczna Donatan ma lepsze nuty XD Odpowiedz Link Zgłoś
pelissa81 Re: facet niemożliwie idealny 13.01.17, 19:58 No cóż - to dub-sztuka, podobno modne w gimnazjum (nie wiem czy jeszcze Skrilexx itd mają wzięcie). Mi nie przeszkadza jakieś 15 minut, potem wkurza Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: facet niemożliwie idealny 13.01.17, 20:08 Obaj mają za długie twarze. Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: facet niemożliwie idealny 13.01.17, 20:55 Patrzec na niego nie moge! Podobnie mam z Maslakiem,ktory podobno obiektywnie jest przystojny. Oczy teskniace za rozumem- u dziewczyny jeszcze przejdzie,u faceta- NIE Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 13:08 Stanisław ma oczka przestraszonej popielicy.. Odpowiedz Link Zgłoś
mae224 Re: facet niemożliwie idealny 13.01.17, 20:21 Idealny? Wcale nie. Nazwiska ma takie sobie Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Disco-polo 13.01.17, 21:31 Może i przystojny i wykształcony, ale jego muzyka kojarzy mi się trochę z disco polo w stylu folk czyli z zespołem feel. Na facetach się nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: Disco-polo 13.01.17, 21:35 Feel z folkiem nie ma nic wspolnego, cos ci sie pomieszalo. Odpowiedz Link Zgłoś
bazia8 Re: Disco-polo 13.01.17, 21:48 Na loterii genowej to chyba na topie jest Mich Jagger z osmiorgiem dzieci, ładnych, bo i mamusie były ładne (i utalentowane). Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Disco-polo 14.01.17, 00:04 Może inaczej: Mieszanka folku i Feela Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: facet niemożliwie idealny 13.01.17, 21:56 Podsumowując wątek, po pobieżnym przeglądnięciu zdjęć, stwierdzam, że ematka ma porąbane gusta 90% kandydatów na ideały, to wybryki natury a nie ideały. Ale może nie przejrzałam dokładnie. A i pewnie się nie znam, o gustach się nie dyskutuje. Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: facet niemożliwie idealny 13.01.17, 22:10 Pokaz swoj typ idealu Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: facet niemożliwie idealny 13.01.17, 22:18 Pokaż swój ideał. Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: facet niemożliwie idealny 13.01.17, 22:41 A choćby David Beckham. Ciało fajne, twarz seksowna, męski wdzięk. Utalentowany, bogaty, wysportowany, wygrał na loterii genowej.. Tylko te tatuaże, ja nie lubię osobiście. Żadne tam długie gęby z haczykowatymi nosami. Ja lubię klasykę, arystokratyczne twarze. Pierce Brosnan jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
hallbera.jarlakappi Re: facet niemożliwie idealny 13.01.17, 22:44 Skarsgard jest przystojniejszy , wyższy i ma tylko jeden goopio-fajowy tatuaz Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 15:11 Moim zdaniem nie jest przystojniejszy. Ma zbyt blisko i głęboko osadzone oczy i nos nieszczęśliwie kulfonowaty. I jeszcze to czoło dominujące nad całą twarzą i te wory pod oczami i te usteczka dziecinne. Moim zdaniem średnio urodziwy. Brak tatuaży na plus, to że wyższy na plus. Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: facet niemożliwie idealny 13.01.17, 23:00 Beckham-ok. Brosnan-kiedys,teraz juz zdziadzial. Odpowiedz Link Zgłoś
ola_dom Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 09:29 barbibarbi napisała: > A choćby David Beckham. Ciało fajne, twarz seksowna, męski wdzięk. Utalentowany > , bogaty, wysportowany, wygrał na loterii genowej.. ...i czółko myślą nieskażone Unieważnia całą resztę. Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 09:48 Ale po nim tego nie widać przynajmniej. Wychodzi dopiero jak sie odezwie Odpowiedz Link Zgłoś
ola_dom Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 09:52 fornitta69 napisała: > Ale po nim tego nie widać przynajmniej. Wychodzi dopiero jak sie odezwie Nie słuchałam go nigdy... Dla mnie u niego to widać na pierwszy, drugi i trzeci rzut oka. Jako i po jego żonie. Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 10:23 Oooo,to mnie zdziwilasz! Masz wiec wyjatkowo przenikliwe oko Odpowiedz Link Zgłoś
ola_dom Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 11:22 fornitta69 napisała: > Oooo,to mnie zdziwilasz! Masz wiec wyjatkowo przenikliwe oko Nie, to nie przenikliwość . Niektórzy "tak" wyglądają - i to niekoniecznie jest zgodne z tym, czy są, czy nie są mądrzy. Niektórzy wyglądają na mądrych - a potem otworzą usta i psują wizerunek . A czasem ktoś wygląda jak chłopek-roztropek - a jest najmądrzejszym człowiekiem na świecie. Jak np. młodzi Stanisław Tym czy Jerzy Stuhr. Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 11:34 Pelna zgoda. Z tym,ze Beckham wg mnie wlasnie nie wygląda glupio,dlatego sie zdziwilam,ze go "przejrzalas" No ale to wg mnie. Z glupio wygladajacych madrych to dla mnie prym wiedzie ten aktor,ktory gral garbusa w "Imieniu rozy". Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 12:59 Dla mnie też wygląda pustawo, choć urody odmówić mu nie można. No i nie ma co się oszukiwać, piłkarze którzy zachodzą tak wysoko nie mają zbyt wiele czasu na rozwój intelektualny, co wcale nie czyni ich gorszymi od intelektualistów. Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 14:33 Inteligencja to cecha wrodzona. Jeśli nawet nie ma czasu na rozwój intelektualny, to trudno zatrzeć to, z czym się urodziliśmy. Pełno jest wykształconych głąbów, którzy niby dopieszczali swój rozwój intelektualny na studiach, mogą być obyci, otrzaskani, ale przy bliższym poznaniu i tak miałkość intelektualna z nich wyłazi. I na odwrót, sporo błyskotliwych ludzi wykonujących mniej intelektualne zawody. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 14:47 Piszę o rozwoju intelektualnym a nie o inteligencji wrodzonej, nie zauważyłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 15:03 Ja też piszę o rozwoju. Ale też o tym, że wrodzonej inteligencji raczej nie da się zaprzepaścić kopaniem piłki. Nie zauważyłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 15:04 Wrodzonej inteligencji nie zaprzepaścisz, ale sportowcy którzy idą na najwyższy poziom najzwyczajniej w świecie nie mają czasu na zdobywanie i pielęgnowanie wiedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 15:06 Co nie zmienia faktu, że często są bardzo fajnymi ludźmi i prowadzą ciekawe życie, bo zarobili duże pieniądze i mogą je konkretnie spożytkować. Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 14:25 Nie widać żadnego nieskażonego czółka. Gdyby nie tatuaże, można by go ubrać jak angielskiego arystokratę i wyglądałby rasowo. Gdybyś nie wiedziała, że kopie piłkę, to oceniłabyś inaczej. Wnioskujesz na podstawie jego zawodu, a nie wyglądu twarzy. Owszem, pewnie większość piłkarzy nie grzeszy intelektem, ale nie wszyscy to głąby. Żeby lata utrzymać się w czołówce, robić mega kasę na kontraktach reklamowych, trwać w fajnej rodzinie, nie wpaść w narkotyki czy inny syf, nie robić z siebie pawiana publicznie, to trzeba jednak trochę mieć inteligencji. Niejeden w jego sytuacji już dawno się stoczył i śladu po nim nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
ola_dom Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 15:55 barbibarbi napisała: > Nie widać żadnego nieskażonego czółka. "Nie widać" czy "JA nie widzę"? > Gdyby nie tatuaże, można by go ubrać jak angielskiego arystokratę i wyglądałby rasowo. Piszesz, jakby arystokrata z urodzenia miał być inteligentny Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 18:58 Beckham? Omg. Ona ma tępotę na twarzy wypisaną.... Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 22:44 Żartujesz chyba Beckham jako jeden z nielicznych piłkarzy ma w sobie to coś - mądrość seksapil rodzinnosc. Jak dla mnie do schrupania w całości. Też mój typ Odpowiedz Link Zgłoś
miss_fahrenheit Re: facet niemożliwie idealny 13.01.17, 22:18 Nawet niski wzrost można wybaczyć Odpowiedz Link Zgłoś
djhenne Re: facet niemożliwie idealny 13.01.17, 22:25 co, "cooo" tom hardy jest cudowny <3 Odpowiedz Link Zgłoś
hallbera.jarlakappi Re: facet niemożliwie idealny 13.01.17, 22:26 ojp niski , brzydki i na dodatek ma krzywe uszy Odpowiedz Link Zgłoś
miss_fahrenheit Re: facet niemożliwie idealny 13.01.17, 22:45 Niski i przystojny. Poza tym świetny aktor. Krzywe uszy też można wybaczyć, ważne, że reszta prosta Odpowiedz Link Zgłoś
hallbera.jarlakappi Re: facet niemożliwie idealny 13.01.17, 22:50 przystojny to kwestia gustu, ale niski wzrost jest u faceta nie do wybaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
miss_fahrenheit Re: facet niemożliwie idealny 13.01.17, 22:55 Ja wybaczam, choć też preferuję wysokich. Z tych w miarę wysokich zostaje Mad Mikkelsen, a z odpowiednio wysokich - Rory McCann. Odpowiedz Link Zgłoś
miss_fahrenheit Re: facet niemożliwie idealny 13.01.17, 22:57 I jeszcze - Alexander Skarsgård. Odpowiedz Link Zgłoś
hallbera.jarlakappi Re: facet niemożliwie idealny 13.01.17, 23:02 Alex to mój przyszly maz jego nazwisko mi idealnie pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
hallbera.jarlakappi Re: facet niemożliwie idealny 13.01.17, 23:03 btw hozier jest jeszcze wyższy i Joe (maz vergary ) Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: facet niemożliwie idealny 13.01.17, 23:06 Zaschło mi w gardle na widok Joe. Kto to? Odpowiedz Link Zgłoś
hallbera.jarlakappi Re: facet niemożliwie idealny 13.01.17, 23:09 gral wilkołaka w true blood Odpowiedz Link Zgłoś
hallbera.jarlakappi Re: facet niemożliwie idealny 13.01.17, 23:10 True Blood 5x05-Eric/Bill/Sookie/Alcide "You sure know how to treat a lady" Odpowiedz Link Zgłoś
hallbera.jarlakappi Re: facet niemożliwie idealny 13.01.17, 23:11 Alex i Joe w jednej scenie True Blood 5x06 - Eric glamours Alcide "Protect Sookie with your life and keep your hands off her" Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: facet niemożliwie idealny 13.01.17, 23:19 Czy ty jesteś normalna? Takie rzeczy mi na noc, gdy ja przeżywam kolejną wewnętrzną rozterkę? Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: facet niemożliwie idealny 13.01.17, 23:20 No z takim ciałem ostatnio kogoś poznałam. Albo i z lepszym. Odpowiedz Link Zgłoś
miss_fahrenheit Re: facet niemożliwie idealny 13.01.17, 23:10 Hozier to nie do końca mój typ, ale ten Joe Manganiello - bardzo! Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: facet niemożliwie idealny 13.01.17, 22:53 Prosta to jedno, pytanie jak długa. Odpowiedz Link Zgłoś
miss_fahrenheit Re: facet niemożliwie idealny 13.01.17, 22:56 Och, chodziło mi o charakter Odpowiedz Link Zgłoś
hallbera.jarlakappi Re: facet niemożliwie idealny 13.01.17, 22:57 grubość wazniejsza Odpowiedz Link Zgłoś
nolus Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 00:06 Tom Hardy jest fajny, interesujący, może też byc dla kogoś cudowny, ale...w zasadzie nie jest przystojny.No ale to tylko moje zdanie - ma trochę dziwną urodę, no ale ja nie lubię wydatnych ust u faceta. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 16:31 gość wygląda jak typowy seba.. Odpowiedz Link Zgłoś
ponis1990 Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 19:58 Ooo, a to jest mój typ! Czy to jest Hardy? ;> Odpowiedz Link Zgłoś
hallbera.jarlakappi Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 20:12 to jest miekki , jakby był twardy to by stal niby matki dzieciom a biologii je trzeba uczyc Odpowiedz Link Zgłoś
miss_fahrenheit Re: facet niemożliwie idealny 13.01.17, 22:43 Pod tym kątem go nie oceniałam Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: facet niemożliwie idealny 13.01.17, 23:04 Bo zdjęcie jest pod złym kątem. Odpowiedz Link Zgłoś
nolus Re: facet niemożliwie idealny 13.01.17, 23:35 A gdzie najpopularniejsze polskie ciasteczka ostatnich m-cy? Który fajniejszy? Odpowiedz Link Zgłoś
hallbera.jarlakappi Re: facet niemożliwie idealny 13.01.17, 23:38 polskie ciasteczko to Dorociński Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 15:23 Tak, Dorociński tak. Tych dwóch nie. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: facet niemożliwie idealny 13.01.17, 23:41 Ten po lewej, w Pitbullu. Poza - no cóż... Odpowiedz Link Zgłoś
nolus Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 00:02 Oboje wypłynęli w "Pitbullu", a właściwie to w "Pitbullach", bo Fabijański dopiero w drugiej części. Jak dla mnie Stramowski bardzo spoko. Na początku mnie strasznie irytował, ale po "Pitbullu" się do niego przekonałam.Vega ma nosa do aktorów, nie pierwszy raz to z resztą wychodzi, bo z Dorocińskim było podobnie - szybko zaczął grać, ale jego kariera rozkręciła się na dobre po roli Despera w serialowej wersji Pitbulla. Stramowski tak samo ma potencjał i teraz ma okazję go wykorzystać - na fali Pitbulla na pewno spłynie do niego sporo filmowych propozycji.No i fajnie wygląda po zmianie wizerunku z męskiego (pozbycie się irokeza i brody) na wersję bardziej romantyczną Fabijański w ogóle mi nie podchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 08:23 Obaj mi nie podchodzą. Są jacyś tacy odpychający. Porównanie do Dorocinskiego bardzo Stramowskiemu schlebia, ja absolutnie nie wierzę w postać, którą grał w Pitbullu, był dla mnie taki sztuczny i wymyślony. I jeszcze ta jego antypatyczna narzeczona czy partnerka (Warnke?), wszędzie desperacko razem na ściankach. Nie kupuję tego. Odpowiedz Link Zgłoś
djhenne Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 12:25 Mam takie same odczucia. Stramowski chodzi po tych ściankach i wywiadach, i pitoli głupoty, razem z tą swoją żoną wyglądają, jakby mieli straszne parcie na szkło. A ten drugi antypatyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 00:57 Ee nie...slabizny. Odpowiedz Link Zgłoś
alexa0000 Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 08:42 Fabijański wygląda jak zly człowiek, ma niesamowicie odpychającą twarz ( połączenie wąskich ust i blisko osadzonych oczu). Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 10:54 Ciasteczka bezglutenowe,bezjajeczne,slodzone aspartamem. Ble. Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 15:18 Nie znam panów. Ja z tych raczej nieoglądających telewizji. Ten ciemniejszy ma rys góralski, którego nie lubię, wąskie usteczka i długi haczykowaty nos. Ten w czapce ma takie świdrujące skośne ślepka, takie blisko nosa... nieeeeeee. Obaj średnio, ale bardziej męski ten z loczkiem nad czołem Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 22:20 Stramowski, ale właśnie w wersji z irokezem i brodą. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 01:45 Raczej wszystko sie zgadza - z bogatej rodziny wiec wyksztalcony i z kasa na pielegnacje talentu. Czy przystojny kwestia gustu ale zasadniczo kasa na wyglad tez wplywa. Czyli lepiej sie urodzic bogatym niz biednym. Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 11:52 Myślę, że ten pan pasuje tu idealnie, chodzący zbiór talentów i zalet, przynajmniej taka ma opinie. Urody też mu nie brakuje, choć to nie mój typ, do tego sympatyczny i rodzinny. No i częściowo nasz, polski... www.elle.pl/s/elle-man-kultura-1/alexi-lubomirski-arystokrata-z-aparatem-1 Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 14:43 antyideal napisała: > Myślę, że ten pan pasuje tu idealnie, chodzący zbiór talentów i zalet, przynajm > niej taka ma opinie. Urody też mu nie brakuje, choć to nie mój typ, do tego sym > patyczny i rodzinny. No i częściowo nasz, polski... > www.elle.pl/s/elle-man-kultura-1/alexi-lubomirski-arystokrata-z-aparatem-1 > Alexis to mój ideał. Czytałam o nim z wypiekami na twarzy mega facet. Uwielbiam zdolnych spełnionych zawodową a przy tym rodzinnych. No i te oczy... Absolutnie mój typ! Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 15:24 Nie mój typ, bo wolę potezniejsza sylwetkę u mężczyzn i mniej oczywistą urodę a Alexi, na jakie zdjęcie by nie spojrzeć, wygląda bosko ale tak, tak, poza tym -poza tym nadmiarem urody- idealny Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 15:29 Alexi kapitalnie wygląda z przodu. Ale profil to katastrofa, ten nos sięgający brody i ta broda jak u baby Jagi. Oczy piękne. Odpowiedz Link Zgłoś
black_halo Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 12:39 Ashton Kutcher podobno jest bardzo inteligentny, przystojny i dobrze zarabia nie tylko na aktorowaniu. Nie wiem czy pochodzi z bogatej rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 15:32 No ten faktycznie w loterii genowej zgarnął prawie wszystko. Przystojniacha. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 16:15 Dla mnie aseksualny, totalnie. I brzydki nos. No ale jeśli fajny, to można zamknąć oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
hallbera.jarlakappi Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 16:21 wolalabym przelecieć jego zone Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 19:08 Jego żony były fajniejsze niż on. Odpowiedz Link Zgłoś
antypomidorowa Re: facet niemożliwie idealny 15.01.17, 12:00 Co też o czymś świadczy Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 16:22 Jakby był taki inteligentny, to by nie zenil sie z 16 lat starszą Demi Moore chyba, że to w ten sposób stał się bogaty Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 16:23 Demi zła? Ona to wygrała los na loterii. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 16:27 Nie zła tylko za stara dla takiego młokosa Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 17:36 ona to raczej ma dobrego chirurga. Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 17:58 Albo chirurg nie taki dobry, albo w pewnym wieku juz nic nie pomoze... Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 18:00 Ona podobno od rozwodu w depresję wpadła i kilka razy jakieś odwyki zaliczyła ( pewnie wróciła do ćpania - w młodości miała z tym problem ) Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 18:06 To jej na pewno nie pomaga na urode. Ale poza tym widzialam,ze z wypelniaczami tez cos kombinowala, wygladaja nienaturalnie I zle. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 22:57 Czego nie można powiedzieć o całej reszcie gwiazd w jej wieku. Nie wiem jak wygląda teraz, ale gdy widziałam ją ostatnio to wyglądała zdecydowanie lepiej niż każda z jej trzech córek, jak dla mnie to jak starsza siostra a nie matka. Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladazzurawina Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 16:58 Co oni z tymi brodami ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
karme-lowa Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 23:23 Jamson Statham. Mój ideał. Z łóżka bym długo niewyrzucila Odpowiedz Link Zgłoś
karme-lowa Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 23:25 karme-lowa napisała: > Jamson Statham. Mój ideał. Z łóżka bym długo niewyrzucila *James. Autokorekta. Odpowiedz Link Zgłoś
karme-lowa Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 23:33 No i jeszcze Javier Bardem ma to "coś" w sobie co mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
ola_dom Re: facet niemożliwie idealny 15.01.17, 10:06 karme-lowa napisała: > karme-lowa napisała: > > > Jamson Statham. Mój ideał. Z łóżka bym długo niewyrzucila > *James. Autokorekta. A nie Jason? Odpowiedz Link Zgłoś
mai-ra3 Re: facet niemożliwie idealny 15.01.17, 00:40 Ale idealny z wyglądu? Do niczego mi to niepotrzebne. Ciekawa za to jestem, jak żyłoby się na codzień z facetem idealnym z zachowania, charakteru, spełniającym wszystkie moje życzenia zanim sama o nich pomyślę. To mogłoby być interesujące doznanie, a może okazałoby się właśnie nudne? Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: facet niemożliwie idealny 15.01.17, 17:59 Dla mnie Bogus Linda jest ucielesnieniem snow o facecie. Na szczescie moj jest do niego podobny. Odpowiedz Link Zgłoś